Penis zuigen burensex


Hij kende die trap, dat was hiernaast! Aha, dacht hij, een zelfgemaakt filmpje van de meiden zeker. Ik ben benieuwd, het beeld op tv was wat schokkerig maar hij zag dat ze nu de zoldertrap opliep.

De deur naar de zolderkamer ging open en hij hoorde Bart zeggen: Het beeld draaide nu zodat Adriaan kon zien wat er op zolder stond. Daar zag hij in een hoek de bok staan en de schandpaal waar de verhuizers het over hadden gehad. Het beeld draaide verder en hij zag de tafel met de riemen. Zijn adem stokte, want op die tafel lag… Linda! Het 16 jarige zusje van Jessica lag daar op die tafel, gekleed in een dun wit bloesje en een kort minirokje.

Ze lag vastgesnoerd met een riem om haar nek en een riem om haar buik. Aan weerszijden van haar hoofd waren haar polsen met twee andere riemen aan tafel vastgemaakt. Aan de kant van haar benen waren twee hoge stangen aan de tafel vastgemaakt waar haar enkels aan vastgebonden waren, zodat ze met haar benen in de lucht en met haar billen aan de tafelrand lag.

De camera zoomde een beetje in en toonde het witte slipje van Linda. De camera zoomde weer uit en daar stond Connie aan het hoofdeinde van de tafel.

Adriaan hield even zijn adem in, wat een prachtwijf was dat zeg! Heerlijke lange benen die eindigden bij een kaalgeschoren kut, een slanke taille, en heerlijke borsten met prachtige tepels, precies zoals Adriaan ze graag zag. Aan niets was te zien dat deze prachtvrouw er al twee koters uitgeperst had! Ze boog zich over Linda heen en scheurde in een ruwe beweging het bloesje van haar dochter kapot, waarbij de knoopjes alle kanten opvlogen.

Linda had geen bh’tje aan Connie greep meteen ruw haar borstjes beet en begon ze ruw te kneden. Terwijl ze zich liet zakken zei ze “Laat mamma maar eens voelen hoe lief je me vindt! Het tienertje slaakte een gilletje en begon aan Connie’ s klit te zuigen.

Adriaan kon niet geloven wat hij zag en hoorde en keek opzij naar Jessica. Het jonge meisje had haar bloesje open geknoopt en liet vol trots haar jonge borstjes zien.

Pappa zegt ook dat ze heel mooi en lekker zijn! Zijn buurmeisje had inderdaad hele mooie borstjes, van die mooie tienertietjes met kleine tepeltjes. Hij voelde zijn inmiddels harde pik in zijn broek kloppen. Met een ferme ruk trok hij het broekje stuk en toonde zo zijn dochter in volle glorie aan de camera.

Linda was net als haar moeder helemaal kaal vanonder. Ik ook wel hoor, maar ik nog maar een beginnertje. De tepeltje stonden al fier overeind en Adriaan begon steeds geiler te worden van dit tienertje en de ‘familiefilm’ ze die had opgezet. Het beeld werd even vaag en schudde flink, en werd daarna weer stabiel en toonde de tafel waar Linda op vastgebonden was. Jessica knielde tussen de benen van haar zus en begon haar kutje uitgebreid te likken. Linda kreunde van genot voor zover dat mogelijk was met de kut van haar moeder op haar gezicht.

Connie liet zich nu helemaal gaan gilde het uit terwijl ze klaar kwam op de tong van haar oudste dochter. Bart trok Jessica nu tussen de benen van haar zus vandaan en draaide haar om. Ze deed haar mondje wijd open en begon te pijpen. Adriaan merkte dat Jessica inmiddels bij hem ook zijn gulp had opengemaakt en aan zijn harde lul aan het zuigen was.

Allemachtig, dat had hij nog nooit eerder meegemaakt, zo’n jong tienersletje dat hem een flinke pijpbeurt gaf. Jessica stopte heel even en zei, “blijf maar naar film kijken hoor buurman, ik zorg wel dat je klaar komt. Hij richtte zijn pik en schoof hem met een ferme beweging het tienerkutje binnen. Met harde stoten begon hij zijn dochter te neuken. Connie was inmiddels van de tafel gestapt en moedige haar echtgenoot aan: Hij werd nu helemaal gek en begon als een gek te pompen. Bart trok zijn lul uit het meisje en spoot een enorme lading zaad over Linda’s buik en borsten.

Adriaan hield het nu echt niet meer, greep het hoofd van Jessica beet en spoot zijn sperma diep in het tienerkeeltje. Jessica richtte haar gezicht op en opende haar mond om Adriaan het resultaat te laten zien en slikte vervolgens alles door! Ze lachte haar liefste lachje en klom bij Adriaan op schoot en bood haar borstjes aan. Dit liet Adriaan zich geen twee keer zeggen en hapte naar de harde tepeltjes die voor zijn gezicht hingen.

Terwijl ze terugliep naar Adriaan deed ze meteen haar bloesje helemaal uit. Toen ze voor hem stond tilde ze haar rokje op en haakte haar duimen achter het elastiek van haar slipje, dat ze in een beweging naar beneden trok.

Het slipje gleed op haar enkels en ze stapte eruit. Adriaan werd nu helemaal wild bij de gedachte dat dit prachtige tienertje nu alleen nog een kort rokje droeg met helemaal niets eronder! Jessica ging op de bank zitten, pakte de afstandsbediening en drukte op de play toets. Adriaan richtte zijn aandacht weer op het televisiescherm en zag daar de bekende toestellen uit de vorige video staan, maar in een iets andere opstelling.

Deze video was blijkbaar iets ouder en opgenomen in het oude huis van zijn buurtjes. Hij zag Connie helemaal naakt vastgebonden aan het rechtopstaande andreaskruis, zodat ze wijdbeens stond met haar armen boven haar hoofd. Dit keer lag de kleine Jessica op de tafel met haar beentjes in de lucht, vastgebonden aan de palen op de hoeken van de tafel. Ook zij was spiernaakt en de camera had goed zicht op haar strakke tienerkutje. In de hoek van de zolder stond de schandpaal, waar Bart bezig was Linda vast te maken.

Ze stond gebogen met haar nek en polsen al vast in de schandpaal. Bart pakte iets van de wand die vol hing met allerlei werktuigen zoals rijzwepen, strokenzwepen, stukken touw, handboeien, kortom, zo’n beetje alles wat je kon gebruiken tijdens SM spelletjes. Adriaan keek eens goed naar het voorwerp dat Bart had gepakt, het leek op een vleeshaak! Hij keek nog eens goed en zag dat de haak niet eindige in een punt maar dat er een metalen bal opzat ongeveer zo groot als een golfballetje.

Bart smeerde de bal in met glijmiddel en duwde het vervolgens tegen het bruine sterretje van zijn oudste dochter aan. Voorzichtig drukte de bal naar binnen. Linda slaakte even een verschrikt gilletje terwijl de haak nu tot de bocht bij haar naar binnen gleed. Bart pakte nu een stuk touw, bond dat aan het uiteinde van de haak en maakte het andere eind vast aan een oog aan een schuine zolderbalk.

Het meisje kon nu geen kant meer op en moest in deze positie blijven staan. Hij pakte nu een rijzweep van de muur en plaatste een paar welgemikte slagen op Connie’s tepels. Het volgende werktuig dat hij van de muur pakte was de dikke strokenzweep die hij hard liet neerkomen op de rug van Linda. Het meisje wilde van de pijn door haar knieën zakken maar werd tegengehouden door de haak die in haar kontje stak. Dit ontlokte een tweede pijnkreet aan het meisje. Nu had Bart een leren riem te pakken een liep naar de tafel waarop zijn dertienjarige dochter Jessica lag.

Maar nog voor hij de eerste slag kon uitdelen klonk er een tumult op de achtergrond en Adriaan zag tot zijn verbazing drie grote mannen met bivakmutsen de zolder opstormen. Hij keek vragend opzij naar Jessica, die liggend op de bank al een hand onder haar rokje had gestoken. Zij zag zijn blik en zei op geruststellende toon, “Schik er maar niet van hoor buurman, het hoort allemaal bij het spelletje!

Vreemd genoeg wondden de beelden die hij zag hem vreselijk op. Zijn pik, die net nog zo vakkundig door zijn kleine buurmeisje was afgezogen had zich alweer tot volle oorlogssterkte opgericht, blijkbaar tot groot genoegen van Jessica die er een goedkeurende blik op wierp.

Adriaan deed wat hem gezegd werd en keek weer naar de televisie. De drie mannen grepen Bart vast, worstelden hem naar de grond en terwijl twee van de mannen op hem gingen zitten inspecteerde de derde de speeltjes aan de muur.

Hij pakte een set handboeien en maakte de handen van Bart achter zijn rug vast. Zo te zien heeft pappa het voorwerk al gedaan,” zei hij tegen de vrouwen, die ondanks het feit dat ze wisten dat dit maar een spel was toch een beetje angstig keken. Hij pakte de strokenzweep van de tafel waar Bart hem had neergelegd en liep naar Connie toe, die begon te trekken aan haar boeien.

Ze schreeuwde het uit. De man liet zich hierdoor uiteraard niet van de wijs brengen en sloeg nog een keer en nog een keer… Na vijf slagen deed hij een stapje achteruit om zijn werk te bewonderen. Op de borst van Connie waren nu vuurrode striemen te zien.

Ondertussen was één van de andere mannen om de schandpaal heengelopen en had zijn broek open geknoopt. Hij greep Linda’s haar beet en beet haar toe: Dit tot groot ongenoegen van de man, die nu met beide handen Linda’s hoofdje beetgreep en zelf met wilde bewegingen haar mondje begon te neuken.

De derde man had inmiddels ook zijn pik tevoorschijn gehaald en wilde naar Jessica lopen die op de tafel lag vastgesnoerd. Ik zag ze staan, bijna naakt en genoot er al van ze verrassen. Ik legde mijn hand op haar billen en ze keek me verschrikt aan.

Ik had snel door dat het jonge paar zich ook aan het amuseren was en vroeg om ons tuintje binnen te komen. Ze volgden mij tot aan het terras, en mijn vrouw was zich ondertussen wat aan het verwennen om de verrassing compleet te maken.

De buurvrouw was een heerlijke vrouw en haar borsten waren helemaal ontbloot. Ze had alleen een string aan waarvan het touwtje tussen haar schaamlippen zat.

De buurman droeg een kort broekje waarin je duidelijk zijn stijve snikkel zag staan. Terwijl ze bij mijn vrouw stonden trok ze zijn broekje van boven open. Zijn snikkel schoof naar boven en met zijn allen keken we naar zijn gezwollen ding. Zij bracht toen zijn lul naar haar mond en begon eraan te zuigen. De buurvrouw bleef ook niet bij de pakken zitten en zocht mijn jongeheer. Al snel hoorde ik de buurman kreunen van genot. Ik ging een paar glazen bijhalen en schonk die vol.

De buren vertelden dat ze al weken ons bekeken hadden en menig nummertje hadden gemaakt als wij dachten onbespied in de tuin te kunnen geilen. We zaten geil tegenover elkaar en konden nauwelijks van elkaar blijven.

Mijn vrouw zat naast de buurman en streelde zijn bovenbeen, terwijl ze hem zoende. Hierbij telkens haar hand naar boven bewegend, ze stond op boog naar voren en nam zijn erectie in haar hand en bewoog dieper.

Ze nam de hard geworden penis in haar mond en gleed eroverheen, langzaam op en neer , onderwijl zijn voorhuid meebewegend. Ook de buurvrouw bewoog zich naar mijn erectie en gleed met haar mond langzaam op en neer. Mijn hand streelde haar dijbeen van achteren en streelde langs haar vagina. Mijn andere hand gleed neer haar rechterborst. Haar tepels waren stijf en stonden strak. Ze hield op met pijpen en zoende me. We tongzoenden en bevoelden elkaar. Even stopten we en lagen al strelend naast elkaar, waarbij zij mijn voorhuid zacht over mijn erectie bewoog en mijn wijs- en middelvinger in haar vagina, langs haar clitoris bewegend, keken naar mijn vrouw en haar man.

Mijn vrouw lag met gespreide benen op de man. Nog net zagen we hoe zij de penis bij haar naar binnen geleidde en haar daarna zagen bewegen om het juiste ritme te krijgen. Zij zat met haar rug naar de man, steunend met haar armen op de tuinbank.

Langzaam kwam het ritme van de man en van mijn vrouw met elkaar overeen en we zagen de penis van hem glijden in haar vagina. Mijn vrouw is geschoren en konden het neuken goed zien. Zij leunde wat naar achteren, waardoor er goed zicht was op haar vagina en zijn penis. De buurman streelde en bewoog met zijn vrije hand in cirkelende bewegingen haar clitoris, wat haar hoorbaar opwond. De neukgeluiden lieten horen dat mijn vrouw erg nat was. Voor het eerst zag ik hoe mijn vrouw met een ander vrijde en neukte.

En hoe zij hierin opging, vrij en haar gevoel volgend. Het was erg geil dit te zien en wond mij op. Ik bewoog mij naar de buurvrouw en trok haar op mijn lichaam, waarbij haar vagina boven mijn gezicht kwam en zij mijn penis in haar mond nam. Dit standje liet de buurvrouw en mij de gelegenheid elkaar te proeven, onderwijl kijkend naar haar man en mijn vrouw.

Zij keken naar ons en kennelijk liet hen dat niet onberoerd, want mijn vrouw stopte met hun standje en nam ons standje aan. Dit duurde maar even, want zij knielde op de grond, bracht haar kont omhoog en wilde verder neuken.

De buurvrouw liet zich ook van de bank glijden en ging voor mijn vrouw liggen, met de benen gespreid, zodat mijn vrouw haar kon likken terwijl mijn vrouw werd geneukt. Ik knielde boven de buurvrouw en zij pijpte mij, terwijl ik mijn vrouw haar borsten kneed en de vrouw haar clitoris stimuleerde. Mijn vrouw draaide zich op haar rug en legde haar benen in de nek van de man.

De buurvrouw knielde en bracht haar billen omhoog en spreidde licht haar benen en liet haar bovenlichaam zakken op de vloer, zodat ik haar van achteren kon neuken. Mijn penis vond moeiteloos haar vagina en gleed naar binnen. We vonden al gauw ons ritme en ik kon haar billen, borsten en clitoris in dit standje goed strelen. Zo kwamen we heerlijk klaar.

Om te zien hoe je vrouw geniet van seks met een ander en hoe zij ervaart hoe ik geniet van seks met een ander, was voor ons een hele mooie en opwindende ervaring.

We bleven naakt en ik haalde wat sterkers binnen. De whisky maakte iedereen nog wat losser en toen mijn vrouw haar vingers in mijn kont stak toen ik haar glas vulde, kwam ook de buurvrouw naar me toe. Ik wilde dat altijd al zo graag doen maar mijn man vindt dat niets. Ik stak mijn vingers ook in haar kot en zag de lul van de buurman verstijven. Mijn vrouw ging naar hem en streelde zijn lul. Met haar andere hand ging ze verder en stak ook een vinger in zijn kont, hij schrok eerst maar al snel kon ze zelfs een tweede en derde vinger naar binnen werken en ik zag dat hij genoot.

Zelf genoot ik ook, mijn lul gleed als vanzelf bij de buurvrouw naar binnen en ik voelde mijn vingers die in haar kont zaten langs mijn lul gaan. Mijn vrouw wenkte de buurvrouw, ze lieten ons achter en gingen naar binnen. Ze bespraken wat en kwamen weer naar buiten. Ze namen ons mee naar de tuin van de buren. Deze tuin had helemaal geen beschutting zodat we wel vanuit tien huizen konden worden gezien. Alle tuinkussen werden op de grond gelegd en ze gaven een geweldige lesbische show. Mijn vrouw is vol overgave aan het beffen is.

De buurvrouw kreunt het uit en komt na een paar minuten lekker klaar. Dan worden de rollen omgedraaid en krijgt min vrouw de behandeling die zij net heeft gegeven. Na een tijdje besluiten de dames in een lesbische 69 te gaan liggen. Bij dit beeld kan ik mij niet meer inhouden en de eerste lading sperma schiet uit mijn harde pik maar mijn pik blijft harden ook mijn buurman zie ik een keiharde lul. Ik zie de vrouw iets pakken, ze had schijnt dat meegenomen te hebben, het is de voorbind lul waarmee zij mij ook weleens verwent.

Ze bind hem voor en gaat op haar rug liggen. Ik zie de buurvrouw in omgekeerde amazone op haar klimmen zodat ik haar in vol ornaat kan zien wippen op de dildo.

...

Ik kan me wel voorstellen waar dat spul allemaal voor gebruikt wordt! Ik dacht bij mezelf, nou, deze jongens ga ik dus niet inhuren bij mijn verhuizing, want ze zijn bepaald niet discreet. Ondertussen was er jaguar gestopt, waar een echtpaar van nog geen 40 en twee meisjes uitstapten. Ook de man stelde zichzelf voor, “Ik ben Bart, dit is mijn vrouw Connie, en dit zijn onze dochters Jessica van 13 en Linda van Nou ja, dat zien we dan wel weer, dacht hij, voorlopig lijken ze vriendelijk genoeg.

De man had een aardige houding over zich en de vrouw zag er erg aantrekkelijk uit, mooie benen, goed figuur en een leuk koppie erop met kort blond haar. De beide meisje leken rustig genoeg. Adriaan hoopte maar dat dat zo zou blijven, want stampende kinderen naast hem kon hij niet gebruiken als hij aan het schrijven was. De man verontschuldigde zich: Adriaan ging ook weer naar binnen maar bleef toch even nieuwsgierig naar buiten kijken of hij de vreemde spullen dei de verhuizers beschreven hadden misschien te zien zou krijgen, maar de meeste meubels waren met lakens afgedekt.

Wel een beetje vreemd dacht Adriaan, twee kinderen en dan ook nog een complete SM zolder? De verhuizers zullen het wel verkeerd gezien hebben… Maar in het schrijversbrein van Adriaan begonnen zich toch een paar scenario’s te vormen.

Een paar weken later was Adriaan een paar keer bij Bart en Connie op visite genodigd en het bleken inderdaad hele aardige mensen te zijn en de twee meisjes hadden al die tijd nauwelijks voor last gezorgd. Adriaan was hier heel blij mee. Op een ochtend zat hij achter z’n computer een beetje naar buiten te staren en te denken over het volgende hoofdstuk van zijn nieuwe roman, toen de bel ging.

Adriaan liep de trap af, de gang door en opende de deur. Daar stond Connie met Jessica. Dan bel ik jou ook wel dat het langer gaat duren. Hij gaf haar de afstandsbediening en legde uit hoe die werkte.

Adriaan liep naar de keuken en schonk een glas sinas in en een glas wijn voor zichzelf. Toen hij terugkwam Jessica languit op de bank met haar benen onder zich opgetrokken. Adriaan zag dat ze haar schoen wel netjes had uitgetrokken. Netjes opgevoed dacht hij. Hij zette beide glazen op de salontafel en keek eens goed naar zijn buurmeisje. Wat een mooi meisje was het eigenlijk! Een lief gezichtje, blonde haren in twee lange vlechten… Adriaans blik zakte verder naar beneden en het viel hem op dat Jessica al behoorlijke borstjes had voor een meisje van 13, dat begon toch al een b-cupje te worden!

En al mooie elegante benen onder het korte rokje dat ze droeg. Adriaan schaamde zich een beetje voor deze gedachten, het was zijn buurmeisje en nog zo jong.

Maar toch hij het niet laten naar haar te kijken. Adriaan onderdrukte een zucht, dat had hij kunnen weten, die kinderfilms zijn allemaal hetzelfde. Maar hij ging toch zitten terwijl zijn buurmeisje de film aanzette. Na een kwartiertje gedoe en gezeur op het scherm zei Jessica plotseling, “deze film is wel erg kinderachtig vind u ook niet?

Wat Adriaan te zien kreeg was eerst nog erg vaag, het was duidelijk een eigen opname en degene die filmde liep een trap op. Hij kende die trap, dat was hiernaast! Aha, dacht hij, een zelfgemaakt filmpje van de meiden zeker. Ik ben benieuwd, het beeld op tv was wat schokkerig maar hij zag dat ze nu de zoldertrap opliep.

De deur naar de zolderkamer ging open en hij hoorde Bart zeggen: Het beeld draaide nu zodat Adriaan kon zien wat er op zolder stond. Daar zag hij in een hoek de bok staan en de schandpaal waar de verhuizers het over hadden gehad. Het beeld draaide verder en hij zag de tafel met de riemen. Zijn adem stokte, want op die tafel lag… Linda! Het 16 jarige zusje van Jessica lag daar op die tafel, gekleed in een dun wit bloesje en een kort minirokje.

Ze lag vastgesnoerd met een riem om haar nek en een riem om haar buik. Aan weerszijden van haar hoofd waren haar polsen met twee andere riemen aan tafel vastgemaakt. Aan de kant van haar benen waren twee hoge stangen aan de tafel vastgemaakt waar haar enkels aan vastgebonden waren, zodat ze met haar benen in de lucht en met haar billen aan de tafelrand lag.

De camera zoomde een beetje in en toonde het witte slipje van Linda. De camera zoomde weer uit en daar stond Connie aan het hoofdeinde van de tafel. Adriaan hield even zijn adem in, wat een prachtwijf was dat zeg! Heerlijke lange benen die eindigden bij een kaalgeschoren kut, een slanke taille, en heerlijke borsten met prachtige tepels, precies zoals Adriaan ze graag zag.

Aan niets was te zien dat deze prachtvrouw er al twee koters uitgeperst had! Ze boog zich over Linda heen en scheurde in een ruwe beweging het bloesje van haar dochter kapot, waarbij de knoopjes alle kanten opvlogen. Linda had geen bh’tje aan Connie greep meteen ruw haar borstjes beet en begon ze ruw te kneden. Terwijl ze zich liet zakken zei ze “Laat mamma maar eens voelen hoe lief je me vindt!

Het tienertje slaakte een gilletje en begon aan Connie’ s klit te zuigen. Adriaan kon niet geloven wat hij zag en hoorde en keek opzij naar Jessica. Het jonge meisje had haar bloesje open geknoopt en liet vol trots haar jonge borstjes zien. Pappa zegt ook dat ze heel mooi en lekker zijn! Zijn buurmeisje had inderdaad hele mooie borstjes, van die mooie tienertietjes met kleine tepeltjes.

Hij voelde zijn inmiddels harde pik in zijn broek kloppen. Met een ferme ruk trok hij het broekje stuk en toonde zo zijn dochter in volle glorie aan de camera. Linda was net als haar moeder helemaal kaal vanonder. Ik ook wel hoor, maar ik nog maar een beginnertje.

De tepeltje stonden al fier overeind en Adriaan begon steeds geiler te worden van dit tienertje en de ‘familiefilm’ ze die had opgezet. Het beeld werd even vaag en schudde flink, en werd daarna weer stabiel en toonde de tafel waar Linda op vastgebonden was.

Jessica knielde tussen de benen van haar zus en begon haar kutje uitgebreid te likken. Linda kreunde van genot voor zover dat mogelijk was met de kut van haar moeder op haar gezicht. Connie liet zich nu helemaal gaan gilde het uit terwijl ze klaar kwam op de tong van haar oudste dochter. Bart trok Jessica nu tussen de benen van haar zus vandaan en draaide haar om. Ze deed haar mondje wijd open en begon te pijpen.

Adriaan merkte dat Jessica inmiddels bij hem ook zijn gulp had opengemaakt en aan zijn harde lul aan het zuigen was. Allemachtig, dat had hij nog nooit eerder meegemaakt, zo’n jong tienersletje dat hem een flinke pijpbeurt gaf. Jessica stopte heel even en zei, “blijf maar naar film kijken hoor buurman, ik zorg wel dat je klaar komt.

Hij richtte zijn pik en schoof hem met een ferme beweging het tienerkutje binnen. Met harde stoten begon hij zijn dochter te neuken. Connie was inmiddels van de tafel gestapt en moedige haar echtgenoot aan: Hij werd nu helemaal gek en begon als een gek te pompen.

Bart trok zijn lul uit het meisje en spoot een enorme lading zaad over Linda’s buik en borsten. Adriaan hield het nu echt niet meer, greep het hoofd van Jessica beet en spoot zijn sperma diep in het tienerkeeltje.

Jessica richtte haar gezicht op en opende haar mond om Adriaan het resultaat te laten zien en slikte vervolgens alles door! Ze lachte haar liefste lachje en klom bij Adriaan op schoot en bood haar borstjes aan.

Dit liet Adriaan zich geen twee keer zeggen en hapte naar de harde tepeltjes die voor zijn gezicht hingen. Terwijl ze terugliep naar Adriaan deed ze meteen haar bloesje helemaal uit. Toen ze voor hem stond tilde ze haar rokje op en haakte haar duimen achter het elastiek van haar slipje, dat ze in een beweging naar beneden trok. Het slipje gleed op haar enkels en ze stapte eruit. Adriaan werd nu helemaal wild bij de gedachte dat dit prachtige tienertje nu alleen nog een kort rokje droeg met helemaal niets eronder!

Jessica ging op de bank zitten, pakte de afstandsbediening en drukte op de play toets. Adriaan richtte zijn aandacht weer op het televisiescherm en zag daar de bekende toestellen uit de vorige video staan, maar in een iets andere opstelling. Deze video was blijkbaar iets ouder en opgenomen in het oude huis van zijn buurtjes.

Hij zag Connie helemaal naakt vastgebonden aan het rechtopstaande andreaskruis, zodat ze wijdbeens stond met haar armen boven haar hoofd. Dit keer lag de kleine Jessica op de tafel met haar beentjes in de lucht, vastgebonden aan de palen op de hoeken van de tafel. Ze spreidde haar benen zo ver ze kon, tot haar kutje lichtjes opensprong. Al snel begon mijn snikkel te groeien en ik zag haar kutje openbloeien. Zonder ik het besefte was ik met mijn snikkel aan het spelen en begon zij met haar spleetje te spelen.

Ze lachte en zei, ik wist wel datje geil zou worden en stond op. Tergend langzaam begon ze me te pijpen. Ze likte langs mijn ballen en lul en nam mijn lul in haar mond. Haar tanden liet ze langs mijn eikel glijden. Ik voelde hoe haar vingers langs mijn ballen gleden en langzaam in mijn bilspleet naar mijn anus gingen. Ze maakte met wat spuug mijn sterretje nat en ik voelde haar vingers een voor een in mijn kont verdwijnen.

Ondertussen pijpte ze door. Terwijl ik genoot zag ik bij de buren de gordijnen iets bewegen, we werden bekeken vermoedde ik maar het was zo lekker dat ik besloot niets te zeggen. Het moet ook een prachtig gezicht geweest zijn, mijn vrouw was mij aan het verwennen en terwijl ze naakt voorover gebogen stond moesten de buren wel een geweldig uitzicht hebben gehad op haar kont en drijfnatte kut.

Toen ze merkte dat ik bijna klaar kwam stopte ze en ging in de stoel naast me zitten, ik stond nu op en likte haar heerlijke kut. Ik proefde haar geile sappen die rijkelijk vloeiden en ging door toen ik merkte dat ze steeds wilder begon te bewegen en ik haar ademhaling hoorde versnellen. Ze stootte met haar onderlijf naar voren en mijn tong verdween diep in haar kut.

Met een luidde schreeuw kwam ze klaar. Ik ging staan en zei haar dat ze vermoedelijk was bekeken. Ze lachte en zwaaide richting het slaapkamerraam. Ik schonk nog een paar wijntjes in, pakte de laptop en zocht een geile seksfilm, uiteraard met buitensex.

Het was een leuke film waar buren met elkaar seks hadden in de tuin. Het geluid van het kreunen maakte ons extra geil. Ik meende nu ook geluiden te horen bij de buren in de tuin en ook mijn vrouw had het gehoord.

Ze kneep even in mijn lul en fluisterde, het gaat nog leuk worden. Opeens hoorden we een geluid achter in onze tuin. Het waren de buren, die stonden te gluren. Onze buren waren een stuk jonger dan wij en we kwamen regelmatig bij elkaar. Het was een leuk koppel dat er vaak uitdagend bijliep en ook over hun seksleven vrij sprak.

Afgezien daarvan was er nog nooit wat gebeurt. Ik stond op en liep langs de andere kant zodat ik achter ze kwam, het leek net of ik wat te drinken was gaan halen.

Ik zag ze staan, bijna naakt en genoot er al van ze verrassen. Ik legde mijn hand op haar billen en ze keek me verschrikt aan. Ik had snel door dat het jonge paar zich ook aan het amuseren was en vroeg om ons tuintje binnen te komen. Ze volgden mij tot aan het terras, en mijn vrouw was zich ondertussen wat aan het verwennen om de verrassing compleet te maken.

De buurvrouw was een heerlijke vrouw en haar borsten waren helemaal ontbloot. Ze had alleen een string aan waarvan het touwtje tussen haar schaamlippen zat. De buurman droeg een kort broekje waarin je duidelijk zijn stijve snikkel zag staan. Terwijl ze bij mijn vrouw stonden trok ze zijn broekje van boven open.

Zijn snikkel schoof naar boven en met zijn allen keken we naar zijn gezwollen ding. Zij bracht toen zijn lul naar haar mond en begon eraan te zuigen. De buurvrouw bleef ook niet bij de pakken zitten en zocht mijn jongeheer. Al snel hoorde ik de buurman kreunen van genot. Ik ging een paar glazen bijhalen en schonk die vol. De buren vertelden dat ze al weken ons bekeken hadden en menig nummertje hadden gemaakt als wij dachten onbespied in de tuin te kunnen geilen. We zaten geil tegenover elkaar en konden nauwelijks van elkaar blijven.

Mijn vrouw zat naast de buurman en streelde zijn bovenbeen, terwijl ze hem zoende. Hierbij telkens haar hand naar boven bewegend, ze stond op boog naar voren en nam zijn erectie in haar hand en bewoog dieper. Ze nam de hard geworden penis in haar mond en gleed eroverheen, langzaam op en neer , onderwijl zijn voorhuid meebewegend. Ook de buurvrouw bewoog zich naar mijn erectie en gleed met haar mond langzaam op en neer.

Mijn hand streelde haar dijbeen van achteren en streelde langs haar vagina. Mijn andere hand gleed neer haar rechterborst. Haar tepels waren stijf en stonden strak. Ze hield op met pijpen en zoende me. We tongzoenden en bevoelden elkaar.

Even stopten we en lagen al strelend naast elkaar, waarbij zij mijn voorhuid zacht over mijn erectie bewoog en mijn wijs- en middelvinger in haar vagina, langs haar clitoris bewegend, keken naar mijn vrouw en haar man.

Mijn vrouw lag met gespreide benen op de man. Nog net zagen we hoe zij de penis bij haar naar binnen geleidde en haar daarna zagen bewegen om het juiste ritme te krijgen. Zij zat met haar rug naar de man, steunend met haar armen op de tuinbank. Langzaam kwam het ritme van de man en van mijn vrouw met elkaar overeen en we zagen de penis van hem glijden in haar vagina.

Mijn vrouw is geschoren en konden het neuken goed zien. Zij leunde wat naar achteren, waardoor er goed zicht was op haar vagina en zijn penis.

De buurman streelde en bewoog met zijn vrije hand in cirkelende bewegingen haar clitoris, wat haar hoorbaar opwond. De neukgeluiden lieten horen dat mijn vrouw erg nat was.

Voor het eerst zag ik hoe mijn vrouw met een ander vrijde en neukte. En hoe zij hierin opging, vrij en haar gevoel volgend. Het was erg geil dit te zien en wond mij op. Ik bewoog mij naar de buurvrouw en trok haar op mijn lichaam, waarbij haar vagina boven mijn gezicht kwam en zij mijn penis in haar mond nam. Dit standje liet de buurvrouw en mij de gelegenheid elkaar te proeven, onderwijl kijkend naar haar man en mijn vrouw.

Zij keken naar ons en kennelijk liet hen dat niet onberoerd, want mijn vrouw stopte met hun standje en nam ons standje aan.

: Penis zuigen burensex

EROMASSAGE NIJMEGEN VROUWEN DIE WILLEN BETALEN VOOR SEX Hij werd nu helemaal gek en begon als een gek te pompen. Toen hij weer even opzij naar de televisie keek, was hij net op tijd om te zien hoe nummer één klaar kwam op de buik van het meisje dat hij nu zo lekker aan het neuken was! Jan Vertelt op Feb Ik schonk nog een paar wijntjes in, pakte de laptop en zocht een geile seksfilm, uiteraard met buitensex. Ze volgden mij tot aan het terras, en mijn vrouw was zich ondertussen wat aan het verwennen om de verrassing compleet te maken, penis zuigen burensex. Ik zag ze staan, bijna naakt en genoot er al van ze verrassen.
RIJPERE DAME ONTVANGT EROTISCHE MASSAGE HOLLAND Wanneer een meesteres thuis sex in beilen te kwetsend of te schokkend is kunt u dit via email aan ons melden en zullen wij dit verhaal verwijderen. En al mooie elegante benen onder het korte rokje dat ze droeg. Hij keek nog eens goed en zag dat de haak niet eindige in een punt maar dat er een metalen bal opzat ongeveer zo groot als een golfballetje. We tongzoenden en bevoelden elkaar. Ze bind hem voor en gaat op haar rug liggen. Ze deed haar mondje wijd open en begon te pijpen. De dames rusten eventjes uit en nemen een tweede glaasje whisky.
Penis zuigen burensex 477
Vrouw zoekt sexdate eromassage nl 195
Gratis shemale date swingers In ons huis is het meestal heerlijk koel maar na een paar weken met deze hitte waren er weinig plekken met verkoeling. De beide meisje leken rustig genoeg. Zonder ik het besefte was ik met mijn snikkel bef asian prive ontvangst het spelen en begon zij met haar spleetje te spelen. Hij gaf haar de afstandsbediening en legde uit hoe die werkte. Het was al twee uur en het wilde maar niet af koelen. Adriaan richtte zijn aandacht weer op het televisiescherm en zag daar de bekende toestellen uit de vorige video staan, maar in een iets andere opstelling.

Penis zuigen burensex

Prive ontvangst heerlen film

Bij dit beeld kan ik mij niet meer inhouden en de eerste lading sperma schiet uit mijn harde pik maar mijn pik blijft harden ook mijn buurman zie ik een keiharde lul, penis zuigen burensex. Ze duwen onze lullen naar voren in elkaars monden en al snel voel ik de buurman naar een hoogtepunt gaan. Mijn andere hand gleed neer haar rechterborst. De verhuizers zullen het wel verkeerd gezien hebben… Maar in het schrijversbrein van Adriaan begonnen zich toch een paar scenario’s te vormen. BiancaDark - Porno actrice. Mijn penis vond moeiteloos haar vagina en gleed naar binnen. Jessica ging op de bank zitten, pakte de afstandsbediening en drukte op de play toets.