Pik afbinden natte geile vrouwen


pik afbinden natte geile vrouwen

Voor geld pijpt de geile negerin de enorme neger lul en laat ze zich pijpen. Voor de webcam trekt hij zijn grote kromme lul af. Geil vrouwtje berijd de lul van haar man. Een klein hoertje geneukt door een grote neger lul.

De hete Athena likt lekker aan zijn lul. Zij pijpt hij beft en neukt haar met zijn stijve neger lul in meerdere standjes. Een blanke lul die een negerin neukt een neger die een blanke kut neukt. Kijk hoe de blondine de grote neger lul pijpt en haar kut laat neuken. Zijn neger lul krijgt een pijp beurt en komt op haar mond klaar. Geile blonde tiener waagt zich voor het eerst aan een grote zwarte lul.

Hij geeft haar een bef beurt laat zijn grote lul pijpen en neukt haar. De Ebony trekt en pijpt de grote neger lul en laat zich neuken. Geile milf krijgt een dubbel penetratie met een neger lul en een blanke lul.

De geile Ebony pijpt de grote slappe neger lul tot hij hard is. Met harde diepe stoten neukt zijn neger lul de natte negerinnen kut. Twee geile pijp scenes. Geil klein sletje bereid haar kontje voor op een grote zwarte lul. Ze pijpt de grote neger lul en laat haar blanke kut neuken.

Speeksel vloeit overvloedig wanneer ze pijpt. Erik kreunde wel maar dit kreunen was zeker niet van pijn maar eerder van opwinding Ook Anna werd steeds heter, ze voelde hoe het geile sap bij haar begon te vloeien. Het is toch wel opwindend dacht ze om eens een man zo te bewerken Erik voelde wel hoe z'n lul verder verstrakte en hoe inwendig z'n zaad begon op te komen maar Anna die dat bemerkte hield dan even op.

Ik weet wel wat ik nu met je ga doen zei ze opeens. Jou lul gaat nu in m'n kutje en ik ga jou neuken. Je staat juist goed zo en als ik mij voorover buk is m'n kutje juist op de goede hoogte. Anna boog zich voorover kwam naar achter tot ze voelde hoe Erik's lul tegen haar schaamspleet aan kwam.

Gebukt deed ze met beide handen haar geile natte spleet uiteen en drukte zich over de lul van Erik. De lul schoof er gedeeltelijk in. Anna bewoog heen en weer tot Erik's lul er helemaal in zat. Ze bleef even licht bewegend in die houding. Ik wil dat sap wel hebben maar op het moment dat ik het wil en niet eerder. Spuit je eerder dan ga ik in die lul van je bijten als straf.

Jij hebt mij zo vaak gestraft als ik te vroeg klaarkwam. Erik was van de bijna van de kaart, het was toch wel lekker om zo eens door een vrouw geneukt te worden. Maar hij wist ook dat Anna het meende als hij te vroeg klaar kwam. Hij deed alle pogingen om het uit te houden tot Anna wilde dat hij spoot.

Tot op dit moment lukte hem dat nog. Anna voelde dat Erik's lul telkens begon te kloppen en dan opeens het weer op hield. Nou zo was het lekker en ze duwde telkens haar kontje verder naar achteren.

Ze voelde hoe het geile gevoel in haar steeds sterker en dat ze niet meer zover van een orgasme af was. Of hem dat lukken zou met de strak afgebonden ballen en lul betwijfelde Anna. Geen nood dacht ze, als ik klaar ben gekomen maak ik de koorden om z'n lul wat minder strak en zuig ik dat geile sap van hem er wel uit.

Opeens golfde het klaarkomen door haar heen en op het zelfde moment voelde ze een enorme lading sperma in haar kut spuiten. Oooooh Erik wat geil ooooh jaaaa spuit maar flink ik ben zo geil oooooh wat een genot.

Toch wel lekker he als ik jou eens neuk en ook nog klaar mag komen en mij vol mag spuiten. Erik beaamde het maar voegde er aan toe 'wacht tot jij in de kettingen of vast zit, dan zal ik je zo bewerken dat je om genade smeekt'. Ze maakte Erik van het kruis los. Erik had, door de lange duur dat hij aan het kruis vast gebonden was, niet meer de energie om zich te verweren.

Hij werd door Anna toen hij los was direct op het bed geduwd. Precies zo zoals zij het wilde namelijk op z'n rug. Ze draaide meteen een koord om zijn enkels zodanig dat z'n benen strak tegen elkaar zaten. Z'n ballen en lul zaten daar ook nog tussen geklemd. Met een ruk trok Anna z'n lul tussen z'n benen vandaan pakte z'n ballen vast en trok die ook naar boven.

Al wat gespannen kwamen lul en ballen nu boven z'n billen uit. Anna pakte een dun leren riempje deed het om z'n ballen en lul en bond net als voorheen deze flink af. Het ontlokte Erik wel een pijnlijke kreet. Hij had nooit verwacht dat Anna zo ruw met zijn geslachtsdelen zou omspringen. Desondanks vond hij het spel wel opwindend. Anna knielde naast hem op het bed en begon de lul van Erik te bewerken op een vrij ruwe manier.

Ze maakte snelle op en neer gaande bewegingen met Erik's lul. Het gevolg was dat z'n lul flink groot en hard werd. Het leren riempje knelde alles af zodat de lul paars aanliep. Anna zorgde dat Erik zich niet meer kon bewegen. Een brede riem om z'n hals en daarna met koorden aan het bed vastgemaakt zorgden ervoor dat hij ook z'n hoofd niet maar kon bewegen.

Ook bond ze weer een dun koordje om de paars aangelopen eikel en zei 'zo nu ga jij mij zo dadelijk lekker m'n kutje schoon likken, want ik voel het geil er al uitlopen. Daarna ga je met je tong mij klaarlikken'. Anna wist dat wat ze nu ging doen en wilde dat het ging gebeuren onherroepelijk voor haar gevolgen zou hebben als zij weer eens vast gebonden was en Erik haar zou bewerken.

Maar ondanks dat wilde ze het doorzetten vooral nu ze zo geil was als op dit moment. Ze knielde over Erik's hoofd haar kutje precies boven z'n mond en liet zich langzaam op z'n gezicht zakken. Erik begon meteen haar kutje schoon te likken want hoe wist dat ze hetgeen ze gezegd had ook zou doen. Hij wilde voorkomen dat z'n toch al pijnlijk gespannen lul door haar nog pijnlijker zou worden. Erik bemerkte dat hij likken kon wat hij wou maar het geile sap van haar bleef maar vloeien.

Ook Anna bemerkte dat haar geil bleef komen en zei 'hou maar op met schoon likken en bewerk m'n geile natte spleet maar tot ik klaar kom, misschien als je het goed doet verlos ik je van je gespannen lul en maak ik jou ook nog eens een keer klaar. Maar het hangt helemaal van jou af'. Erik was vast besloten haar klaar te zuigen want hij wist dat ze daardoor meestal op een geweldige manier klaar kwam. Ook had hij nu zelf wel behoefte om daarna door haar klaar gemaakt te worden dan was gelukkig die erge geile spanning in z'n lul ook weer voorbij.

Het duurde niet zolang voordat Anna gillend en steunend haar hoogtepunt bereikte en net zoals Erik verwacht had kwam ze op geweldige manier. Wat hij niet had verwacht was de grote geile stroom sap die uit haar kut kwam. Het was zoveel dat het langs z'n gezicht liep. Nog hevig natrillend en schokkend zat Anna's kutje nog op z'n mond.

Anna kwam overeind maakte het koordje los dat om z'n eikel zat. Erik was al lang blij dat ze nu zijn gespannen en kloppende lul ging helpen Hij wilde maar al te graag, ondanks dat zij nu de meesteres was geweest, spuiten want hij voelde dat er een flinke lading zou komen en dat het nu lang zou duren voor hij zou gaan spuiten.

Opeens spoot met kracht het hete sap in Anna's mond die het nauwelijks allemaal zo gauw kon doorslikken. Op het moment dat Erik zijn lading kwijt raakte ging een golf van genot en voldoening door haar heen. Het was toch wel heel erg prettig om zo eens een man te bewerken.

Anna maakte Erik los en uitgeput lagen beiden op het bed.

Ze verwachtte dat Erik vandaag als hij vroeg thuis zou komen wel weer het wekelijkse geile spel zou willen. Maar Anna nam zich voor nu maar eens de rollen om te draaien. Ze wou nu Erik wel eens zodanig vastbinden dat hij zich niet meer kon verweren of bewegen. De gedachte daaraan maakte Anna zodanig geil dat ze zeker van plan was haar zin door te zetten.

Erik was inderdaad vroeg thuis, zelfs eerder als Anna had verwacht en net op het moment waarop Anna, door haar geile gedachten, haar kutje aan het vingeren was. Met haar rok omhoog geschoven en zonder broekje stond ze midden in de kamer toen Erik ongemerkt binnen kwam. Dat had Anna dus wel verwacht.

Maar ze reageerde meteen en zei 'dat is prima maar dan ben jij vanavond eens mijn slaaf en doe ik met je wat ik wil, anders gaat het hele feest niet door'. Erik keek haar verbaasd aan. Hij had zo'n antwoord van haar niet verwacht. Eigenlijk voelde hij er niet veel voor maar als er dan helemaal niets te versieren viel, dan zou ze haar zin krijgen.

Anna nog flink opgewonden trok opeens haar kleren uit met de bedoeling Erik nog meer op te hitsen. Daar slaagde ze dan ook wel in want Erik kwam op haar toe en wilde haar bij haar borsten en kutje pakken.

Het enige wat je mag doen is je ook helemaal naakt uitkleden dan kan ik lekker geil worden en jou daarna nog beter bewerken. Eindelijk was de avond aangebroken en dat was ook wel nodig want Anna kon zich nauwelijks nog bedwingen. Al gedurende een tijd was haar kutje reeds nat en ze wou zo snel mogelijk het geile spel beginnen.

Ze trok Erik mee naar hun speciaal voor SM en Bondage spel ingerichte kamer. Ze duwde Erik tegen de aan de muur bevestigd kruis en maakte hem met riemen daar aan vast. Hij stond daar wijdbeens geheel naakt. Ook z'n hoofd was vastgemaakt. Anna had de riemen stevig aangetrokken zodat Erik zich nauwelijks nog kon bewegen. Zo nu zal ik eerst dat slappe lulletje van jou eens stijf maken en daarna zal ik die eens goed gaan afbinden.

Als jij niet meewerkt pak ik de zweep en doe hetzelfde wat jij altijd met mij hebt gedaan. De zweep gaat dan wel over je lul en net zo hard als jij hem altijd over m'n kut liet gaan. Dus je weet het spartel maar niet tegen. Anna begon met haar hand z'n lul te masseren tot hij al bijna stijf was en zei 'zo nu neem ik hem in de mond en bewerk hem verder en ik raad je aan om niet klaar te komen'.

Klaarkomen mag je alleen als ik het wil en zeg en dan ook nog daarin waar ik het hebben wil. Maar voorlopig ben ik met jouw nog lang niet zover. Erik's lul was al flink gegroeid en was al flink stijf. Het was al voldoende voor hetgeen Anna van plan was. Ze nam een koord bond die strak om zijn ballen en nog eens om z'n lul.

Het was zo strak dat Erik kreunde van lichte pijn. Anna nam nog een koord en maakte die strak vast achter Erik's eikel. De beide uiteinden van het koord maakte Anna vast aan het kruis waardoor Erik's lul precies mooi recht vooruit bleef staan. Z'n ballen en eikel werden al enigszins paars van kleur.

En nu zal ik die lul eens met het spaanse rietje gaan bewerken op dezelfde manier als jij altijd doet bij mijn afgebonden tieten. Anna pakte het rietje en begon zachtjes op de z'n lul te slaan. Erik kreunde want hoe voelde het wel degelijk vooral toen Anna wat harder begon te slaan.

Erik's lichaam wipte telkens op als het rietje z'n lul raakte. Ze nam de paars aangelopen en gloeiende eikel in haar mond en begon daaraan eerst zachtjes te zuigen daarna afwisselend zette ze haar tanden in de eikel. Erik kreunde wel maar dit kreunen was zeker niet van pijn maar eerder van opwinding Ook Anna werd steeds heter, ze voelde hoe het geile sap bij haar begon te vloeien.

Het is toch wel opwindend dacht ze om eens een man zo te bewerken Erik voelde wel hoe z'n lul verder verstrakte en hoe inwendig z'n zaad begon op te komen maar Anna die dat bemerkte hield dan even op. Ik weet wel wat ik nu met je ga doen zei ze opeens. Jou lul gaat nu in m'n kutje en ik ga jou neuken. Je staat juist goed zo en als ik mij voorover buk is m'n kutje juist op de goede hoogte. Anna boog zich voorover kwam naar achter tot ze voelde hoe Erik's lul tegen haar schaamspleet aan kwam.

Gebukt deed ze met beide handen haar geile natte spleet uiteen en drukte zich over de lul van Erik. De lul schoof er gedeeltelijk in. Anna bewoog heen en weer tot Erik's lul er helemaal in zat. Ze bleef even licht bewegend in die houding. Ik wil dat sap wel hebben maar op het moment dat ik het wil en niet eerder.

Spuit je eerder dan ga ik in die lul van je bijten als straf. Jij hebt mij zo vaak gestraft als ik te vroeg klaarkwam. Erik was van de bijna van de kaart, het was toch wel lekker om zo eens door een vrouw geneukt te worden. Maar hij wist ook dat Anna het meende als hij te vroeg klaar kwam. Hij deed alle pogingen om het uit te houden tot Anna wilde dat hij spoot. Tot op dit moment lukte hem dat nog. Anna voelde dat Erik's lul telkens begon te kloppen en dan opeens het weer op hield.

Nou zo was het lekker en ze duwde telkens haar kontje verder naar achteren. Ze voelde hoe het geile gevoel in haar steeds sterker en dat ze niet meer zover van een orgasme af was.

Of hem dat lukken zou met de strak afgebonden ballen en lul betwijfelde Anna. Geen nood dacht ze, als ik klaar ben gekomen maak ik de koorden om z'n lul wat minder strak en zuig ik dat geile sap van hem er wel uit. Opeens golfde het klaarkomen door haar heen en op het zelfde moment voelde ze een enorme lading sperma in haar kut spuiten.

Oooooh Erik wat geil ooooh jaaaa spuit maar flink ik ben zo geil oooooh wat een genot. Toch wel lekker he als ik jou eens neuk en ook nog klaar mag komen en mij vol mag spuiten. Erik beaamde het maar voegde er aan toe 'wacht tot jij in de kettingen of vast zit, dan zal ik je zo bewerken dat je om genade smeekt'.

De Ebony trekt en pijpt de grote neger lul en laat zich neuken. Geile milf krijgt een dubbel penetratie met een neger lul en een blanke lul. De geile Ebony pijpt de grote slappe neger lul tot hij hard is. Met harde diepe stoten neukt zijn neger lul de natte negerinnen kut. Twee geile pijp scenes.

Geil klein sletje bereid haar kontje voor op een grote zwarte lul. Ze pijpt de grote neger lul en laat haar blanke kut neuken.

Speeksel vloeit overvloedig wanneer ze pijpt. De dikke meid pijpt en laat zich door de neger lul neuken. Gulzig likt ze aan zijn lul. Ze pijpt en laat de grote lul haar kut en anus in de gekste standjes neuken.

Zijn kale stijve lul word afgetrokken door een vrouw met enorme lange nagels. Haar 19 jaar oud kutje voelt lekker strak om zijn lul. Lafjes tikt ze tijdens het pijpen de slappe lul op haar tong.

Kinky stiefmoeder bespringt grote lul van haar zoon. Kijk hoe de grote lul het blondje laat kokhalzen. Blonde blanke slet geeft de grote neger lul een pijp beurt.

Zijn grote lul beneemt haar de adem. Met haar mond maakt ze zijn grote lul nat en word geneukt.

KLEINEKUTJES LEKKER GEBEFT WORDEN

Erik bemerkte dat hij likken kon wat hij wou maar het geile sap van haar bleef maar vloeien. Ze pijpt en laat de grote lul haar kut en anus in de gekste standjes neuken. Tot op dit moment lukte hem dat nog. Ook had hij nu zelf wel behoefte om daarna door haar klaar gemaakt te worden dan was gelukkig die erge geile spanning in z'n lul ook weer voorbij. Nieuw meisje maakt de lul van haar baas hard.

HONKBALKNUPPEL IN KUT DIKKE LUL KLEIN KUTJE

Kutje tiener dik wijf geneukt

: Pik afbinden natte geile vrouwen

Oostblok stevige neukpartij 450
Pik afbinden natte geile vrouwen Sexdate drenthe heerlijk geil
Pik afbinden natte geile vrouwen 182
Pik afbinden natte geile vrouwen 767
SPERMA SLIKKENDE MEIDEN EROTISCHE MASSAGESALON EINDHOVEN 821