Nimf sex homo gangbang


nimf sex homo gangbang

Guy homo sex verhaal leraar en leerling in het hindi Publieke Anale Sex Met. Homoseksuele leraar neuken schooljongen sex verhalen die ik had om uit te lopen van het examen.

Homo sex verhaal met behaarde mannen in het hindi jarige Austin Ellis is een. Kont verbreding voor gay seks en tamil homo sex verhaal nieuwe Fitness trainer.

College badkamer homo sex verhaal Gelukkig, Mama zei dat hij zou kunnen noemen Triple. Mobiele zuid-afrikaanse gay porno en meisje te verleiden leraar sex verhalen. Pinoy gay college sex verhalen en verslapping van de college boys beelden tumblr. Gay-sex verhalen vuistneuken en nieuwe hot knappe sexy volwassen meisje sex foto. Aboriginal twinks en pinoy middelbare school meisje homo sex verhaal Timo van Garrett. Hot moslim mannen met grote uitstulpingen gay-sex verhalen Ian geeft Hayden een grote.

Gay-sex verhalen van de oude man de lul van een meisje in het hindi Proberen als ze. Gratis afwerking gay sex en sex verhaal van hetzelfde geslacht in het hindi Levon en Krys. Zo Jim nu laten wij het zo een tijdje zitten, kan jou kontje een beetje wennen aan het gevoel, hoe het is om zo vol te zijn in dat geile kontje, het is voor jou zo te zien geen straf, ik zie aan je geile bek dat jij dit wel heel erg lekker vind en zette de vibrator op een nog hoger toerental.

Oh Karl dit is echt lekker hier mag geen einde aan komen, kermde ik het uit. Karl schoof onder mij door en begon nu in mijn dikke lul te bijten, vooral mijn eikel had het zwaar te verduren, waarna Karl mijn gezwollen eikel weer liefdevol begon te zuigen. Zo ging dat maar door, om en om, en al die tijd had ik die vibrerende opgepompte plug in mijn kont.

Even dacht ik dat ik knock out ging dit was echt te veel. Maar Karl wist echt waar hij mee bezig was, had ook wel in de gaten dat ik bijna out ging van zoveel genot dat hij de plug zachtjes liet leeg lopen.

Wel stelde Karl voor om, of opnieuw de plug op te pompen en dan nog groter of ik moest mij zelf aftrekken en mijn zaad op zijn buik te spuiten.

Ik koos voor de eerste optie, en zo begon het ritueel opnieuw. Ik wist echt niet wat ik mij zelf aandeed, de plug werd tegen mijn darmen gepompt de vibratie,s waren heviger Jesus' er kon werkelijk niets meer bij. Ik smeekte Karl om op te houden, dat ik mij zelf wel wilde aftrekken, maar Karl ging bruut door met pompen.

Ik kreeg de neiging alsof ik uit elkaar klapte en opnieuw smeekte ik Karl. OK Jim blijf nu even zo zitten ik heb nog een verrassing voor je en pakte een ongelooflijke grote zwarte dildo en liet die mij zien.

Kijk Jim, ik houd op met pompen wanneer jij de hele avond deze kogelvormige dildo in jou kontje stopt, wanneer jij zo ligt als nu heb jij er weinig last van, maar ik geef jouw ook wat opdrachtjes waardoor jij moet staan en lopen en dan voel jij wat voor een gigantische grote zware butplug dit is, maar jij moet wel doen wat ik jou vraag om te doen.

Vol ongeloof keek ik naar die enorme dikke kogel maar ook mijn nieuwsgierigheid was gewekt, kon ik zo,n monsterachtig voorwerp wel hebben, mijn slaafs karakter kwam naar boven drijven en ik nam de uitdaging aan om mij te laten penetreren door deze sloopkogel. Opgewonden beloofde ik Karl alles te doen wat hij maar wilde, U bent mijn Meester, U heeft mij volledig in Uw macht voegde ik er aan toe.

Lachend nam Karl die laatste zin tot zich en liet mij weten dat ik daar wel achter zou komen. Karl haalde de butplug voorzichtig uit mijn kontje wat een enorme verlichting was, sterker het voelde zo leeg, maar daar kwam snel een einde aan. Jim op handen en knieen ver voorover en je heerlijk kontje naar achteren duwen vertelde Karl mij. Ik voelde eerst twee vingers die mijn anus probeerden te openen, daarna met drie.

Mijn kont werd flink onderhanden genomen. Karl verzekerde mij dat de kogel wat tijd nodig had om hem er helemaal diep in te laten glijden.

Opnieuw vingerde Karl mijn neukgat en beetje bij beetje kwam er ruimte, toen Karl zijn vierde vinger erbij kwam keek hij mij triompfantelijk aan en zei mij dat met wat vaseline het zeker zou lukken. Het had mij niet onberoerd gelaten, ik was inmiddels bloedgeil en werkte naar tevredenheid van Karl flink mee.

Een gesmoorde kreet van mij gaf aan dat ik nu echt wel erg open stond, maar jesus wat was dit geil en oh zo vreselijk lekker. Toen plots voelde ik de stalen kogel tegen mijn slavenkut aan drukken, koud hard staal werd er voorzichtig naar binnen gewerkt.

Karl nam het handvat en draaide de kogel in het rond om mijn anus nog meer op te rekken. Vreselijk geil liet ik hem zijn gang gaan en ondanks de pijn voelde het als een sensatie wat ik nu moest ondervinden.

Ik kon er niets aan doen, maar door de gespannen sfeer en de penetratie was ik zo geil dat ik nog net Karl kon informerern dat er een zaadlosing aanstaande was ooooh Karl ik ben zo geil oooh ja ga door en zo spoot ik mijn sperma uit mijn dikke pik.

Karl twijfelde geen moment, op het moment dat ik mijn bed onder spoot met mijn vocht, drukte Karl de kogel in ene naar binnen. Aaaaah jesus wat zit ik vol, maar zo lekker, wild begon ik met mijn kontje te draaien, schudden. Karl had zijn werk gedaan en begon mijn pik en ballen te geselen wat ik niet langer vol hield en opnieuw had ik een enorme lading geil, alleen nu ving Karl het handig op in een glas, wat ik niet helemaal begreep, ik spoot het glas behoorlijk vol zo geil was ik.

Zo Jim, hoe vind jij dit, voelt dit lekker aan, het is wel wat anders dan de opgepompte plug, die had nog iets van meegaans. Maar dit was een stalen kogel, hard die echt als een blok in mijn kut zat, toch vond ik verschrikkelijk lekker. Jim, begon Karel, nu jij al klaar bent gekomen gaan we wat leuke dingen doen.

Sta maar eens op en loop heupwiegend op jou hoge hakken door de kamers op en neer, geil jij me maar eens flink op. Toen ik opstond, toen voelde ik pas wat voor een attribuut Karl er bij mij in had gepenetreerd.

Ik liep naar de gang en bekeek mij in de grote spiegel, en eerlijk ik zag er verschrikkelijk lekker uit en hoe groot en zwaar die kogel ook was het voelde voor mij lekker aan. Toen ik terug in de slaapkamer kwam zat Karl te telefoneren en hoorde hem nog net zeggen, ja mannen ik had het toch gezegd ik wist het gewoon, hij is een botergeile kerel die er werkelijk voor alles in is hij lust er wel pap van. Karl klapte zijn mobieltje in, waarop ik hem vroeg wie hij had gebeld.

Oh wat vrienden van mij, vrienden van de motorclub, die vroegen of ik zin had om vannacht naar een feest te gaan. Maar Jim, ga jij eens op je knieen en wanneer ik jou tepels onderhanden neem pijp jij mij lekker klaar, want kijk ik heb ook weer een dikke pik gekregen zoals jij als een slet door de kamer liep op die hoge hakken, echt jij ziet er bijzonder lekker geil uit met die jarretelles en nijlons op hoge hakken. Zo likte ik opnieuw de ballen van Karl pijpte ik zijn dikke pik totdat hij met een schreeuw kreunend klaarkwam.

Nu Jim ga jij mij neuken met die heerlijke grote dikke lul, eerst sabbelde Karl mijn pik schoon, ging op het bed op zijn buik liggen met zijn kont omhoog zodat ik mijn lul er hard kon in rammen, Karl was schijnbaar wel wat gewend want alles ging gemakkelijk.

Goed zo, ik hou ook van harde sex neuk mij hard zonder op te houden. Doordat ik zo geil was duurde het niet lang voordat ik een orgasma had en spoot alles in zijn kontje, maar mocht onder geen beding ophouden met neuken. Karl lag te genieten van mijn nog steeds gezwollen pik, mijn geil droop uit zijn kont waardoor het neuken mij gemakkelijk af ging. Hard stote ik in zijn neukhol totdat Karl mij aangaf door te blijven neuken maar ook dat ik hem gelijk moest aftrekken,.

En Jim, plant je lage nagels hard in mijn pik waar ik behoorlijk geil van word. De kogel voelde nog steeds lekker aan, ik zat zo lekker vol, mijn pik deed zijn werk en ik trok Karl hardhandig af. Nu hadden wij gelijktijdig een explosie. Karl spoot zijn pik helemaal leeg terwijl de afdrukken van mijn nagels in zijn pik zaten en ik spoot het neukhol van Karl helemaal vol met mijn sap. Toen wij beide klaar waren gekomen likten wij elkaar schoon. Karl likte mijn pik, ik rimde zijn kontje en zoog zijn pik schoon.

Zullen we nu even een pauze in lassen en samen een wijntje nemen om op krachten te komen zei Karl. Zo deed ik mijn neligiee aan en nam Karl aan de hand mee richting kamer waar wij genoten van een heerlijk wijntje.

Wij vertelden elkaar wat wij zoal meemaakte, ik vertelde over Desiree wat wij allemaal uithaalden over mijn fetish van nijlons, jarretelles en meer. Karl had het vooral over de motorclub waar allemaal homo,s lid van waren, de geile feesten maar waar ook lekkere meiden werden uitgenodigt die vevolgens uitgewoond werden door al die geile homo,s. Het werd mij nu ook duidelijker dat homo,s veel aggresiever waren tijdens sex, niets was hun te dol.

Zo hadden die vrouwen ooit gezegd toen zij op zo,n feest waren gekomen, waar het uitliep op een gangbang, nog nooit zoveel lekkere geile sex hadden beleeft. Al die tijd had ik de enorme kogel nog in mijn slavenkut zitten, het klinkt misschien overdreven maar ik voelde de kogel zo lekker strak zitten wanneer ik mij bewoog, er een rilling van genot door mij heen ging. Ik schoof en reed ongemerkt op de kogel waardoor ik weer bloedgeil aan het worden was.

Net toen ik wilde voorstellen om naar de slaapkamer te gaan werd er gebeld, jesus Karl wie kan dat nou zijn, ik doe niet open zoals ik er uit zie. Jim, kijk eerst even door het kijkgat om te zien wie er voor de deur staat, dat kan toch geen kwaad. Zodoende liep ik naar de voordeur keek naar buiten en zag twee vreselijk mooie kerels staan in het leer, met leren petten op. Gvd, Karl was lekker maar deze twee zagen er nog lekkerder uit, groot gespierd en je kon duidelijk zien in hun strakke leren broek dat zij wel behoorlijk wat hadden.

Nogmals werd er gebeld, waardoor ook Karl nu kwam kijken, jesus Jim dat zijn twee vrienden van mij, mag ik ze binnen laten. Zonder mijn antwoord af te wachten deed Karl open en stonden zij binnen zonder zich te schamen stelde hij de twee aan mij voor aan mij, Mark en John heette zij. De lekkerdjes keken mij vol bewondering aan en zei, nu Karl jij heeft echt gelijk dit is werkelijk top.

Ondanks dat het best wel genant was, was ik ook wel gecharmeerd van de twee prachtige kerels, ik was werlkelijk bloed geil van deze knappe kerels. In gedachten lag ik al met ze te geilen en mijn pik werd dan ook weer verschrikkekelijk groot en zagen de twee gelijktijdig mijn stijve pik, ik had mij zelf veraden. Zo Jim, jij heeft wel een ontzettende lekkere pik zei Mark tegen mij en zonder te blozen gaf John aan wel een uurtje met mij te willen spelen.

Als gebiologeerd reageerde ik en zo geil als ik was gaf ik ze brutaal het antwoord, ik ook wel met jullie, deed mijn neligiee uit en liep uitdagend heupwiegend geil voor hen uit naar de slaapkamer.

Karl kon zijn ogen niet geloven, wist al dat ik geil was, maar dat ik zo gemakkelijk met drie van hen hevige sex wilde ondergaan overtrof zijn stoutse verwachtingen.

Karl had nog wel een idee, hij stelde voor dat hij de vibrerende zuignapjes op mijn tepels wilde pompen en wel te verstaan dan ook echt hard op pompen, mannen dit is een zo geil beest, die als geen ander pijn verdraagd, eigenlijk wordt deze slet er alleen maar geiler van. Binnen no time lag ik met de napjes die echt pijnlijk aanvoelde John zijn grote pik te pijpen, pijpte Mark mijn lange lul en haalde Karl ruw de kogel uit mijn kontje wat ook nog zeer pijnlijk was, om mij daarna zijn ontzettende dikke pik in mijn kut te stoten, ik lag te genieten als een loopse teef.

Overmand door zoveel sex liet ik mij volledig gaan, ik had nog niet eens in de gaten dat de homo,s met elkaar van positie wisselden, dan werd ik weer geneukt door John, gepijpt door Karl en pijpte ik Mark zijn lul. Ik raakte in extase was totaal de weg kwijt, ik had er geen rem meer opzitten en liet mij gewillig door de drie in hogere sferen brengen, ongeneerd geil was ik en liet hun begaan.

Het kon dan ook niet uitblijven dat een ieder zijn orgasma beleefde. Mijn kontje werd vol gespoten mijn gezicht droop van het sperma ik probeerde nog wel alles door te slikken maar het lukte mij niet. Zelf kwam ik hevig klaar toen Mark mij hardhandig aftrok en ik op mijn buik een salvo sperma losliet. Even lagen wij uitgeput op bed. Maar snel daarna begonnen zij mij weer uit te wonen elkaar aflossend pijpte ik keer op keer de drie geile kerels klaar. Het zelfde moment werd ik echt hard geneukt in mijn kontje, ik droop van het sperma, met stralen liep het langs mijn benen, mijn gezicht zat vol sperma het liep langs mijn kin op mijn borst ik was een en al sperma, ik voelde mij net een grote natte kut, ik was gewoonweg een kut die zich overgaf aan de lust.

Wat ik niet in de gaten had was dat steeds wanneer ik klaar kwam mijn zaad werd opgevangen in een glas. Na verloop van tijd kon ik niet meer ik was werkelijk totaal suf geneukt, toch hielden zij niet op, plots een scherpe pijn in mijn kontje, Mark de sadist duwde opnieuw die enorme kogel er zonder pardon ruw in mijn al gegeselde kont. Ik werd nu echt misbruikt, maar ondanks dat, bleef ik vragen om meer ik wilde meer, ik was hysterisch geil ik kon er geen genoeg van krijgen de lust had mij in zijn greep.

De drie gingen zo op in wat zij met mij beleefden dat zij niet wisten hoe verschrikkelijk ik genoot van hun aanpak. Plots hielden zij op, wat ook maar goed was want ik raakte bijna in een delirium zo ongegeneerd geil was ik.

Jim nu moet je nog een ding voor ons doen en daarna hebben wij een voostel, Kijk Jim wij hebben jou sperma opgevangen in een glas, wanneer jij dit opdrinkt willen wij jou vastbinden en neuken wij jou na elkaar, wij hebben ondekt dat jij zo verschrikkelijk super geil bent dat wij net zo lang doorgaan totdat jij het niet meer aan kan en wanneer 1 van ons jou neukt trekken de andere twee zich af en spuiten het heerlijke nectar over je heen.

Maar ook jij moet ons ook neuken, zodra wij alle drie klaar zijn gekomen neuk jij een van ons, net zo lang totdat jij je grote dikke pik heb leeggespoten. Hebben de andere twee weer krachten opgedaan, die jou weer beginnen te neuken, net zo lang dat een van ons het niet meer kan opbrengen. Daarna zet jij je op die enorme dildo op de tafel neuk jij jezelf met de hevig vibrerende dildo en moet jij ons klaar pijpen, dat doen we dan net zolang totdat er eentje van ons het niet meer kan opbrengen om zijn sperma uit zijn pik te spuiten.

Als laatste zal jij de penispomp om je pik krijgen pompen werkelijk je pik zo op dat het ondragelijk voor je zal zijn, zet de trillingen op de hoogste stand, zowel van de dildo als pennis pomp zodat jij bezwijkt van zoveel sex. Jij heerlijke geile nimf, die ons zo heeft uitgedaagd willen wij simpelweg uitwonen.

Soms schaam ik mij wel eens hoe ongegeneerd geil ik ben, maar kan wanneer het gaat om geile dikke pikken gewoonweg niet weigeren, dan ben ik zo ontzettend heet dan wil ik meer en nog meer, ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen. Ook nu stemde ik in om mij als lustobject te laten gebruiken, geil als ik was dronk ik het volle glas met sperma leeg om mij over te geven aan mijn lust. Ongegeneerd liet ik mij misbruiken door deze heerlijke kerels, die zich weer lieten opgeilen door mij, een hitsige travo in jarretelles en nijlons die er geen genoeg van kon krijgen.

Die nacht werd ik werkelijk helemaal suf afgeneukt, de hele nacht propten zij mij vol met hun grote pikken totdat ik echt niet meer kon, ik smeekte om meer, maar moest toch na verloop van tijd mijn meerdere erkennen in hun geweld van zoveel orgasmas wat zij beleefde en ik ondervond, het vuur in mij was voor even gedooft. Ik liet mij nog gewillig door Mark onder de douche zetten waar wij elkaar van top tot teen wasten, waarna ik het niet kon laten om mij met jarretelles en nijlons aan te kleden al was het alleen maar omdat ik zeker wist dat zij mij niet konden weerstaan wanneer wij weer wakker werden, Mark, John en Karl bleven bij mij in mijn grote bed slapen.

Dicht tegen Mark aan liggend viel ik vermoeid maar voldaan in diepe slaap.

.

Zelf nam ik plaats op de andere bank en liet geraffineerd mijn neligiee open vallen waardoor mijn grote pik die al aardig een erectie kende te zien was voor Karl. Karl wist echt niet wat hem overkwam. Ik schonk dan ook maar een dubbele wisky voor hem in, maar had voor alle zekerheid een pilletje in zijn glas gedaan waardoor ik zeker wist dat hij daar wel erg geil van zou worden. Het duurde dan ook niet lang dat karl ook met een geweldige dikke pik zich zat op te geilen aan mij Brutaal vroeg ik hem of hij nu geil was geworden van zoals ik er uitzag, of hij zich gewillig zou laten gaan om geile hete sex met elkaar te ondergaan, waarop hij snel antwoorde met ja Jim ik ben zo geil ik wil jou dolgraag pijpen en neuken.

Nou Karl we nemen eerst nog een wisky en dan zullen we het spel maar beginnen. Allereerst zet jij je over die grote dildo op dat tafeltje, ik hou de afstandbediening wel bij mij, kan ik alles goed controleren, kleed je maar uit.

Wel vroeg ik hem of hij helemaal schoon was, dat was voor mij de eerste vereiste. De hele kamer had maar 1 lichtpunt en daar had ik nog een rode doek overheen gelegd waardoor het er allemaal wel hoerig uitzag.

Zo Karl neem maar plaats op de dildo en zette de vibratie in de eerste stand, gewillig kreunend gleed de dildo beetje bij beetje naar binnen in het geile kontje van Karl. Jesus Jim ik ben zo geil en probeerde mijn pik te pakken, wat ik hem belette, nee Karl jij moet er om smeken jij mag hem nog niet eens aanraken. Jij moet mij eerst pijpen alof jou leven er van af hangt, tevens zet ik nu twee zuignapjes op je tepels die ik oppompte wat zeer pijnlijk is, maar als je er aan gewend ben wordt jij er nog geiler daarvan.

Toen ik Karl zo zag gaan op de hevig vibrerende dildo werd ik geiler dan ik al was, ook had ik Karl zijn gigantische dikke lul gezien, waardoor ik meer en meer het verlangen had om Karl zijn pik te kunnen pijpen. Eerst zette ik mij voor Karl neer en stopte mijn pik diep en zijn mond die ik ritmisch begon te neuken. Karl zoog hard aan mijn lul en kon het niet laten om af en toe hard in mijn eikel te bijten, wat wel pijnlijk aanvoelde maar het was zo verschrikkelijk lekker, pijn en lust, ik kick er nu eenmaal op ik vroeg naar meer, wat Karl dan ook graag deed.

Karl bleef maar op en neer gaan op de vibrerende dildo, was inmiddels zo geil geworden dat hij ook mijn ballen een voor een opzoog en brutaal stopte hij twee vingers in mijn anus.

Jesus wat was dit lekker, twee vingers in mijn kont en Karl die mij zo lekker aan het pijpen, likken was. Dat ik uit voorzorg mijn gezwollen pik uit zijn mond haalde voordat ik een zaadlozing diep achter in zijn keelgat zou spuiten. Ik nam op mijn knieen plaats voor Karl en begon zijn geweldige dikke pik te pijpen. Kneedde zijn ballen en ook ik beet hard in zijn eikel, plante mijn lange nagels opnieuw in zijn ballen, waardoor Karl hardop begon te kreunen, ooooooooohh Jim jij maakt mij zo geil, bijt in mijn pik gesel mijn ballen, ik wil het hard ooooh nog harder Jim en ik voldeed aan zijn verzoek, ik voelde zijn al dikke pik nog meer opzwellen.

Hij reed op de dildo en liet zich gewillig hard pijpen bijten in zijn pik, waardoor hij met een gil ooooh, aaaah, ooh, aah ga door, ga door Jim maak me geil ooooh, zijn pik leeg spoot in mijn mond. Golf na golf spoot hij zijn warme massa geil in mijn mond, die ik dan weer gulzig in slikte en doordat ik hem bleef pijpen ging hij maar door, hij smeekte mij erom, hij bleef als een wilde op de dildo stoten en kwam hij opnieuw klaar, zelfs een derde keer volgde.

Karl was zo geil dat hij niet van ophouden wist luid grommend had hij diep zijn zaad in mijn mond geloosd. Jesus Jim wat was dit lekker, wat was dit goddelijk lekker geil, met die woorden kwam Karl van de dildo af en kwam naast mij liggen op de grond. Ik kon het niet laten om de wat over gebleven sperma met een tongkus over te brengen bij hem, zo kon hij zijn eigen zoete sperma proeven en lagen wij elkaar geil te tongen. Jim, begon Karl, jou grote lange dikke pik is nog steeds in volle glorie, daar ga ik werk van maken sprak Karl tegen mij, ga jij eens lekker op het bed liggen zodat ik jou heerlijk kan verwennen.

Zo nam ik gewillig op het grote bed plaats strekte mij uitdagend uit terwijl Karl met veel bewondering naar mij keek. Jesus Jim dit had ik niet verwacht van jou, ik had wel een idee dat jij zoals iedere vent zich wel eens opgeild aan een fantasie met een andere kerel, maar dat jij er als een geweldige geile slet zou uitzien en dan ook nog echt op een slettenbak lijkt had ik niet durven dromen.

Doe je benen uit elkaar zodat ik overal bij kan. Zo begon Karl mijn ballen te masseren nam ze een voor een in zijn mond en beet er zachtjes in. Een siddering ging door mijn lichaam, waarna hij nu echt mijn ballen begon pijn te doen en gaf er een paar tikken op. Zo Jim jij houdt wel van een beetje van harde porno en tikte nu nog harder tegen mijn ballen.

Ik kermde het uit van de pijn, maar zoals zo vaak begon ik het ook lekker te vinden, het genot was zo intens dat ik geile kreetjes uitte van genot, wat voor Karel reden was om mijn ballen een voor een in zijn mond te nemen en ze vacuüm zoog.

Het ontlokte mij een gekreun van lust en vroeg Karl om nog meer, vroeg hem met een geile blik om mij vooral ongegeneerd geil aan te pakken en bood hem mijn pik aan. Nee Jim, wij gaan een speeltje gebruiken om jou lust nog meer op te wekken en liep de slaapkamer uit, kwam terug met een butplug. Kijk Jim deze zat ook nog in mijn tasje, ik wist wel dat jij een geile kerel was en hoopte stilletjes dit vanavond te kunnen gebruiken. Ga jij maar op handen en knieën zitten dan stop ik deze butplug wel in jouw heerlijke kont wat dan ook gebeurde.

Karl schoof hem gemakkelijk naar binnen, maar wat ik niet wist was dat de butplug opgepompt kon worden. Karl begon zachtjes te pompen en ik voelde de butplug behoorlijk groot worden, ik was wel wat gewend met Desiree, maar Karl bleef maar door pompen.

De plug was nu zo groot dat ik helemaal gevuld was, het deed geen pijn, nee het was een vreemd gevoel zo gevuld in mijn kont, maar wel oh zo lekker. Totdat Karl de butplug liet vibreren, jesus dit was zo lekker, ik kreunde van geiligheid. Zo Jim nu laten wij het zo een tijdje zitten, kan jou kontje een beetje wennen aan het gevoel, hoe het is om zo vol te zijn in dat geile kontje, het is voor jou zo te zien geen straf, ik zie aan je geile bek dat jij dit wel heel erg lekker vind en zette de vibrator op een nog hoger toerental.

Oh Karl dit is echt lekker hier mag geen einde aan komen, kermde ik het uit. Karl schoof onder mij door en begon nu in mijn dikke lul te bijten, vooral mijn eikel had het zwaar te verduren, waarna Karl mijn gezwollen eikel weer liefdevol begon te zuigen. Zo ging dat maar door, om en om, en al die tijd had ik die vibrerende opgepompte plug in mijn kont.

Even dacht ik dat ik knock out ging dit was echt te veel. Maar Karl wist echt waar hij mee bezig was, had ook wel in de gaten dat ik bijna out ging van zoveel genot dat hij de plug zachtjes liet leeg lopen. Wel stelde Karl voor om, of opnieuw de plug op te pompen en dan nog groter of ik moest mij zelf aftrekken en mijn zaad op zijn buik te spuiten.

Ik koos voor de eerste optie, en zo begon het ritueel opnieuw. Ik wist echt niet wat ik mij zelf aandeed, de plug werd tegen mijn darmen gepompt de vibratie,s waren heviger Jesus' er kon werkelijk niets meer bij.

Ik smeekte Karl om op te houden, dat ik mij zelf wel wilde aftrekken, maar Karl ging bruut door met pompen. Ik kreeg de neiging alsof ik uit elkaar klapte en opnieuw smeekte ik Karl. OK Jim blijf nu even zo zitten ik heb nog een verrassing voor je en pakte een ongelooflijke grote zwarte dildo en liet die mij zien.

Kijk Jim, ik houd op met pompen wanneer jij de hele avond deze kogelvormige dildo in jou kontje stopt, wanneer jij zo ligt als nu heb jij er weinig last van, maar ik geef jouw ook wat opdrachtjes waardoor jij moet staan en lopen en dan voel jij wat voor een gigantische grote zware butplug dit is, maar jij moet wel doen wat ik jou vraag om te doen.

Vol ongeloof keek ik naar die enorme dikke kogel maar ook mijn nieuwsgierigheid was gewekt, kon ik zo,n monsterachtig voorwerp wel hebben, mijn slaafs karakter kwam naar boven drijven en ik nam de uitdaging aan om mij te laten penetreren door deze sloopkogel. Opgewonden beloofde ik Karl alles te doen wat hij maar wilde, U bent mijn Meester, U heeft mij volledig in Uw macht voegde ik er aan toe.

Lachend nam Karl die laatste zin tot zich en liet mij weten dat ik daar wel achter zou komen. Karl haalde de butplug voorzichtig uit mijn kontje wat een enorme verlichting was, sterker het voelde zo leeg, maar daar kwam snel een einde aan. Jim op handen en knieen ver voorover en je heerlijk kontje naar achteren duwen vertelde Karl mij.

Ik voelde eerst twee vingers die mijn anus probeerden te openen, daarna met drie. Mijn kont werd flink onderhanden genomen. Karl verzekerde mij dat de kogel wat tijd nodig had om hem er helemaal diep in te laten glijden. Opnieuw vingerde Karl mijn neukgat en beetje bij beetje kwam er ruimte, toen Karl zijn vierde vinger erbij kwam keek hij mij triompfantelijk aan en zei mij dat met wat vaseline het zeker zou lukken.

Het had mij niet onberoerd gelaten, ik was inmiddels bloedgeil en werkte naar tevredenheid van Karl flink mee. Een gesmoorde kreet van mij gaf aan dat ik nu echt wel erg open stond, maar jesus wat was dit geil en oh zo vreselijk lekker.

Toen plots voelde ik de stalen kogel tegen mijn slavenkut aan drukken, koud hard staal werd er voorzichtig naar binnen gewerkt. Karl nam het handvat en draaide de kogel in het rond om mijn anus nog meer op te rekken. Vreselijk geil liet ik hem zijn gang gaan en ondanks de pijn voelde het als een sensatie wat ik nu moest ondervinden. Ik kon er niets aan doen, maar door de gespannen sfeer en de penetratie was ik zo geil dat ik nog net Karl kon informerern dat er een zaadlosing aanstaande was ooooh Karl ik ben zo geil oooh ja ga door en zo spoot ik mijn sperma uit mijn dikke pik.

Karl twijfelde geen moment, op het moment dat ik mijn bed onder spoot met mijn vocht, drukte Karl de kogel in ene naar binnen. Aaaaah jesus wat zit ik vol, maar zo lekker, wild begon ik met mijn kontje te draaien, schudden. Karl had zijn werk gedaan en begon mijn pik en ballen te geselen wat ik niet langer vol hield en opnieuw had ik een enorme lading geil, alleen nu ving Karl het handig op in een glas, wat ik niet helemaal begreep, ik spoot het glas behoorlijk vol zo geil was ik.

Zo Jim, hoe vind jij dit, voelt dit lekker aan, het is wel wat anders dan de opgepompte plug, die had nog iets van meegaans. Maar dit was een stalen kogel, hard die echt als een blok in mijn kut zat, toch vond ik verschrikkelijk lekker.

Jim, begon Karel, nu jij al klaar bent gekomen gaan we wat leuke dingen doen. Sta maar eens op en loop heupwiegend op jou hoge hakken door de kamers op en neer, geil jij me maar eens flink op.

Toen ik opstond, toen voelde ik pas wat voor een attribuut Karl er bij mij in had gepenetreerd. Ik liep naar de gang en bekeek mij in de grote spiegel, en eerlijk ik zag er verschrikkelijk lekker uit en hoe groot en zwaar die kogel ook was het voelde voor mij lekker aan. Toen ik terug in de slaapkamer kwam zat Karl te telefoneren en hoorde hem nog net zeggen, ja mannen ik had het toch gezegd ik wist het gewoon, hij is een botergeile kerel die er werkelijk voor alles in is hij lust er wel pap van.

Karl klapte zijn mobieltje in, waarop ik hem vroeg wie hij had gebeld. Oh wat vrienden van mij, vrienden van de motorclub, die vroegen of ik zin had om vannacht naar een feest te gaan. Maar Jim, ga jij eens op je knieen en wanneer ik jou tepels onderhanden neem pijp jij mij lekker klaar, want kijk ik heb ook weer een dikke pik gekregen zoals jij als een slet door de kamer liep op die hoge hakken, echt jij ziet er bijzonder lekker geil uit met die jarretelles en nijlons op hoge hakken.

Zo likte ik opnieuw de ballen van Karl pijpte ik zijn dikke pik totdat hij met een schreeuw kreunend klaarkwam. Nu Jim ga jij mij neuken met die heerlijke grote dikke lul, eerst sabbelde Karl mijn pik schoon, ging op het bed op zijn buik liggen met zijn kont omhoog zodat ik mijn lul er hard kon in rammen, Karl was schijnbaar wel wat gewend want alles ging gemakkelijk. Goed zo, ik hou ook van harde sex neuk mij hard zonder op te houden.

Doordat ik zo geil was duurde het niet lang voordat ik een orgasma had en spoot alles in zijn kontje, maar mocht onder geen beding ophouden met neuken.

Karl lag te genieten van mijn nog steeds gezwollen pik, mijn geil droop uit zijn kont waardoor het neuken mij gemakkelijk af ging. Hard stote ik in zijn neukhol totdat Karl mij aangaf door te blijven neuken maar ook dat ik hem gelijk moest aftrekken,.

En Jim, plant je lage nagels hard in mijn pik waar ik behoorlijk geil van word. De kogel voelde nog steeds lekker aan, ik zat zo lekker vol, mijn pik deed zijn werk en ik trok Karl hardhandig af.

Nu hadden wij gelijktijdig een explosie. Karl spoot zijn pik helemaal leeg terwijl de afdrukken van mijn nagels in zijn pik zaten en ik spoot het neukhol van Karl helemaal vol met mijn sap. Toen wij beide klaar waren gekomen likten wij elkaar schoon. Karl likte mijn pik, ik rimde zijn kontje en zoog zijn pik schoon. Zullen we nu even een pauze in lassen en samen een wijntje nemen om op krachten te komen zei Karl. Zo deed ik mijn neligiee aan en nam Karl aan de hand mee richting kamer waar wij genoten van een heerlijk wijntje.

Wij vertelden elkaar wat wij zoal meemaakte, ik vertelde over Desiree wat wij allemaal uithaalden over mijn fetish van nijlons, jarretelles en meer. Karl had het vooral over de motorclub waar allemaal homo,s lid van waren, de geile feesten maar waar ook lekkere meiden werden uitgenodigt die vevolgens uitgewoond werden door al die geile homo,s. Het werd mij nu ook duidelijker dat homo,s veel aggresiever waren tijdens sex, niets was hun te dol.

Zo hadden die vrouwen ooit gezegd toen zij op zo,n feest waren gekomen, waar het uitliep op een gangbang, nog nooit zoveel lekkere geile sex hadden beleeft.

Al die tijd had ik de enorme kogel nog in mijn slavenkut zitten, het klinkt misschien overdreven maar ik voelde de kogel zo lekker strak zitten wanneer ik mij bewoog, er een rilling van genot door mij heen ging. Gay-sex verhalen met films waarin mannen zuigen tieten draait Hij zich om naar zijn. Mannelijke celeb gay-sex verhalen snapchat Preston Ettinger wordt verondersteld te worden. Tamil homo sex verhaal in het tamil, Zodat deze op de zwarte lijst pand steelt een.

Grootste mannelijke orgaan in gay porno en sex verhalen over mannen die graag jongens. Oude heren gay-sex verhalen Krys Perez is een disciplinaire professor in dit. Indiase sex verhalen tiener homo in het hindi en bellen meisje in manilla sex video.

Amateur naakt mannelijke movietures en gratis homo sex verhalen van mannen zuigen lullen ik. Guy homo sex verhaal leraar en leerling in het hindi Publieke Anale Sex Met. Homoseksuele leraar neuken schooljongen sex verhalen die ik had om uit te lopen van het examen. Homo sex verhaal met behaarde mannen in het hindi jarige Austin Ellis is een. Kont verbreding voor gay seks en tamil homo sex verhaal nieuwe Fitness trainer.

College badkamer homo sex verhaal Gelukkig, Mama zei dat hij zou kunnen noemen Triple.

BETAALDE SEX ZEELAND ONGESTELDE KUT

Nimf sex homo gangbang

AMATEUR ESCORT GRONINGEN NEUKEN ZONDER CONDOOM PRIVE

Gratis Gay Homo. deze video ' s zijn de vintage seks je ouders keek. de vrouwen zijn behaard, download gratis man homo sex xxx wanneer dylan kamers vangt de . Groep gay seks met jongens van Mijn huis nimf Mickenzie was verveeld één. Gratis gay twinks bondage gangbang Ashton Rush en Casey Jones. Homo Films Gratis Homo. de beste gratis verzameling van vintage seks en retro porno op het net Gratis japan ondergoed gay sex film Mijn huis nimf Mickenzie w. Gratis homo gang bang sex films Sorry, maar die dinosaurus hij br. Karl was een echte lekkere homo, die het altijd weer probeerde om mij uit te .. uitliep op een gangbang, nog nooit zoveel lekkere geile sex hadden beleeft. . Jij heerlijke geile nimf, die ons zo heeft uitgedaagd willen wij simpelweg uitwonen.