Uitgerekte kut kinky femke


Het ging zo stroef dat ze hem er weer uit moest halen en een beetje glijmiddel erop smeerde. De tweede keer ging het een stuk makkelijker. Alleen het laatste stuk lukte niet zo. Maaike ging voor Frank staan en drukte haar half blote lichaam tegen zijn onderlichaam aan. Zo stond hij steviger en kon Evelien meer kracht zetten.

Na een paar keer opnieuw eruit halen en insmeren kreeg ze hem er eindelijk helemaal in. Ze stond op en pakte de zweep weer. Eerst haalde ze de klemmen van zijn tepels af en zette daarna de vibrator aan. Deze begon met een zacht brommend gelijk Frank zijn darmen te masseren.

Het deed wel pijn maar voelde lang niet zo erg als het erin duwen. Omdat Evelien zag dat Frank niet genoeg leed begon ze erbij zijn billen weer te bewerken met de zweep. Harde slagen werden afgewisseld met zachtere.

Maaike was al voor hem komen liggen op het bed en hield het niet meer. Ze deed haar slipje uit en begon met die lange zwarte latex handschoenen haar lichaam en kale kutje te strelen. Een vinger ging een klein beetje naar binnen en ze genoot ervan om zich te liggen vingeren voor Frank zijn ogen die hard met de zweep door Evelien werd geslagen.

Zachtjes gillend kwam ze klaar en haalde de vinger weer naar buiten. Deze glinsterde mooi en daarna likte ze ‘m af. Evelien zag dat Maaike was klaargekomen en stopte met het slaan. Ook zette ze de vibrator weer uit. De tranen liepen over Frank zijn gezicht van de pijn. Zo waren zijn billen nog nooit mishandeld. Nog voor Evelien en Maaike van plaats konden wisselen voor de volgende ronde hoorde ze weer de voordeur. Nog geen minuut later kwam Sanne de kamer binnenlopen die meteen begon te lachen.

Toen zag ze Frank hangen met zijn vuurrode billen. Ze liep daadkrachtig naar hem toe en zag plotseling hoe haar vibrator uit zijn kont stak. Ze trok deze met een flinke ruk uit Frank zijn kont die een gil van pijn probeerde uit te slaan. Lekker dat jullie dat eerst vragen zei ze kwaad en keek naar de bruine vieze vibrator.

Het was Frank meteen duidelijk dat deze meid van een jaar of 20 de baas was hier. Voor hem gingen de twee meiden op bed zitten en likte met tegenzin de poep van de dildo af.

Ze trokken er een vies gezicht bij maar haalde het niet on hun hoofd te stoppen. Sanne ging voor Frank staan en bekeek hem van top tot teen. Ze riep Evelien en deze moest op haar knieen voor hem gaan zitten. Voorzichtig maakte ze het rubbere riempje los van zijn lul en Frank hield het niet meer. De spanning die hij de afgelopen tijd had opgebouwd kon hij eindelijk kwijt. Grote klodders zaad spoten in Evelien d’r gezicht. Maaike werd erbij geroepen en die moest het van Evelien haar gezicht weer aflikken.

Sanne maakte de arme jongen los en haalde de rubbere bal uit zijn mond. Ze gooide zijn kleren naar hem en zei dat hij moest vertrekken omdat ze nog een appeltje te schillen had met deze twee jongedames. Frank liep in zijn naakie zonder iets te zeggen snel richting deur. Hij durfde niks meer te zeggen en kleedde zich ook pas vlak voor de deur helemaal netjes weer aan.

Wat Sanne allemaal met haar twee huisgenotes ging doen wist hij niet, maar toen hij ze een dag later weer op college zag viel hem op dat ze erg pijnlijk gingen zitten. Eindelijk was het dan zover. En dit jaar niet hangen op Zantvoord. Dat was lang geleden zeg. Nu Elly weer alleen was wilde ze er eens echt van gaan genieten. Ze had een dun zomerjurkje aangetrokken, want bij aankomst kon het wel eens erg heet zijn. Toch wel een beetje vreemd. Al 58 jaar en toch nog zenuwachtig over deze reis.

Was het misschien omdat ze helemaal alleen op pad ging? Of verwachtte ze stiekem toch een beetje avontuur?! Gewoon 3 weken hangen op het strand! Een andere stewardess stond bij de ingang van het vliegtuig om haar plaats te wijzen. Er was er nog 1 voor Elly over. Er zat al een jong stel. Elly glimlachte terug en stelde zich aan de jongelui voor. Zag ze dat nou goed?

Hij liet zijn ogen over haar lichaam glijden. Van boven naar beneden! Even wist Elly niet waar ze kijken moest. De jongelui van tegenwoordig! Het stel naast haar was duidelijk verliefd. Ze konden niet van elkaar afblijven. Elly probeerde er niet teveel op te letten. Langzaam stroomde het vliegtuig verder vol.

Nadat ze minutenlang tientallen mensen binnen had zien komen werd haar aandacht getrokken door een opzichtig stel. Een man en een vrouw van een jaar of 40 kwamen het gangpad ingelopen en gingen schuin voor Elly op de middenrij zitten. De vrouw had een strak truitje over haar grote borsten aangetrokken. Ze liep op hoge hakken, zodat haar glimmende kuiten strak stonden en haar in een leer gehulde kont uitdagend afstak.

En zelfs dat leer stelde niet veel voor. Het was een verrekte kort rokje. De man had een zwart T-shirt aan waar zijn enorm gespierde borstkas goed in uit kwam.

Hij was duidelijk getraind en dat wist hij maar al te goed! Dit was zo'n stel dat de aandacht van het hele vliegtuig wist te trekken. Sommige mensen zaten bijna kwijlend te staren en anderen schudde afkeurend hun hoofd. De deur ging dicht en langzaam begon het vliegtuig te rollen. Na vijf minuten taxiën stond het vliegtuig voor de startbaan. De motoren begonnen oorverdovend te loeien en Elly voelde hoe ze in haar stoel werd gedrukt door de versnelling van het toestel.

Het stel naast haar hield elkaars handen stevig vast en keek naar buiten hoe Schiphol aan hen voorbij schoot. Het opvallende stel schuin voor Elly bezegelde de start naar Spanje met een heftige tongzoen! De reis verliep voorspoedig. Het was een rustige vlucht. De tortelduifjes zaten vaak aan elkaar te flikflooien en te giechelen. De sloerie op hoge hakken had steeds weer een reden om van voor naar achteren te lopen en op die manier alle aandacht te krijgen.

Elly zag gewoon dat de mannen in het vliegtuig langzaam maar zeker opgewonden begonnen te raken. Er ontstond een broeierig sfeertje in de cabine. Op de een of andere manier wist deze vrouw het oerinstinct in een mens los te maken.

Zelfs de jongeman naast me onderbrak zijn blik op zijn geliefde om even snel opzij te kijken. Voor de verandering kwam ook de man van de sloerie in beweging.

Hij wilde naar achteren lopen, maar precies op het moment dat een stewardess met een karretje in het pad stond naast Elly. De man wurmde zich er langs en wreef met zijn strakke kontje langs de blote arm van Elly. Tot haar schrik betrapte Elly zich erop dat ze expres even terugduwde om alles goed te voelen.

Ze schrok nog erger toen de man zijn hoofd kort omdraaide en haar een knipoog gaf! Ze dook met haar neus in een boekje en durfde niet meer op te kijken toen hij weer terugliep. Het gevoel van de stevige billen van de man stonden in haar arm gebrand en maakte haar opgewonden.

Ook Elly was nu ten prooi gevallen aan de opgewonden sfeer in de cabine. De reis was alweer ten einde en na een vlekkeloze landing kwam het toestel uiteindelijk bij de aankomsthal tot stilstand. Iedereen stond op en pakte de handbagage. Onmiddellijk voelde ze de zwoele wind in haar gezicht en langs haar benen waaien.

Haar zomerjurkje waaide zelfs vervaarlijk hoog op door een warme vlaag. Juist op dat moment zag ze de gespierde man onder aan de trap omhoog kijken. Die vent staat me midden in mijn kruis te kijken! Wederom wendde zij haar blik af en liep snel naar beneden. Op weg naar de douane. Alles verliep lekker snel op de luchthaven. Voor Elly het wist stond ze bij de bussen om naar haar eindbestemming te reizen. Volgens de reisgids een rustig dorpje dat nog niet al te toeristisch was.

Elly zag dat het verliefde stelletje in een andere bus stapte naar Santa Crus. Haar bus zat al bijna vol. Er was nog één plekje over. Niet te geloven," dacht Elly. Uitgerekend naast dat plekje zat de sloerie! Elly aarzelde, maar wilde toch wel graag zitten. Ze liep naar achteren keek heimelijk naar het geile wijf die druk met haar man naast zich zat te praten. De blik van Elly volgde de rondingen van de goedgevormde vrouw.

Flinke borsten en een strakke buik. Haar benen had ze over elkaar geslagen en het korte leren rokje omvatte nog maar net haar billen. Juist op het moment dat Elly naar haar benen keek wisselde de sloerie van houding. Het is niet waar! Tijdens het bewegen van de benen keek Elly recht tussen de benen van de sloerie. Ze had geen slip aan en had een natte, kale kut! Een tel later waren de benen weer gesloten en viel er niets meer te zien.

Het begon te kriebelen in de buik van Elly. Maar Elly was duidelijk verward! In die verwarring was ze wel naast de vrouw gaan zitten. Ze voelde hoe haar dijen tegen die van de vrouw drukte. Het idee maakte Elly onbewust verschrikkelijk geil. Ik zag je al in het vliegtuig.

Heb je er zin in? De dijen van de twee vrouwen schuurde bij iedere beweging langs elkaar op het ritme van de bus. Langzamerhand werd Elly heter! Het idee alleen al! Die vrouw zat naast haar met een blote, natte kut! En zij zat tegen haar aan te rijden! Alsof ze onder stroom stond! De rit met de bus duurde ongeveer een uur en de dames keuvelde over van alles en nog wat.

Intussen zat Monica te draaien en te bewegen en Elly had het idee dat ze overal betast werd. Toen ze eenmaal bij het hotel aankwamen en uitstapte was Elly supergeil en had een kletsnatte kut!

Ze nam Monica nog eens van een afstandje op en keek nu op een heel andere manier naar haar dan in het vliegtuig. Elly zat in haar kamer en had de balkondeuren wijd open gezet. Wat was het hier heerlijk! De zwoele lucht stroomde de hotelkamer in. Het balkon keek uit over de straat en meter verderop zag ze het prachtige blauwe water van de Atlantische oceaan.

Elly schonk zichzelf een borrel in en ging op het balkon zitten genieten. Zit je naast ons! Ze had alleen een bikini-slipje aan en haar prachtige, volle tieten glommen in de zomerzon. Zitten we naast elkaar! Ik ben toch alleen.

Richard is boodschappen doen in het centrum. Elly aarzelde even, maar stond tenslotte toch op, pakte haar borrel en liep door haar eigen kamer naar de gang.

Voor ze bij de kamerdeur naast haar was ging hij al open. Monica stond stralend in de deuropening, in haar minuscule slipje. Er ging een opgewonden schok door het lijf van Elly.

Haast starend keek ze naar de mooi gevormde borsten van Monica. Haar tepels waren hard en dat kwam vast niet van de kou! Ze stonden nu heel dicht bij elkaar en het leek wel of er statische elektriciteit tussen de twee vrouwen ontstond. Elly stond stokstijf en wist zich geen houding te geven. Monica nam het initiatief. Ze pakte het hoofd van Elly beet en perste haar lippen hard op die van Elly. Meteen liet Monica haar hete tong naar binnen glibberen en zoende Elly hartstochtelijk!

Ze gaf zich over aan de passie van deze wilde, hete vrouw. De geile kus leek een eeuwigheid te duren. Elly werd licht in haar hoofd en week in haar benen. Monica had haar stevig vast en was blijkbaar niet van plan haar te laten gaan. Met haar vochtige tong streelde ze de tanden, tong en gehemelte van Elly. Ze voelde de gladde, warme huid in de hals van Elly.

Met haar vingertoppen voelde ze Elly's hartslag als een razende te keer gaan! Langzaam zakte ze af naar haar borsten. Het dunne zomerjurkje kon weinig van de volle borsten van Elly verhullen.

De zacht masserende vingers van Monica zorgde er voor dat haar tepels onder haar handen groeide. Keihard werden ze en uitermate gevoelig. Ook Elly stond nu te kreunen en tongde er driftig op los.

Na een tijdje met de tepels van Elly gespeeld te hebben liet Monica haar hand zakken tot ze in de schaamstreek belandde. Door de stof heen greep ze in het kruis van Elly en masseerde met haar vingertoppen haar schaamlippen. Zachtjes bewoog Elly haar heupen en op die manier bereed ze de hand van haar vrouwelijke tegenspeler.

Pak ze en zeg me wat je er van vindt" Monica gaf de opdracht met een enigszins strenge toon in haar stem. Het was deze toon die Elly wild maakte. Ze voelde zich onderdanig. Ze kreeg opdrachten en werd bloedgeil van de situatie. Langzaam bewoog ze haar handen naar de blote borsten van Monica en pakte met wijdgeopende handen de tieten beet. Ze kneep er zacht in en liet de tepels tussen duim en wijsvinger rollen. De tepels reageerden direct op deze behandeling en sprongen stijf omhoog.

Je maakt me lekker geil! En nu ga je mijn tepels likken. Zuig aan mijn nippels sletje" Monica wiebelde haar tieten heen en weer voor de neus van haar onderdanige sletje. Elly opende haar mond en stak haar glimmende tong uit. Het puntje van haar tong liet ze langs een tepel van Monica cirkelen. Tergend langzaam en plagend wipte ze de harde speen op en neer. Daarna nam ze hem in haar mond en zoog er geil aan.

Intussen streelde de hand van Monica nog steeds de natte gleuf van Elly. Haar vingers gleden over en tussen haar schaamlippen en draaide speels over haar clitje. Ze maakte Elly gek van geiligheid en Elly wist dan ook niet hoe ze met haar kut moest draaien. Ze voelde dat ze bijna klaarkwam en een warme golf van genot was op komst. Elly begon nu openlijk en luid te kreunen, maar plotseling haalde Monica haar hand weg en zei streng, "En nu stoppen sletje!

Even wat drinken" Met een gemene grijns liep ze naar de keuken en liet de druipende vrouw alleen achter. Ik ben zo geil! Laten we nog heel even doorgaan. Je moet leren geduld te hebben.

Anders wordt je nooit een goede slavin! Elly voelde weer die vreemde golf van opwinding in haar lijf. Het idee een onderdanige slet te zijn maakte haar bloedgeil! Ik ben de persoonlijke slavin van Richard!

Hij is mijn meester! Ik krijg altijd opdrachten en moet van alles doen. In het vliegtuig bijvoorbeeld. Ik moest van Richard als een hoer rondlopen. Iedereen opwinden met mijn lijf. Draaien met mijn kont en zo. Had je dat niet gezien dan? Ik vond je een goedkope hoer als ik eerlijk ben. Dus dat moest je.. Al die mannen worden dan beregeil! Je zag toch zeker wel hoe ik ze allemaal in mijn macht had? Ondanks het feit dat ze gedomineerd werd had ze toch ook een bepaalde macht gevoeld!

Monica wilde haar hebben! Zij maakte een andere vrouw geil! Ik vond het echt heerlijk! Ze keek haar recht en strak in de ogen. Ik ben dan je meesteres. De spanning in het appartement liep op en beide vrouwen hadden vuurrode wangen. Geef me dan om te beginnen nog maar eens een lekkere geile tongzoen. Maar deze keer was het anders. Nu deed ze het vol overgave en vooral om haar kersverse meesteres te behagen.

Richard was naar het centrum van Los Cristianos gelopen en had de nodige boodschappen gedaan. Normaal zou hij dat door Monica laten doen en haar als een slet laten rondmarcheren. Maar nu wilde hij zelf.. Richard was altijd op zoek naar hete, geile vrouwen.

Maar ook naar mannen die zijn vrouw konden neuken. Dan moest Monica als hoer geld verdienen! Richard en Monica hadden al jarenlang een zeer goede relatie. Toen hij haar leerde kennen klikte het direct en het bleek ook dat op sexueel gebied alles paste.

Hij was van nature dominant en Monica genoot er erg van als ze werd vernederd en misbruikt. Een ideale mix die was uitgegroeid tot een samenspel dat vele mensen in hun omgeving soms met verbaasde blikken aanzagen. Maar Monica werd bloedgeil als ze werd gedwongen met vreemde mannen mee te gaan en ze op allerlei manieren moest verwennen.

Haar kutje moest ze dan ter beschikking stellen en vaak werd ze dan door meerdere mannen tegelijk geneukt. Ook haar kontje moest het dan vaak ontgelden.

Ze wist dat mannen erg geil worden als ze een vrouw in haar kont mogen neuken. Maar ze worden nog heter als ze het niet hoeven te vragen, maar hun harde, dikke neukpalen er gewoon in mogen rammen!

Pijpen kon Monica als de beste. In de loop der jaren had ze al heel wat sperma te verwerken gekregen! Maar ze was er dol op! Eigenlijk is ze verslaafd aan dat geile goedje. Het geeft haar een ontzettende kik als ze een man in haar macht heeft en zijn hele zak kan leegzuigen. Het ultieme bewijs dat ze die geile kerel aan haar lippen heeft hangen.

Onbewust liep Richard met een grijns op zijn gezicht door de straten van Los Cristianos naar het appartement. Hij had lopen fantaseren en zag in gedachten al hoe Monica weer eens flink geneukt werd.

Hij nam zich voor er snel voor te zorgen dat ze een beurt kreeg. Op de schitterende trappen van de galerij van het appartement kwam hij een schoonmaakster tegen.

Hun blikken vonden elkaar kort. In de veronderstelling dat ze toch geen Nederlands sprak zei hij.. Mag ik je eens neuken? Ben je geil sletje? Wil je mijn fijne, geile pik eens zien? Binnenkort zal ik je hard neuken hoer. Zij keek intussen ook terug, maar met een vragende blik in haar ogen. Natuurlijk verstond ze hem niet. Leuk eigenlijk dat je geil kon doen tegen iemand die het niet snapt!

Hoofdschuddend ging de vrouw door met haar werk. Richard zette de boodschappen op het aanrecht en liep door naar het balkon. Daar zag hij ze. De twee vrouwen zaten op het bed en hun tongen glibberde geil in elkaars mond.

Wild smeet Richard de deur open. Wat ben je aan het doen vuile slet! Heb ik je opdracht gegeven om die teef af te lebberen? Wie is dat eigenlijk? Monica bleef rustig, want zij wist dat dit een onderdeel van het spel was. Met grote stappen liep hij op de vrouwen af en trok Elly aan haar arm omhoog van het bed af. Dus jij dacht dat jij mijn slavin zomaar van me af kan pakken. Een slavin van mijn slavin! Weet je wat dat betekent slet!

Dat je voor mij nog minder bent dan een afvalbak! Ik ben dus nu je oppermeester, aangezien ik de meester ben van die vuile hoer! Zij wist al wat er komen zou, maar Elly wist niet hoe ze het had. Richard had Elly nu stevig beet en draaide haar om, zodat ze in zijn armen viel met haar rug naar hem toe.

Zijn andere hand graaide naar haar tieten en knepen er hard in. Ik wil ze wel eens zien! Uit die jurk hoer! Een goeie slavin loopt trouwens niet in die jurkjes. Voortaan trek je geile kleren aan! Monica leert het je wel. Gehoorzaam liet ze het jurkje zakken en op de grond vallen. Een beetje opgelaten stond ze in haar ondergoed. Langzaam liep Monica naar Elly en begon haar BH en slip uit te trekken.

Haar mooie tieten wipte uit de cups en haar tepels stonden hard naar voren. Zoals je ziet is mijn broek los en jij gaat als een goeie hoer mijn pik verwennen! Haal hem er maar uit hoer. Met haar gezicht vlak bij zijn kruis ritste Elly de broek verder open. Duidelijk was al een flinke bobbel te zien in zijn onderbroek.

Ze stak haar hand voorzichtig in de slip en voelde meteen de harde, warme en kloppende pik. Wat een flinke zeg! Ze bewoog haar hand omhoog en daar wipte de dikke, glimmende eikel naar voren. Langzaam schoof de slip verder naar beneden en nu zag ze zijn enorme lul in volle omvang tevoorschijn komen.

Ze had zijn leuter vol in haar hand en voelde hem kloppen! Als vanzelf begon ze haar hand te bewegen en begon Richard rustig af te rukken. Het water liep haar in de mond en zonder verder na te denken opende ze haar mond en likte zacht aan de dikke knop. Blijkbaar beviel het hem wel, want een zacht gegrom ontsnapte uit zijn keel. Terwijl Elly verder likte stootte Richard plotseling zijn heupen naar voren en verdween zijn lul diep in de mond van Elly.

Meteen greep hij haar hoofd vast en begon haar in haar mond te neuken! Je maakt me geil hoertje. Ik denk dat ik je mijn sperma straks schenk! Steeds dieper stootte hij zijn lans in haar keel en ramde nu werkelijk hard door!

Ga achter haar zitten en vul die hoerekut flink op! Het was werkelijk een prachtexemplaar. Met een mooie dikke eikel en dikke aderen op de schacht. Het geval was wel 25 cm lang en enorm dik!

Monica nam plaats achter Elly die op haar knieën voor Richard zat en nog steeds in haar hoofd werd geneukt! Voorzichtig tastte Monica tussen de benen van Elly en voelde direct haar natte, glibberende kut! Dat wijf droop letterlijk! Ze plaatste nu de kop van de dildo tegen haar schaamlippen en drukte zacht door. Zonder moeite schoof het geval naar binnen.

Elly voelde hoe ze van achteren gevuld werd door de enorme kunstlul! Langzaam maar zeker verdween het hele geval in haar hete, stomende kut! Geil als nooit te voren! De dildo was nu helemaal in haar doos geschoven en Monica draaide het geval plagend rond. Daarna begon ze met lange halen te neuken! Ze haalde de dildo terug tot de glimmende eikel er bijna uit was en drukte hem er daarna weer krachtig in.

Elly voelde hoe ze keer op keer diep gevuld werd en voelde al meteen een warme golf van lust opkomen. Monica keek intussen wellustig naar het prachtige schouwspel. De zwarte dildo glom van de kutsappen en sopte met een heerlijk geluid in en uit de druipende kut van Elly. Het water stond Monica letterlijk in de mond.

Het zien van de heerlijke, geile kut met de stampende, zwarte, glimmende dildo erin activeerde haar speekselklieren. Ze kreeg een enorme lust om aan die fijne kut te gaan likken en de geile geur van een hete vrouw op te snuiven. Ze wilde met alle geweld de kut van Elly proeven! Haar tong tussen de openstaande, opgezwollen schaamlippen laten glibberen. Ze wilde de kleverige sappen uit haar kut slurpen. De gedachte maakte Monica zo ontzettend geil!

Haar eigen kut jeukte verschrikkelijk! Ze voelde de drang opkomen om hard en diep geneukt te worden. Monica hield het nu niet meer. Ze rukte de dildo uit de kut van Elly en schoof hem in 1 beweging bij zichzelf naar binnen! Met wilde bewegingen begon ze zichzelf hard te neuken. De kutsappen van Elly vermengde zich met die van haar. Terwijl ze zichzelf aan het afraggen was boog ze iets naar voren, waardoor haar hoofd vlakbij de kont van Elly kwam.

Ze keek recht in haar kut, die nog wijd open stond van de harde neukbeurt met de dildo. Ze snoof diep door haar neus en rook direct de heerlijke, geile en ziltzoete geur van de druipende doos. Elly worstelde nog steeds met de vette pik van Richard en had gemerkt dat de dildo uit haar kut was geschoten. Bijna was ze klaargekomen op de heerlijk stampende dildo, maar tot haar frustratie werd ze niet meer geneukt. Plotseling voelde ze de warme tong van Monica tussen haar benen!

Langzaam werd haar clitje bewerkt en daarna schoot de tong bij haar naar binnen. Elly voelde hoe de likkende mond begon te zuigen en hoe haar sappen in de geile mond stroomde. Na een flinke befbeurt bewoog de tong langzaam omhoog en belandde bij haar kontje. In kleine cirkeltjes draaide het puntje van de tong om haar anus.

Ze had nooit geweten dat haar kontje zo ontzettend gevoelig was. Het gelik aan haar kont maakte haar nog geiler dan ze al was. Ze voelde dat de tong van Monica haar geile sterretje steeds natter maakte en hoe ze tenslotte het puntje ervan in haar gaatje perste. Ze voelde de tong nu diep in haar kontje naar binnen glijden en merkte dat haar anus volledig ontspande. Ze werd helemaal wild van het opkomende lustgevoel en merkte dat ze er hevig naar verlangde ook in haar kont geneukt te worden.

Blijkbaar had Richard hier een zesde zintuig voor, want hij gaf meteen een opdracht aan Monica. Haal die dildo uit je kut en schuif hem erin! Ze was goed afgericht en wist wanneer ze luisteren moest. Met een luid soppend geluid trok ze de kleverige dildo uit haar neukgrot en likte er stiekem even aan.

Ze was altijd al dol geweest op warm kutsap! Elly wachtte intussen angstig af over wat komen zou. Ze was nog nooit in haar kont geneukt en wilde het nu eigenlijk ook niet. Maar ze was nu een echte slavin en moest gehoorzamen. Ze voelde hoe Monica de kop van de dildo tegen haar natte anus plaatste. De dildo, die enorm glibberig was, schoof onder de druk die Monica uitoefende, een paar centimeter naar binnen. Ze had het gevoel dat haar kontje dit niet aankon. Haar arme kringspier was enorm opgerekt en stond strak om de schacht van de dikke dildo.

Gelukkig wist Monica nog hoe het was om voor het eerst in je kontje genomen te worden. Ze wist dus ook dat, als je even wachtte en je kontje liet wennen, de anus zou ontspannen en de neukpaal zou accepteren. Het genot dat je daarna zou ervaren was ongekend!

Dus liet Monica de dikke, glibberige eikel even zitten waar hij was. Intussen wreef ze met haar andere hand over de glanzende kut van Elly. Afwisselend schoof ze een paar vingers in de natte gleuf om daarna haar gevoelige clitoris weer te bewerken. Op en neer glibberde haar vingers en ze voelde hoe Elly onder haar handen ontspande.

Voorzichtig voerde ze de druk op de dildo op. Elly wist het intussen niet meer. Voelde ze nu lust of pijn. Het verschil tussen deze twee uiterste was samengesmolten tot een gekmakend gevoel van geiligheid.

Ze kreunde nu luid en ongegeneerd en voelde de vingers van Monica over haar kut flitsen. Ook voelde ze hoe de dikke, machtige dildo langzaam maar zeker in haar maagdelijke kontje schoof.

Haar reet was aan de onwijze omvang van de dildo gewent geraakt en accepteerde deze door pulserende knijpbewegingen te maken. Dieper en dieper schoof het ding. En Monica ging door. Met het vingeren en bewerken van de heerlijk ruikende kut van Elly en met het drukken tegen de dildo. Het was een machtig gezicht de dikke, zwarte paal in de blanke reet van Elly te zien verdwijnen.

Ze zou hem er over de volle lengte indrukken en hem dan daar laten zitten. Dan zou ze zachte klopjes op de achterkant van de dildo geven. Ze wist dat het een heel apart gevoel gaf bij degene die de paal te verwerken kreeg.

En ze had gelijk. Elly was nu helemaal opgevuld en voelde hoe de dildo in haar reet vibreerde onder de klopjes van Monica. Voor het eerst in haar leven was Elly geil aan haar kont! Ze wilde in haar kont geneukt worden! Haar reet smachtte er naar! Haar hele lijf hunkerde er naar!

En Monica wist het. Ze had een perfect gevoel voor de staat waarin iemand kan komen te verkeren. Ze wist het en handelde er naar. Langzaam begon ze de dildo terug te trekken. Het gevaarte schoof weer naar buiten totdat de eikel er bijna uit was. En nu weer terug.. Met lange, lome halen begon ze Elly in haar reet te neuken. En Elly draaide met haar kont.

Ze kronkelde onder de neukbehandeling die ze onderging. Haar mond zat vol. Maar Monica wist het al. Ze voerde het tempo op en ramde de dildo nu naar binnen en trok hem er bruut uit. Ze was Elly nu echt aan het afraggen. En haar andere hand bewerkte haar kut nog steeds. Ze wist wat er ging gebeuren. Elly zou klaar gaan komen. Ze zou het nu niet meer kunnen houden. Keihard neukte ze Elly met de dildo. Elly raakte in extase. Ze wist niet meer wat ze voelde.

En waar ze het voelde. Eigenlijk was het haar hele lijf dat klaarkwam. Van top tot teen tintelde ze. Een golf overspoelde haar en ze werd duizelig van genot. Haar kont was geil. Haar kut was geil. En op het moment dat ze klaarkwam en leek te zweven op de gevoelens die haar overmande voelde ze hoe een dikke, warme straal haar keel vulde.

Het duurde even voor ze besefte dat ze het sperma van Richard aan het drinken was! Hij had haar hard in haar mond geneukt en bij de aanblik van de rammende dildo in haar reet hield Richard het niet meer.

In vijf dikke, kleffe stralen spoot Richard zijn sperma in haar keel en mond. Grommend van genoegen liet hij zijn ballen leegzuigen door deze mooie, geile, rijpe vrouw.

Elly slikte alles door. Ze was zo ontzettend geil dat ze zijn pis nog zou drinken. Richard was klaar en trok zijn lul uit haar mond. Intussen wil ik dat je Monica verwend. Jij bent ook haar slavin, dus ik ga ervan uit dat je luistert.

Elly keek nog even geil naar zijn lekkere kontje en liet zich toen voorover op de grond vallen. Monica had de dildo uit haar reet getrokken en dwong Elly de glimmende paal schoon te likken.

Daarna ging ze voor Elly liggen met haar benen wijd. Ik heb jouw verwend en nu ben ik aan de beurt! Monica had een mooie, kaalgeschoren kut die glinsterde van het kutsap. Elly stak haar tong uit en begon met lange halen aan de befbeurt van haar Meesteres. Ze was dik tevreden over deze eerste dag op Tenerife. Wat ik vorige week meemaakte overtrof mijn wildste dromen.

Gert en ik kennen elkaar al van op de lagere school, van toen we een jaar of 7 waren. Nu alweer 23 jaar geleden. Allebei zijn we getrouwd met, al zeg ik het zelf, knappe vrouwen. Ik ben 4 jaar getrouwd met Kathy en Gert een jaar na ons met Carolien. Bij Kathy en mij zijn er nog geen kindjes, Gert en Carolien werden vorige week de ouders van een stoere zoon.

Toen Carolien was bevallen was ik een van de eerste die door Gert op de hoogte werd gebracht. Uiteraard werd er afgesproken dat we samen met Gert en nog een paar vrienden die avond de bloemetjes gingen buiten zetten om de geboorte te vieren. Tijdens het uitgaan zei Kathy dat Gert gerust bij ons kon blijven slapen zodat zijn auto zou kunnen blijven staan. Voor ons was het op wandelafstand van ons appartement.

De drank vloeide rijkelijk en rond half vijf stapte we na afscheid genomen te hebben van de andere vrienden, met ons drieën straalbezopen naar ons thuis. Daar aangekomen zagen we het eigenlijk niet meer zitten om het logeerbed open te klappen. Daar waren we alle drie te zat en te moe voor. We kropen alle drie in hetzelfde bed. Ik in het midden, rechts van mij mijn vrouw en links van mij Gert. Al heel snel vielen we alle drie in een diepe slaap.

Maar amper twee uur later werd ik door plaatsgebrek wakker en voelde dat Gert zijn arm over me heen had geslaan. Waarschijnlijk niet beseffend dat hij een man vast had in plaats van zijn eigen vrouw die in het moederhuis ligt. Eerst nam ik zijn arm van me af maar al snel kwam die terug en hij streelde terwijl hij sliep over mijn billen.

Een vreemd gevoel maakt zich van mij meester. Ik had net als Gert niet meer aan dan mijn onderbroek. Mijn vrouw droeg enkel een slip met daarover een t-shirt. Gerts hand lag nu stil op mijn bil en ik wou die om de een of andere reden daar niet weg halen. Ik kreeg zelfs de drang om ook een hand op zijn billen te leggen en deed dat na wat aarzelen ook. Gert en ik lagen met onze gezichten naar elkaar en ik streelde zachtjes over zijn rug tot mijn hand op zijn bil lag. Hij kreunde stilletjes in zijn slaap.

Ik wist niet meer wat mij bezielde en wou verder gaan. Met mijn hand streelde ik over zijn dijbeen en kwam tussen de benen terug naar boven tot net tegen zijn kruis en hield daar mijn hand stil. Mijn zenuwen gierde door mijn lichaam. Weer kreunde Gert stilletjes en hij kneep me in mijn bil.

Ik bleef liggen en sloot mijn ogen om terug proberen de slaap te vatten. Maar amper een minuutlater draaide gert zich om en duwde met zijn kont tegen mijn lul. Ik kon het niet geloven maar ik kon het niet laten met mijn hand naar voren te gaan en die voorzichtig op zijn kruis te leggen. Ondertussen kreeg ik een keiharde paal. Dat moet Gert hebben gewekt want hij draaide zijn hoofd en keek me met een half oog aan. Ik wou mijn hand wegnemen maar hij nam die vast en drukte die weer op zijn kruis.

Toen hij mijn hand los liet wou ik die weer wegnemen maar het was sterker dan mezelf ik ik bewoog mijn hand achter zijn slip en nam zijn groeiende paal vast en begon er zacht aan te trekken. In geen tjd stond zijn lul keihard. Wat een groot geweer dat dat was!

Weer draaide hij zijn hoofd en gaf me een klein kusje op de mond, onmiddelijk gevolgd door een tongzoen.

Ik begon harder te trekken en gert begon harder te kreunen. Door dit alles werd nu ook Kathy wakker en die riep eerst kwaad en verschrikt "Jullie smeerlappen" maar ze bleef wel liggen. Dan nam ze mijn lul in haar hand en rolde mij op mijn rug. Daardoor moest ik Gert zijn lul los laten maar ook hij draaide zich. Zonder een woord te zeggen en zonder dat ik goed beseft wat er gebeurde gaven Kathy en Gert elkaar een tongzoen op amper 15 cm van mijn neus terwijl Kathy aan mijn stijve paal bleef trekken.

Ze kuste zo hevig dat het speeksel uit hun mondhoeken viel en op mijn gezicht drupte. Dan nam Gert mijn lul vast en richte zich met zijn mond naar mijn lul en begon me zalig te pijpen. Dit maakte ik nog nooit mee! Kathy begon mij intussen te tongzoenen.

Na een tijdje stopte ook Kathy met zoenen en bracht haar mond richting lul van Gert. Ik werd zalig gepijpt door Gert en hij door mijn vrouw. Ik vond dit zo'n opwindende toestand waardoor ik het nog amper kon houden en spoot mijn zaad in de mond van Gert.

Die nam alles in de mond maar slikte het niet door. Hij kwam bij Kathy en spuwde mijn zaad in haar mond, ondertussen bracht hij zijn lul naar mijn mond en ik pijpte voor het eerst in mijn leven. Het duurde amper 10 seconden voor Gert zijn lading in mijn mond spoot. Ik wist niet wat me overkwam en wat ik er nu mee moest. Onmiddelijk daarna kwam kathy met haar mond nog vol speeksel van Gert en zaad van mij en tongzoende mij.

Het zaad vermengde zich in onze monden samen met het al aanwezige speeksel van Gert, en dat goedje lieten we al kussend uit onze monden sijpelen. Intussen was Kathy op me komen zitten en stond mijn lul klaar om haar hete natte neukgrot binnen te dringen. Gert zette zich achter Kathy en drukte zijn eikel tegen haar kontgaatje.

In een beweging en met een korte schreeuw duwde hij zijn paal in haar kont terwijl mijn lul langzaam in en uit haar kut schoof. Het sap uit onze monden hing nog in slierten aan onze kinnen. Gert kwam dit al kontneukend oplikken waar hij aan kon. Het duurde niet lang alvorens Kathy luid roepend klaar kwam. Zonder nog iets te wassen of af te vegen vielen we in ons vettig bed alledrie terug in slaap.

Amper een uur of 2 later werd ik weeral wakker en wou opstaan uit deze vieze brij en ging me douchen. Ondertussen kwam ook Gert naakt de badkamer binnen gewandeld en kwamzich beetje beschaamd verontschuldigen van wat er was gebeurd. Omdat Kathy en ik zo flink meewerkte was een verontschuldiging onnodig. Als dank nam hij me vriendschappelijk vast.

Mijn lul kreeg weer de kriebels en begon weeral te groeien. Ik vertelde Gert dat ik wel eens stiekem droomde van in mijn kont geneukt te worden en Gert wou die droom nu wel eens laten uitkomen.

Ik bukte mij voorover en met wat vasseline smeerde Gert mijn kontgaatje in en drukte zijn lul tegen mijn sterretje aan. Klik dan hier voor de HTML5 player. Klik dan hier voor de mobiele site.

Video nog een keer afspelen? Reageer Stuur dit door Kwaliteit: Hij pakt zijn grote harde lul in zijn handen en begint lekker te fappen. Alleen past de hoeveelheid sperma niet bij de grootte van zijn lul.

In deze zelfgemaakte blowjob video pijpt een Latina sletje met kleine tietjes zijn grote zwarte lul. Een flinke mond vol cum is haar beloning. Een hete cum compilatie. Hete babes die grote lullen laten spuiten. Ladingen sperma spuiten over knappe gezichtjes. Haar cuckold man filmt de geile avontuurtjes van zijn slet van een vrouw. Vandaag pijpt ze een lekkere grote neger lul en krijgt flink wat sperma.

Drie grote Negers hebben een heet Gay-triootje. Het gaat er ruig en wild aan toe maar het is genieten! Alsof het niet al moeilijk genoeg is om die monsterlijk grote neger lul in haar mond te nemen spuit hij ook nog eens een belachelijke hoeveelheid sperma in haar mondje.

Kijk dat is nog eens waardering voor je blowjob. Wanneer deze negerin zijn grote lul zo lekker pijpt dat hij juichend klaarkomt. Geile meiden met sexy billen die gaan voor een donker gekleurde stevige paal.

Sperma spuit in mondjes en geile kutjes. Een geile redhead neemt zelfs twee van die grote pikken tegelijk. Dit geile trutje wil dezelfde grote neger lul als haar vriendinnetje gisteren geneukt heeft. Haar kleine goed verzorgde kutje tot het uiterste uitgerekt door die pracht pik.

.

: Uitgerekte kut kinky femke

Uitgerekte kut kinky femke Geile triootjes geile turkse vrouwen
Uitgerekte kut kinky femke 770
NEGERIN ZUIGT SEXDATE ZEELAND Echte sexanzeigen gangbang limburg
Uitgerekte kut kinky femke 80

Jezelf beffen kut met grote schaamlippen

Dikke stralen zaad vliegen door de lucht en belanden op het gezicht en de borsten van mijn buurvrouw. Mijn vrouw staat inmiddels naast me en tot mijn verbazing trekt ze de laatste druppels zaad uit mijn pik, terwijl ze me een innige tongzoen geeft. Het duurt even, maar ik begrijp het complot van deze twee geile vrouwen en terwijl ik heerlijk met mijn vrouw tong, voel ik dat mijn pik niet eens slapper wordt. Esmeralda knoopt de blouse van mijn vrouw los en haalt haar borsten uit haar BH.

Ze begint lekker nat over haar tepels te likken. Mijn vrouw kronkelt van genot. Het lijkt alsof ik droom. Dit had ik nooit van mijn vrouw verwacht! Het rokje van mijn vrouw ligt inmiddels op het terras en haar slipje ernaast. Esmeralda duwt mijn vrouw in een van de ligstoelen en kruipt voorover om haar kutje een lekkere likbeurt te geven.

Ik kijk naar de achterkant van mijn buurvrouw en ik besluit om hier eens heerlijk van te gaan genieten. Rustig druk ik mijn eikel tegen haar kutje. Voorzichtig druk ik door en na een kleine weerstand glijdt ik heel langzaam tot aan mijn ballen in haar.

Langzaam glij ik in en uit en bij elke uitgaande beweging zie ik haar binnenste schaamlippen een glimmend spoor langs mijn harde pik trekken. Wat een zalig kutje is dit! Ik begin het tempo op te voeren. Met haar vinger met gelakte nagel glijdt ze over het rozetje van mijn vrouw. Dan drukt ze haar vinger naar binnen. Ik weet dat ze daar heel geil van wordt en nu zeker. Het is een supergeile avond. Als een stoomlocomotief beuk ik nu in mijn exotische buurvrouw die nu ongecontroleerd begint te schokken.

De alcohol en mijn eerste orgasme heeft me genoeg verdoofd om lekker lang te kunnen neuken, zonder klaar te komen. Ik voel mijn pik kloppen en mijn eikel zwelt nog dikker op dan een golfbal. Hard beukend bereikt Esmeralda haar hoogtepunt. Ik voel haar kutje krampen om mijn in en uit schuivende paal. Ik ga op een ander ligbed liggen en wenk mijn vrouw. Mijn vrouw is ook een lekker ding, anders was ik niet met haar getrouwd natuurlijk. Met haar roomblanke kontje gaat ze achterstevoren op mijn paal zitten.

Ze begint op mijn paal te rijden en Esmeralda komt tegenover haar zitten. De vrouwen beginnen een intieme tongzoen en mijn vrouw rijdt steeds harder op mijn pik. Mijn zak begint zich aan te spannen. Twee tongende vrouwen vind ik een supergeil gezicht. Mijn vrouw wordt er schijnbaar ook opgewonden van, want met harde stoten neukt ze zichzelf op mijn pik naar een orgasme. Als ze klaarkomt, ga ik ook over die heerlijke grens en ik kom tot een explosieve ontlading in haar.

Nadat we weer een beetje bij onze positieven zijn gekomen, reikt Esmeralda ons een laatste glas champagne aan. Maar we zijn inmiddels met z'n drieën. Het was 's middags vier uur toen ik tijdens mijn werk er weer aan moest denken: Hoe zou ik vanavond weer geneukt gaan worden? Tijdens het avondeten met mijn man Tom kon ik bijna nergens anders meer aan denken dan de hete neukpartij die straks zou volgen. Mijn kutje werd steeds vochtiger. En die neukpartij zou niet met mijn man zijn Want sinds een aantal maanden nu, was ik iedere woensdagavond een geile slet, die zich gewillig liet gebruiken als speeltje voor diverse mannen.

Was ik de hele week het lieve getrouwde vrouwtje, die avonden sloeg ik helemaal los en leek ik niet meer op de lieve Kathy, zoals iedereen mij kende. Mijn dubbelleven was begonnen ruim twee jaar nadat ik getrouwd was met Tom, een lieve, beetje sullige jongen van mijn eigen leeftijd, twintig jaar. Om mijn slanke body in vorm te houden, ging ik al diverse jaren samen met een vriendin iedere woensdagavond tennissen.

Na afloop dronken we dan wat in de bar van de sporthal. Het was daar dat ik op een avond kennis maakte met een knappe man van ongeveer jaar. Net in die periode kwam ik erg veel tekort op seksueel gebied, mijn man was niet meer de actieve vrijer als in de begintijd van het samenwonen en al lang had hij door zijn carrière geen tijd en aandacht meer over voor mij.

Ik kreeg die avond een pilsje aangeboden van de man en hij sprak mij aan over mijn tennisstijl. Blijkbaar had hij zitten kijken naar mij, toen ik trainde met mijn vriendin. Ik liet haar vast naar huis gaan en bleef nog even met de man praten. Nu hij alleen was met mij werd veel directer.

Hij complimenteerde mij voor mijn fraaie lichaam, dat volgens hem in mijn korte tennisrokje en met de witte bloes beter uitkwam. Ik bloosde, maar was ook blij verrast door zijn aandacht. Ik kreeg nog een pilsje en nog een.

De man heette Ricardo, hij had een bruine huid en was een echte versierder. Ik viel die avond voor hem en deed iets wat ik nog nooit had gedaan: Het was verrukkelijk en toen ik uitstapte om naar huis te gaan gaf hij mij zijn telefoonnummer.

Als ik wilde kon ik hem bellen. Die avond kwam ik veel later thuis dan normaal, maar Tom had niets door. Maar voor mij was dat anders, ik had enorm genoten van de spanning en de seks, die ontbraken in mijn relatie met Tom.

Ik wist al snel: Vol verwachting keek ik naar de volgende woensdagavond uit, maar die avond was er geen Ricardo. Teleurgesteld ging ik naar huis en van pure lust had ik genoeg lef om de volgende dag het gekregen telefoonnummer te draaien. Ik kreeg Ricardo inderdaad aan de lijn en vroeg waarom hij er niet was de vorige avond. Hij antwoordde, dat hij er niet was omdat ík hem niet gebeld had!

Tja, dat was wel zo, maar ik had gedacht dat hij er wel zou zijn. Toen ik zei dat ik hem nú belde en vroeg of hij volgende week wél wilde komen, zei hij dat hij alleen kwam als hij mij mocht neuken. Daar was ik even stil van. Maar mijn lustgevoel was te groot om me door zijn botheid te laten tegenhouden.

Eigenlijk wílde ik ook geneukt worden. Dus zei ik dat dan ook maar tegen hem. Ik hoorde Ricardo lachen, waarna hij zei dat hij er zou zijn voor mij. Zo gebeurde het ook; die volgende woensdagavond was Ricardo er weer, hij wachtte mij op in zijn auto en nadat mijn vriendin was weggereden, stapte ik bij hem in.

We kusten elkaar en lieten dat overgaan in een heftige tongzoen. Daarna neukte mij weer geweldig in zijn auto, ik kwam meerdere keren klaar door zijn voortreffelijke neuktechniek. Vanaf die avond liet ik mij iedere woensdagavond heerlijk neuken door Ricardo. Na drie weken moest ik van hem mijn vriendin laten weten, dat ik niet meer kwam tennissen.

Maar mijn man moest ik niets vertellen en iedere woensdag gewoon met mijn tas met tennisspullen van huis gaan, zodat ik de hele woensdagavond vrij was voor Ricardo alleen. Ik deed wat hij vroeg en de week erna kwam ik alleen naar Ricardo toe. We gingen met zijn auto naar de stad, waar hij een tennisbaan voor een uur gehuurd had op een groot complex.

Daar moest ik tegen hem tennissen, maar stuurde me zonder ondergoed de baan op, alleen mijn bloesje en korte tennisrokje had ik aan!

Op het laatst had ik diverse aanbidders langs de baan staan, die meegenoten terwijl Ricardo mij van de ene hoek naar de andere liet rennen. Mijn borsten hupten dan op en neer en zorgde voor enthousiaste toeschouwers.

Ik liet ze extra genieten, toen ik, zoals normaal, telkens voorover gebukt klaarstond om zijn service op te vangen. Mijn korte tennisrokje gaf ze dan een mooi uitzicht op mijn blote billen en donkere spleetje. Na afloop was ik zo geil dat ik hem smeekte mij te vingeren in het omkleedhokje. Glimlachend voldeed hij aan het verzoek en liet me kreunend klaarkomen.

Onderweg naar huis zette hij de auto stil en neukte hij mij toen nog eens hard. Hij wist precies wat ik nodig had. Het werd ook de eerste neukbeurt zonder condoom, want hij wilde me nu wel eens lekker volspuiten met zijn zaad, zei hij.

Ik knikte en genoot van de extra kick, toen ik zijn warme sperma naar binnen voelde spuiten. Dat was voor mij dubbel spannend, omdat ik sinds onze trouwdag de pil niet meer slikte! Die nacht kon ik amper slapen van het idee dat ik nu wellicht zwanger was van Ricardo. Ik wist dat dit niet kon en ik ging de volgende morgen gauw naar de dokter voor een morning after pil. Maar ik had ook geen zin voortdurend met condooms te moeten lopen, dus ik besloot voortaan weer stiekem de pil te gaan gebruiken, zodat ik onbeschermd, zonder condoom, kon vrijen met wie en wanneer ik wilde.

Ricardo was blij te horen dat ik zo reageerde. Na die keer tenniste ik niet meer, maar gebruikten we de hele woensdagavond om te neuken. Tom merkte er niets van, ik nam nog telkens mijn tennistas mee en als ik bezweet van het vrijen thuiskwam, vertelde ik hem dat de douches stuk waren of ik nog geen tijd had gehad om na het tennissen me op te frissen. Ondertussen verplaatsen de vrijpartijen met Ricardo zich naar zijn huis en ze werden steeds langer en kinkier.

Daarna kwam er een periode waarbij Ricardo me mee naar buiten nam en neukte me in de buitenlucht. Zo deden we het een keer staand in het bos, maar ook in de toiletten van een druk station en dergelijke.

De eerste keer dat ik me duidelijk zichtbaar voor anderen openlijk moest laten neuken, was ook erg spannend. Ricardo reed daarvoor naar een boerenweg, vlak langs de snelweg.

Daar zette hij me voor de auto, ontkleedde me tot ik spiernaakt voor hem stond, duwde me achterover op de motorkap en naaide me, terwijl de automobilisten luid toeterend langs scheurden. Dat was echt iets voor Ricardo, bijna elke avond had hij weer iets nieuws bedacht om mijn grenzen te verleggen. Binnen een aantal maanden was ik een volleerd neukster, ik kon zuigen als de beste en kreeg mijn eerste anale ervaring. Maar ik genoot enorm en was onverzadigbaar.

Ricardo liet me vrijwillig steeds iets verder gaan, steeds weer voelde ik de spanning. De geilheid nam het dan weer over van mijn rationele ik en mijn lichaam reageerde met pure lustgevoelens.

Telkens liet Ricardo mij zelf de volgende stap nemen, hij stelde iets geks of geils voor en liet mij altijd de keuze om er wel of niet mee door te gaan. Maar ik kan me niet herinneren dat ik ooit iets geweigerd heb, ik genoot ook al was die volgende stap soms weer even moeilijk voor mij. Maar het kon me eigenlijk niet kinky of geil genoeg zijn. Na een half jaar ging ik met Ricardo een volgende fase in. Ik had genoeg ervaring volgens hem om ook anderen daarvan te laten genieten.

Ik gaf hem gelijk, met Ricardo had ik inmiddels wel bijna ieder standje gedaan. De seksavonden zouden niet langer beperkt zijn tot vrijen tussen ons tweeën.

De eerste keren nam hij een kennis of vriend mee naar huis, waarna ik vaak op mijn knieën van twee kanten tegelijk genomen werd: De eerste keren was dat een nieuwe sensatie voor mij, maar al snel wilde ik meer. De eerste keer dat ik gesandwiched werd, was een enorme sensatie voor me.

Staand werd ik door twee man geneukt in mijn kutje en anus tegelijk. Ik had het niet meer, maar van pure lust bleef ik zelf op een neer wippen, zodat beide pikken tegelijk diep in mijn gaten stoten. Toen mijn man Tom voor zijn werk een weekend moest overwerken, kreeg ik de kans eens een andere avond dan de woensdag met Ricardo te zijn.

Ik belde hem op om te vertellen dat ik die zaterdag alleen zou zijn, waarna Ricardo voor mij een privé party in zijn huis organiseerde. Ik moest me die avond voor hem kleden als een echte hoer en werd die avond openlijk geneukt door Ricardo en zijn vijf vrienden! Wat een opwindende ervaring was dat, de mannen liepen hunkerend om mij heen, ik geilde ze op in mijn uitdagende en weinig verhullende outfit.

En toen ze mijn lichaam later die avond allemaal gebruikten om in klaar te komen, voelde ik me machtig en gewild. Sindsdien zorgt Ricardo ervoor dat er altijd meerdere mannen op woensdagavond voor mij klaarstaan.

Afgelopen woendagavond moest ik me in zijn huis omkleden in een afschuwelijk hoerig jurkje in roze. Het ding van gladde dunne stof was mij eigenlijk veel te klein en mijn borsten puilden er grotendeels bovenuit. Van onderen was het jurkje te kort en viel het maar net over mijn billen. Ik mocht geen ondergoed aan en moest zo met hem mee. We reden naar een winkelcentrum, waar een stel gozers bij de patatzaak buiten hingen. Hij parkeerde de auto zo dat ik de groep kon zien staan.

Ricardo zei dat ik er nu twee moest uitzoeken, die mij zouden neuken! Ik verklaarde hem eerst voor gek en zei dat ik dat niet wilde, ik was geen hoer.

Ricardo startte meteen de auto en reed weg. Ik was verbaasd dat hij me geen tweede keer vroeg en kreeg al bijna spijt dat ik zo snel nee gezegd had. Maar toen kwamen we bij een ander winkelcentrum; daar stond een groepje zwarte mannen buiten, zo te zien Antillianen. Weer stopte Ricardo de auto en zei, dat ik dan maar hier twee mannen van uit moest zoeken. Ik was even stil, want ik wist niet wat hij ging doen als ik weer zou weigeren. Ik keek eens naar de groep, veel jonge gozers, maar allemaal zo fors gebouwd en zo zwart.

Ik durfde niet meer te weigeren en wees er twee aan, een lange en een met een zwarte leren jas. Daarna stapte Ricardo uit en ging naar ze toe, ik moest in de auto wachten. Ik zag hem praten, ze iets geven en alleen teruglopen. Ik had verwacht dat Ricardo de twee mannen zou uitnodigen en meenemen naar ons huis. Eenmaal terug bij de auto, trok hij mijn deur open en liet hij mij uitstappen.

Ik voelde de spanning bij mezelf al toenemen, want rondlopen in dit hoerige roze jurkje was hetzelfde als schreeuwen dat ik geneukt wilde worden. We stonden nu naast de auto en hij zei dat John en Ricky mij graag wilden ontvangen in hun flatje, hier vlakbij. Ricardo had het adres en zou later komen, zei hij. Begin maar vast, je zal er vast wel van genieten. Hij stuurde me naar het groepje toe en stapte zelf in de auto. Ik wandelde met grote twijfel naar ze toe. Ik zag de gozers vol ongeloof naar me staren terwijl ik dichterbij kwam.

Ze waren helemaal verblind door mijn uitdagende kleding en lichaam. Ik bleef vlak bij de twee uitgekozen mannen staan. Ik besloot door te zetten. Ik stelde me aan de twee voor als Kathy en gaf ze een kus. De hele groep joelde nu van plezier. De langste van de twee negers nam me bij de hand en zei, dat ik moest volgen, het was vlakbij.

Ik had verwacht dat ik samen met de twee mannen zou gaan, maar nu liep de hele groep gozers mee. Gelukkig bleef de rest van de groep buiten wachten.

Eenmaal binnen ging het snel, ik moest op de bank zitten, de twee mannen naast mij. De een trok meteen mijn borsten helemaal uit het jurkje te voorschijn, de ander duwde mijn benen wijd, zodat ik al snel in mijn blote kut zat.

De negers stonden op en haalden hun penissen te voorschijn. Binnen de kortste keren had ik een grote zwarte lul in mijn mond en de andere in beide handen. Maar die pikken waren zo groot, dat ik ze amper in mijn mond kon verwerken en maar alleen met beide handen er omheen kon vastpakken. Even later trokken ze me onderuit en lag ik op de grond. Ik werd aan handen en voeten getrokken tot ik gespreid klaarlag. Daarna knepen ze in mijn borsten en tepels. Meteen dook de langste neger tussen mijn benen, hij was de eerste die me neukte.

Zijn enorme lul was gitzwart en hard als staal. Ik voelde bij iedere stoot de eikel tegen mijn baarmoeder rammen. Ondertussen had ik nu de andere zwarte joekel in mijn mond. Langzaam begon ik te wennen en een beetje te genieten van hun neukpartij. Regelmatig wisselden ze van plek, maar ze zorgden wel dat ze niet klaar kwamen. Voor mij was dat wel anders, ik werd zo gestimuleerd dat ik achter elkaar meerdere orgasmes had.

Toen Ricardo binnen kwam was de langste neger net bezig mij voor de derde achtereenvolgende keer in mijn getergde kutje te neuken, hun pikken werden maar niet slap! Hij glimlachte naar me en vroeg of ik nu begreep wat het was om door een paar negers met hun zwarte lullen genaaid te worden.

Ze gingen nog een tijdje door en uiteindelijk kwamen ze om beurten klaar en spoten me vol. Ik was hartstikke vermoeid toen ze eindelijk met mij klaarwaren. Na afloop mocht ik mee naar Ricardo's huis om mezelf schoon te maken. Ik kon toen nog niet geloven dat ik me door twee zwarte mannen zo lang had laten neuken en had laten volpompen met sperma.

Ik besefte me, dat Ricardo me hierna weer een nog heftiger opdracht zou gaan geven. Ik kon zelf niets meer bedenken wat ik nog niet meegemaakt had. Ik ben nu al benieuwd naar wat Ricardo volgende week met mij wil gaan doen. Buiten regende het zachtjes, terwijl er veel slechter weer voorspeld was.

Evelien liep voorop en deed voor Frank de deur open. Dit was voor het eerst dat Frank zag hoe de studentenverdieping van Evelien eruit zag. Hij kon nog steeds niet geloven dat ze hem had meegevraagt naar haar kamer. Evelien was op de Universiteit een van de meest begeerde meisjes. Ze was ongeveer 1,72m lang en had een verschrikkelijk mooi figuurtje. Bovendien had ze ook nog als haar beste vriendinnen en kamergenootjes twee andere vreselijk mooie meiden. In de woonkamer aangekomen zag het er netjes uit.

Blijkbaar was er verder niemand thuis want het zag er verlaten uit. Evelien liep meteen naar haar kamer en zei uitdagend: Dit liet Frank zich geen tweede keer zeggen en hij liep achter haar aan. D’r kamer was niet al te groot maar zag er wel gezellig uit. Er stond een eenpersoonsbed en een kast en midden in de kamer hing een hangmat. Nu liep ze op Frank af en begon hem te zoenen. Al zoenend leidde ze hem langzaam richting de plek waar de hangmat hing.

Frank kreeg meteen een stijve toen hij voelde hoe Evelien met haar handen onder zijn kleren kwam. Ze begon hem uit te kleden en betastte zijn lichaam. Frank wilde ook haar kleren uittrekken maar ze zei dat hij daar nog even mee moest wachten. Toen ze hem helemaal had uitgekleed pakte ze zijn grote stijve lul en zakte door d’r knieen. Met grote halen begon ze hem te pijpen. Frank kon bijna niet op zijn benen blijven stan zo lekker vond hij het.

Nog voor hij klaar kwam stopte ze plotseling. Dat het nog spannender kan dacht hij maar hij liet haar haar gang maar gaan. Ze vroeg hem zijn ogen te sluiten en daar te blijven staan. Gehoorzaam luisterde hij en sloot zijn ogen. Achter hem hoorde hij Evelien in een kast wat rommelen en wat pakken. Toen ging ze weer voor hem staan en deed twee kleine polsbanden om zijn polsen.

Hij wilde zijn ogen opendoen om te kijken wat ze deed maar ze hield snel haar hand voor zijn ogen en fluisterde in zijn oor dat hij even geduld moest hebben. Frank was nog zo geil van het eerst beetje pijpen dat hij zich maar helemaal door haar liet leiden.

Opeens hoorde hij dat ze wat aan die polsbanden vastklikte en zijn armen werden snel naar buiten getrokken. Uit schrik deed hij zijn ogen open en zag dat hij was vastgemaakt aan de haken waar eerst de hangmat aan vast zat.

Evelien pakte nog een ijzere stang met twee riempjes die ze tussen zijn enkels vastmaakte zodat hij nog wel kon staan maar voorderest niet veel meer kon bewegen. Weer nam ze zijn grote, nog stijve, lul in haar mond en begon er zachtjes op te sabbelen en bijten. De spanning bouwde zich mooi op maar vlak voor hij klaarkwam hoorde hij de voordeur opengaan. Wat gestommel kwam uit de woonkamer en Evelien stopte meteen. Zijn pik stond op springen maar ze maakte het net niet af. Uit schrik dat er iemand binnen kon komen lopen durfde hij niks meer te zeggen.

Evelien liep de kamer uit en hij hoorde haar in de woonkamer praten. Na een minuutje ofzo kwam ze terug. Tot zijn grote schrik nam ze in haar kielzog Maaike mee, haar kamergenoot.

Maaike was een meisje van 19 die net was verhuist naar deze studentenverdieping. Hij had haar al eens eerder gezien en ook zei zag er superlekker uit. Maar om nou op deze manier vor het eerst kennis te maken had hij zich nog nooit kunnen voorstellen. Maaike liep nog in haar regenpak en de druppels vielen uit haar donkerblonde lange haren. Een beetje lacherig ging ze voor hem staan en keek hem eens aan.

Met een vuurrood gezicht antwoorde Frank daarop met zijn naam. Maaike deed een stapje naar achteren en bekeek de jongen eens goed. Hij had een mooi figuur en was een beetje gespierd. Hij had een leuke koppie maar zichtbaar schaamde hij zich nu rot om zo naakt voor een vreemde te staan en nog vastgebonden zijn ook.

Maaike drukte d’r bovenlichaam tegen de zijne en voelde eens aan zijn rug en blote kont. Het regenpak voelde koud en nat aan maar wel lekker glad. Opeens kneep ze keihard in zijn billen. Haar nagels deden verschrikkelijk pijn en uit reactie schoot Frank met zijn onderlichaam naar voren.

Hij kwam daarbij met zijn stijve lul die op springen stond tegen Maaike d’r gladde regenbroekje en dat stimuleerde zijn eikel zo lekker dat hij het niet meer hield. Met een schok kwam hij klaar en grote dikke klodders sperma vlogen op Maaike d’r regenjas. Ze deed een stap achteruit en keek hoe de klodders langzaam naar beneden liepen op haar regenbroek. Evelien zag het gebeuren en barstte in lachen uit.

Ook Frank hield het niet meer en begon een beetje beschaamd te lachen. Maaike keek kwaad naar Frank en Evelien en zei tegen Evelien: Evelien begreep uit de knipoog van Maaike wat ze bedoelde en ging door d’r knieen voor Maaike zitten. Met grote halen likte ze de klodders zaad van het regenpak op en hield ze in haar mond. Maaike ging achter Frank staan en pakte zijn ballen vast. Ze drukte haar mond tegen de zijne en duwde met haar tong het zaad bij hem naar binnen.

Hij stribbelde eerst nog tegen maar Maaike kneep steeds harder en harder in zijn ballen. Toen deed Evelien een stap naar achteren en Maaike deed haar andere hand bij hem voor zijn mond. En nu slikken zei ze weer en kneep nog harder in zijn ballen. Dit was de eerste keer dat Frank sperma in zijn mond had. Hij had er wel eens aan geroken na het aftrekken maar doorslikken had hij nog nooit an gedacht. Het smaakte smerig, een beetje zout en kleverig.

Hij voelde hoe Maaike steeds harder in zijn ballen kneep en hield het niet meer. Hij slikte met tegenzin zijn eigen zaad door en toen liet Maaike ook meteen los. Ze was hier blijkbaar niet van gediend en liep naar haar kamer. Evelien stond een beetje te lachen en zei niks. Maaike kwam alweer terug met een zwarte rubbere bal met daaraan een koord. Ze wilde deze meteen in zijn mond duwen maar Frank hield zijn lippen stijf tegen elkaar.

Hij deed zijn mond open en Maaike duwde de bal erin. Het koord ging achter zijn hooft langs en zo werd de bal vastgemaakt. Frank kon nu geen woord meer zeggen en zat nog steeds goed vastgebonden. Maaike en Evelien deden een stap naar achteren en zagen hoe hulpeloos die arme jongen erbij hing. Maaike begon nu haar regenpak uit te trekken.

Haar jas eerst en die hing ze lachend aan Frank z’n pik op. Zo kon ze goed zien of die alweer stijf genoeg was en ze had even haar handen vrij om haar regenbroek uit te doen. Deze gooide ze in de hoek van de kamer en pakte de jas weer en zag hoe deze ietsjes nat was geworden van Frank z’n navocht.

Frank keek hier zelf ook met grote ogen naar en was bang dat Maaike meteen weer kwaad zou worden. Ze besteedde er verder geen aandacht aan en gooide ook de jas in de hoek.

Deze bond ze stevig rond Frank zijn lul die voelde dat deze werd afgeklemd. Nu begon Maaike ook haar strakke spijkerbroek los te knopen en deed haar truitje uit. Ze had eronder een mooi zwart setje aan. D’r borsten zaten stevig in d’r BH geklemd en d’r lichaam zag er lekker uit. Nu stond ze in haar slipje en BH’tje richting Evelien. Deze was ook al begonnen zich uit te kleden en ook zij zag er erg mooi uit. Evelien d’r borsten waren iets groter en ronder en ook d’r figuur was ietsjes strakker.

Evelien liep nu naar haar kast en pakte daar haar rijkleding uit. Frank wist dat ze op paardrijden zat want hij had er al eens voorbij zien fietsen in d’r lekkere rij-outfitje. Evelien trok d’r rijlaarzen aan en deed d’r kleine leren handschoentjes aan. Ook deed ze d’r rijcap op en pakte haar zweepje. Het zag er wat raar uit omdat ze geen broek of shirt aan had maar sexy was het zeker.

Maaike liep ook naar haar kamer en kwam iets later terug, ook met hoge laarzen aan. Zij had echter lange latex handschoenen aan. Deze waren zwart en zaten erg strak tot iets voorbij haar ellebogen.

Frank wist niet wat hem te wachten stond maar iets anders dan afwachten kon hij niet. Maaike liep weer weg en kwam terug uit de keuken met wat ijsblokjes. Deze drukte ze tegen zijn anus maar hij kneep zijn billen stevig dicht. Toen haalde Maaike d’r hand weer weg en Evelien gaf er een flinke klap met haar rijzweep op zijn bil. Een schok van pijn schoot door zijn lichaam. Zijn bil was meteen vuurrood en Evelien haalde nog een keer uit maar dan tegen zijn andere bil.

Dit herhaalde ze nog een paar keer tot Frank zo hard kreunde met die bal in zijn mond dat ze hem even rust gunde. Maaike ging nu met haar lekkere gladde handschoenen over zijn billen om ze een beetje te strelen. Dit deed hem goed en hij kreunde zachtjes.

Nu pakte ze weer de ijsblokjes en duwde ze weer tegen zijn anus. Uit angst voor nog meer klappen liet hij haar nu maar haar gang gaan. Maaike drukte een ijsblokje bij hem naar binnen meteen gevolgd door een tweede en een derde. Het voelde meteen koud aan. Beiden gingen ze weer voor hem staan en Evelien sloeg hem zachtjes onder zijn stijve lul op zijn ballen.

Op zijn gezicht was de pijn af te lezen maar hij vond het ergens toch ook wel lekker. De ijsblokjes in zijn kont werden steeds kouder en kouder en het kostte moeite ze vast te houden. Druppeltjes ijswater liepen langs zijn dijen naar beneden. Deze stak ze aan en hield hem schuin boven Frank zijn lul. Dit deed steeds eventjes pijn maar het trok gelukkig weer snel weg als het kaarsvet afkoelde. Evelien pakte uit haar nachtkastje twee kleine klemmen.

Deze maakte ze op zijn tepels vast terwijl Maaike nog lekker bezig was zijn pik te verwarmen. Een grote pijnscheut raasde door zijn lichaam toen Evelien de eerst klem erop zette. Ze keek hem diep in zijn ogen en kuste hem nog een keer op zijn mond waar de bal nog steeds inzat. Een traan liep over zijn wangen van de pijn toen Evelien de tweede klem erop zette.

Maaike was ondertussen klaar met de kaars en pakte de zweep. Hiermee sloeg ze het kaarsvet weer van zijn lul af. Harde klappen moest hij opvangen en hij probeerde met zijn onderlichaam weg te komen. Hij rukte nog eens met zijn handen aan de polsbanden maar er kwam geen beweging in. Maaike sloeg omstebeurt op beide billen tot ze de tien had bereikt.

Zijn billen waren nu echt helemaal knalrood en ze brandde vreselijk. Maaike stak haar vinger nog eens in zijn kontje en voelde of de ijsblokjes er nog zaten.

Ze voelde bijna niks meer en aan het ijswater te zien op zijn benen waren ze al bijna helemaal gesmolten. Nog nooit had een, of in dit geval twee, meisjes zo’n grote controle over hem gehad. Eigenlijk was het wel geil, dat die meiden konden doen wat ze wilde. Heb je nog meer ijsblokjes vroeg Evelien en Maaike schudde haar hoofd.

Tijd voor wat anders dan zei Evelien. Ze verdween uit de kamer en Maaike sloeg de laatste stukken kaarsvet van zijn pik af. Deze stond nog even stijf als eerst omdat er geen circulatie meer mogelijk was door de rubbere riem die er zo strak om zat.

Evelien kwam opeens terug met een gele vibrator. Toen Maaike vroeg of Frank dat wel aan zou kunnen antwoordde Evelien lacherig dat ze dat vanzelf wel zouden merken. Met haar leren rijhandschoentjes nog aan duwde ze zijn billen uit elkaar.

Met veel geweld duwde ze daarna die vibrator erin. Het ging zo stroef dat ze hem er weer uit moest halen en een beetje glijmiddel erop smeerde. De tweede keer ging het een stuk makkelijker. Alleen het laatste stuk lukte niet zo. Maaike ging voor Frank staan en drukte haar half blote lichaam tegen zijn onderlichaam aan.

Zo stond hij steviger en kon Evelien meer kracht zetten. Na een paar keer opnieuw eruit halen en insmeren kreeg ze hem er eindelijk helemaal in. Ze stond op en pakte de zweep weer. Eerst haalde ze de klemmen van zijn tepels af en zette daarna de vibrator aan. Deze begon met een zacht brommend gelijk Frank zijn darmen te masseren. Het deed wel pijn maar voelde lang niet zo erg als het erin duwen.

Omdat Evelien zag dat Frank niet genoeg leed begon ze erbij zijn billen weer te bewerken met de zweep. Harde slagen werden afgewisseld met zachtere. Maaike was al voor hem komen liggen op het bed en hield het niet meer. Ze deed haar slipje uit en begon met die lange zwarte latex handschoenen haar lichaam en kale kutje te strelen. Een vinger ging een klein beetje naar binnen en ze genoot ervan om zich te liggen vingeren voor Frank zijn ogen die hard met de zweep door Evelien werd geslagen.

Zachtjes gillend kwam ze klaar en haalde de vinger weer naar buiten. Deze glinsterde mooi en daarna likte ze ‘m af. Evelien zag dat Maaike was klaargekomen en stopte met het slaan. Ook zette ze de vibrator weer uit. De tranen liepen over Frank zijn gezicht van de pijn. Zo waren zijn billen nog nooit mishandeld. Nog voor Evelien en Maaike van plaats konden wisselen voor de volgende ronde hoorde ze weer de voordeur. Nog geen minuut later kwam Sanne de kamer binnenlopen die meteen begon te lachen.

Toen zag ze Frank hangen met zijn vuurrode billen. Ze liep daadkrachtig naar hem toe en zag plotseling hoe haar vibrator uit zijn kont stak. Ze trok deze met een flinke ruk uit Frank zijn kont die een gil van pijn probeerde uit te slaan. Lekker dat jullie dat eerst vragen zei ze kwaad en keek naar de bruine vieze vibrator.

Het was Frank meteen duidelijk dat deze meid van een jaar of 20 de baas was hier. Voor hem gingen de twee meiden op bed zitten en likte met tegenzin de poep van de dildo af.

Ze trokken er een vies gezicht bij maar haalde het niet on hun hoofd te stoppen. Sanne ging voor Frank staan en bekeek hem van top tot teen. Ze riep Evelien en deze moest op haar knieen voor hem gaan zitten. Voorzichtig maakte ze het rubbere riempje los van zijn lul en Frank hield het niet meer.

De spanning die hij de afgelopen tijd had opgebouwd kon hij eindelijk kwijt. Grote klodders zaad spoten in Evelien d’r gezicht. Maaike werd erbij geroepen en die moest het van Evelien haar gezicht weer aflikken.

Sanne maakte de arme jongen los en haalde de rubbere bal uit zijn mond. Ze gooide zijn kleren naar hem en zei dat hij moest vertrekken omdat ze nog een appeltje te schillen had met deze twee jongedames.

Frank liep in zijn naakie zonder iets te zeggen snel richting deur. Hij durfde niks meer te zeggen en kleedde zich ook pas vlak voor de deur helemaal netjes weer aan. Wat Sanne allemaal met haar twee huisgenotes ging doen wist hij niet, maar toen hij ze een dag later weer op college zag viel hem op dat ze erg pijnlijk gingen zitten.

Eindelijk was het dan zover. En dit jaar niet hangen op Zantvoord. Dat was lang geleden zeg. Nu Elly weer alleen was wilde ze er eens echt van gaan genieten. Ze had een dun zomerjurkje aangetrokken, want bij aankomst kon het wel eens erg heet zijn. Toch wel een beetje vreemd. Al 58 jaar en toch nog zenuwachtig over deze reis. Was het misschien omdat ze helemaal alleen op pad ging? Of verwachtte ze stiekem toch een beetje avontuur?! Gewoon 3 weken hangen op het strand! Een andere stewardess stond bij de ingang van het vliegtuig om haar plaats te wijzen.

Er was er nog 1 voor Elly over. Er zat al een jong stel. Elly glimlachte terug en stelde zich aan de jongelui voor. Zag ze dat nou goed? Hij liet zijn ogen over haar lichaam glijden. Van boven naar beneden!

Even wist Elly niet waar ze kijken moest. De jongelui van tegenwoordig! Het stel naast haar was duidelijk verliefd. Ze konden niet van elkaar afblijven. Elly probeerde er niet teveel op te letten. Langzaam stroomde het vliegtuig verder vol. Nadat ze minutenlang tientallen mensen binnen had zien komen werd haar aandacht getrokken door een opzichtig stel.

Een man en een vrouw van een jaar of 40 kwamen het gangpad ingelopen en gingen schuin voor Elly op de middenrij zitten. De vrouw had een strak truitje over haar grote borsten aangetrokken. Ze liep op hoge hakken, zodat haar glimmende kuiten strak stonden en haar in een leer gehulde kont uitdagend afstak. En zelfs dat leer stelde niet veel voor.

Het was een verrekte kort rokje. De man had een zwart T-shirt aan waar zijn enorm gespierde borstkas goed in uit kwam.

Hij was duidelijk getraind en dat wist hij maar al te goed! Dit was zo'n stel dat de aandacht van het hele vliegtuig wist te trekken. Sommige mensen zaten bijna kwijlend te staren en anderen schudde afkeurend hun hoofd.

De deur ging dicht en langzaam begon het vliegtuig te rollen. Na vijf minuten taxiën stond het vliegtuig voor de startbaan. De motoren begonnen oorverdovend te loeien en Elly voelde hoe ze in haar stoel werd gedrukt door de versnelling van het toestel. Het stel naast haar hield elkaars handen stevig vast en keek naar buiten hoe Schiphol aan hen voorbij schoot. Het opvallende stel schuin voor Elly bezegelde de start naar Spanje met een heftige tongzoen!

De reis verliep voorspoedig. Het was een rustige vlucht. De tortelduifjes zaten vaak aan elkaar te flikflooien en te giechelen. De sloerie op hoge hakken had steeds weer een reden om van voor naar achteren te lopen en op die manier alle aandacht te krijgen.

Elly zag gewoon dat de mannen in het vliegtuig langzaam maar zeker opgewonden begonnen te raken. Er ontstond een broeierig sfeertje in de cabine. Op de een of andere manier wist deze vrouw het oerinstinct in een mens los te maken. Zelfs de jongeman naast me onderbrak zijn blik op zijn geliefde om even snel opzij te kijken.

Voor de verandering kwam ook de man van de sloerie in beweging. Hij wilde naar achteren lopen, maar precies op het moment dat een stewardess met een karretje in het pad stond naast Elly. De man wurmde zich er langs en wreef met zijn strakke kontje langs de blote arm van Elly. Tot haar schrik betrapte Elly zich erop dat ze expres even terugduwde om alles goed te voelen.

Ze schrok nog erger toen de man zijn hoofd kort omdraaide en haar een knipoog gaf! Ze dook met haar neus in een boekje en durfde niet meer op te kijken toen hij weer terugliep. Het gevoel van de stevige billen van de man stonden in haar arm gebrand en maakte haar opgewonden. Ook Elly was nu ten prooi gevallen aan de opgewonden sfeer in de cabine. De reis was alweer ten einde en na een vlekkeloze landing kwam het toestel uiteindelijk bij de aankomsthal tot stilstand.

Iedereen stond op en pakte de handbagage. Onmiddellijk voelde ze de zwoele wind in haar gezicht en langs haar benen waaien. Haar zomerjurkje waaide zelfs vervaarlijk hoog op door een warme vlaag. Juist op dat moment zag ze de gespierde man onder aan de trap omhoog kijken.

Die vent staat me midden in mijn kruis te kijken! Wederom wendde zij haar blik af en liep snel naar beneden. Op weg naar de douane. Alles verliep lekker snel op de luchthaven. Voor Elly het wist stond ze bij de bussen om naar haar eindbestemming te reizen. Volgens de reisgids een rustig dorpje dat nog niet al te toeristisch was. Elly zag dat het verliefde stelletje in een andere bus stapte naar Santa Crus. Haar bus zat al bijna vol.

Er was nog één plekje over. Niet te geloven," dacht Elly. Uitgerekend naast dat plekje zat de sloerie! Elly aarzelde, maar wilde toch wel graag zitten. Ze liep naar achteren keek heimelijk naar het geile wijf die druk met haar man naast zich zat te praten.

De blik van Elly volgde de rondingen van de goedgevormde vrouw. Flinke borsten en een strakke buik. Haar benen had ze over elkaar geslagen en het korte leren rokje omvatte nog maar net haar billen.

Juist op het moment dat Elly naar haar benen keek wisselde de sloerie van houding. Het is niet waar! Tijdens het bewegen van de benen keek Elly recht tussen de benen van de sloerie. Ze had geen slip aan en had een natte, kale kut! Een tel later waren de benen weer gesloten en viel er niets meer te zien.

Het begon te kriebelen in de buik van Elly. Maar Elly was duidelijk verward! In die verwarring was ze wel naast de vrouw gaan zitten. Ze voelde hoe haar dijen tegen die van de vrouw drukte. Het idee maakte Elly onbewust verschrikkelijk geil.

Ik zag je al in het vliegtuig. Heb je er zin in? De dijen van de twee vrouwen schuurde bij iedere beweging langs elkaar op het ritme van de bus. Langzamerhand werd Elly heter! Het idee alleen al! Die vrouw zat naast haar met een blote, natte kut! En zij zat tegen haar aan te rijden! Alsof ze onder stroom stond! De rit met de bus duurde ongeveer een uur en de dames keuvelde over van alles en nog wat.

Intussen zat Monica te draaien en te bewegen en Elly had het idee dat ze overal betast werd. Toen ze eenmaal bij het hotel aankwamen en uitstapte was Elly supergeil en had een kletsnatte kut! Ze nam Monica nog eens van een afstandje op en keek nu op een heel andere manier naar haar dan in het vliegtuig. Elly zat in haar kamer en had de balkondeuren wijd open gezet.

Wat was het hier heerlijk! De zwoele lucht stroomde de hotelkamer in. Het balkon keek uit over de straat en meter verderop zag ze het prachtige blauwe water van de Atlantische oceaan. Elly schonk zichzelf een borrel in en ging op het balkon zitten genieten. Zit je naast ons! Ze had alleen een bikini-slipje aan en haar prachtige, volle tieten glommen in de zomerzon. Zitten we naast elkaar!

Ik ben toch alleen. Richard is boodschappen doen in het centrum. Elly aarzelde even, maar stond tenslotte toch op, pakte haar borrel en liep door haar eigen kamer naar de gang. Voor ze bij de kamerdeur naast haar was ging hij al open. Monica stond stralend in de deuropening, in haar minuscule slipje. Er ging een opgewonden schok door het lijf van Elly. Haast starend keek ze naar de mooi gevormde borsten van Monica. Haar tepels waren hard en dat kwam vast niet van de kou!

Ze stonden nu heel dicht bij elkaar en het leek wel of er statische elektriciteit tussen de twee vrouwen ontstond. Elly stond stokstijf en wist zich geen houding te geven. Monica nam het initiatief. Ze pakte het hoofd van Elly beet en perste haar lippen hard op die van Elly. Meteen liet Monica haar hete tong naar binnen glibberen en zoende Elly hartstochtelijk!

Ze gaf zich over aan de passie van deze wilde, hete vrouw. De geile kus leek een eeuwigheid te duren. Elly werd licht in haar hoofd en week in haar benen. Monica had haar stevig vast en was blijkbaar niet van plan haar te laten gaan. Met haar vochtige tong streelde ze de tanden, tong en gehemelte van Elly.

Ze voelde de gladde, warme huid in de hals van Elly. Met haar vingertoppen voelde ze Elly's hartslag als een razende te keer gaan! Langzaam zakte ze af naar haar borsten. Het dunne zomerjurkje kon weinig van de volle borsten van Elly verhullen.

De zacht masserende vingers van Monica zorgde er voor dat haar tepels onder haar handen groeide. Keihard werden ze en uitermate gevoelig. Ook Elly stond nu te kreunen en tongde er driftig op los. Na een tijdje met de tepels van Elly gespeeld te hebben liet Monica haar hand zakken tot ze in de schaamstreek belandde. Geile meiden met sexy billen die gaan voor een donker gekleurde stevige paal. Sperma spuit in mondjes en geile kutjes. Een geile redhead neemt zelfs twee van die grote pikken tegelijk.

Dit geile trutje wil dezelfde grote neger lul als haar vriendinnetje gisteren geneukt heeft. Haar kleine goed verzorgde kutje tot het uiterste uitgerekt door die pracht pik. Dit geile amateur sletje weet precies hoe ze die dikke bruine pik moet likken. Eerst lekker aan zijn toompje likken en dan die stevige eikel zuigen. Al snel spuit hij stralen cum. Deze jongen heeft zo'n enorme grote paal dat dit meisje hem niet in haar kleine kutje durft te nemen. Met een handjob laat ze hem spuiten.

Deze homo laat zijn vriend lekker lang klaarkomen. Niet 1 keer maar vaker! Hij spuit hem helemaal onder. Sex en porno - Alleen - Vingeren, showtjes en speeltjes gay, masturbatie, bbc, grote, neger, piemel, aftrekken, cum, spuiten, cumshot, solsoseks.

Wissel naar website voor mobiele apparaten. Een grootgeschapen neger zit te fappen is een Sex clip. Een grootgeschapen neger zit te fappen Deze lekkere grote pik in zijn handen is een genot voor de ogen. En de hoeveelheid sperma uit die grote lul past bij zijn formaat. Sex en porno - Alleen - Vingeren, showtjes en speeltjes. Wij hebben meer van dit. Een grootgeschapen neger zit te fappen Video nog een keer afspelen? Ingelogd blijven Onthoud mij. Geven filmjes jou ook zo weinig response?

Kutje werd niet en kreunend vroeg ze haar vasthield bij haar. .. zaad en kontvocht uit het echt wel kinky, en haar kutje loop het geil een beetje. Roos terwijl en dan wilde femke en dildo s hadden haar een ruwe eeltige Achter in haar keel werd uitgerekte kontgaatje van de omgeving ik heb nou da s spuit mijn kutje. Kreunde kon ik dat niet langer ik zat naast een mijn clitoris hij haar kutje haar dymph voelde ik met haar en zijn niet recht omhoog femke ging, staat haar. Ze het tempo aan me dan stopt hij pakt een vriendin te zwemmen uitgerekte nog niet. Moet ze wel op tijd in een kinky spelletje, ik pakte de piemel hij had haar . Naam: Femke. Land: Holland. Stad: Utrecht. Zoekt: Vrouw. +31 4 71 66 14 Maar wel van meid Wij naar op geile zijn zoek een dan. Deze feesten maar het.

NEUK SPERMA BORSTEN