Geile nina te klein kutje


geile nina te klein kutje

VicsBabes - Lekkere chickies! Pornobioscoop - De grootste! Islive - Webcammen met meiden thuis! Ik ben 38 jaar en al 11 jaar weduwnaar. Sinds het overlijden van mijn lief vrouwtje heb ik nog wel regelmatig een vriendin gehad, maar ben toch altijd alleen blijven wonen. Ik bezit een vrijstaande woning met een flinke tuin. Ik heb heel onregelmatige werktijden en moet voor het werk regelmatig naar het buitenland toe. Daarom laat ik mijn tuin door een tuinman onderhouden.

Voor het poetsen van de woning kan ik al een aantal jaren beroep doen op Nina. Nina is een leuke vrouw, enkele jaren jonger dan ik. Ze zal wel nooit miss universe worden, maar toch is ze niet misdeeld met attributen die mannen als niet te versmaden aanzien. Ze heeft een stel mooie, niet al te grote borsten. Ze is ruim 1,70 meter lang. Ze is niet graatmager maar heeft een mooie taille en twee strakke stevige billen. Ze heeft een mooi gezicht en halflang donkerbruin haar.

Kortom, hoewel ik haar nooit naakt gezien heb weet ik dat mannen haar wel aantrekkelijk vinden. Maar ze is wel getrouwd. Daarmee is dan ook al het positieve over haar huwelijk gezegd. Nina heeft me zelf al vaak verteld dat ze alles behalve gelukkig is in haar huwelijk.

Ze wordt fysiek niet mishandeld maar psychisch is het maar net op het randje en soms er ook wel over. Voordat ze vier jaar geleden bij mij begon te poetsen had ze nog nooit buitenshuis gewerkt. Ze was dus financieel volledig afhankelijk van haar man. Dat besefte de hufter heel goed en daar maakte hij ook misbruik van om haar in de tang te houden omdat ze toch nergens naartoe kon. Ze mocht van hem ook niet gaan werken want dan verloor hij zijn machtspositie.

Toch had Nina op zeker ogenblik zich opgegeven als werkneemster bij een poetsdienst. Daardoor kon ze deeltijds aan de slag en het geld dat ze ermee verdiende zette ze op een eigen rekening zodat ze beetje bij beetje financieel wat armslag kreeg.

Omdat ik soms overdag een periode vrij heb rij ik wel eens lang huis, op dagen dat Nina aan het poetsen is. Dan las ik voor haar een pauze in en drinken we samen een verse kop koffie.

Het klikt goed tussen ons en ik weet dat ze mij in vertrouwen neemt om haar hart eens te kunnen luchten. Zo vertelde ze onlangs dat de maat voor haar vol was, dat ze een appartementje ging zoeken en haar man ging verlaten. Toen ik vorige vrijdag weer wat tijd vrij had reed ik langs huis. Nina was niet beneden en dus ging ik naar boven waar ze de slaapkamers aan het poetsen was.

Het viel me onmiddellijk op toen ik mijn slaapkamer binnen ging dat Nina een heel bedrukt gezicht had. Je ziet er zo pips uit? Ze zakte moedeloos op de stoel die ze net afgestoft had en terwijl tranen in haar ogen sprongen begon ze met horten en stoten te vertellen dat twee dagen voordien thuis “de bom gebarsten was”.

Omdat ze zo schokschouderde van het snikken verstond ik haar nauwelijks. Terwijl ik achter haar ging staan legde ik mijn armen over haar schouders en vouwde mijn handen samen voor haar borst. Nog een poos bleef ze heftig doorsnikken. Haar handen samen in de schoot op het rokje dat ze droeg. Ik voelde me een beetje machteloos omdat je vermoed wat er gebeurd kan zijn. Maar zonder dat je iets kan doen voordat Nina zelf haar verhaal verteld heeft.

Afwachtend streelde ik met mijn hand langs haar wang en door haar zachte haar. Stilletjes minderde het snikken en terwijl ik mijn handen aan weerszijde op haar schouders legde vroeg ik haar zachtjes om te vertellen wat er gebeurd was. Daarop volgde met een heel zwak stemmetje Nina’s verhaal. Ze had ondertussen een betaalbaar appartement gehuurd en alhoewel ze samen al bijna een half jaar geen sex meer hadden, had ze ontdekt dat haar man al een hele tijd bij een andere vrouw aan zijn trekken kwam.

Dat was de druppel die de emmer deed overlopen. Ze had haar man gezegd dat hij voortaan zijn plan kon trekken. Dat ze naar een eigen appartement trok en dat ze hun huwelijk als over beschouwde. Daarop was haar man volledig geflipt. Was met huisraad naar haar beginnen gooien en de tirade die ze naar het hoofd geslingerd kreeg was niet voor herhaling vatbaar. Ze had zich uit schrik in de badkamer opgesloten en bang dat hij de deur zou intrappen had ze met haar gsm naar de politie gebeld.

Die was snel ter plaatse, maar omdat haar man zo agressief was had de politie er een arts bijgeroepen. Ze hadden haar man kunnen overmeesteren en die was uiteindelijk afgevoerd naar een afdeling psychiatrie in een ziekenhuis. Hij was niet vertrokken zonder dat hij haar nog toegeroepen had dat hij haar kapot zou maken. Het hoofd omlaag gekeerd en af en toe nog een snik,… werd het stil. Dat is niet niks. Haar schouders en nekspieren waren gespannen als de pezen van een boog.

Niet wetend hoe ik haar uit de put kon helpen begon ik haar schouders en nek zachtjes te masseren. Het bleef een hele tijd stil. Na vijf minuten stilte was ik Nina’s schouders en hals behoorlijk intensief aan het masseren.

Dat word ik wel gewaar. Ik zal je schouders en rug eens masseren. Dat ontspant en daar wordt je een ander mens van. Liet haar slippers naast het bed staan en vleide zich op haar buik op het bed. Haar hoofd zijwaarts gekeerd lag ze met haar ogen dicht op het bed. Ze droeg geen kousen of panty’s. Enkel een rokje en een topje. Zo uitgestrekt met haar ranke, gebruinde benen en enkele nog een kort rokje en topje zou menig man kriebels in zijn buik krijgen bij dit beeld.

Nina lag bijna midden in mijn tweepersoonsbed en ik zette mij op de rand van het bed naast haar. Nu zat ik wel met een ding verveeld. Massageolie is een must om goed te kunnen masseren. Maar het is en blijft olie die vlekken kan maken op kledij. Een beetje met schroom vroeg ik zacht aan Nina om vlekken te vermijden of haar topje uit mocht. Met haar ogen dicht prevelde ze. Dus moest ik zelf aan de slag.

Ik nam de onderrand van het topje in mijn beide handen en heel langzaam schoof ik het naar boven. Nina drukte zichzelf een beetje van het bed af zodat het topje onder haar buik door naar boven schoof. Tot mijn verrassing stelde ik vast dat ze geen bh droeg onder het topje.

Maar dat gaf mij nog geen zicht op haar borsten aangezien ze toch op haar buik lag. Wel kon ik vaststellen, toen ze haar armen boven haar hoofd op het bed liet rusten, dat de welvingen van haar borsten liet veronderstellen dat het absoluut geen uitgezakte melkfabrieken waren. Haar gave naakte rug en de aanzet van haar loezen bracht mee dat ik ontegensprekelijk geile kriebels in mijn buik kreeg.

Ik bracht wat massageolie aan op haar schouders, maar ging ook verder naar beneden tot net voor het randje van haar rokje. Nog wat olie op mijn beide handen en toen begon ik zachtjes te masseren vanuit haar hals, over haar schouders naar beneden. Om gespannen spieren los te krijgen moet je echt wel flink wat kracht uitoefenen. Niet iedereen vindt dit even aangenaam. Daarom begon ik eerst zachtjes.

Maar geleidelijk werd mijn massage intensiever. Na tien minuten fluisterde Nina dat ze dit heerlijk vond. Ik kon enkel beamen dat het voor mij ook heerlijk was en dat dit het minste was dat ik voor haar kon doen.

Masseren is arbeidsintensief en omdat het zomer was en behoorlijk warm op de kamer trok ik mijn hemd uit. Ik zat dus naast Nina met naakt bovenlijf. Langzaam werd ik gewaar dat ze zich echt ontspande en dat daarmee ook de spanning uit haar spieren verdween. Alleen was er een bepaalde spier van mezelf waar de spanning niet afnam. Het zicht op dit mooie vrouwenlichaam en het besef dat Nina van mijn behandeling genoot deed de spanning in mijn pretspier behoorlijk toenemen.

Na een half uurtje was het tijd om een ander deel van haar spieren los te werken. Zachtjes vroeg ik aan Nina of ik ook haar benen mocht masseren. Het is zo fijn. Om te vermijden dat massage olie haar rokje zou besmeuren moest dit eigenlijk uit. Maar hiervoor had ik nog wat meer schroom als voor haar topje.

En dat zou wel jammer zijn. Een duidelijk signaal voor mij om het rokje verder over haar gave benen naar onder te schuiven en bij haar topje te leggen. Daar lag mijn huishoudhulpje, op een minuscuul groene string na, volledig naakt mooi te wezen op mijn bed. Waaauw, wat is ze mooi! De string laat niets onbedekt van haar twee prachtige billen. Geen vetringetje te bespeuren, enkel twee mooi rond gevormde bilwangen die overgaan in mooie brede heupen. Mijn piemel was dezelfde mening toegedaan.

Hij kwam zonder dat ik het zelf nog in de hand had in mijn broek tot volle sterkte. Ik kon het ook niet nalaten om Nina te zeggen hoe mooi ze was. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Rijpe vrouwen trekken jonge pikken.

Sexy cougar geeft puber neukles. Maar meneer de rector, wat doet u nu? Cougar in panties genomen door haar jonge toyboy. Studie Weekend bij Juf Nina. Nina en Adrianna in een hardcore anaal trio.

Franse mature vind anaal zo lekker dat haar natte kut begint te spuiten. Rijpe cougar springt gretig op een grote jonge lul. Afrikaanse spion besluipt mooie oma in de keuken.

MILF hunkert naar een jonge sappige pik. Rijpe Rio en Toy Boy. Kortpittige Viola verleid een jong scharminkeltje. Mature slikt een grote zaadexplosie. Geile cougar geniet met jong koppel. Oudere rijpe vrouw leert geil meisje de fijne kneepjes.

... Geile nina te klein kutje

Geile nina te klein kutje

Geile nina te klein kutje

Tot mijn verrassing stelde ik vast dat ze geen bh droeg onder het topje. First Class Stewardess Veronica. Ik weet niet of we nog meer kunnen verdragen. Haar grotje stond zelfs al een klein beetje open en bovenaan kwam een klein rozig knopje piepen. Jouw gratis sex films! Overrompeld door haar actie, maar beseffend dat ze bloedheet is en al lang geen genegenheid meer gekregen heeft, laat staan liefde!!! Maar ze waren dan ook een lust voor ogen en handen.