Buurman neukt buurvrouw wie wil mijn vrouw neuken


buurman neukt buurvrouw wie wil mijn vrouw neuken

. Buurman neukt buurvrouw wie wil mijn vrouw neuken

IN DE KUT KIJKEN ESCORTS GELDERLAND

Een glimlach kon ik niet onderdrukken en voorzichtig begon ik Loes te strelen. Ik belde aan en zei, past het dat ik nu kom koffie drinken? Ik zweette als een otter en voelde me eigen koning, het was gelukt. Zeker nog niet hangen. Ik dacht, je lult maar raak, voorlopig ga ik Loes volspuiten vannacht. Ze had tegen al haar principes in besloten om geen ondergoed aan te trekken, en toen ze zijn tong op haar clitoris voelde wist ze dat ze een goede keuze had gemaakt.

Gezien we veelvuldig sex hebben waren de wensen natuurlijk altijd kleinschalig, zoals de afwas laten doen, de auto kuisen, stofzuigen enz. De laatste jaren werden de wensen inderdaad wel wat belangrijker. Op een gegeven ogenblik was Tina weeral serieuze haar best aan doen om mij eerst te laten spuiten en ging als gek tekeer met mijn lul.

Ze rukte bijna mijn voorhuid er helemaal af. Met diepe rukken ging ze hard op en neer, telkens trok ze mijn voorhuid heel diep naar achteren om dan helemaal achteraan nog enkele extra korte rukken te geven om dan weeral mijn voorhuid helemaal naar boven te schuiven in een korte harde ruk.

Ik probeerde zo lang mogelijk in te houden maar na 10 minuten van het betere rukwerk spoot mijn sperma met kleine schokken naar buiten.

Nadat mijn vrouw de dikke klodders sperma lekker naar binnen werkte zei ze nogal fier…. Een week later had mijn vrouwtje een mooi klein ringetje door haar clithood laten steken in Leuven. Spijtig dat de weken die volgden we geen sex konden hebben om de genezing rustig te laten verlopen. Het duurde wel veel langer als verwacht 8 weken , maar na het helingsproces hadden we terug fantastische sex met elkaar en mijn vrouw genoot ervan als ik haar clitje likte en een beetje op het piercingsringetje zoog.

Ze werd daar telkens echt botergeil van en dat was natuurlijk in mijn voordeel want hierdoor kwam ze meestal vlugger klaar als ervoor en kon ik mijn wensen dag na dag aan elkaar rijgen, zoals gaan eten in mijn favoriet restaurantje in Leuven, een polsuurwerk, geen afwas doen, kortom zalig als je het voor het zeggen hebt…hahaha!

Enkele weken geleden werd ik wel in snelheid genomen door mijn vrouw want gezien ik altijd de weddenschap won omdat haar clit zou snel opgewonden geraakte met haar piercing, kwam ze echter in bed en had ze haar piercing uitgedaan.

Verdorie, nu zou ik zeker verliezen en wist dat ze wilde winnen. Dat klonk zelfs wat dreigend met jaloers tintje en was ik niet echt gewend van haar. Al snel begin ze mijn gezwollen eikel af te zuigen terwijl ze mijn voorhuid op en neer rukte, alsof haar leven er van af hing.

Ook mijn balzak werd zeer intensief bewerkt, ze trok er hard aan, masseerde mijn ballen terwijl ze voortdurend op mijn frenumvelletje bleef zuigen. Ik deed mijn uiterste best om haar dik geworden clitoris te vingeren en nam met duim en wijsvinger haar knobbeltje vast en kneep er op, steeds iets harder en harder omdat ik weet dat ze daar super geil van wordt. Maar ik miste natuurlijk wel haar piercingsringetje om haar klitje te stimuleren.

Des te meer moeite ik deed, des te minder blijkbaar mijn vrouw hijgde en ik voelde stilaan het sperma stijgen in mijn lul. Ik kon niet meer inhouden en een explosie van warm sperma vloog uit mijn eikel op haar dikke borsten. Ze bulderde het uit van vreugde…. Ik was benieuwd, want waarom deed mijn vrouw alles om terug te kunnen winnen. Ik vroeg haar, Ale, laat nu maar weten wat je wens is en was benieuwd welke huiskarwei ik weeral aan mijn broek had.

Ze zei niet direct haar wens en twijfelde wat. Ik zei haar, Ale vooruit of anders kies ik terug. Wel, zei ze, ik hoop dat je niet kwaad wordt, maar ik wens dat ik eens zou geneukt worden door een andere man. Ik hoorde het donderen in Keulen en was stomverbaasd. Na 23 jaar huwelijk had ze dit als wens? Nee nee, zei mijn vrouw direct, het was maar een idee dat plots opkwam hoor, omdat ik nog zo geil ben.

Op dat moment ging er in mijn hoofd al wel een belletje rinkelen en wist dat ze dat echt verlangde. En ze was er ook eerlijk over zoals steeds het geval was in onze relatie.

En natuurlijk het idee dat een andere lul haar geile kut zou neuken liet ook mijn fantasie wat op hol slaan natuurlijk. Ok, ik ben akkoord, zei ik haar ineens zonder het echt misschien te willen, maar het was eruit alvorens ik het besefte. Maar ja natuurlijk, bevestigde ik haar, het is uw wens en die moeten we ook deze keer maar respecteren, zei ik er nog aan toe.

Ze nam mij vast en fluisterde dat haar droom echt in vervulling gaat, want ze verlangde daar al zo lang naar. Gewoon het idee een vreemde lul in mijn kut voelen en dan vreemde sperma diep in mij te voelen maakt me zo geil, voegde ze eraan toe. Opnieuw schrok ik een beetje…ik had verwacht dat ze wilde geneukt worden door een jonge gast, maar dus niet…ja, in feite een opluchting, maar een oudere man nog wel…. Ok, zei ik haar, laat ons een lijstje maken van wie in aanmerking komt dan.

Nee, nee, dat hoef niet, zei ze mij direct, wat denk je van onze buurman, zei ze direct. Onze buurman, vroeg ik haar? Ja, zei ze, en ze begon haar verhaal te doen tegen mij. Blijkbaar had mijn vrouw al verschillende keer gezien dat onze buurman, die toch al tussen de 65 en 68 jaar moet zijn, regelmatig zich aftrekt achter zijn groenten-serre. Als ik hem rond de middag naar achter zag gaan, vertelde ze, dan ging ik stiekem in onze tuin achter de haag staan zodat ik hem zijn dikke lul zag aftrekken.

Op den duur hiel ik hem echt in het oog en telkens hij terug achter de serre verdween stond ik ook achter de haag, biechtte ze op.

Ik moet toegeven, vertelde ze, dat ik op den duur over mijn gezwollen clit begon te wrijven en dat ik telkens zeer opgewonden was als ik de buurman zijn lul zag afrukken. Nu begreep ik waarom mijn vrouw een oudere man wenste. Ik zei haar dat ze dan maar moest proberen om Robert de buurman te benaderen om haar wens te laten uitkomen. Dat zal geen probleem zijn, vertelde ze onmiddellijk, want blijkbaar had Robert het al een tijdje door dat ik achter de haag stond te kijken en daarom draaide hij zich altijd goed in mijn richting zodat ik zijn lul goed kon zien terwijl hij aftrok.

Ik ben Janna, een wat oudere vrouw en ben getrouwd met Pieter, hij is 70 jaar. Ik hou van mijn maan maar mis ook wel weer iets bij hem, de lekkere sex die we eerder altijd hadden. Nu kreeg hij zijn piemel bijna nooit meer omhoog, dus dat is verleden tijd.

Zelf zit hij er niet zo mee, maar ik mis de sex heel erg, soms ben ik behoorlijk geil vooral als ik op tv een stel zie wat aan het vrijen is, dan heb ik zin om er tussen te kruipen. Maar goed het leven gaat wel door en ook de droogstand zal wel voor de rest van mijn leven zo blijven.

Ik stond wat uit het raam te kijken, toen ik zag dat er een verhuiswagen voor de appartementen stond, kregen we dan eindelijk nieuwe buren? Of ging er al weer eentje verhuizen? Het was de laatste tijd een komen en gaan van mensen, niet meer bij te houden. Ik luisterde of ik naast ons ook wat hoorde, deze appartementen zijn best wel gehorig, en ja, ik hoorde mensen praten. Wat leuk dacht ik, eindelijk weer nieuwe mensen al was het maar weer afwachten wat en wie er komt wonen. Ik dacht bij mezelf, ik zou wel willen kijken maar dan moet dat niet zo op vallen.

Ik besloot net te doen of ik boodschappen ging halen, jas aan, boodschappentas mee en ik was er klaar voor. Ik riep, ben er zo weer hoor Pieter, even een boodschapje doen. Ik hoorde hem iets brommen, dus dat zou wel goed zijn. Ik deed de deur open en liep de lange gang in, er was nu even niemand hier. Ik keek even naar binnen en zei, jullie hebben het maar druk met al die spullen, komt er iemand hier wonen of gaat er iemand vertrekken?

Er kwam een donkere man op mij af, ik kom hier wonen zei hij, woont u hier ook? Ik zei, ja en wie weet kom je naast ons te wonen, er staat een woning leeg op Precies zei hij, daar kom ik te wonen.

Gezellig, zei ik, hebben we eindelijk weer buren. Ik ben maar alleen hoor zei de man, en ik ben een rustige jongen, van mij zul je geen last hebben. Dat is mooi zei ik ,maar je moet geen u tegen mij zeggen, ik ben gewoon Janna en je zegt maar je en jij, is wel zo fijn vind ik.

Goed Janna zei hij, ik zal het onthouden. Ik ging even iets halen bij de winkel, misschien kon ik als ik terug kwam wel in het appartement kijken. Ik was niet erg nieuwsgierig, maar het was leuk om te zien wat mensen in hun huis hadden. Ik had geluk, ze brachten net de laatste spullen binnen en ik keek even om het hoekje. Het zag er nog kaal uit, maar dat kon ook niet anders, hij had wel mooie, moderne meubels. Ik riep, als je zin hebt in koffie kom je maar hoor.

De deur staat altijd voor je open. Fijn zei hij, wie weet kom ik straks wel even binnen wippen. Nou, dat woordje maakte bij mij weer heel wat los, ik wou wel dat hij kwam wippen, maar hij bedoelt iets anders. Ik ging ons eigen huis in en zat nog met de gedachte bij onze buurman. Stel dat we een wip gingen maken, die donkere mannen hadden altijd enorm grote lullen, wat zou dat geil zijn en zou het kutje van mij hem dan nog aan kunnen?

Ik had geen idee. Ik ging koffie zetten, als hij niet uit zichzelf kwam, dan zou ik hem straks roepen. Ik vertelde Pieter dat er een nieuwe, donkere buurman naast ons komt wonen, hij mompelt van, je bent al weer op de hoogte hoor ik wel, hoe krijg je het altijd voor elkaar om alles als eerste te weten? Dat is toeval, zei ik, en vaak is het dat ook hield ik me zelf voor.

Ik keek even om het hoekje op de gang en zag dat de andere mannen weg waren en ik ging naar hem toe en zei, de koffie is klaar hoor, kom je met me mee? Dan kun je ook even kennis maken met mijn man, het is wat een brompot maar hij bedoelt het niet zo verkeerd. Hij zei, ik zal me eerst ook aan jou voorstellen, ik ben Samir, en ben 29 jaar. Wat een leuke naam zei ik, ik zal proberen die te onthouden, mijn geheugen he, dat heb je als je ouder wordt.

Maar verder functioneert alles nog goed bij mij hoor. Hij gaf ook mijn man een hand maar die bleef onverschillig in de krant lezen en ik nam Samir mee de kamer in. Zoek een lekkere stoel uit zei ik, dan haal ik de koffie. Zo zaten we samen al snel aan een lekker bakje koffie. Ik bekeek hem nu eens goed, hij zag er goed uit, sportief en knap.

Ik zou best zin hebben in deze man dacht ik, maar dat zou wel een droom blijven, die ziet mij niet staan, een oud wijf. Na nog een kop koffie stond hij op, dat was lekker Janna, kom je ook eens een bakje bij mij drinken? Ja graag zei ik, dan kon ik ook zijn huis goed bekijken. Het leven ging weer zijn gangetje, er gebeurde bij ons nooit zo veel meer. Toen we jonger waren was het hier altijd levendig geweest, maar als je ouder wordt vallen mensen weg en word het clubje steeds kleiner. Ik zei tegen mezelf, niet zo negatief meid, je moet er zelf wat leuks van maken.

En dat deed ik dan ook maar.

DOMINA ZOEKT CALLGIRL LIMBURG

: Buurman neukt buurvrouw wie wil mijn vrouw neuken

Buurman neukt buurvrouw wie wil mijn vrouw neuken Hij zei dat ik een super geile vrouw had met een prachtig gepiercete kut. Ik ben een geilbak! Ik pakte weer zijn grote lul vast, ik kreeg daar geen genoeg van. Ik begon haar zeer fijn en gevoelig te vingeren ook haar klitje dat mooi tussen haar kutlipjes uitstak nam ik tussen mijn vingers. Stel dat we een wip gingen maken, die donkere mannen hadden altijd enorm grote lullen, wat zou dat geil zijn en zou het kutje van mij hem dan nog aan kunnen?
Neuk me snel nederlands Ze zei niet direct haar wens en twijfelde wat. Zijn er hier nog jongens die hier ook van houwen. Ze vindt het niet erg, juist erg spannend'. Ze bulderde het uit van vreugde…. Hij gilde het uit van geilheid, maar verstomde toen Conny zich over zijn speer liet zakken.
Prive ontvangst woerden huisvrouw ontvangt 654
Zoek slaaf anale sex gezocht 597
Escort service in limburg oma met dildo Hij begon te stotteren, pakte ter afleiding zijn koffie die bijna van het schoteltje aftrilde, zodat hij het met beide handen pakte en opdronk. Wouw, het zag ernaar uit dat alles goed gegaan. Ze begon haar tieten te kneden en deed haar benen wijd uit elkaar om ervoor te zorgen dat hij er goed bijkwam. Vlug kropen we ons eigen bed in en ik viel voldaan in slaap. Wat hiervan te denken. Bij iedere naschok trilden Conny's stevige borsten lang na, totdat het weer een nieuwe impuls kreeg van een volgende spastische genotscheut.