Slaaf sm klaarkomende meisjes


slaaf sm klaarkomende meisjes

Een slaaf volledige onthouding opleggen dmv een CBT of maar 1x in de maand klaar laten komen druist volledig tegen zijn natuur in. Daarnaast vraag ik me af, wat er aan de hand is met die Meesteressen hebben zij geen zin in sex????

Hebben zij geen lustgevoelens???!!! Ikke totaal niet begrijpen en wil het ook niet begrijpen, maar dacht gooi mijn inzicht ook maar even hier neer Of, andere mogelijkheid, de vrouw heeft naast het slaafje die haar niet seksueel mag bevredigen een andere partner met wie ze de sterren van de hemel neukt. Nog een mogelijkheid, sommige mensen hebben gewoon een erg lage libido of zijn zelfs aseksueel beiden schijnen een groot taboe waar ze nauwelijks voor durven uit te komen in deze maatschappij.

Als die twee elkaar vinden zijn ze misschien dolblij dat ze niet meer de schijn hoeven op te houden maar gewoon zichzelf kunnen zijn.

Als de vrouw in zo'n geval extra opgewonden wordt van zo'n KKV op te leggen, dan is een KKV juist een onderdeel van hun seksualiteit. Afijn, zomaar wat mogelijkheden. Misschien speelt dat een rol bij het achter slot en grendel steken van zijn geslacht. Hij wordt vernederd terwijl de Domina een andere man neukt al dan niet in zijn aanwezigheid. Voor een cuckold is dat enorm geil. Nu ja, niet alle Domina's zijn cuckoldress natuurlijk.

En niet alle mannelijke subs zijn cuckold, wel integendeel. Maar cuckolds hebben steeds zo'n CB-slot en zijn per definitie steeds onderdanig daardoor. Ik denk dus dat in de cuckolding een verklaring ligt waarom mannelijke subs er van houden hun Domina niet te mogen neuken. Kuisheid, of de wil tot kuis zijn, is tegen de mannelijke natuur. Of na-aperij van Pro Domina's. Raar, slecht voor ze, etc, lees ik. Dan is het toch vreemd, dat fora en sites als LockNKeep vol staan met mannen, lang niet allemaal bdsm'ers, die op zoek zijn naar een KeyHolder.

Er heel veel sites zijn met verhalen over kuisheid. Vreemd, dat in zoveel checklists het dragen van een cb wordt aangegeven met een 4 of 5. Een deel van hen heeft daarvoor als reden dat ze geen slaaf meer willen zijn van hun eigen masturbatiegedrag. Niet steeds dat moeten klaarkomen, dag in dag uit, liefst meerdere keren. Heeft dat wat met seksualiteit van een vrouw, al dan niet Domina te maken? Er zijn meer manieren dan neuken. Voor hen is het een bevrijding om kuis te zijn, al dan niet door een cb rapeslet: Weer een ander deel heeft weer een heel andere eigen reden, zoals cuckolding, een niet groot libido, sissyfication, of wat dan ook.

Een deel van de mannen op zulke fora, heeft nog nooit een Keyholder gehad, en legt zichzélf kuisheid op, al dan niet langdurig, doormiddel van een cb. Een nog groter deel komt niet op fora en uit zich hier niet over vanwege het op kuisheid rustende taboe. Zijn het daarom allemaal zielige, trieste, rare figuren? Het zou ook kunnen dat dit mannen en vrouwen zijn, die hun eigen gang gaan, en zich niet laten weerhouden door opmerkingen en veroordelingen.

Die lak hebben aan 'hoe het hoort' en zelf bepalen hoe ze omgaan met hun seksualiteit en die van hun partner en kuisheid zien als verrijking. Elk met hun eigen reden. Toch vreemd dat je zelden hoort over vrouwelijke subs met een laag libido. Of over mannelijke doms die liever hun kleren aanhouden. Of over mannelijke doms die dat geneuk wel eens gezien hebben. Zou dit echt toeval zijn? Zou het geilen op kuisheid van talloze mannelijke subs helemaal niets te maken hebben met de aangeleerde triggers in het commerciële circuit?

Zijn de meeste domina's echt vrouwen met een laag libido, of vrouwen die liever gelikt willen worden dan geneukt? Ook zo'n mannenfantasie, facesitting. Weet je hoe vermoeiend het is voor een westerse vrouw om langer dan 5 minuten op je hurken te zitten? Een queening-chair à euro, laat me niet lachen. De enige die comfortabel ligt, is de sub.

Ik lig liever zelf. Maar goed, laat iedereen vooral doen wat hij of zij wil, en de illusie hebben dat hij of zij lak heeft aan "hoe het hoort". Dat de meesten doen wat andere BDSM-ers ook doen, met hun zwarte kleren en hun zwepen en hun cb's, is geen toeval. Het voelt o zo intiem en persoonlijk, maar je kunt geilheid goed beïnvloeden met beelden, films, reclame, tekst.

Tien tegen één dat deze vanille persoon na dat jaar BDSM-er is geworden. Laat een mannelijke sub drie maanden niet klaarkomen en hem daarna een daverend orgasme krijgen. Tien tegen één dat hij voortaan kickt op kuisheid. En dat beleeft als zijn eigen hoogst intieme kick. Ik ga het niet uitproberen, dus mijn subs kunnen gerust zijn. Ik heb ervaring als zowel sub als Dom. Ben als erg slaafse sub begonnen, en in de loop van de jaren naar de Dominante kant bewogen.

Als sub kwam ik vaak klaar, maar dit gaat vaak wat moeizaam. Het is me maar een keer gebeurd dat het me geweigerd was, maar toen was daar ook een goede reden voor. Ik had de Meesteres nogal zwaar beledigd, dus ik was het eens met de straf Als Dominant Over het algemeen houd ik toch mijn kleren aan Of beter gezegd, na het douchen trek ik de schone kleren die ik bij me heb aan. Wel moet ik eerlijk zijn dat ik 'dat geneuk wel gezien heb' Er is bij mij toch een wat verlaagde gevoeligheid, en de kerend at ik geneukt heb -zowel in vanilla als BDSM sfeer- voelde ik er weinig van.

Maakt het ook niet zo interessant. Zeker niet, ik kan wel goed klaarkomen Prachtig basic hoe je het beschrijft.

Ja, een man produceert zaad en heeft dus vaak een stevige drive om daar ook weer van 'af' te komen. Het is de natuur van het 'beestje'. Daarbij is het voor een actieve vrouw erg prettig als deze ijverig producerende man zijn geilheid benut voor de lusten van een vrouw. Ik lees ook dat niet elke man daar voor 'in' is. Ik heb meerdere keren meegemaakt dat als een sub bij een voorgaande domina erg onderdrukt was, er weinig lust meer over?

Vandaar ook dit draadje. Ondanks het verlangen van subs om gekuist door het leven te willen is het tegennatuurlijk. Een sexueel bloeiende man staat, volgens mij, meer in zijn kracht. Dat hij het als storend ervaart om steeds klaar te komen is denk ik meer het uitvloeisel van eerdere noodzakelijke verborgenheid. Als ik een sub leerde kennen waarbij de drive eigenlijk weg was, waar alleen het dienend voeten likken nog aanwezig was, dan bespeurde ik in een gesprek daarover twee dingen.

Aan de ene kant het aangename van 'een rustige koelte in het kruisgebied'. Aan de andere kant een soort treurigheid met wat schaamte dat het zo was geworden. Dus, dan is laarzen likken een veilige plaatsvervangende activiteit Er is een onomkeerbaarheid Dat is eigenlijk de moraal van mijn verhaal. In het commercieël circuit eindigt ongeveer elke sessie met een hoogtepunt.

Waarbij met dat eufemisme gewoon klaarkomen wordt bedoeld. De terminator is een apparaat dat de commerciele Domina om haar hand plaatst en dat trilt als een gek. Erg handig om zo'n slaafje tot een hoogtepunt te begeleiden zonder dat de Domina — die tenslotte een paar klanten op een dag afwerkt — last krijgt van RSI.

Als er al sprake is van een aangeleerde trigger, dan zou dat eerder neerkomen op elke sessie eindigt met klaarkomen. Als het niet-klaarkomen geen trigger dat aangeleerd is door het commercieël circuit is, wat is er dan aan de hand? SM is voor een deel spelen met taboes, spelen met omkeringen van de werkelijkheid. En de werkelijkheid is niet hetzelfde voor mannen en voor vrouwen. De taboes zijn verschillend voor mannen en vrouwen.

En daarom heb je bijvoorbeeld wel Forced Feminisation voor mannen, maar geen Forced Masculination voor vrouwen. Of is een geliefd thema bij vrouwelijke Dominantes hun slaaf verplicht te laten meewinkelen, terwijl dat bij mannelijke Dominanten nooit een succes geworden is al was het maar omdat de vrouwelijke sub het veel leuker vond dan haar mannelijke Dominant.

De hoer spelen of als slet gebruikt wordt, is weer een typische MaleDom-thema en kuisheid weer typische FemDom. Veel vrouwelijke subs fantaseren over rapeplay, weinig mannelijke doen dat.

CBT ja, Geela, idd Cock and Ball Torture is een stuk meer wijdverspreid dan Clit and Vulva Torture en daartegen staat weer dat vrouwelijke borsten meer gepijnigd worden dan mannelijke borsten.

Al worden de tepels aan beiden kanten even goed aangepakt. En ook de anussen. MaleDoms en FemDoms weten wel raad met anaalplay. Maar ja, dat is voor dan ook voor veel mannen en vrouwen aan de ene kant lekker en aan de andere kant vernederend.

Maar het doel in beide gevallen is hetzelfde. Terechtkomen in de zone waar je een soort tegenstrijd of strijd van gevoelens oproept. Spelen met de grens die gaat van ja, ik wil naar nee, ik wil niet. En daar met zijn tweeën van genieten. Om trouwens op de vraag van Donna terecht te komen, of veel Domina's liever gelikt dan geneukt worden: Als ze überhaut al vaginaal klaar kunnen komen.

Ik ben zelf zo'n vrouw die vaginaal meestal niet kan klaarkomen. Dus voor mij persoonlijk is clitoraal gestimuleerd worden door een tong of behendige vingers een stuk bevredigend dan geneukt te worden.

Catharina Ja je zal vast gelijk hebben, maar gaat mijn belevingswereld helemaal te buiten D Over het vaginaal en clitoraal klaarkomen, ik kan wel vaginaal klaarkomen squirten maar dit nog maar sinds een jaartje en ook niet tijdens neuken Dit genot kan dus zelfs wel uren duren.. In tegenstelling tot een clitoraal orgasme, die dan wel intenser mag zijn, maar ook véél korter duurt en veel langer duurt om op te wekken kan bij mij zo 45 minuten duren Dat is saai en vervelend en daarnaast is het zo ingewikkeld dat ik het gewoon liever zelf doe in privé Eerst de slaaf bespotten en vernederen vanwege zijn stijve, wat afgesproken handelingen uitvoeren met je kleren aan, vooral geen sex met hem hebben, want je speelt de onbereikbare godin, en hem dan toch gauw even laten spuiten met een apparaatje.

Anders krijg je je centen niet. Om meelij mee te krijgen, met beide partijen. Afijn JufVrouw, gelukkig voor Ons zijn er nog een paar subs die op commando en naar genoegen kunnen neuken. Al of niet na het likken of vingeren, en uiteraard na uitvoerige pijniging. Het is even zoeken om een sub te vinden die niet verknald is door jarenlang hoerenbezoek, maar dan heb je ook wat.

Neukende domina's, de nieuwe vrijheidsstrijdsters hahaha! Nooit gedacht dat het nog eens zover zou komen. Overigens willen mijn subs ook graag winkelen en mijn slet zijn, dus die zal ik wel hebben uitgezocht op hun roldoorbrekende dwarsigheid. Ik word enorm opstandig van dit draadje, dus ik ga maar gauw koffiedrinken.

Ik heb tot nu toe van alles en nog wat over squirten gehoord. Van vrouwen die dat een geweldig gevoel vinden tot vrouwen die het maar niks vonden. Van geweldige orgasmes tot vreemde gevoelens. Hoe is het voor jou? Om even een misverstand uit de weg ruimen, ik vind neuken an sich ook leuk. Maar het is op lustniveau stukken minder bevredigend. Wel heerlijk intiem en tegenstrijdig genoeg ook heerlijk dierlijk. Ik kan van die twee zaken dan ook geweldig genieten tijdens het neuken.

En ik kan helemaal smelten als je elkaar neukend in de ogen kijkt. Maar ik klaarkom er zelden van of moet het zijn maar ik kom er zelden van klaar? Dus als ik opgewonden ben en klaar wil komen, als ik gericht ben op mijn lust dan heb ik niks aan een neukende slaafje.

Dan is mijn slaaf er om mij te plezieren en dat doet 'ie dan het beste met zijn handen en tong. En in tegenstelling tot jou vind ik het saai noch vervelend: Of lees ik iets verkeerd? Als er iemand erkenning geeft aan de klaarkomende man is zij dat.

Én wat is er mis met vrouwen die helemaal met die seksueel erkende en bevrijde man meegenieten? Ik vind het niet erg merkwaardig dat aan dit topic zo weinig mannelijke subs deelnemen.

Ze zitten in een cath 22 situatie. Roepen ze dat ze graag een kuisheidsgordel dragen en liever geen seks met hun Domina hebben dan krijgen ze te horen dat ze een intimiteitprobleem hebben, beschadigd zijn door jarenlang commercieël bezoek en seksueel bevrijd moeten worden.

Roepen ze daarentegen dat ze graag seks hebben met hun Domina en een kuisheidsgordel abominabel vinden, dan is hun ervaring want dat soort discussie heb ik in de loop der jaren ook voorbij zien komen dat ze te horen krijgen dat ze een intimiteitsprobleem hebben, beschadigd zijn door jarenlang commercieël bezoek en geen echte slavenziel hebben. Overigens wel opvallend dat even goed Domina's die vinden dat je eigenlijk geen seks met je slaaf moet hebben en degene die seks met slaven het summun vinden, van mening zijn dat slaven die niet aan hun beeld beantwoorden een intimiteitsprobleem hebben dat veroorzaakt is door jarenlang commercieël bezoek.

Die commerciële Domina's hebben blijkbaar heel wat op hun geweten. Het is ze gelukt om elk slaaf, of hij nou wel of niet seks wilt hebben met zijn Domina, te beschadigen. Ik trek daar persoonlijk een conclusie uit: Er is niks mis met slaven die seks in combinatie met SM belangrijk vinden en er is niks mis met slaven die de combinatie seks en SM niet zien zitten. Er is wel iets mis met die Domina's die maar niet kunnen begrijpen dat verschillende mensen verschillende behoeftes hebben.

En dat de manier waarop zij en hun uitverkoren slaafjes het invullen niet beter is dan degene die een hele andere keuze maken. S Deelnemer Een kuisheidsgordel wordt bij mijn weten ook gebruikt als vorm van, soms langdurig, voorspel, onder meer om de seksuele energie van de onderdanige lekker op te sparen met het oog op uitgebreid neuken.

En de verwachting dat de Meesteres dan eindelijk vaginaal klaarkomt: De schaarse vrouwelijke dominanten die een sub kan benaderen, bv. Soms via "kadootjes" reisjes, etentjes, kleding en speeltjes soms in contanten. Dat heb ik nu zo vaak gehoord dat het wel waar moet zijn.

Een betaalde meesteres blijft in de regel gekleed en gaat niet intiem. Dat dwingt de man al in een bepaalde rol en positie. De één stelt zich ermee tevreden, de ander mist veel en verlangt naar echtheid.

De sexindustrie heeft verder een grote greep op mannelijke subs d. BDSM films dvd's en blaadjes, websites, en studio's. Het aantal niet-commerciële domina's wat bereid is een gevoelsrelatie aan te gaan met een mannelijke sub schijnt erg laag te liggen.

Het is dus bijzonder lastig om als mannelijke sub een eigen vorm te geven aan je onderdanigheid als je haast geen dominante vrouwelijke partner kunt vinden die op langdurige basis iets intiems wil aangaan. Vrijwel altijd besteed ik de eerste kontakten met een sub daarom aan het bevrijden van de fixaties die de sub heeft ontwikkeld door gedwongen jarenlange consumptie van porno, jarenlang eenzaam fantaseren, of bezoek aan betaalde meesteressen. Ook organiseer ik thuis feestjes met meerdere domina's en nog meer subs, uiteraard kosteloos.

Hoe meer dames er onbetaald aktief worden, hoe beter. Wat ik doe, is misschien wel Het eenvoudigweg roepen dat er niets mis is met subs die geen sex mogen hebben, miskent de zeer beperkte mogelijkheden die de mannelijke sub in werkelijkheid heeft om zichzelf te zijn, en om eventueel sex te willen met een domina.

Het klinkt leuk, die zogenaamde vrijheid om jezelf te zijn, maar het stelt in praktijk niks voor als je weer alleen in je schuurtje zit, met je blaadje op schoot, de touwtjes in de aanslag. Te simpel hoor, roepen dat iedereen vrij is. Terug on topic als eerste de opmerking dat ik denk hoop dat er een groot verschil is tussen gebonden en ongebonden mannelijke subs. Natuurlijk zijn er ook andere vormen van intimiteit dan intimiteit gekoppeld aan sex maar deze speciale vorm zou ik wij niet willen en kunnen missen.

Zo ervaar ik ook intimiteit tijdens onze BDSM activiteiten, ook die zou ik niet willen missen. Het is mij duidelijk dat deze intimiteit bij een commerciële Mrs niet kan. Hoewel ik in alle eerlijkheid moet zeggen dat ik nooit bij een commerciële Mrs ben geweest kan ik mij goed voorstellen dat iemand zoiets doet omdat hij thuis alleen vanille sex krijgt. Zoals La Donna dat beschrijft is het blijkbaar een heel bruikbare optie en zo zullen er ongetwijfeld meerder opties zijn.

Maar wij begrijpen ook dat andere Dominante Dames dat eigenlijk helemaal niet willen. Het leven is al druk genoeg, kinderen, werk, ouders, andere familie, kerk, koor, sport, muziekvereniging, damclub, karate, sociale verplichtingen etc etc. En als er dan eindelijk quality time is waarbij ze met hun partner naar een BDSM feestje kunnen dan willen ze genieten van de sfeer, genieten van het zien spelen, genieten van het bekeken worden, genieten van de gesprekken maar zeker ook genieten van elkaar.

Doen ze dat niet dan doen ze zichzelf maar vooral hun relatie in mijn ogen ernstig tekort. Dan nog even een de kuisheidsgordel KHG. Omdat orgasmecontrole na een korte periode mijn onderdanigheid enorm vergroot geeft dat echt iets extra. Het wordt wel opgelegd maar juist door het effect op je onderdanigheid wordt het ook wel lekker. In ieder geval heel anders dan met een touwtje alleen in de schuur. De meeste normale mensen weten dat veel mannelijke subs geen niet-commerciële domina kunnen vinden of gehuwd zijn met een vanilla partner en alleen commercieel kontakt kunnen aangaan.

Jarenlang eenzaam fantaseren omdat je niet naar de hoeren wilt is niet fijn en kan leiden tot problemen. Als je jarenlang bepaalde gevoelens moet onderdrukken door je privé omstandigheden of slechts in je uppie beleven, of slechts tegen betaling, dan is dat niet gezond voor je.

Geen reden om iemand af te wijzen, althans niet voor mij. Maar dat zoiets niet gezond is voor een sub, zal je misschien niet snappen als je zelf geen kinderen hebt, geen vanille partner waar je al vele jaren van houdt, geen eigen zaak samen, en dergelijke.

Of niet willen snappen, omdat je zo graag wil vertellen dat BDSM normaal is wat ik trouwens ook vind, maar ik houd de oogjes open. Je kunt op meerdere manieren kijken naar de mannelijke sub. Je kunt ook zeggen: Hij verlangt naar iets, het speelt door het hoofd, maar hij durft zijn vrouw niet op de hoogte te stellen' Duh..

Of dan de man die denkt dat een scheiding hem de sexuele vrijheid gaat bieden waar hij zoveel opoffert. En dan zijn er alleen Comdoms. Nou, had hij daar maar eerder aan moeten denken.. Ik ben het draadje gestart omdat een sexueel gelukkig mens MEER uitstraalt naar zijn omgeving. Na een bevredigend samenzijn is de wereld zo ontspannen en kleurrijk.

Het lacht meer naar me toe, dagelijkse beslommeringen lijken eenvoudiger te hanteren. Ik gun het ook meer mannen. Erotiek is ook wel eens lekker alleen. Maar niet alleen maar. Passende erotiek is vast wel lekker in een commerciële situatie spannend maar niet als er geen keus is. De sexuele noden bij mannelijke subjes, zoals Donna en ook ik die ervaren, bedenken we niet..

Maar je hoeft er geen oog voor te hebben. Mannen zijn toch oplossingsgericht.. Een paar hele goede en dierbare vrienden van me zijn male sub. Wat me opvalt als er al een vorm van generaliseren mogelijk is , is dat male subs net zo goed naar intimiteit zoeken als heel veel vrouwelijke subs, maar dat op een compleet andere manier benaderen.

Het lijkt erop, dat ze dat meer in rituelen, vernedering, afzien, en vooral in vooraf afgebakende verwachtingen gieten. I blame the porno industry for that indeed. Inderdaad zijn heel veel male subs sterk beïnvloed door het gebrek aan niet-commerciele, maar gewoon liefhebbende Domina's. In zoverre volgen mijn observaties die van sommige posters hier. Indertijd werd ik, op de borrels van Claire van Dam, vrijwel standaard benaderd door male subs.

Ahem ik schijn een nogal dominante uitstraling te hebben soms Wat ik ronduit walgelijk vond om te zien, tijdens die borrels, was een soort audientie van een Domme We hebben het wel gewoon over mensen met gevoelens hier? Hoe sub je ook mag zijn De male subs die ik écht ken, als mens, zijn iha heel bewust van hun submissie misschien omdat het juist als een niet-mannelijke eigenschap wordt gezien moet je er meer bewust van zijn? En dus gaan ze ver En, onder de oppervlakte, zijn ze wellicht veel kwetsbaarder dan een vrouwelijke sub Bij een aantal heren heb ik na hun verzoek serieus overwogen om hen te toppen Omdat ik ze echt lief vond.

Ik heb het niet gedaan, omdat ik uiteindelijk geen Domme ben niet eens een switch , hoewel ik wel degelijk in staat ben te toppen. Maar ik kan hen dus geen perspectief bieden. En dus zou het alleen maar gemeen zijn? Omdat ik ze echt lief vond".

Klinkt zoveel beter dan: Misschien moet je het gewoon eens proberen othyim, zo'n lieve male sub. Met mijn lul van 20cm en vooral mijn enorme eikel was ik blijkbaar opgevallen tijdens een webcam-sessie. Ik was enorm klaar gekomen toen ik zag hoe die Latino zichzelf klaar fiste en haar vocht tot op de camera spoot. Het waren zeker 7 of 8 dikke klodders geweest die uit mijn pik wegspoten. Vlak nadat dit gebeurde had ik een pop-up en die was eigenlijk heel simpel: Wil je daar mee geld verdienen?

Ik had maar kort nagedacht en toen ja gezegd Gisteren had ik me gemeld om verkocht te worden en was vervolgens opgesloten in een kooi.

Deze stond in een grote hal met nog meer kooien. Alle kooien werden gevuld met "slaven" en uit de gesprekken bleek al snel dat iedereen op dezelfde manier hier terecht gekomen was. Iedereen had zijn seksuele specialiteiten. Sommige vrouwen waren geselecteerd omdat ze extreme voorwerpen inbrachten. Andere vrouwen omdat ze het geil vonden aan hun piercings in tepel en kutlippen vast gemaakt te worden. Alle slaven en slavinnen waren naakt geweest en ik had de hele nacht een dikke stijve lul gehad.

Iedereen was geil en er werd ongegeneerd gemasturbeerd. Maar daar stond ik dan nu, naakt op een podium, met een licht verstijfde lul. In de zaal waren zeker zo'n veertig tot vijftig mensen aanwezig om een seksslaaf te kopen.

Het was een uiteenlopend gezelschap van vrouwen en mannen, blanken, negers en Aziaten.

. Slaaf horntje t stellendam bdsm gay masage obs gratis gay valthermond contact cuckolding bulls · in buurt vrouwen torenveen oudere sex jou voorhout bij . Amateur, Voyeur, Masturbatie PornoTags: Vind it leuk Op Facebook delen Op Twitter delen Embed: Compilatie van masturberende amateur meisjes. zoekt vrouw transen club nrw zalné sex porno arab sm meesteres zoekt slaaf Vrouwen Gratis Neuken Eeldenerwolde Sex Met Homo Gratis Live Sex Chat. Slaaf sm klaarkomende meisjes

Slaaf sm klaarkomende meisjes

Slaaf sm klaarkomende meisjes