Hoe bef je jezelf op zijn grieks neuken


hoe bef je jezelf op zijn grieks neuken

.. PRIVEONTVANGST UTRECHT SEXOPSCHOOL

Risico op chlamydia, gonorroe, syflis, hepatitis A. Risico te verkleinen door gebruik beflapje, of condoom. Groot risico op gonorroe, chlamydia, syfilis, trichomonas, herpes genitalis, genitale wratten, hepatitis B, schurft en schaamluis. Risico op hepatitis B, gonorroe, chlamydia, syfilis, genitale wratten, herpes genitalis en schurft.

Wel risico op schurft en schaamluis als men geen kleren aan heeft. Veilig voor hiv, tenzij de man klaarkomt in de mond. Dan onveilig voor degene die pijpt. Risico op syfilis, herpes genitalis, chlamydia en gonorroe.

Bij klaarkomen in de mond ook onveilig voor hiv. Risico te verkleinen door pijp condoom. Gebruik een condoom als door masseren 'het' er toch van komt.

Dan oppassen dat het condoom niet in aanraking komt met massageolie. Door olie gaat het condoom kapot. Als via de vingers slijm van vagina of anus, sperma of menstruatiebloed wordt overgebracht van de één naar de slijmvliezen van de ander, is er een kleine kans op hiv, soa of zwangerschap. Bij intiem lijfelijk contact ook kans op schurft en schaamluis. Sadisme is seksueel opgewonden raken door een ander te pijnigen, te vernederen.

Masochisme is seksueel genot beleven aan het ondergaan van vernedering en pijniging. Veilig als er geen bloed vloeit of wondjes worden gemaakt; materialen en voorwerpen goed reinigen na gebruik. Je kunt er ook een condoom omheen doen.

Condoom wisselen als het speelgoed gebruikt wordt bij andere partner. Als één van beiden een soa in de mondholte heeft, dan klein risico op gonorroe, syfilis, candida en hepatitis B. Rary donderdag 25 juni Saying someone can't be sad because someone else may have it worse, is just like saying someone can't be happy because someone else might have it better.

In het parenclub topic wordt dit ook al besproken. Inderdaad kn je door orale sex een soa oplopen. Maar als je wisselende contacten hebt is de kans op soa altijd wel aanwezig omdat je zelfs als je condoom gebruikt iets kunt oplopen. Dus als je geen soa wil ga dan niet swingen want je kunt het risico niet volledig uitsluiten of je moet je helemaal in plastic verpakken, handschoentjes dragen, mondoekjes gebruiken enz. De vraag is of het dan nog leuk is.

Omdat veel het dan niet meer echt leuk vinden en het dan eerder zouden laten, beschermd men zich tegen de levensbedreigende soa's als hepatitus B inenting en hiv. Omdat men dat realiseerd zal een goede swinger zich regelmatig laten testen op soa. Vaak 2 tot 4 keer per jaar als stel. Alsmen iets oploopt zal men een tijd niet swingen en zeker contactpersonen waarschuwene. Helaas willen parenclub niet meedoen aan waarschuwingen. Men is denk ik bang voor de naam. De meeste soa's zijn met een kuur op te lossen.

Ze zijn vervelend tot heel vervelend. Maar vaak loop je ze als stel wel samen op. Het zijn infectie ziektes en die kun je oplopen door nauw intiem contact, Maar realiseer je dat je dagelijks dat risico loopt in trein en op je werk. En je loopt ook niet met mondkapjes op en met handschoenen aan omdat je nekkramp, open tbc en mexiaanse griep kunt oplopen waar je vaak nog dood aan kan gaan ook of aan zware medicatie moet en langdurig ziek bij bent.

Als je bang bent voor infecties waarom dan die bescherming niet op straat en alleen als je sex hebt? Een soa daar hoef je vaak geen dag voor thuis te blijven, een ander ziet er weinig van en je bent er met 2 tabletten van af. BEn ik nu aan het bagetaliseren? Nee, het lijkt me heel erg, maar in de 7 jaar dat ik swing en op de manier vrij die jij noemt dus oraal zonder mits men niet klaarkomt in de mond en neuken met condoom heb ik nog nooit iets opgelopen en ik laat me elk half jaar testen op soa.

Als meer swingers dat zouden doen liefst per toebeurd zodat je vier x per jaar getest wordt maken we het met elkaar veiliger. Ik realiseer me echter wel dat het me morgen kan overkomen dat ik een soa oploop. Maar ik neem geen risico als het om hiv en hepatitus B gaat. Omdat dat ernstige soa's zijn. Van de andere ga je niet dood, die zijn vervelend. Maar niet vervelender dan wat je nu ook kunt oplopen door contact in metro trein en op je werk.

Wil je dus swingen dan kun je je of je extreem beschermen. Of je kunt besluiten toch niets met andere te gaan doen. Ik lul niet uit mijn nek!!!!!!!!! Een SOA kun je nooit krijgen door te zoenen, dan zou sowieso heel nederland al hepatitis B hebben en daarbij ik heb hiervoor geleerd! En pijpen altijd met condoom! Mens, schreeuw niet zo. Ik lees je ook wel zonder je!!!!!!!!!!! De GGD Leiden gaf mij zo'n 2 jaar geleden de voorlichting die ik hier schreef.

Kies daar " wat is veilig vrijen" en vervolgens rechts in het rood de optie: Iemand met hepatitus B kan een ander door middel van zoenen besmetten. Ook vertelde ze me dat je het kan krijgen door een tandenborstel te gebruiken van een ander. Hepatitus is een zeer besmettellijke soa die een tijd geleden erg in opkomst was.

Er is toen ook onder mensen met wisselende contacten gratis inentingen vertrekt. Volgens mij staat het ook op de soa lijst die ik net plaatste dat het wel degelijk dus mogelijk is. Je lult wel uit je nek. Doddie, jouw link is hetzelfde als wat ik heb geplakt. Uit de link van Doddie: En nu plak ik ook nog eens hetzelfde.

Klopt Doddie, klein risico voor Hep B bij tongzoenen. En het is simpel te vermijden: Kost niet veel, je kunt de combivaccinatie doen Hep A en B en je bent beschermd. Kijk Digitalis, Ik zeg niet dat beffen en pijpen hetzelfde risico is. Maar kijk met voorvocht heb je wel al kans op HIV en stel dat de man toch klaarkomt heb je wel veel risico. En nee ik ben geen arts, mijn vader wel..

Zelf werk ik veel met mensen die een soa hebben en je loopt toch liever niet risico's door te pijpen met vreemde mannen??? Hiv kun je niet van voorvocht krijgen, het virus load is daarvoor te laag en bovendien bescherd het mondslijmvlies tegen virussen de keel bied die bescherming niet en dus is deep troaten wel riskant evenals slikken omdat sperma veel meer hiv virus bevat OOk hier zal ik een stukje over plaatsen.

Helaas mis ik het laatste deel van deze kopie. Ik zal er eens naar gaan zoeken. Hoe wordt hiv overgedragen? Overgenomen van " https: Seksualiteit Nederlands idioom Taallijsten. Artikel mist referentie sinds februari Weergaven Lezen Brontekst bekijken Geschiedenis. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. In andere projecten Wikimedia Commons. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 17 jun om Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

Dan is de kans heel erg klein. Gezonde huid beschermt je afdoende tegen hiv, dus als iemand met hiv op je buik klaar komt — geen enkel probleem. Kijk eens bij dit overzicht van christelijke homo-organisaties. Ja, ik ga akkoord met de privacy policy. De moeite van het… Lees verder ». Seksualiteit Nederlands idioom Taallijsten. Zolang jullie allebei genieten van seks met elkaar, kun jij je fantasie gerust geheimhouden!

Hoe bef je jezelf op zijn grieks neuken

Priveontvangst alkmaar lesbische kutten