Sm meesters komkommer kut


Ik kreunde van de pijn en vernedering. Ik was helemaal niet gewoon dat hij me zo behandelde. Hij was net altijd heel lief en voorkomend geweest. Hier in mijn blootje in de keuken staan was best opwindend. Toen ik de tafel dekte voor twee, klonk zijn barse stem dat ik vanaf nu maar op de grond moest eten. Plots kwam hij met een satanisch lachje op zijn gezicht op me af.

Met een alcoholstift schreef hij op mijn buik: Ondertussen vroeg hij wat mijn minnaar allemaal gedaan had met mij. Toen ik niet vlug genoeg antwoordde kreeg ik een harde klap in mijn gezicht.

Ik vertelde dat hij mij dikwijls op zijn hondjes geneukt had op de toiletten van het werk en soms ook in de auto. Hij sleurde me bij mijn lange haren mee naar de slaapkamer en bond me gespreid vast op bed. Ondertussen plaatste hij de videocamera zodanig dat die alles zou opnemen wat er op en rond het bed gebeurde.

Toen kwam hij bij mij staan en zei: Vanaf nu zullen al mijn fantasieën in vervulling gaan. Je zult mijn persoonlijke hoer zijn en ik zal alles met je doen wat ik wil. Mijn pijnlijke gejammer maakte hem precies nog kwader. Tot mijn verbazing haalde hij een zweep met verschillende lederen staarten uit zijn kast en begon ermee op mij te slaan.

Eerst op mijn borsten en de ondervraging ging verder. Of ik mijn minnaar gepijpt had, of ik hem in mijn kontje gelaten had, of ik zijn zaad geslikt had, enz.. Toen ik op al deze vragen bevestigend antwoordde begon hij al vlug harder op mijn kutje te mikken. Ik lag te brullen en te tieren, maar niets hielp, en we woonden toen heel afgelegen, dus niemand kon me horen.

Ik werd nu echt bang dat z’n stoppen volledig doorgeslagen waren en besloot om me rustig te houden. Hij stopte met slaan toen mijn tieten en de binnenkant van mijn dijen en kutje volledig rood waren.

Toen maakte hij me los en moest ik weer beginnen zuigen. Hij had een enorme paal gekregen ondertussen. Op mijn kut en rond mijn gat smeerde hij een soort roze olie die een warme gloed gaf. Mijn polsen bond hij vast aan het uiteinde van het bed en ik moest mijn kont omhoog steken en mijn benen wijd doen.

Met een forse stoot stak hij zijn lul diep in mijn kut en begon als gek te pompen. Als antwoord haalde hij zijn stijve leuter uit mijn kut en zei: Mijn man sloeg hard op mijn kont en toen spoot hij met krachtige stralen zijn zaad diep in mij. Het was ook mogelijk dat hij mij uitleende aan 1 van zijn vrienden, ik zou dan alles moeten doen wat zij van mij verlangden. Hijzelf zou me dagelijks van op het werk opdrachten doorbellen en ik moest die dan strikt uitvoeren onder toezicht oog van de videocamera, zodanig dat hij kon controleren of ik geluisterd had.

Verder wou hij met mij ook de wereld van BDSM voluit gaan verkennen en nooit, nooit zou ik nog een eigen mening mogen hebben. Terwijl hij aan het vertellen was lag hij gedachteloos met mijn tepels te spelen.

Zachtjes trok hij ze uit zodat mijn borsten omhoog priemden. Ik werd weer heet van deze behandeling, kroop uit bed en zei terwijl ik voorovergebogen stond met mijn benen ver uit elkaar: Toen hij terugkwam had hij een komkommer en een wortel bij. Zet je maar op handen en voeten voor de camera en toon maar eens hoe heet je bent. Een opwindende tinteling kroop langs mijn ruggegraat omlaag.

Mmm, met die opdracht kon ik wel wat. Na nog wat op en neer ge-app viel de gezamenlijke keuze op een lekker formaat komkommer. Daarvoor moest ik dan wel nog even naar de groenteman, want dat had ik niet meer in huis. Daar ging ik dan, opgewonden en wel, op weg naar het lokale groenteboertje.

Een zwierig jurkje aan, hoge hakjes en uiteraard géén lingerie. En natuurlijk op de fiets, want dan waait het zo lekker koel langs m’n al lang vochtig geworden kutje. Daar aangekomen een teleurstelling. Het winkeltje was dicht, alleen de ‘zelf-service’ was open. Daar ging m’n ingestudeerde ‘verleidelijke pose met komkommer’. Jammer maar helaas, niet te lang getreurd, de echte opdracht was toch het maken van het filmpje, dáár ging het om.

Ik zocht met trillende handen in de kist naar de mooiste en dikste komkommer, legde het geld in het kistje en ging snel weer naar huis. Alleen al de gedachte aan wat ik met die prachtig glanzende komkommer zou gaan doen, zorgde voor een jeukend clitje en hunkerende lipjes. Thuis aangekomen wist ik niet hoe snel ik mijn fiets moest wegzetten en helemaal uit de kleren moest gaan. Verlangend drukte ik m’n dijen tegen elkaar en kneep ik eventjes in allebei m’n tepels. Eigenlijk wilde ik nu hard genomen worden, wat was ik geil geworden.

Zorgvuldig waste ik de komkommer onder de koudstromende kraan, wetend dat ik van koude nog een extra stimulans krijg.

Op de badkamer liet ik mij op de zachte mat zakken, halfrechtop steunend tegen de muur. Na een korte verwennerij van mijn clit en kutje door mijn vingers, pakte ik de koude komkommer en zette hem tegen mijn lipjes aan. Een hele zachte stoot en hij schoot naar binnen. Een zucht ontsnapte me, mmmmm, dit had ik al véél eerder moeten doen, wat voelde dit hard, koud en geil in mijn hete kutje. Als vanzelf begon ik mijn grotje te neuken met dit heerlijke ding en spanden mijn kutspieren zich als vanzelf om de komkommer heen.

Dit voelde heerlijk vol en meteen nam ik mezelf voor om een heerlijke dikke vibo te bestellen om dit gevoel vaker te kunnen beleven. Ik had uiteraard een filmpje gemaakt en stuurde dit naar mijn meester. Meteen kwam het antwoord. Ik wil weer een filmpje als bewijs’.

. Het huishouden diende vanaf nu volledig door mij gedaan te worden. Dat ik het graag wilde, leed geen twijfel, mijn kutsappen vloeiden rijkelijk langs m’n dijen, alleen al van het idee. Ik bezwoer hem dat ik alleen van hem hield. Eigenlijk wilde ik nu hard genomen worden, wat was ik geil geworden. Toen ik niet vlug genoeg antwoordde kreeg ik een harde klap in mijn gezicht.

: Sm meesters komkommer kut

Sm meesters komkommer kut 224
NAAKTE GEILE MEISJES GROTE KUT BEFFEN Borsten en sex shemale zoekt man
NAAKTE GEILE MEISJES GROTE KUT BEFFEN 51
Sm meesters komkommer kut Pijpende oma dildo
Beffen en pijpen neuken in limburg 315
Dit voelde heerlijk vol en meteen nam dik meisje neuken oude wijvensex mezelf voor om een heerlijke dikke vibo te bestellen om dit gevoel vaker te kunnen beleven. Ik had het nooit over mijn hart gekregen om de brieven weg te gooien en had ze verstopt in mijn kant van de kleerkast, sm meesters komkommer kut. Een ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. Op de badkamer liet ik mij op de zachte mat zakken, halfrechtop steunend tegen de muur. Ik was helemaal niet gewoon dat hij me zo behandelde. Tot op heden is onze relatie nog niet veranderd. Ik spreidde mn benen en plaatste de komkommer, nu met de dikke kant, tegen mijn kutje aan.

Sm meesters komkommer kut

Sm meesters komkommer kut