Opgezwolle kut zoekt slaaf


opgezwolle kut zoekt slaaf

...

MAROKKAANSE HOEREN SEX SUIKEROOM GEZOCHT

Pik sm gratis shemale chat

Het was niet moeilijk voor me om haar regels te onthouden, want het waren er maar vier: Wat de Meesteres zegt, wordt zonder vragen of treuzelen uitgevoerd. Het enige op de wereld dat ertoe doet is Meesteres Vera. Als ik alleen of met Meesteres Vera in het huis ben, dan ben ik naakt. Toen ik een keer de regels van Meesteres Vera overtrad, kreeg ik zo een gevoelig lesje dat me dat nooit meer zal overkomen. Het was minder dan een week geleden dat ik bij haar was ingetrokken. Meesteres Vera zat op de sofa, keek televisie en genoot van een cocktail die ik voor haar gemaakt had.

Ik zat op de vloer haar teennagels te lakken toen de telefoon overging. Ze gaf me een subtiel knikje, om aan te geven dat ik de telefoon op moest nemen. Ik liep naar de andere kamer, nam de hoorn op en werd aan de andere kant van de lijn toegesproken door haar zus.

Ze keek me zo streng aan, dat ik me heel klein voelde. Ze pakte me de hoorn af en zei: Ik moet eerst even iets afhandelen. Kan ik je straks even terugbellen? Ik heb als jonge man heel wat gevochten, maar niemand heeft me ooit zo hard geslagen als Meesteres Vera.

Toen begon ze me met haar vlakke hand links en rechts in mijn gezicht te slaan. In het begin zag ik sterretjes, maar later alleen nog maar duisternis. Toen ik weer bijkwam, lag ik als een bloederig hoopje op de vloer. Mijn linkeroog was bont en blauw en ik kreeg het bijna niet open. Mijn rechteroog was er nog slechter aan toe en dat kreeg ik helemaal niet open. Toen ik naar de andere kamer gestrompeld was, zag ik Meesteres Vera daar geriefelijk op de sofa liggen. Ze keek me aan en sprak me op normale toon toe.

Ik heb ook het gevoel dat het een heel leven geleden is. Meesteres Vera vindt het leuk om zich te vermaken door me te pesten en te plagen. Op een keer mocht ik van haar een maand lang mijn pik niet aanraken helemaal niet.

Ik mocht hem niet eens vasthouden om te pissen, dus toen maakte ik er een gewoonte van om naar de douche in de kelder te gaan.

Daar kon ik de hele vloer, de muren en mezelf onderpissen en daarna mezelf en de douche schoonmaken. Een andere keer heeft ze me een hele dag lang ieder uur laten klaarkomen - vierentwintig keer in totaal. Tegen het einde van de dag zag mijn pik er pimpelpaars uit, maar Meesteres Vera was genadig voor me.

Ze ging voor me zitten kijken hoe ik mijn pik voor haar aftrok en spoorde me aan om voor haar klaar te komen. Zo werd mijn vierentwintigste orgasme van die dag een ongelofelijke, enerverende ervaring. Meesteres Vera vindt het ook leuk om me af en toe met haar mee uit te nemen. Op een avond nam ze me mee naar een nachtclub, zo een exclusieve tent met neonlicht, een Europese DJ en een rij mensen die bij de ingang staan te wachten in de hoop dat ze langs de fluwelen koorden mogen.

Meesteres Vera had zwarte pumps aan, een zwarte leren minirok en een wit mouwloos topje dat haar buik bloot liet. Ze had me een spijkerbroek aangetrokken, een wit T-shirt en een hondenband rond mijn nek. Ze maakte een riem aan de hondenband vast en nam me mee naar het begin van de rij, langs honderden mensen die stonden te wachten. De portier wilde iets tegen Meesteres Vera zeggen, maar toen keek ze hem zo streng aan, dat hij het fluwelen koord opzij schoof en ons binnenliet. Toen we eenmaal binnen waren, liet Meesteres Vera me de hele tijd die hondenband aan houden.

Op een gegeven moment nam ze me mee naar een achterkamertje waar twee mannen op haar zaten te wachten. Het waren dat soort mannen die de nachtclubs afstruinen, hun kans afwachten en ten slotte met de mooiste vrouw van allemaal naar huis gaan voor een nummertje. Typische Alfamannetjes, maar die avond waren ze kansloos. Ze liet hen voor haar dansen terwijl ze op een van de pluchen stoelen zat, met mij op mijn handen en knieen naast zich.

De mannen dansten uitdagend voor haar en daarna liet ze hen zich voor haar uitkleden en zei ze tegen hen dat ze met hun lichamen tegen elkaar aan moesten wrijven. De mannen aarzelden even, maar toen wierp Meesteres Vera hen zo een blik toe dat ze wisten dat ze de machtige Godin moesten gehoorzamen. Toen deed Meesteres Vera haar benen uit elkaar en schoof ze haar rok een beetje op. Ze gebaarde een van de mannen om haar kutje te likken terwijl de andere man aan haar perfecte borsten zoog.

Nadat Meesteres Vera voor de vijfde of zesde keer was klaargekomen, keken de mannen haar vol verwachting aan. Meesteres Vera vertelde de mannen dat ze hen niet meer nodig had, maar dat ze haar toestemming hadden om naar huis te gaan en zich ter ere van haar te masturberen. Een van de mannen wilde iets zeggen, maar daar kreeg hij de kans niet voor, want Meesteres Vera stond op, greep hem hardhandig in zijn nekvel en smeet hem met geweld tegen de grond.

Toen zei ze tegen de andere man: Ga onder de douche staan, masturbeer je voor me en kom harder klaar dan je ooit klaargekomen bent. Toen knielde ze neer en zei tegen de man op de vloer: Toen ze de uitsmijter zag, greep ze hem in zijn kruis en trok eraan. Daarna greep ze hem beet en kuste hem lang en hard.

Toen hij weer op adem was, leek hij iets te willen zeggen, maar Meesteres Vera legde haar vinger op haar lippen en verdween met mij de duisternis in. Een andere keer nam Meesteres Vera me mee uit winkelen. Deze keer droeg ze me op om te allen tijde precies drie meter achter haar te blijven, geen woord te zeggen en de hele tijd nergens anders naar te kijken dan naar haar kont.

Meesteres Vera heeft een glorieuze kont. Het winkelcentrum was overvol en op een gegeven moment botste ik tegen een man aan die in de tegenovergestelde richting liep.

Ik begon me te verontschuldigen, maar toen herinnerde ik me dat Meesteres Vera me gezegd had dat ik niets mocht zeggen. Voordat ik het wist duwde de man me tegen mijn borst en zei: Ze greep de man bij zijn pols en draaide eraan, zodat de grote man op zijn knieen ging. Meesteres Vera boog zich voorover en zei: Hij is mijn eigendom.

Ik werd overvallen door ontzag en liefde en begon te huilen omdat ze me zo goed beschermd had. Meesteres Vera keek me aan en glimlachte. Toen kuste ze mijn tranen droog, nam me bij mijn hand en hield me de rest van het winkeluitje bij zich aan haar zijde. Ik weet zeker dat mijn voeten de rest van de dag de grond niet meer geraakt hebben, omdat ik het gevoel had dat ik zweefde.

Deze herinneringen dwaalden door mijn hoofd toen ik op de vloer zat te wachten totdat de ultieme Godin thuiskwam. Terwijl ik dacht aan Meesteres Vera die mij volledig bezit, aan de absolute macht die ze heeft over mij en over iedere man die ze tegenkomt, begon mijn pik te sidderen, op en neer te wippen en te druipen.

Op de hardhouten vloer voor me begon zich een plasje te vormen, een plasje dat ik vast en zeker op zou moeten ruimen als Meesteres Vera weer thuis was. De enige vraag was of ik dat plasje met een mop zou mogen schoonvegen of dat ik het met mijn tong zou moeten oplikken.

Precies op dat moment ging de deur open en stapte Meesteres Vera het huis binnen. Mijn hart begon te bonzen en mijn pik sidderde niet meer, maar begon wild op en neer te wippen, zoals een hond met zijn staart kwispelt als zijn baasje thuiskomt.

En inderdaad, Meesteres Vera is mijn baasje en ik ben haar huisdier. Ze keek me aan, glimlachte en deed een stap naar voren om me over mijn bol te aaien. Alleen al dit lichamelijke contact met Meesteres Vera liet me de rillingen over mijn rug lopen en ik kreeg kippenvel over mijn hele lichaam. Toen ze het plasje voorvocht op de vloer zag, begon ze zachtjes te lachen.

Ze zei tegen me: En trouwens, ik heb het heerlijk naar mijn zin gehad. Zorg er maar voor dat de vloer er straks piekfijn uitziet. Meesteres Vera keek me weer aan en gaf me een miniem knikje.

Dat knikje zou door anderen niet opgemerkt zijn, maar in de afgelopen achttien maanden had ik geleerd om de wensen en behoeften van Meesteres Vera te herkennen en eraan te voldoen. Ik ging op mijn handen en knieen zitten en wachtte totdat ze op mijn rug was gaan zitten. Toen kroop ik met Meesteres Vera op mijn rug naar de trap. Toen we bij de trap aangekomen waren, klom ze van mijn rug af en gaf ze me een knikje, om aan te geven dat ik op moest staan, haar op moest tillen en haar de trap op moest dragen.

Toen we boven waren aangekomen, zette ik haar voorzichtig neer en ging toen weer op mijn handen en knieen zitten, zodat ik haar op mijn rug naar haar slaapkamer kon rijden.

Ik stopte pas weer toen ik bij het voeteneind van haar bed was aangekomen. Meesteres Vera bleef op me zitten terwijl ze haar pumps uittrok. Toen die uit waren, stond ze op. Dat was voor mij het teken om plat op mijn buik te gaan liggen. Meesteres Vera ging op mijn rug staan, draaide zich om en ging op haar bed zitten.

Pas daarna nam ik mijn normale positie in: De macht die ze nu heeft over man en vrouw is zo enorm kicken. Daar maakt ze graag gebruik van. Ze is tenslotte de baas het echtpaar dient te gehoorzamen. Met veel plezier dwingt ze het stel tot sex met elkaar terwijl ze de man blijft vernederen.

Zijn onderdanige vrouw moet toekijken hoe haar man wordt geslagen en gekneveld. Ook mag hij dienen als menselijk toilet waarna de Meesteres de vrouw dwingt haar man schoon te likken Meester heeft 2 gekooide slavinnen!

Een superieur gevoel heeft deze Meester met zijn mooie slavinnen. Een heerlijke onderdanige blonde slavin en een chocolade kleurige slavin. De Meester laat de slavinnen met elkaar sexen en ze moeten elkaar neuken met een voorbinddildo.

Als ze elkaar hebben klaargemaakt is het tijd voor straf. De Meester bindt de meiden vast en slaat ze met zijn zweep. Zet knijpers op hun tepels en lipjes. Als hij gloeiend heet kaarsvet over hun billen en borsten laat druppelen kan je de slavinnen horen gillen van de pijn maar ook van genot Pijnlijke ontmoeting met 2 Meesters!

Voor deze onderdanige slavin is er vandaag geen genade. Ze heeft nu twee Meesters die over haar lot gaan beslissen. De een is nog sadistiser dan de ander.

Ze krijgt billekoek, zweepslagen, heet kaarsvet en vernedering te verwerken. Al kruipend wordt ze door de studio geleidt aan de ketting. Gaat ze niet snel genoeg dan krijgt ze klappen. De knijpers op haar tepels maken diepe groeven waar even later het kaarsvet over wordt gedruppeld.

De pijn die de slavin moet onderdrukken is enorm maar ze protesteert niet Meester foltert zijn buitenlandse slavin! Tepelklemmen, zwepen en kaarsvet worden gebruikt om zijn slavin te martelen. Deze Meester kent geen genade ook al stribbelt zijn slavin tegen, hij straft haar gewoon. Met zijn kracht en dominantie overheersdt hij zijn slavinnetje.

Ohh wat geniet hij van zijn macht. Het maakt hem steeds geweldadiger tegenover die hulpeloze slavin. Rake klappen worden er uitgedeelt en de slavin smeekt om genade. De keerzijde resulteerd in een nog hardere aanpak. Ze wordt totaal afgeranseld door haar sadistise Meester Strenge Meesteres leeft zich uit op slavin!

Deze bloedmooie Meesteres geniet ervan als ze haar slavin kan sturen en beheersen. Dit blonde slavinnetje wordt ook op de proef gesteld door haar Meesteres. Ze krijgt eerst allerlei martelingen en pijn te verduren. Voordat ze aan Meesteres ultieme proef wordt bloot gesteld.

Meesteres heeft vier geile mannen uitgenodigt. De mannen komen haar slavin uitwonen en verkrachten. De mannen nemen bezit van haar slavin' s lichaam. Haar mond, kont en kut worden gevuld met hun harde stijve pikken. Meesteres kijkt tevreden toe hoe haar slavin wordt gebruikt en genomen Meesters domineren hun mooie slavinnen!

13 feb Spuitende tepels man zoekt slaaf . facesitting lekker diep fisten je kut likken terwijl je spuitend klaarkomt en ook golden shower krijgen van je. De grote lul pijpen je mond en kut laten neuken en zijn s Ze streelt haar grote maakt gretig gebruik van zijn slipjes fetish en hijst haar slaaf in vrouwen slipjes. Meesteres commandeert haar onderdanige slaaf en slavin! slaaf kust Meesteres Zawrte slavin neukt haar blonde metgezel in haar kutje. Chocolade slavin.

EROTISCHE MASSAGESALON EINDHOVEN GEILE KIK MEISJES