Homo achterlangs neuken


homo achterlangs neuken

Een dag of wat later heb ik het akkoord voor de vrije dagen op zak en is mijn oom in zijn nopjes. Over drie weken staat de reis gepland. Op de dag van vertrek wordt ik door mijn oom opgehaald. We rijden vervolgens naar Brussel. Hiervandaan vliegen wij naar Malta met een vliegtuig vol met genodigden.

Op weg naar Brussel laat mijn oom nog maar eens weten hoe blij hij is dat ik mee ga. Hij begint daarna over de verbouwing, bedankt mij nog eens voor mijn hulp en zegt "dat was ook meteen weer de laatste keer dat wij.. Ik knik en beaam wat hij wel zegt. Vervolgens zegt mijn oom "we krijgen straks het dagprogramma te zien, ik ga er vanuit dat we ook wat vrije tijd hebben om ons terug te trekken" ik vul hem ad rem aan "of af te trekken".

De stemming zit er meteen goed in. Mijn oom pakt mijn linkerhand beet en verplaatst die naar z'n rechterbovenbeen. Ik glij door naar z'n kruis alwaar mijn hand blijft zitten tot wij op de luchthaven van Brussel zijn aangekomen. De hele tijd voel ik zijn pik tegen het stof van z'n broek aan kloppen. Eenmaal geparkeerd lopen we naar de vertrekhal alwaar een deel van het reisgezelschap al aanwezig is. Wij stellen ons voor aan de anderen en krijgen van de begeleiding het dagprogramma overhandigd.

Mijn oom kijkt mij aan, knipoogt en glimlacht even. Zodra wij alleen zijn zegt hij "sterretje optioneel, ik heb mijn keus al gemaakt". Na een drie uur durende vlucht en het ophalen van de koffers worden we en masse de bussen in gewerkt om een uurtje later afgezet te worden in een ultra deluxe resort. Dit had ik in Turkije of de Malediven verwacht, niet in Malta.

De organisatie heeft iedereen al ingechecked bij aankomst in de lobby. Wij krijgen de pasjes voor de kamer toebedeeld met als toevoeging "ik had begrepen dat je echtgenoot mee ging dus daar hadden wij de kamer ook op toegewezen". Wij horen het aan maar begrijpen niet wat de dame bedoeld. Pas zodra wij de kamerdeur open doen wordt het ons duidelijk.

We hebben een kamer of beter gezegd mini suite op de hoek van het complex, bovenste verdieping met uitzicht op zee en bos. Op het terras is een klein zwembad van drie bij twee ingebouwd. Mijn oom kijkt nog eens goed om zich heen, beseft zich dat de leverancier het goed met hem voor heeft en zegt vervolgens "hier houd ik het wel vier dagen met jou vol". Ik had een tegenvraag verwacht die er niet komt.

Ik draai om mijn as en besef mij dat wij een mooie kamer toebedeeld hebben gekregen. Mijn oom laat er geen gras over groeien, pakt zijn koffer, gooit hem open en begint met uitpakken. Hij is daar verbazingwekkend snel mee klaar. Ik heb mijn tas nog niet aangeraakt als mijn oom volledig naakt voor mij komt staan en vraagt "ik ga het zwembad uitproberen, kom je ook?

Hij wacht mijn antwoord niet af en loopt het terras op richting het zwembad. Ik ben al snel uitgekleed en loop ook richting het zwembad.

Mijn oom kijkt ondertussen rustig vanuit het water toe hoe ik erin stap. Het water is goed op temperatuur wat mijn piemel qua formaat te goede komt. Mijn oom heeft ook bepaald geen last van krimpende geslachtsdelen.

Zijn lul staat al stijf vooruit op mijn te wachten. Mijn oom pakt mij bij mijn middel, draait mij om en stopt een vinger in mijn kontgat. Na een minuut of wat gevingerd te zijn vind mijn oom het tijd geworden voor het hardere werk. Mijn oom gaat in volle vaart van start en stoot keer op keer z'n pik zo diep en hard mogelijk in mijn kontgat.

Ik ben nog nooit onder water geneukt en ergens bevalt mij dit wel, al voel ik de ballen van hem niet tegen mij aan stoten. Mijn oom begint na een paar minuten al te kreunen en wat te hijgen maar hij gaat stug door, zoals ik van hem gewend bent. De zonnestralen zorgen voor een warme gloed op mijn bovenlijf terwijl mijn benen en kont een paar graden koeler zijn, zo onder water. Ik heb de tijd niet bij kunnen houden maar voor mijn gevoel heeft mijn oom mij langer geneukt dan ooit tevoren.

We moeten stoppen omdat de telefoon in de woonkamer gaat. Mijn oom stopt met neuken en stuift met een handdoek om z'n middel de woonkamer in terwijl ik van positie verander om even te ontspannen.

Op het moment dat mijn oom het terras weer komt oplopen zegt hij "dat was de organisatie, het diner begint al over tien minuten en wij zijn er als enigen nog niet".

Waarop hij meldt dat het inmiddels al tegen In korte tijd zijn we allebij helemaal afgedroogd en aangekleed om vervolgens een paar minuten te laat aan tafel aan te schuiven.

Het vier gangen diner wordt over meerdere uren uitgesmeerd wat er voor zorgt dat wij pas laat op de avond weer in de kamer terugkeren. Het is inmiddels te fris om het water weer in te gaan maar klaar waren wij nog niet en dus kleden we ons weer direct uit alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

We gaan op bed verder waar we gebleven waren zonder dat we het ook maar bespreken. In standje 69 zuigen, likken en trekken we elkaar terwijl mijn oom in die positie ook mijn kontgat likt en vingert.

De biertjes die hij tijdens het diner heeft gedronken hebben geen enkel effect op de hardheid van zijn lul. Ik merk al een paar jaar dat mijn oom meer kont-gericht is geworden.

De eerste keren dat wij stiekem sex hadden bleef het beperkt tot voelen, trekken en zuigen waarbij ik hem zoog maar hij mij niet. Langzaam aan is daar verandering in gekomen en werd hij nieuwschieriger. In het begin raakt hij amper mijn piemel aan, dat veranderde echter snel. Het neuken kwam er nog veel later pas bij. Ik weet inmiddels dat mijn tante niet achterlangs geneukt wil worden dus ik ben voor mijn oom letterlijk een vervanger voor haar. Ik vermoed ook dat hij eerst niet wilde toegeven aan z'n drang om te neuken omdat hij ook dondersgoed weet dat sex met een minderjarig neefje niet mag, zich laten pijpen kon hij nog wel voor zichzelf goed praten.

Na al die jaren en een aantal keren sex verder, heeft hij die schroom laten vallen. Ik ben niet meer minderjarig en de angst dat het uitkomt is ook weggezakt. Mijn oom voelt zich op z'n gemak hier op Malta, hij weet dat niemand iets kan merken van hetgeen in onze kamer gebeurd. Na elkaar lange tijd gezogen en getrokken te hebben komen we vrijwel simultaan in elkaars mond klaar. Ik hoor en voel mijn oom rustig door zuigen en likken aan mijn eikel terwijl de laatste klodders sperma allang uit mijn plasbuis zijn gespoten.

Wanneer mijn oom het genoeg vind stopt hij, rolt hij van mij af en haalt hij een glas met frisdrank voor ons allebij. Ik kijk hem aan en antwoord met enige moeite dat ik het inderdaad goed kan gebruiken. Terwijl wij naast elkaar op bed liggen zet mijn oom de tv aan en kijken we nog kort naar het nieuws op CNN en de herhaling van pauw en witteman op BVN.

Ik kan de saaie kost van BVN niet meer opbrengen zo laat op de avond en val met mijn glas in mijn hand in slaap. Een aantal uren later wordt ik wakker als gevolg van geklop op de deur. Ik kijk naast mij maar zie mijn oom niet naast mij liggen, zijn kant van het bed is leeg.

Ik hoor de kamerdeur open gaan en mijn oom iets zeggen. Niet lang hierna komt mijn oom de slaapkamer in lopen, wenst mij goedemorgen en zegt dat er ontbijt is gebracht. Ik stap met enige moeite duf uit bed, ga op zoek naar mijn boxershort die mijn oom gisteravond bij mij uit heeft getrokken en weg heeft gegooid, en loop vervolgens met een t-shirt in mijn hand de woonkamer in. Mijn oom zegt op dat moment de kelner gedag en sluit de kamerdeur.

Ik bekijk het bord met etenswaar, realiseer me dat ik nog geen honger heb en kijk op de klok van de tv, Mijn oom raad mij aan om eerst een douche te nemen aangezien de groep over een uur verplicht op excursie gaat naar Valetta, de hoofdstad van Malta.

Na een half uur ben ik helemaal fris, aangekleed en klaar om wat te eten. Ik besluit binnen te blijven terwijl mijn oom op het terras met het thuisfront belt "ja, het is een tophotel, zonde dat je niet mee kon, hoe ging het gisteren? De rest van de ochtend hebben we met de hele groep in Valetta doorgebracht. Na het bekijken van vele monumenten, kerken, steegjes en een lunch bij de haven zijn we vrij om te gaan en staan waar we willen.

Mijn oom kijkt mij vragend aan op het moment dat wordt gemeld dat de bus terug naar het Hotel zo gaat vertrekken. Bij het hotel aangekomen stuift mijn oom in snel tempo naar de lift, ik heb niet zo'n haast maar kan hem goed bijhouden. In de lift pakt hij vervolgens mijn rechterhand en plaatst die op z'n kruis. Zonder iets te zeggen kijken we elkaar aan en weet ik hoe laat het is, mijn oom is geil, heel geil, heeft nu al een stijve en wil z'n energie kwijt.

In de woonkamer aangekomen trekken we onze kleren uit en loop ik alvast het terras op. Mijn oom is de slaapkamer al ingelopen en zie ik even erna met een van onze matrassen het terras op komen lopen. Ik kan z'n creativiteit wel waarderen en dat laat ik hem ook weten ook. Binnen amper tien minuten nadat wij bij de lobby uit de bus stapten liggen ik bovenop mijn oom terwijl hij met z'n handen aan mijn billen voelt en ik in rustig tempo met mijn stijve piemel over die van hem schuurt.

Mijn oom kreunt nu al zachtjes en blijft mij indringend aan kijken terwijl we af en toe wat tongzoenen. Tot mijn verassing zegt hij "ik ben blij dat jij mee bent gegaan, ik vind het nu al geslaagd" waarop ik plagend zeg "vanochtend zei je iets anders aan de telefoon". Hij reageert ad rem "ik moest dat wel zeggen, ik kan moeilijk gaan vertellen over hoe lekker ik jou gister in het zwembad geneukt hebt". Ik heb genoeg gehoord en besluit omlaag te zakken net zo lang tot ik tussen de benen van mijn oom ben aangekomen.

Ik begin vervolgens z'n ballen uitgebreid te likken en in mijn mond te nemen en daarna z'n piemel te likken en zuigen. Ik bijt zachtjes in z'n voorhuid wat een harder gekreun tot gevolg heeft. Mijn oom houdt altijd de touwtjes in handen en ook dit keer, nadat ik hem een poos hebt verwend draait hij zich op en gaat hij op z'n buik liggen met z'n kont omhoog. Tot mijn blije verrassing sprijdt hij eigenhandig z'n billen en krijg ik zo de gelegenheid om hem goed te rimmen.

Af en toe wissel ik het af met een of twee vingers om mijn oom weer eens te laten wennen. De laatste keer dat wij sex hadden voor deze reis was tijdens de verbouwing en toen is het er niet van gekomen.

Dat kwam grotendeels omdat twee vrienden van mijn oom meededen en dan is mijn oom nog meer een macho man dan anders. We wisselen ook van positie op het matras waardoor mijn oom de kans krijgt om mij te pijpen, rimmen, vingeren en uiteraard neuken.

Er zal deze reis geen dag voorbij gaan zonder dat ik geneukt wordt door mijn oom, we weten allebei dat dit een luxe is om zolang ongestoord ons gang te kunnen gaan.

In de brandende zon is mijn oom echter niet in staat om lange tijd achter elkaar door te neuken. We besluiten dan ook af te koelen in het zwembadje en uiteindelijk maken we het daar af. Met een paar ferme stoten besluit mijn oom dat hij ook in het water in mij kan klaarkomen en zo geschiedt. Al het zweet spoelt hij van zich af in het zwembadje om vervolgens achter mij aan te gaan naar de ligbedden op het terras. In een mum van tijd hoor ik hem naast mij liggen snurken, met z'n handdoek half op z'n middel.

Hij begint al aardig rood te worden zo in de zon en ik bedenk mij dat hij zich helemaal niet ingesmeerd heeft. Ik pak een tube zonnebrand en breng als een volleerd assistent de zonnebrand aan waar het nodig is.

Mijn oom merkt er niets van en slaapt rustig verder, hij heeft immers hard gewerkt vanmiddag. Die avond volgt er weer een verplicht diner waar ik mijn oom op tijd voor hebt wakker gemaakt. Mijn zonnebrand-actie heeft alleen niet kunnen voorkomen dat mijn oom aardig rood is geworden maar dat is ook wel begrijpelijk na deze middag.

Mijn oom oppert om na het diner langs het strand te gaan lopen en dat vind ik een prima idee, we zijn er al twee dagen en hebben nog geen strand gezien. Gelukkig heb ik mijn normale schoenen aangedaan aangezien de kiezels geen pretje zijn voor slippers of open schoenen. Na een tijdje over de zaak gepraat te hebben vraagt mijn oom aan mij "heb je het naar je zin? Ik kijk hem nog eens goed aan en zeg dan "nee in tegendeel, het komt zo weinig voor dat de mogelijkheid er is".

Ik bedenk mij dat dit de eerste keer is in al die jaren dat mijn oom "erover" praat en besluit om mij afwachtend op te stellen. Mijn oom vervolgt "wat vind je het lekkerst? Mijn oom verandert vervolgens van onderwerp terwijl we langzaam aan weer terug naar het hotel toe lopen. Na een drankje gehaald te hebben in de bar lopen we naar de kamer om daar op de bank te ploffen. Mijn oom ontdoet zich van bijna al z'n kleren en gaat in z'n onderbroek en t-shirt op de bank liggen.

Ik doe hetzelfde en neem naast hem plaats op de bank met mijn voeten op de salontafel. We kijken naar studio sport op BVN terwijl mijn oom mij vraagt om hem met after sun in te smeren. Dat is geen overbodige luxe aangezien hij aardig rood is. Ik smeer hem helemaal in van z'n voorhoofd tot z'n tenen waarbij hij z'n onderbroek uit trekt onder de begeleidende text "mijn piemel is ook verbrand".

Ik bewaar dat voor het laatst om nog een beetje spanning op te bouwen. Terwijl ik weer op de bank ben gaan zitten buig ik schuin voorover tussen z'n benen om z'n piemel en ballen met after sun in te smeren.

Binnen korte tijd staat z'n piemel stijf en zorg ik met wat extra after sun voor wat soepele glijbewegingen. Nog voor het einde van studio sport komt mijn oom met een paar zachte kreunen klaar en spuit hij z'n sperma op z'n net opgedroogde buik.

Met gekreun en gesteun loopt hij niet veel later naar de slaapkamer om met een gloeiend lijf op bed te gaan liggen. Ik doe de tv uit en roep naar hem "wil je nu al slapen?

Ik doe de lichten in de woonkamer uit en loop de slaapkamer in wanneer hij zegt "ik heb zin om jou te pijpen maar ik kan me amper bewegen dus je zal mij moeten helpen". Ik besluit om mijn onderbroek meteen uit te doen en over hem heen te gaan hangen op bed zonder op hem te gaan zitten.

Hij stopt een extra kussen onder z'n hoofd en pakt vervolgens mijn inmiddels stijve pik beet. M'n lul in de kont van m'n teamgenoot steken Twee boeren plateren met hun zakken Twee vrienden neuken in zomerschool Chef neukt zijn beste assistent Jongeman neukt met zakenman voor geld Travestiet geneukt door vriend [Homo] Twee zwarte mannen neuken en masturberen Twee gozers neuken in de gang van het huis Twee jonge homo's neuken bij het zwembad Vriendengroep neukt in de supermarkt Amateur stel neukt in bed Ik ben geen homo hoor Twee jongens neuken vroeg in de ochtend Jongeman neukt met zijn beste vriend Het verhaal van twee lullen die elkaar hebben gevonden Amateur stel doen lekker gek in hun eigen slaapkamer Twee erg hete jongens neuken in de tuin

.

: Homo achterlangs neuken

Homo achterlangs neuken 918
Gezocht vrouw voor trio goedkoop neuken in limburg 783
Homo achterlangs neuken Ik kijk hem nog eens goed aan en zeg dan "nee in tegendeel, solomio sex likkend klaarkomen komt zo weinig voor dat de mogelijkheid er is". Over drie weken staat de reis gepland. Eerst loop ik de kamer in om zijn koffie te brengen, als ik loop wiebelen mijn dikke tieten heen en weer, homo achterlangs neuken, ik zie hem er naar kijken. Ik heb mijn tas nog niet aangeraakt als mijn oom volledig naakt voor mij komt staan en vraagt "ik ga het zwembad uitproberen, kom je ook? IK homo achterlangs neuken alle besef van tijd en plaats verloren en liet me diep in mijn keel neuken. Mijn oom laat er geen gras over groeien, pakt zijn koffer, gooit hem open en begint met uitpakken.
Homo achterlangs neuken Shemale sexcontact meedoen gangbang
Neuken in lelystad hardcore Slappe lul aftrekken meiden willen sex

Negerin met dikke borsten neuken met schoonvader

SEX IN DE BIESBOSCH SEX MARKT ENSCHEDE Homo jongens lekker pijpen sex. Meest bekeken gratis homo boys, sex filmpjes kijken. Mijn oom stopt met neuken en stuift met een handdoek om z'n middel de woonkamer in terwijl ik van positie verander om even te ontspannen. Hij is daar verbazingwekkend snel mee klaar. Wat ik wel hoorde als Huibert mijn moeder een beurt gaf dat ze wel flink tekeer gingen, het waren zeker geen vluggertjes, en het kon er heftig langs gaan daar in de slaapkamer. Hij durfde toen ik een jaar of 14 was wel mijn piemel en ballen beet te pakken maar werd zenuwachtig wanneer hij mij begon af te trekken. Ik heb hem altijd al een erg aantrekkelijke oudere man gevonden, maar heb dat natuurlijk nooit durven zeggen.

ESCORTSERVICE ZEELAND OPGEREKTE KUT

Je wordt zo'n drie, vier dagen volledig in de watten gelegd, homo achterlangs neuken, alles wordt voor je geregeld en betaald. Ria ontrok zich aan mijn pik en gebood mij op de grond te gaan liggen. Adverteer hier Contact Webmasters Account: Dus ook die dag was ik gewoon op pad en kon ik heerlijk genieten van de natuur. Als er 1 ding is dat mijn oom in de afgelopen jaren heeft geleerd is het pijpen. Ria duldde geen tegenspraak: