Parenclub gratis aftrek


parenclub gratis aftrek

..

Een creampie bij de eerste date met Zweedse Anikka. Sneaky hippie legt oma in de luren. Tiener amateur weet nog wel een plekje voor die grote pik. Lieve brunette wil Torbe best aftrekken. Rondborstige Hollandse meid neukt een kale gozer. Haagse Marjory neukt een kleine hoerenloper. Een zwarte kut met een roze clitje. Lil Sis Helps A Hand. Schat, je weet toch dat je moeder een nudsite is?

Wet, wild and hot! Slip It In Bratty Sis. Amateur blowjob in bathroom. Jerking My Blackmailing Stepbro. Rijpe seks deskundige doet het allemaal even voor. Ontsnappen is geen optie. Dutch Taylor Goes Black. Knul wordt gemolken door 2 rijpe pikketrekkers. Vrolijk Vlaams Zaadhoertje In Gangbang. Emo chick footjob and fuck. Rollenspel met tropische verrassing. De ultieme cumshot compilatie. De schrijver, man, 40 jaar, normaal gebouwd en getrouwd met een pracht van een vrouw. Onze relatie is zeer sterk en niets of niemand komt daar zomaar tussen.

Wij vertrouwen elkaar blind en ondanks dat menig gene wel eens geprobeerd heeft een wig tussen ons te drijven uit jaloezie, wij weten van elkaar dat wat er ook beweerd wordt, daar niets van klopt. Onze seksuele relatie is zeer goed te noemen. Er ontbreekt ons helemaal aan niets daarin. Regelmatig koop ik mooie lingerie voor haar, sexy jurkjes of ik bestel leuke speeltjes uit de bekende gids.

Wij bespreken alles met elkaar, zo ook onze seksuele fantasieën. Zelf heb ik voor mijn huwelijk met mijn huidige vrouw al heel wat meegemaakt, dus ik weet redelijk waar abraham de mosterd vandaan haalt of in welk kastje hij ervan aan het snoepen is. Van meet af aan zijn mijn vrouw en ik ook erg open geweest naar elkaar over onze seksuele belevenissen die we opgedaan hebben voordat wij elkaar leerde kennen.

Aangezien mijn vrouw erg nieuwsgierig van aard is en dezelfde mentaliteit bezit die ik ook heb, om eerst alles eens geprobeerd te hebben voordat je er over oordelen kan, kwam het dus ook zo dat wij een keer voor de deur van een parenclub belanden. Na heel wat sites op internet te hebben afgelezen en redelijk wat verhalen over parenclubs gehoord te hebben, besloten wij om de stoute schoenen eens aan te trekken.

In het specifieke geval van mijn vrouw, de stoute pumps. Geheel gekleed in een sexy wit jurkje die een decolleté van voren had tot onder aan haar navel. Je snapt al dat een BH daaronder dus totaal afbreuk zou doen aan de elegante maar oh zo sexy jurk, dus die had ze dan ook niet aan. Speciaal voor de jurk hadden we ook open witte hoge naaldhak schoenen gekocht die het plaatje volledig afmaakte. Ik had mezelf in een donker grijs pak gehesen en samen stonden we dus toch wel wat nerveus voor de deur van onze eerste club.

Een vriendelijke gastvrouw deed open en liet ons, na het betalen van het benodigde bedrag, de hele club zien en legde het een en ander uit. Na deze rondleiding zijn we eerst naar de bar gegaan. Het was daar al redelijk druk en allerlei stelletjes van verschillende leeftijden waren me elkaar aan het praten.

Wij zochten ook een tafeltje op en bestelde een drankje om de zenuwen wat te bedaren. We hadden duidelijk afgesproken deze avond samen te blijven en verder de boel maar een beetje op ons af te laten komen. We keken wat rond, namen ons drankje in de hand en liepen door de open deur naar buiten de tuin in.

Daar troffen we nog wat stelletjes aan die gezellig met elkaar stonden te kletsen. We raakten aan de praat en ook zij bleken voor het eerst in een dergelijke club te zijn.

Na een uurtje werd er omgeroepen dat het erotisch deel van de avond aanbrak en iedereen werd vriendelijk verzorgd richting de kleedruimte te gaan om zich om te kleden in de meegebrachte lingerie. Een klein half uurtje later stonden we weer buiten , maar nu niet meer in het pak of jurk, maar ik in een nieuw gekochte Calvin-Klein short en mijn vrouw in prachtig zwart-wit gekante lingerie met daaronder weer dezelfde pumps die het er erg goed onder doen.

Iedereen keek een beetje over hun glas naar de andere paren om de waar eens goed te bekijken. Ik zag dat vele mannen ogen gericht waren op mijn vrouw, en ik kan ook niet ontkennen dat van alle vrouwen aanwezig ik mijn vrouw toch wel de mooiste en de lekkerste vond. Ook vind ik het zalig als ik met mijn vrouw door de stad loop en ik vele mannen, in het voorbij gaan, toch even een wat langere blik op mijn vrouw zien werpen dan je normaal zou doen.

Ik vertel haar dat ook met grote regelmaat en omgekeerd denkt zij er net zo over. Nou vind ik mezelf niet bepaald bijzonder, maar goed, mijn vrouw is er blij mee, dus ik leg mij daar maar bij neer. Na wat gedronken te hebben zijn we samen de club maar eens door gewandeld. Boven bij de bar werd druk gedanst. Mannen en vrouwen in lingerie stonden zich te vermaken op de dansvloer en je zag dat sommige vrouwen wel heel sexy tegen de mannelijke partners aan het oprijden waren.

Toch wel anders dan je normaal in een danstent gewent bent, want hier is het juist de bedoeling heel verleidelijk te dansen en is het geen schande om daar ook de handen de vrijheid te geven in dat spel mee te doen. We liepen de trap af de kelder in en daar aangekomen stonden we in een lange gang die zich naar twee kanten opsplitste. We zijn eerst de linker vleugel maar ingeslagen en links en rechts van die gang waren kamertjes die d. De ruimte vulde zich met zachte kreun geluiden ten teken dat er al wat mensen druk bezig waren om elkaar te verwennen.

Bij een van de gordijnen bleven we stil staan en schoven het lapje stof even opzij om een blik te werpen wat er in die ruimte te zien was en afspeelde. In het schemer van de verlichting konden we twee lichamen ontdekken die in de bekende standje 69 houding elkaar oraal aan het bevredigen waren.

De man lag op zijn rug en de vrouw had plaats genomen op zijn gezicht en concerteerde zich volledig op de harde lul van haar partner, die ze gretig aan het pijpen was. Haar borsten bungelde verleidelijk onder haar lichaam en bij elke hoofd beweging die ze maakte zorgde ze ervoor dat die ook bleven wiegen. Haar partner deed veel moeite om haar spleet te likken waar ze hoorbaar van aan het genieten was. We lieten deze mensen maar rustig verder vrijen en samen liepen we door naar de volgende ruimte.

Ook daar even het gordijn opzij geschoven en we troffen daar een vrouw aan die zich van achteren liet neuken terwijl een andere man op zijn knieën voor haar zat met zijn dikke lul diep in haar mondje. De mannen keken even onze richting op en glimlachte en hervatte daarna de stoten in deze wulpse vrouw. Aan het einde van de gang kwamen we bij een ruimte waarin zich een jacuzzi bevond.

Gelukkig nog helemaal vrij dus wij zijn daar direct maar in gedoken. Mijn vrouw kwam heerlijk tegen mij aan liggen in mijn armen zodat ik de ruimte had om met haar borsten te gaan spelen. Zachtjes streelde ik de buiten kant van het heerlijke vlees. Langzaam ging ik met mijn nagel richting haar tepel.

Je zag deze gewoon hard worden zonder er nog maar aan gezeten te hebben. Ze genoot zichtbaar van mijn aanrakingen en ontspande in mijn armen. Sloot haar ogen en onder water voelde ik dat ze mijn inmiddels stijve lul omvatte. Langzaam trok ze eraan terwijl ik al met haar tepels aan het spelen was. Met mijn andere hand dwaalde ik via haar buik af naar haar domein tussen haar benen.

Het enige wat ik onderweg nog tegen kwam was een licht behaard klein bijgehouden streepje. Haar kutlippen waren al helemaal opgezwollen van geiligheid en het was daarom ook niet moeilijk om met mijn vinger tussen die lippen op zoek te gaan naar haar clitoris. Bij de minste aanraking schokte haar lichaam al en voelde ik de grip op mijn lul verstrakken. Na enige tijd haar clitoris gestreeld te hebben daalde ik af om mijn vinger diep haar hunkerende grot in te duwen.

Ze kromde haar rug en liet een lange diepe zucht ontsnappen. Ze genoot van elke beweging die ik maakte en dat was aan het knijpen in mijn lul ook wel goed te voelen. Stilletjes kwam er een ander stel bij en namen plaats tegenover ons in de Jacuzzi. Ik bleef rustig door gaan waar ik mee bezig was terwijl ik het stel even goed aan het bekijken was. Ook zijn waren geamuseerd aan het toekijken hoe mijn vrouw reageerde op hetgeen ik aan het doen was. Boven de waterlijn waren haar borsten mooi te zien waar ik nog steeds sensueel mee aan het spelen was.

Ons spel liet het ander stel ook niet onberoerd en ik werd ook getrakteerd op een geil tafereel wat zich voor mij afspeelde. Ik schatte hun ergens achter in de dertig.

De man was volledig met haar bezig terwijl ze mij strak in de ogen aan bleef kijken. Hij had inmiddels één van haar tepels al tussen zijn lippen en aan de kracht van het zuigen was wel te zien dat zij wel wat kon hebben.

De andere hand van hem was onder water duidelijk bezig haar poes te verwennen. Ik kon aan het samentrekken van haar ogen zien dat hij erg zijn best deed. Haar mond stond wat open en met haar tong likte ze sensueel langs haar lippen terwijl ze haar blik strak op mij bleef houden.

Af en toe zag ik haar even naar mijn genietende vrouw kijken die haar ogen het grootste deel van de tijd gesloten hield. Nou zat deze dame vlak naast mijn vrouw zodat het voor haar niet moeilijk was haar arm even uit te strekken om mijn werk bij de borsten van mijn vrouw over te nemen. Ze streelde het weke vlees en omvatte daarna voorzichtig de gehele borst van mijn vrouw.

Het was een geweldig geil gezicht om te zien hoe de borst van mijn vrouw door haar gemasseerd werd. Ze zag dat deze dame met haar borsten bezig was, keek haar even aan en legde haar hoofd op mijn schouders en kuste mij vurig op de mond.

Vanuit mijn ooghoek zag ik de vrouw wat naar voren buigen en de tepel van mijn vrouw tussen haar lippen nemen. Haar hand die even tevoren daar zat was onder water verdwenen en die voelde ik lichtjes tegen de mijne aan komen die nog steeds bezig was het inmiddels hete grotje van mijn vrouw te verwennen. Langzaam trok ik mijn hand terug en mijn vinger gleed in de volle lengte over haar klitje heen.

Ik voelde dat de andere hand tegelijk mijn werk begon over te nemen en met mijn vrij hand streelde ik langzaam naar boven om de nog vrije borst te omvatten en te masseren. Ik nam haar tepel tussen duim en wijsvinger en zachtjes kneep ik erin. Als mijn vrouw super geil is vindt ze dit heerlijk. En geil dat was ze. Stevig werd ik gezoend en mijn lul werd onderwater zo goed en zo kwaad als het kon afgetrokken.

De spanning werd mij teveel en ik liet mij uit de grip bevrijden en ging op de badrand zitten ten teken dat ik graag wilde dat mijn vrouw mijn lul zou pijpen. Die hint had ze snel begrepen en haar mond zakte over mijn paarse eikel heen. Langzaam haalde ze haar hoofd op en neer en probeerde mijn lul zo diep als ze kon in haar keel te laten glijden.

De dame was inmiddels zelfs ook half op de badrand geklommen zodat haar poes vrij uit het water kwam waar haar man vol overgave zich op storten. Ik zag zin tong diep tussen haar lippen verdwijnen en ze moest moeite doen om haar positie niet te verliezen. Zelf was ze nog druk bezig de gloeiden snee van mijn vrouw te verwennen met haar vingers.

Of mijn vrouw de positie niet goed vond, of gewoon mega geil was, maar opeens ging ze op haar knieën zitten zodat haar kont omhoog uit het water kwam en ze daarmee haar doos volledig in de richting van deze dame stuurde. Wat de reden ook was, de dame bedacht zich niet en viel direct aan. Vanuit mijn positie kon ik alleen de ogen van deze dame nog zien terwijl alles vanaf haar neus tot onder volledig tussen de billen van mijn vrouw verdwenen.

Geil keek ze me aan bij elke lik beweging die ze maakte. Ze moet haast wel met haar tong elke keer over de volledige lengte van de klit van mijn vrouw zijn gegaan, want elke keer als ze weer iets omhoog kwam met haar gezicht duwde mijn vrouw haar kont weer wat verder naar achteren. De man van deze vrouw kwam omhoog en ik zag dat hij zijn harde paal tussen de gezwollen lippen van zijn vrouw plaatste. In één beweging duwde hij zijn lul haar kut in en even sloot ze haar ogen en raakte wij het oogcontact kwijt.

Hij begon haar stevig te neuken en sloeg bij tijd en wijlen even op haar natte billen. Een harde pets was duidelijk hoorbaar en ze genoot van zijn harde stoten. Zo goed en zo kwaad als het kon probeerde ze mijn vrouw te blijven beffen maar af en toe moest ze even naar adem happen waarbij ze duidelijke kreten liet horen hoe geweldig lekker ze de beurt vond die haar man haar aan het geven was. Ik hield het niet meer en zette mijn vrouw met haar billen op de rand van de jacuzzi en plaatste mijn keiharde lul tegen haar heerlijke opening aan.

Maar in plaats van in één keer toe te stoten duwde ik tergent langzaam mijn dikke eikel tussen haar lippen en cm voor cm liet ik haar de volle lengte van mijn lul voelen terwijl ik haar diep in haar geile ogen aan keek.

Ze sloeg haar armen om mijn nek en klemde haar benen om mijn billen. Dat liet ik me geen 2 keer zeggen en ik verhoogde mijn tempo.

Ik voelde haar kut gloeien om mijn lul zoals ik haar nog nooit heb voelen gloeien. Ze kreunde erover en riep elke keer: Kom op dan, neuk me dan. Ik voelde mijn orgasme al naderen en dikke stralen spoot ik diep haar hunkerende kut in.

Ik voel mijn vrouw verkrampen ten teken dat ze ook op een hoogte punt zit en een diepe schreeuw komt uit haar keel omhoog zetten. Haar benen voel ik de grip versterken en duwt op die manier mijn pik diep haar kut in.

Haar gezicht begraaft ze in mijn nek, haar lichaam begint ongecontroleerd te verkrampen en na een minuutje verslap haar grip een beetje en beginnen we hartstochtelijk te zoenen. Even zijn we alles om ons heen volledig vergeten.

Wat telt is alleen mijn vrouw en ik. Als we een beetje tot onszelf zijn gekomen hoor ik ineens achter me: We laten ons even weer in het water zakken en mijn vrouw komt dicht tegen me aan kruipen in mijn armen.

We kijken elkaar aan en een brede voldane glimlach verscheen op ons gezicht. Tegenover ons zit het stel inmiddels naast elkaar met glimmende ogen ons aan te kijken. Ze stelde zich voor en al gauw waren we verzeild geraakt in een prettig algemeen gesprek.

Na nog een half uurtje zo gezellig gekletst te hebben zijn we de jacuzzi uit gegaan en na ons aangekleed te hebben verplaatste we ons naar de bar boven. We namen wat te drinken en genoten van het uitzicht dat ons gegund werd op de dansvloer.

PRIVEONTVANGST HEERLEN MEIDEN DIE SEX WILLEN

: Parenclub gratis aftrek

SEX DATE TILBURG GRATIS SEXS Grote schaamlippen neuken negerin sperma
Asian prive ontvangst nijmegen erotic massage 644
SEX VOOR KLUSJES SEX NIEDERLANDE Utrecht sex gangbang met oma
GRATIS PJE KIJKEN CONTACT SHEMALE 291

Parenclub gratis aftrek

Vrouw pijpt jongen sexdate in groningen