De kut van de buurvrouw sexy meesteres


de kut van de buurvrouw sexy meesteres

Anne genoot van het likken aan haar kut , maar ik was gekorft. Ze pakte een mondknevel met aan de voorkant een rubberen penis , deed die mij om en even later moest ik haar neuken met de knevel met pik , op handen en knieen. Anne die zo geil was geworden , alleen al omdat zij de Meesteres was en werd geneukt door haar slaaf met de mondknevel , spoot golf na golf haar kutsap , het stroomde werkelijk uit haar kut.

Wild stote zij haar kut tegen de rubberen penis die diep in haar zat , opeens gilde zij het uit , nu moet jij mij echt neuken Jim , neuk mij hard riep zij uit , en maakte snel mijn peniskorf los, waardoor mijn pik naar grote hoogte kon groeien , bevrijd van het klemmende gevoel. Die nacht hebben wij elkaar op de stenen vloer hard geneukt. Ik befte , neukte Anke in alle hoeken van de kamer in haar kut , mond en kontje.

Zij trok mij af , pijpte mij en neukte mij met haar dildo , wij waren allebij zo verschrikkelijk geil geworden van het SMspel , dat wij maar aan een ding dachten , klaarkomen zo vaak als we maar konden. We kropen op handen en knieen besmeurd van zoveel geil vermengd met het goddelijke kutvocht van Anne vermoeid naar de slaapkamer en vielen in slaap.

Die morgen werden we verschrikt laat wakker , het was al 10 uur , maar dat kon natuurlijk ook niet anders , de nacht had in het teken gestaan van het SMspel gevolgd door ongeneerde sex en waren pas om half 5 uitgeput in slaap gevallen. Teleurgesteld kon ik nu ook niet gaan lopen om mijn conditie op peil te houden , met Anne had je dat wel nodig.

Anne gaf mij een dikke zoen , waardoor ik dacht nu dan blijven we in bed en maken we er een luie geile ochtend van. Anne reageerde hierop , nee Jim we moeten echt opstaan , want ik heb toch met Verona en Bas afgesproken. Zo gebeurde het dat ik met tegenzin een douche nam terwijl Anne de spullen van de nacht opruimde , het staat een beetje slordig wanneer je appartement wordt schoongemaakt , de werkster alle attributen zou vinden , ik denk dat het aardige vrouwtje een beroerte zou krijgen.

Anne nam haar douch , bond haar haar samen tot een staart deed vervolgens aan wat je op het strand zou verwachten en zei mij dat we het beste maar een ontbijtje moesten nemen beneden op het terras , waar we Verona zouden aantreffen en zo geschiede. Eigenlijk was het wel een uitkomst om lekker een ontbijt te nemen op het terras van het barretje , was wel perfect zo.

We namen een kop sterke zwarte koffie om nog wat meer wakker te worden , wat broodjes. En toen stonden ze daar Bas samen met Verona , Anne verwelkomde ze en bood wat te drinken aan en richte zich tot de kleine Bas , ik kon mijn ogen niet afhouden van Verona wat zag zij er lekker uit in haar nijlon doorschijnend gewaad met en dat was wel erg duidelijk te zien een miniscul broekje tanga daaronder aan.

Het was maar goed dat ik mijn zonnenbril op had , zo kon ik zonder dat ook maar iemand het door had Verona helemaal in mij opnemen. Ik kon duidelijk haar goedgevormde borsten door de dunne stof zien , ook haar tepels waren goed te zien en priemde door het nijlon. Verona had niet veel make-upp op net zo als Anne , ze waren hier tenslotte wel om een kleurtje op te doen. Bas liet Anne al zijn spulletjes zien , waarop Anne aan Bas liet weten dat Jim wel met hem zou spelen in het zand.

Anne verontschuldigde zich nog aan Verona , dat wij laat wakker waren geworden en daarom nu hier op het terras ons ontbijt hadden genuttigd. Met een veelbetekende glimlach , zo dus het is vannacht laat geworden , merkte Verona op , wat Anne beaamde. Alles werd opgepakt en liepen de boulevard over om plaats te nemen op het strand dicht bij de zee. Daar aangekomen namen we 3 bedden , de strandman die als een speer op ons af was gelopen en die overdreven behulpzaam de bedjes zo draaide , richting de zon.

Wat hij allemaal uitkraamde verstond ik niet , maar het was wel duidelijk dat hij het had over de twee schoonheden die naast mij op het bed plaatsnamen. De meiden lagen al op het bed , Bas zat wat in het zand , ik deed mijn shirt uit en daarna mijn short , waarop Bas het uitgilde mamma , mamma , kijk nou toch eens naar Jim en Verona en Anne keken dan ook direct naar mij.

Ik stond daar poedelnaakt met mijn grote snikkel met mijn short op mijn hielen , ik was gewoonweg door de haast van die ochtend vergeten mijn zwembroek onder mijn short aan te trekken. Beide ladys,s keken geamuseerd toe , waarop Anne , Bas geruststelde door laconiek op te merken , dat was zij wel gewend.

Toch kon ik mij niet aan de indruk ontrekken , dat Verona mij een bewonderende blik toewierp , zij was naar mijn idee echt wel onder indruk van zo,n forse dikke pik en dat in slappe toestand. Het was achteraf toch nog een geluk bij een ongeluk , Anne had vanochtend nog voorgesteld mij de peniskorf om te doen , dan kan jij je niet opgeilen aan Verona had zij gezegd Het was dus maar goed dat ik dat pertiment had geweigerd.

Ik ging richting appartement om toch maar eventjes mijn zwembroek aan te doen. Toen ik terug kwam was het al een stuk drukker en zeker in de buurt van de lady,s lagen er behoorlijk veel van het mannelijk geslacht. Ik moet eerlijk bekennen wanneer ik twee van die mooie meiden zou zien , ging ik ook op een korte afstand liggen om het moois te bewonderen.

De meiden lagen te bakken in de warme zon , kleine Bas zat te spelen in het zand. Ik gooide hem omhoog en dan weer in het water , ik speelde voor draaimolen , hij vond het prachtig en had dikke pret.

Opeens stond Verona naast ons geamuseerd te kijken , mijn aandacht was even niet op Bas gericht , maar op zijn heerlijke moeder. Verona stond daar een partij lekker te wezen , haar borsten stonden fier overeind en het verschikkelijk kleine bhtje verborg niets , je kon de harde grote tepels zo aanschouwen , ik kreeg zelfs de indruk dat zij geil was zulke opgezette harde tepels zij had.

Ik reageerde verbaast ook al omdat zij nu een super klein lapje stof voor haar mooie borsten had zitten , en vroeg haar op de man af , waarom bedek jij die mooie borsten nu , als je ligt te zonnen lig jij toch ook topless , en laten we eerlijk zijn dat kleine lapje verbergt toch ook niets van jou weelderige borsten.

Jij heb toch ook een zo,n kleine zwembroek aan terwijl het jou grote pik bijna niet bedekt , ik weet zeker wanneer jij de golven in duikt je zwembroek zo van je kont afglijd , zei Verona adrem.

Ik bloosde er zelfs een beetje van , dat had ik niet van haar verwacht. We namen Bas aan de hand en liepen iets verder het water in , het ventje vond dat natuurlijk geweldig , maar had niet in de gaten dat moederlief mij zachtjes toefluisterde , dat ik niet alleen een aardige vent was maar ook wel een lekkere vent. Alsof ik het niet hoorde speelden we verder , om vervolgens na 10 minuten weer terug naar de bedden te gaan.

Anne had alles van afstand gade geslagen en ontfermde zich over Bas om hem te drogen. Anne wil jij dadelijk ook met mij in het water spelen , vroeg kleine Bas. Ik weet dat Anne zeker niet zo,n waterrat is en normaal gesproken niet graag de zee in gaat , maar voor Bas zou ze een uitzondering maken.

Bas nog eventjes wachten en dan gaan we over een half uurtje , antwoorde Anne , ga eerst nog maar op Jim z,n rug paardje rijden zei Anne lachend. Wat mij opviel was dat Verona spottend meelachte.

Het zal toch niet waar zijn dat Anne had verteld van onze nachtelijke sessie , ik kon nog net zien dat Anne en Verona elkaar wat langer aankeken en dan gelijk daarna naar mij en in het bijzonder naar mijn pik.

Nu wist ik zeker dat de lady,s hebben gepraat over vannacht. Ik ging maar op mij buik liggen om zo mijn opwnding te verbergen , als vent denk je dan al gauw zou Verona daar ook oren naar hebben , bij de gedachten alleen al werd ik bloedgeil en was ik verplicht op mijn buik te blijven liggen , waar Bas onmiddelijk van profiteerde en op mijn rug paardje ging rijden. En Bas is Jim een goed paard vroeg Verona spottend , beide meiden schoten in de lag.

Nu wist ik het zeker , Anne had doodleuk verteld van vannacht tegen Verona. En om het spel maar mee te spelen vroeg ik aan de niets vermoedende Bas en We hadden er met zijn vieren lol om , Bas omdat hij zijn gang kon gaan en wij met zijn drieen omdat wij wisten hoe de vork in de steel zat.

Toen Bas klaar was en ik mij weer van de andere kant kon laten zien ben ik ijsjes gaan halen voor ons allen. Nadat wij dat hadden opgegeten was het de beurt aan Anne om met Bas het water in te gaan , wat voor mij het teken was om Verona aan de tand te voelen over wat ik vermoede.

Verona deed daar niet moeilijk over en vertelde dat , wanneer zij een relatie zou hebben dat alleen maar zou toe juichen om harde sex SM vol overgave te beleven. Maar daar was zij voorlopig niet aan toe, gezien alle ellende die zij had meegemaakt de afgelopen jaren. Zij hate mannen zij wilde niets meer met mannen van doen hebben. Wel had het haar enorm vertederd hoe ik , Jim , met Bas om ging , speelde op het strand en in zee , maar in principe geen mannen voorlopig voor haar , waarop ik gekscherend zei , mischien wel een vrouw , neem bijvoorbeeld Anne , zou jij daar omgang mee kunnen hebben?

Waarop zij bevestigend knikte en mij zei , dat Anne een warmte uitstraalde en daarnaast een vreselijk mooie vrouw , dat zij best wel een hele goede vriendin kon en wilde zijn van Anne.

Waarop ik antwoorde dat , dat wederzijds was , maar dat zij mij er dan wel bij had. Haar zonnenbril ging af en keek mij recht in de ogen en kon ik haar glinsterogen zien twinkelen toen zij antwoorde , dat het voor haar geen enkel probleem zou zijn. Anne kwam met Bas het water uit , Verona en ik staakte ons gesprek. De dag bestond verder uit het bakken in de zon , gezellig een terrasje pikken om wat te eten en ik veel met de kleine Bas speelde , mede ook dat ik wist dat het Verona vertederde bij het zien hiervan.

Later die dag gaf ik aan om toch nog eventjes een uurtje te gaan hard lopen , wat ik in de morgen niet had gedaan. Eenmaal terug nam ik een duik in de zee , nam Bas mee het water in die daar gretig gebruik van maakte , tenslotte was ik in korte tijd zijn grote vriend geworden en al wilde ik dat niet toegeven het ventje vond ikzelf eigenlijk ook wel erg leuk , want alleen maar zonnen en niets doen is niets voor mij en zo had ik mijzelf de taak opgelegd om Bas een geweldige dag te bezorgen.

Om 5 uur vertelde Anne ons dat het tijd werd om naar het appartement te gaan , kon zij haar schoonheidslaapje doen , om daarna het gewone ritueel , bad nemen enz. We spraken af dat ik om zo,n 7 uur richting appartement zou komen en Anne zei tegen Verona ik zie je vanavond wel , de meiden hadden schijnbaar afgesproken met elkaar , eerst mij nog een dikke kus gevend , waarop Bas aangaf ook wel een kus te willen krijgen van zijn nieuwe tante , die hij dan ook prompt kreeg en weg was Anne , nagestaard door Bas die haar uitzwaaide.

Zo , Verona , waar zullen wij het nu eens over hebben begon ik , wat gaan we doen vannavond hebben jullie met elkaar afgesproken voor vanavond , was mijn vraag. Ja wij hebben afgesproken om te gaan dansen met elkaar , omdat jij vanavond op Bas zou passen , was het antwoord. Ik reageerde daarop alsof ik water zag branden , ik was hoogst verbaasd wat Verona dan ook in de gaten had en snel zei dat het maar een geintje was.

Waarop ik stoer reageerde dat wanneer zij dat echt zouden willen ik daar geen moeite mee zou hebben , loog ik dat ik barste. Ik moest er niet aan denken , nee veel liever zou ik wel een avond willen stappen met Verona en Anne , dacht ik. Alsof zij gedachten kon lezen vroeg zij aan mij , waar ik aan dacht.

Jim zou jij dat echt leuk vinden samen met z,n drieen op stap , lekker wat gaan drinken , daarna gaan dansen en dan een trio , vulde ik lachend aan. Zou jij dat echt willen , zou Anne dat goed vinden , zou jij daar open voor staan , vroeg Verona mijn opmerking negerend.

Ik merkte dat zij wat gespannen was bij de vraag en wat zenuwachtig op mijn antwoord wachte. Ja blufte ik , als eerste vind ik jou bijzonder mooi , beter gezegd ik vind jou bijzonder mooi en verschrikkelijk lekker en ik weet dat Anne warme gevoelens heeft voor jou , wat wil ik nog meer als vent zijnde , alleen weet ik niet of jij daarvoor in bent , ging ik verder.

Ik merkte dat Verona zich niet op haar gemak voelde en gaf ik het gesprek een wat luchtiger karakter om vrolijk over Bas en de vakantie te praten. Oh nee he , het is al 7 uur en stond Verona op , waarop ik haar gerusstelde , rustig aan we hebben nog de hele avond , maar kon niet verhinderen dat Verona alles inpakte en wij van het strand afliepen. Onder bij het appartement gaf ik Bas een dikke pakkert en kuste ik Verona die heel verward reageerde en haastig met Bas aan de hand maakte dat zij weg kwam.

Niet wetende dat die avond een lange hete spannende nacht zou worden. Anne, Verona en ik , hadden elkaar gevonden!

Boven gekomen kwam Anne net uit de slaapkamer , waarschijnlijk had zij wat langer geslapen door de vermoeienissen van de afgelopen nacht. Ik vroeg haar mee te komen naar de slaapkamer , waar wij lekker in elkaars armen lagen te genieten. De zwoele kus van Anne luide een heftig uurtje in. Haar borsten heb ik heerlijk afgezogen , haar tepels hadden het zwaar te verduren , tussen mijn tanden geklemd beet en trok ik bijzonder hard aan haar borsten.

Ik wist dat de borsten van Anne zeer gevoelig waren , er ging dan ook een rilling door haar lichaam heen. Duwde mijn hoofd omlaag naar haar platte buik wat ik op een likbeurt trakteerde , mijn hoofd werd nog verder naar beneden geduwd , waardoor ik gulzig aan haar kut begon te zuigen , ik trok haar opgezette vochtige lippen in een vacuum waardoor ze nog groter werden , knabbelde aan haar clitores , plante 2 vingers in haar inmiddels natte kut en ging rustig heen en weer.

Anne hijgde van genot toen haar kut zo nat was stopte ik mijn andere 2 vingers er nog eens bij. Ik zat niet zo heel diep maar haar kut zat wel echt vol toen ik nog wat voorzichtig een gedeelte van mijn hand verder er in duwde. Met stralen liep het vocht uit haar kut over mijn hand. Anne vroeg mij toch wat ruwer mijn hand heen en weer te halen. Zij werd overspoelt van genot en vroeg mij haar kontje te willen doorboren met 2a3 vingers. Ze smeekte er gewoon om , toen ik plagerig mijn vingers terug trok , maar stote ze nog harder weer terug in de natte kut en het opgerekte kontje.

Het duurde dan ook niet lang en Anne kwam klaar , zij likte het vocht van mijn vingers en nam plaats tussen mijn benen waar zij mijn eikel lichtjes begon te bijten , spande haar lippen verder rond mijn pik en begon er hard aan te zuigen , pakte met een hand en masseerde daarmee mijn ballen.

Het zuigen van mijn lul werd zo heftig gedaan , alsof het leek of zij , mij snel wilde laten klaarkomen. Op het moment dat ik ontplofte drukte ik mijn onderlichaam omhoog , waardoor Anne mijn ballen los liet , maar razendsnel 2 vingers hard in mijn kont stopte. Zo kwam ik snel maar wel heerlijk klaar , spoot mijn pik helemaal leeg wat Anne inslikte en lachend zei , dat zij nu gelijk gegeten had.

We bleven nog een half uurtje elkaar opgeilen waardoor we beide nog een orgasme hadden en gingen ons opmaken voor de avond die komen zou.

Anne vertelde mij dat wij die avond in het hotel van Verona gingen eten. Verona zou daarvoor zorgen mede ook , dat Bas een beetje bijtijds naar zijn bed kon gaan. Volgens Anne die geinformeert was door Verona was daar een gezellige bar en als wij het later wilde maken gebruik konden maken van de discotheek. Nadat wij hadden gedoucht , bad hadden genomen kleden wij ons aan , gelukkig wisten wij dat het hotel wel een chique hotel was en wij er een beetje gekleed uit moesten zien.

Anne maakte nog een grapje om haar meest korte rokje aan te trekken zonder string met nijlons om er lekker ordinair uit te zien , dan zou het hotel wel in rep en roer zijn , alhoewel de jetset lust er ook wel pap van als het gaat om lekkere geile meiden.

Anne was het type wat alles staat , wanneer je haar de meest sexy jurk ook aandoed dan had zij nog stijl en klasse het was nooit ordinair wat zij ook aan deed. Zij trok dan ook inderdaad een sexy jurk een aan zwarte ondergrond en rood afgewerkt wat niets te wensen overliet , haar borsten puilden uit haar diep uitgesneden decolete met dit keer het meest kleine lapje stof wat haar kut moest verbergen.

Het werd afgemaakt door haar open schoenen met zoals gewoonlijk zeer hoge hakken en zoals zij het noemde een zwarte slavenband als blijk dat zij al bezet was met hele grote ronde oorringen. Ikzelf had een spierwit overhemd met een donker blauwe broek aan gedaan en nadat ik mijn haar had gedaan , Anne haar lippen en nagels in mijn favoriete kleur had gestift alsmede gelakt , gingen wij naar hotel Don Pancho. Bij de receptie stond Bas al reikhalsend uit te kijken waar zijn nieuwe vrienden bleven , toe hij ons zag liep hij hard op ons af en vloog Anne om haar nek.

Ik nam hem over en liepen richting de bar van het hotel , Anne die zich nog even fatsoeneerde na de innige kussen van Bas liep schuin achter mij en zag Verona als eerste staan. Toen ik haar opmerkte stond ik even perplex, hoe zij er uit zag , het was echt geweldig , een knalrode jurk hoog gesloten met open rug , ook zij superhoge hakken.

Ik kon Verona nog niet zo goed maar ik zou mij sterk vergissen wanneer zij geen jarretelles aan had , mijn geoefend oog bevestigde wat ik dacht. Op haar dijen kon je de afdrukken zien waar de nijlons aan bevestigd zitten , ik probeerde ook nog te ontdekken of zij een string of iets anders onder haar jurk droeg.

Alles gebeurde in een flits en met een stralende lach kuste zij Anne en mij op de mond. Wanneer je een beetje op de hoogte bent van erotische films zou je bij het zien van Anne en Verona denken dat je zo op de set van Andrew Blake binnen stapte , zo sensueel maar tevens zo geil zagen deze dames eruit.

Bas was natuurlijk super trots op zijn mooie moeder en zei verassend uit de hoek komend , Anne is mooi , maar mijn moeder is toch ook heel mooi he , oom Jim. Om dit te bevestigen fluisterde ik Bas in zijn oor , dat ik vond dat zijn moeder maar ook Bas zelf er erg mooi uitzagen , maar dat mocht hij niet vertellen dat was ons geheim.

Dolgelukkig pakte het ventje mijn hand en leide hij mij naar de eetzaal. Je kon aan alles merken dat dit een superdeluxe hotel was , maar dat wanneer er twee beauty,s de eetzaal betraden het overal hetzelfde is , de obers , mannelijke gasten vergaten even hoe het hoorde en bleven beide dames ongeneerd aangapen. Bij de tafel aangekomen wilde Bas naast mij zitten wat dan ook gebeurde , ik beloofde hem wel te helpen wanneer dat nodig was.

Lang hoefden we niet te wachten , want de kelners vochten er bijna om wie onze tafel mocht bedienen. Ik stelde voor om een fles wijn te bestellen , wat dan ook gebeurde , Bas kreeg verse jus de range , we proosten gezamelijk en nipte aan onze wijn.

Verona zat tegenover mij en ik weet zeker dat het niet bewust was , maar onze benen raakte elkaar af en toe aan onder de tafel , wat mij als een gezonde vent wel iets deed. Mijn gedachten dwaalden dan ook af , hoe het zou zijn om sex te bedrijven met deze schoonheid. En ook nu voelde ik alleen al bij die gedachten mijn lul omhoog komen , ik probeerde het te negeren , wat mij niet helemaal lukte. Onder het eten werden er allerlei verhalen verteld aan elkaar en werd er verassend veel wijn gedronken , waardoor de gesprekken steeds meer vrijpostiger werden.

Toen we klaar waren met eten hadden we bijna 3 flessen rode wijn gedronken , wat goed te merken was aan beide dames. Bas zat te knikkebollen van de slaap en probeerde doordat ook hij het erg leuk vond zijn ogen nog open te houden wat hem uiteindelijk niet lukte en opnieuw was Bas in dromenland. Verona verontschuldigde zich door te zeggen dat Bas toch echt wel naar zijn bed moest en dat zij dan ook naar haar kamer ging wat haar bijzonder speet , waarop Anne doodleuk reageerde , dan gaan we toch gezellig mee naar boven , dan nemen we nog wat te drinken mee naar de kamer en anders zullen ze hier toch wel roomservice hebben , Op dat moment omhelsde beide dames elkaar en omdat zij behoorlijk wat gedronken hadden gaven zij elkaar een innige lange kus midden in de bar , waar ik nog een fles wijn had besteld.

Bas bracht ik naar zijn bed en toen ik in de kamer terug kwam waren de glazen al weer vol geschonken , Anne stond op omarmde mij en begon mij hevig te zoenen onze tongen flitsten over en weer.

Zeg jij het nu eens Verona , wat vind jij nu van mijn Jim vind jij hem aantrekkelijk of misschien wel sexy zeg mij dat nu eens heel eerlijk tegen mij , vroeg Anne uitdagend aan Verona. Het antwoord was niet helder of duidelijk , aangeschoten als Verona was brabbelde ze maar wat.

Of vind jij mij misschien wel aantrekkelijk ging Anne verder. Waarop Verona volmondig verassend met een ja beantwoorde en verder ging door haar zin af te maken , dat zij Anne erg aantrekkelijk vond , haar van binnen een warm gevoel bezorgde en Jim was een lekkere vent die haar vertederde doordat Jim zo goed met Bas omging , want ging ze verder dat haar vroegere echtgenoot haar en Bas nog nooit de warmte en genegenheid had gegeven die zij verdiende , waarop zij een traan weg pinkte.

De meiden begonnen elkaar te troosten en te kussen wat over ging in een vurige tongkus , Verona uite zich nog gesmoord dat zij juist zoveel behoefte had aan warmte. Dat was de bekende druppel die zij nodig hadden , zij streelde elkaar over en weer , over de borsten , kontje , door de haren.

Zij zoende elkaar vol overgave de knalrode lippen vonden elkaar , de tongen danste wild in elkaars mond waardoor zij beide in vuur en vlam raakte. Even keek ik verbijsterd bij het zien van zoveel passie , maar toen Anne mij vroeg om de liefde te delen met elkaar , was het hek van de dam.

Verona wilde dat ook ik deel nam in hun passie , fluisterde ze. Al snel laaide het vuur hoog op en gingen de kleren uit en wat ik al vermoede Verona had alleen haar zwarte jarretelles met zwarte kousen met naad aan en haar kale kut met alleen een smal streepje van schaamhaar , jesus wat zag zij er lekker geil uit zo , van Anne wist ik al dat zij een super klein lapje stof om had. Zij zogen elkaar de borsten , vingerde elkaar en werden bijzonder geil van het spel wat gespeeld werd.

Verona vroeg aan Anne of zij het erg vond mij , Jim met haar en Anne te delen , Anne was zo verschrikkelijk geil geworden dat zij alleen maar van ja knikte om daarna de 69 houding in te nemen en elkaar hevig begonnen te beffen. Zelf zat ik te genieten van het tafreel hoe beide opgingen in de lust die zij ondervonden , waarop ik mij uitklede en met mijn pik begon te spelen en rustig zat toe te kijken naar zoveel geilheid voor mijn ogen.

Anne en Verona waren twee super lekkere mooie vrouwen en het komt niet iedere dag voor dat je zoiets meemaakt. De kreetjes het gehijg van genot werden steeds luider waar ik beide dames op aansprak ivm Bas. Verona vond het moeilijk zich in te houden , juist ook omdat zij al een lange tijd geen echte sex had beleeft. Toen ook was het mijn tijd om deel te nemen aan hun passie , ik ging op mijn knieen voor Verona zitten , zodat mijn volle erectie vlak bij de rode lippen van Verona zat , die Anne met haar puntige tong een hevige likbeurt gaf.

Verona hapte naar adem toen zij mijn grote pik in volle erectie zag en begon mij waanzinnig te pijpen terwijl Anne haar lag te beffen , af en toe duwde ik het hoofd van Verona een ietsje opzij en stote ik hard de kut van Anne binnen en dan weer liet ik mij pijpen door de knalrode lippen van Verona , bij het zien hoe hard ik Anne in haar kut neukte en dat ging zeker niet zachtzinnig , stamelde Verona hees , beter gezegd smeekte Verona , om haar ook te neuken.

Onder tussen had Anne verschillende vingers in het strakke kontje gestoken waar door Verona golven van haar heerlijke kutsap liet lopen , de vonken spatte er vanaf , een onderdrukte gil gaf aan dat zij Verona na lange tijd een orgasme beleefde , bevend rillend totaal ongecrontroleerd kwam zij schokkend klaar. Op dat zelfde moment stote ik mijn pik diep in haar mond tot aan haar keel , even had zij de neiging om te kokhalsen , maar al snel wende zij aan zo veel massa in haar mond.

Verona die het voorbeeld van Anne had gevolgd , stopte twee vingers in de geile natte kut van Anne en ging heftig hard op en neer. Anne kirde het uit van zoveel lust en genot iedere vezel van het gespannen wulpse lichaam vroeg om meer , zij was niet meer te remmen zo geil was zij van dit spel het wond haar zo verschrikkelijk op , bemind te worden door een mooie vrouw.

Verona , die dit alles onderging , wat zij al lange tijd niet had mee gemaakt beleefde de ene na de andere orgasme en werd bijna hysterisch van zoveel genot toen ik mijn pik leegspoot in haar mond wat zij zonder een druppel te verliezen gulzig doorslikte.

Ook Anne beleefde haar orgame en zo hadden wij gedrieen onze eerste geile sessie ondergaan. Op kantoor beft en vingert hij de oude koffie juf.

Met het puntje van zijn tong beft hij de oude kut. Ooh wat geniet de oude teef als hij in haar tenen bijt. De vingers van de Aziatische meid glijden langs haar slip Hmm dikke tieten ronde billen en een kale natte kut.

Pijpen tepel zogen en lekker gebeft worden en dat op haar Langs haar slipje masturbeert ze haar natte kut. Tussen het mastuberen likt Diana haar vingers. De geile buurvrouw laat haar gezicht vol sperma spuiten. Dikke oude slet kan haar genotsknopje nog steeds vinden. Kronkelend en kreunend krijgt ze vingerend een orgasme. Geile milf in sexy lingerie met harde tepels mastubeerd t Mijn geile buurvrouw helma is een echte Milf.

Oude slet duwt dildo in haar kut. Buurjongen laat zijn pik afbinden door zijn oudere buurvrouw. Met twee vingers in de kut krijgt ze een orgasme.

. Ze neukt haar slaaf anal met een voorbind dildo. Jim wat maak jij me nouheb jij alweer een enorme pik jij kan er niet genoeg van krijgen volgens mijzei Anne. Alles gebeurde in een flits en met een stralende lach kuste zij Anne en mij op de mond. Ik lag mijn hand op haar dij en kutje mastruberen tantra massage veenendaal de flinterdunne stof van haar rok nog een beetje hoger waardoor ik een nog mooier uitzicht. We vroegen ons dan ook afdat ondanks wij samen al heel veel sex hadden het nu hier in Benidorm nog heviger en vaker beleefde. NEUKEN IS ZO LEKKER ZAADKONT

Sub zoekt meester potje neuken

: De kut van de buurvrouw sexy meesteres

De kut van de buurvrouw sexy meesteres 533
Sex voor spullen bisexul sex 601
Onafhankelijke escort spuitende omas Oma komt spuitend klaar sexcontact weert
Gratis seks previews geile marokkaanse meid Heerlijke tiener yolanthe
Groningen sex lange lul in kut Gangbang avond sexdate skype
Sexy lingerie dikke tieten en de kut vingeren tot een org Anne en Verona waren twee super lekkere mooie vrouwen en het komt niet iedere dag voor dat je zoiets meemaakt. Bas liet Anne al zijn spulletjes zienwaarop Anne aan Bas liet weten dat Jim wel met homo sex contact buiten sex zou spelen in het zand. Jij wordt toch altijd zo opgewonden van nylonsnu kijk eens aan ik heb er 4 zwarte speciaal voor jou. Plots hield Anne op met over mijn pik te wrijvenwat ook maar goed was want ik zou zo een spontane zaadlozing krijgentoe ze zeiJim kijk daar toch eens een leuk knulletje staanwat ik niet tegen sprakmaar eerlijk gezegd keek ik meer naar de knappe verschijning er naast. Ik stond gewoonweg op springenik wilde sexneukenbeffen en als het dan nog niet genoeg was zou ik Anne heerlijk haar kontje een flinke beurt geven. Nu ik kon alleen maar beamen dat ik het prachtig vond en zoals zij eruit zag was adembenemend mooi sexy een beautiful Lady stotterde ik ik was door het onthouden van twee dagen sex zo verschrikkelijk geil.

GRATIS GSM TANTRA MASSAGE LIMBURG