Klaarkomen door pijpen neuken op de kermis


klaarkomen door pijpen neuken op de kermis

Ze kreunt en helpt zelfs om haar broek los te maken, deze hangt vrij snel op haar enkels. Ze maakt geen enkel bezwaar? Ze staat gewoon buiten op straat, in haar blote kont en blote tieten.. De mannen stoppen twee vingers in haar kutje. De donkere haalt zijn paal uit haar mond en begint haar te likken, zowel haar kutje als haar kontje.

Louise blijft pijpen en trekken, ze ziet me niet meer Ineens zie ik een grote dikke zwarte lul in haar kutje terwijl ze de blanke blijft pijpen. Ze wordt een beetje gedraaid zodat ze de gast die naast mij staat kan aftrekken.

Die dikke lul zorgt ervoor dat haar kutje superstrak opgerekt wordt. Ze wisselen, lange dunne gaat er in 4 stoten helemaal in, ze blijft die dikke zwarte lul pijpen. Ondertussen ramt de blanke zijn lange lul er helemaal in en ik zie dat hij van plan is zijn vinger in haar kont te boren. Ondertussen staat de donkere man alles te filmen maar dat ziet ze niet. Hij maakt een close up van zijn dikke zwarte lul in strakke kutje terwijl ze met haar ogen dicht de derde man blijft pijpen.

Dit is met afstand de dikste lul die ik ooit heb gezien. Ze kan hem echt maar net in haar mond krijgen. Zijn eikel is echt megagroot en zijn ballen lijken wel zo groot als appels. Deze man wil nu ook neuken. Maar Louise lijkt nu, voor het eerst, tegen te stribbelen. Mijn kutje staat in de fik…… Het lijkt wel alsof ik verdomme denk met mijn kut, in plaats van mijn verstand. Sorry……ik kan niet stoppen…. Haar kleine schaamlippen zijn ongelooflijk strak om zijn paal gespannen.

Elke keer als hij erin en eruit stoot glijden de lippen over zijn dikke knots heen. Ze zuigt er als een gek aan en wenkt de derde. Die doet een stap naar voren zodat ze hem kan aftrekken. De 3e man kreunt en spuit alles over haar tieten heen. De donkere man komt ook en spuit zijn sperma erbij. De blanke man filmt alles maar ze ziet het nog steeds niet. Ik wil ook klaarkomen, vinger me effe alsjeblieft! Hij speelt met zijn andere hand met haar klitje. Dus daarom staat haar kut in de fik.

Die smeerlappen hebben haar in de fik gezet met sambal. De 3e man gaat achter haar staan, smeert een lik sambal op zijn pik en begint Louise weer te neuken. Louise heeft het niet meer.

Louise zegt niets maar als de mannen dreigen te stoppen zegt ze haar naam en geef ze ons adres. Ze begint te kreunen…… de donkere man wenkt de 3e man, deze stopt zonder pardon zijn inmiddels weer harde paal in haar kut en de donkere man gaat voor haar staan. Louise pakt zijn snikkel en pijpt hem. Dan ziet ze de camera. Ze schrikt maar kan niet stoppen omdat haar kutje nu nog harder brandt. Ze voelt een vinger in haar kont terwijl de 3e man haar diep neukt.

Dan neuken we he helemaal ondersteboven. Pas als wij niet meer kunnen mag je weer naar huis. Kom je niet dan zetten we dit filmpje op facebook, met naam en adres. Gelukkig had ze die dikke lul in haar mond, anders had ze de hele buurt bij elkaar geroepen. De drie mannen liepen weg. Louise kleedde zich aan en leek toen pas weer te beseffen dat ik er ook bij was, en alles had gezien. Wat als ik er niet naar toe ga?

Hoe weet ik waar ze wonen? Haar besluit leek duidelijk, volgende week weer!!!! Ik kwam op een woensdagmiddag thuis uit het werk. Ik kon Louise nergens vinden. Boven gekomen hoorde ik ze op bed huilen. Wat is er gebeurd, waarom huil je? Ik kreeg enkel haar telefoon in mijn handen geduwd.

Ze had de 3 mannen vandaag dus bezocht. Neuken, pijpen, trekken……… alles kwam langs. En halverwege het filmpje zag ik duidelijk dat ze ook in haar kont werd geneukt. Alle drie de mannen, en allemaal zo diep als mogelijk…. Het werd nog gekker. Een sandwich waarin ze de twee donkere mega dikke lullen in haar kut en kont had terwijl ze de blanke pijpte. Ik had genoeg gezien. Je wil niet scheiden? Ik moest om Ik ging daar heen met mijn collega's na het werk.

Het was supergezellig maar voor en na gingen mijn collega's naar huis. Ik trof een vriendin, Ina 28 , van me die ik al lang niet meer gezien had, ze zag er leuk uit. We stonden gezellig te kletsen en plots zag ik dat niemand van mijn collega's, waarmee ik naar huis kon rijden, nog daar was.

Ik vertelde dit tegen Ina en ze zij, dan breng ik je zo naar huis. Daar ik al genoeg gedronken had, was ik blij dat ik geen taxi meer hoefde te regelen of mijn vriendin uit bed hoefde te bellen.

Snel genoeg daarna pakten we onze jas en gingen vertrekken. Ze had een leuk klein autootje. Onderweg kletste we nog wat en we kregen het over sex. Plots zij Ina, ik pak jou nog een keer in mijn leven lekkerding. Ik zei direct waarom nu niet Ineens draaide ze af en ging een landweg op en daarna een bospad in.

Ze stopte de auto en keek me aan. Even was ik beduusd, maar vervolgens zoende we er passievol op los. Ik knoopte haar blouse los en begon met haar geile borsten te spelen. Wild kusten we elkaar! De spanning was om te snijden Ik maakte haar broek los en trof een supergeil zeiknat stringetje aan.

Ze wipte op zodat ik haar broek omlaag kon doen Heerlijk begon ik haar te vingeren en kuste haar nek, het duurde dan ook niet lang dat ik haar hevig hijgend en met knijpende kut voelde klaarkomen Het autootje was toch te klein voor zoveel passie en we stapten uit Ze stond voor me met geopende blouse en blote kut. We reden tegen elkaar op en zacht trok ze aan mijn kloppend lid. Gruwelijk geil waren we beide. Ze zakte door de knieën en begon me heerlijk te pijpen.

Mijn lul begon te kloppen en spoot haar hele keel vol. Ze slikte gulzig en kuste me op de mond waarbij we samen met mijn zaad speelde.

BLONDE SHEMALE MAN ZOEKT GRATIS SEX

Piercing kut geef me sex nl

Tonny knipoogde naar me en keek met opgewonden blik toe hoe de lul van z’n broer in en uit mijn kletsnatte kut schoof. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Brunette slikt haar onschuld weg. Dat meen je toch niet? Het was voor mij de eerste keer dat ik anaal genomen ging worden, en ik vond het erg spannend.

Klaarkomen door pijpen neuken op de kermis