Prive ontvangst noord holland oostblok


prive ontvangst noord holland oostblok

En verder loopt oplichtster Angelique K. Haar vriend was een zogenaamde katvanger , een fenomeen dat steeds vaker voorkomt. In deze uitzending aandacht voor een man die zichzelf "maagdenleraar" en "maagdendokter" noemt. Hij nodigt minderjarige meisjes uit voor seksles. Verder louche leenbedrijven van de beruchte oplichter Patrick Wiendels die mensen met schulden nog verder in de problemen brengen. In deze uitzending een eigenaar van een modellenbureau, die meisjes uitnodigt voor fotoshoots, en ze vervolgens dronken voert.

Dat is echter nog niet alles. Verder een oude bekende, Vincent D. De seks vond daadwerkelijk plaats, maar de betaling bleef altijd achterwege. In deze uitzending, een crimineel die laptops bestelde op naam van verschillende bedrijven, ze geleverd kreeg, maar ze nooit betaalde. Ook koeriersbedrijven en hotels bleven zitten met onbetaalde rekeningen. Tijdens de undercover actie sprak Albert de man. Ook werd de politie gebeld, die hem meenam voor verhoor.

Diezelfde avond werd hij echter alweer vrijgelaten. Bij weer een nieuwe bestelling wordt weer een undercover actie in werking gezet. Alberto gaat samen met de koerier naar Schiphol om de bestelling laptops af te leveren. Daar staat ook de politie klaar om de oplichter in de boeien te slaan. Deze keer had de actie meer succes, Jeroen I.

In deze uitzending een malafide paardenhandelaar, die zieke en kreupele paarden verkoopt. Deze uitzending zou oorspronkelijk op 16 mei zijn uitgezonden. Echter, de uitzending werd door de rechter verboden. Een week later dan gepland, is deze aflevering alsnog uitgezonden. Misstanden bij sollicitaties en Bureau Jeugdzorg. In deze uitzending managers die tijdens sollicitatiegesprekken aangeven de vrouwen alleen te willen aannemen als ze bereid zijn tijdens het werk seks met hen te hebben. Verder Bureau Jeugdzorg , dat faalde in de zaak van een 6-jarig jongetje, dat uit huis werd geplaatst.

Hij en zijn moeder werden mishandeld door de vader van het jongetje. Acht gezinsvoogden, en ruim een jaar later, mag ze haar zoon slechts anderhalf uur per drie weken zien. Het jongetje zou speltherapie krijgen, maar dat is nooit gebeurd. Ook is er geen plan van aanpak, kwam er geen onderzoek naar de situatie, waren de gezinsvoogden niet op de hoogte van het dossier, en raakte een medewerker van Jeugdzorg een positief rapport over de geestelijke gesteldheid van de moeder kwijt. Uiteindelijk gaf Bureau Jeugdzorg haar fouten toe, en werden er onderzoeken naar ingesteld.

In deze uitzending het verhaal van een geheim document met zeer privacygevoelige informatie van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties dat op straat kwam te liggen.

Het betreft een zogenaamde signaleringslijst, waarop mensen staan die geen paspoort uitgereikt mogen krijgen. Alberto heeft de lijst teruggegeven aan de directeur van het Agentschap Basisadministratie Persoonsgegevens en Reisdocumenten, van het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Verder hondensmokkel vanuit het voormalige Oostblok. Pups worden geïmporteerd en verkocht als rasdieren. De benodigde papieren worden vervalst. Ook worden er zieke honden verhandeld. Deze uitzending gaat geheel over de sekte Miracle of Love , die onder andere in Nederland actief is.

Tijdens de uitzending wordt duidelijk wat er zich binnen de muren van de sekte afspeelt en hoe makkelijk mensen daar slachtoffer van kunnen worden.

In deze uitzending is er aandacht voor een nieuwe vorm van bankfraude, waarbij criminelen bankpassen van andere mensen gebruiken. Dit gaat soms onder dwang, maar er zijn ook mensen die tegen een vergoeding hun bankrekening laten gebruiken door de criminelen. De rekeninghouder is echter verantwoordelijk voor het geld dat op de eigen rekening staat. Deze uitzending gaat over jongeren die met valse beloftes en leugens worden overgehaald om drugs te smokkelen. Als ze worden gepakt, verdwijnen ze voor jaren achter de tralies.

Verder ontmaskert Alberto een zelfbenoemde seksleraar die zijn lusten wil botvieren op een jarig meisje. Deze uitzending gaat over Investeringsmaatschappij De Westerhaven Groep uit Groningen die meer dan vier miljoen euro uit de zakken klopt van onschuldige personen om te investeren in Oost-Europees vastgoed. De gedupeerden zien hun geld nooit meer terug. Alberto spoort de man achter de organisatie op, confronteert hem en achterhaalt de waarheid. Gewetenloze oplichtster Aranka D.

Bruidsjurken worden te laat of zelfs kapot geleverd. Alberto Stegeman confronteert haar hiermee. Deze uitzending gaat over de beveiliging van de Eindhovense tbs-kliniek De Woenselse Poort. Via een smokkelroute kunnen eenvoudig wapens en drugs naar binnen worden gesmokkeld, door bewoners die terugkeren naar de kliniek, nadat ze onder begeleiding naar een nabijgelegen café zijn geweest.

Deze uitzending gaat over een 'wonderdokter' die beweert kanker te kunnen genezen. Verder beroepsoplichtster Bonnie V. Alberto lokt haar in de val. Deze uitzending gaat over een spermadonor die heeft verzwegen het syndroom van Asperger te hebben, een autistische aandoening die erfelijk kan zijn. Een rechtszaak om deze uitzending tegen te houden werd door Alberto gewonnen. Deze uitzending gaat over harddrugs. Deze blijken kinderlijk eenvoudig te koop te zijn via het internet, waar open en bloot wordt geadverteerd.

Verder een werknemer van Ikea die uit het magazijn gestolen spullen verkoopt voor de helft van de prijs, aan huis bezorgd. Alberto doet onderzoek naar een wereldwijd netwerk van kinderporno, dat het anonieme Tor-netwerk gebruikt om ongestoord te werk te kunnen gaan. Een lid van de wereldwijde organisatie Anonymous brengt Alberto op de hoogte van deze praktijken. Vervolgens lokt Alberto een Belgische man in de val. Deze uitzending begint met een update over de Belgische pedofiel, uit de aflevering van 12 februari een week eerder.

Vervolgens gaat Alberto undercover naar de Beverwijkse Bazaar. Hij ontmaskert daar een handelaar in illegale wapens, die zelfs boksbeugels verkoopt aan kinderen. Tevens werkt een meisje van elf achter de balie van de winkel. Verder beroepsoplichtster Angelique K. Alberto ontmaskert haar voor een tweede keer, door haar op heterdaad te betrappen.

Spullen aanbieden in ruil voor seks en Gecoupeerde honden. Deze uitzending gaat over spullen ruilen in ruil voor seks. De vrouwelijke collega's van Alberto onderzoeken hoe de verkopers te werk gaan. Verder een vrouw met gecoupeerde honden. De vrouw ontkent dat dierenmishandeling verboden is. Alberto ontmaskert de hondenfokker door haar honden te laten verkopen aan Alberto's collega's.

Gedurende de eerste tien minuten, in navolging van de aflevering van vorige week, laat Alberto een vrouwelijke collega contact opnemen met een tandtechnicus die zijn diensten aanbiedt in ruil voor seks. In de rest van de aflevering komt Albert in contact met meerdere GHB-dealers, onder wie een man die niet alleen GHB levert, maar het ook zelf produceert.

Verder praat hij met enkele GHB-verslaafden. In deze uitzending gestolen goederen die nooit betaald zijn. Een man die gereedschapswagen verkoopt, blijkt later dat de koper niet betaald heeft. Later gaan er twee collega's naar de vrouw toe of de gereedschapswagen echt gestolen is. Echter, er zijn meerdere bedrijven die gedupeerd van zijn. Alberto confronteert de vrouw die de goederen gestolen heeft. Een minderjarig meisje wordt gechanteerd door een modelfotograaf, die naakte webcambeelden van haar heeft.

Samen gaan ze op zoek naar de dader. Tijdens het wachten van de dader, is de dader door de politie opgepakt. In deze uitzending een ontmaskering van een pinpasfraudeur waar het tot een wilde achtervolging leidt. Verder Alberto en zijn collega's gaan undercover als een homofiel naar een hulporganisatie. In deze uitzending zijn er twee pedofielen die van het internet komen, seks willen hebben met minderjarige meisjes. Alberto zoekt het bewijsmateriaal en spoort deze twee pedofielen op.

Daarna confronteert Alberto deze twee pedofielen. Oplichting met ouders en Oplichting met Arie S. In deze uitzending heeft Alberto een gesprek met een jongen die is opgelicht door zijn moeder en stiefvader. Ook doet Alberto onderzoek naar de oplichtingspraktijken van Arie S. Alberto en zijn team verzamelen bewijsmateriaal en hij confronteert in beide gevallen de oplichters. In deze uitzending gaat het over Twan van R. Drie vrouwen maakten een relatie via een datingsite met Twan.

Hij was eerst een aardige man, maar later is hij een oplichter en mishandelaar. Alberto komt in actie en laat een collega naar een restaurant toe om met Twan een date te houden. Terwijl een andere collega hen in de gaten houdt. Na de date komen Alberto, de drie gedupeerde vrouwen en een bewaker in actie en confronteren hem, maar zijn zoon komt agressief over tegen de bewaker.

Twan en zijn zoon lopen weg naar de parkeerplaats. Alberto belt later de politie om hen aan te houden. Wanneer de politie arriveert houden ze Twan en zijn broer onder schot waarna die vervolgens gearresteerd worden.

In deze uitzending gaat Alberto naar Thailand. Hij onderzoekt kinderprostitutie in Pattaya. Later laat hij samen met de lokale warenautoriteiten de beelden zien en bespreken ze met elkaar. Hij volgt met een verborgen camera in een kroeg vol met kinderprostitutie. Alberto confronteert de eigenaar samen met tientallen politie uit Bangkok. Verder volgt hij Peter A. In deze uitzending gaat Alberto verder met de Nederlandse pedofiel Peter A. Verder onderzoekt Alberto de slotendiefstal met Walter H.

Alberto en zijn team verzamelen de bewijsmaterialen en Alberto confronteert Walter H. In deze uitzending onderzoek naar internet-oplichtster Pauline van der H. Zij verkoopt op internet gewilde en dure telefoons. Ook gebruikt ze vele schuilnamen en e-mailadressen. Onder het mom van het kopen van een telefoon zoekt Alberto haar thuis op. Verder laat Alberto zien hoe het mogelijk is om een taakstraf af te kopen. In deze uitzending een oplichter die slachtoffers maakt door mensen meerdere telefoonabonnementen af te laten sluiten, waar ze vervolgens niet meer van af kunnen komen.

Hij wordt door Alberto geconfronteerd met zijn illegale praktijken. Verder een ondernemer die slachtoffer dreigt te worden van creditcardfraude, en zich in de steek gelaten voelt door de politie. Alberto gaat undercover als koerier om de fraudeur alsnog in de val te lokken. In deze uitzending, net als vorige week, nogmaals aandacht voor oplichting met telefoonabonnementen.

Verder megafraudeur Eric P. Zijn oplichtingen worden op de verborgen camera vastgelegd. In deze uitzending zijn er twee vrouwen die opgelicht zijn door een hobbyfotograaf. Alberto confronteert de fotograaf. Alberto confronteert de oplichter, maar zonder succes.

De oplichter krijgt later bezoek van de politie, en zal een hoge straf krijgen voor deze oplichtingen. In deze uitzending aandacht voor een man met bizarre plannen. Hij wil graag honden misbruiken en seks ermee hebben. Alberto verzamelt bewijsmateriaal en confronteert de man, door hem middels een collega met een hond in de val te laten lokken.

Hoewel de man snel wegrent, wordt hij al snel gearresteerd door de van tevoren ingelichte politie. Daarna aandacht voor een man die Kalasjnikov geweren kan regelen.

Nadat er een bestelling is geplaatst, is de verkoper echter niet meer te bereiken. Verder uitgebreid aandacht voor zaken uit eerdere afleveringen van dit seizoen. Alberto biedt ook zijn excuses aan voor het beschuldigen van twee oplichters. Na verder onderzoek bleken zij niet schuldig te zijn. In deze uitzending gaat Alberto op onderzoek naar de pedofiele vrouw. Hij zoekt uit wat de pedofiele vrouw doet en hoe het allemaal verloopt.

Een vrouwelijke collega van Stegeman doet zich voor als de pedofiele vrouw Liesbeth die zich geen raad weet met haar gevoelens en hulp zoekt.

Ze wordt in contact gebracht met een andere pedofiele Nederlandse vrouw die in Athene woont. In plaats van hulp te bieden faciliteert en moedigt de vrouw misbruik aan, onder andere door te regelen dat 'Liesbeth' op het 2-jarige dochtertje van een onwetende Griekse vader kan passen. De vrouw wordt door Stegeman geconfronteerd en uiteindelijk door de Griekse politie gearresteerd. Lek beveiliging ziekenhuis en oplichter Patrick Wiendels.

Een anonieme tipgever laat zien hoe het is om als buitenstaander zware middelen bij een ziekenhuis op eenvoudige wijze te stelen. In deze uitzending confronteert Alberto ook meester in de oplichting: Stichting Hulphond Friesland en acquisitiefraude. In deze uitzending gaat over Stichting Hulphond Friesland, die hulphonden verkoopt aan hulpbehoevende kinderen. De hulphonden blijken niet voldoende getraind te zijn. Verder een geval van acquisitiefraude. Bedrijven krijgen facturen voor advertenties waar ze nooit opdracht voor hebben gegeven.

Op aanvraag wordt een orderbevestiging toegestuurd, compleet met vervalste handtekening van de directeur. Verborgen illegale kledingzaak en kinderpornofotograaf. Deze uitzending gaat over een verborgen illegale kledingzaak.

Het blijkt dat de naam en de exacte locatie van de kledingzaak niet bekend zijn. De collega's van Alberto gaan op onderzoek en doen zich voor als klant om bij de kledingzaak te komen en nemen het allemaal op met een verborgen camera. Alberto confronteert de man, maar daar is man niet gewenst mee. Dus gaat Alberto naar de autoriteiten van de kledingmerken.

Verder een man die foto's stuurt naar de freelance fotograaf. Blijkbaar zijn de foto's met kinderporno. De man is een kinderpornofotograaf en een verzamelaar met kinderporno. De fotograaf gaat naar de man en maakt bewijsmaterialen met behulp van een verborgen camera.

Daarna confronteert Alberto de man en belt de politie om de man vrijwillig te kunnen aanhouden. In deze uitzending vertelt een Chinese masseuse hoe ze als slaaf wordt behandeld door haar werkgever. Hierbij worden de verborgen camera's ingezet om schokkende beelden te krijgen. Albert confronteert de eigenaar van de massagesalon. Verder koopt een collega van Alberto een vervalst diploma via de illegale website. Alberto confronteert de man en wordt direct aangehouden door de politie. In deze uitzending is een directeur van een natuurgeneeskundig centrum, die aangeeft aids en kanker te kunnen genezen.

De man raadt verder aan met chemotherapie te stoppen, omdat het kanker zou veroorzaken. Verder een vervolg op de uitzending van 17 februari Alberto regelt via Stichting Hulphond Nederland een nieuwe hulphond voor de autistische Anouk. Op woensdag 3 april , vermeldt Alberto Stegeman via Twitter dat Anouk precies op haar verjaardag een nieuwe hulphond heeft gekregen. In deze uitzending wordt modellenscout Frank V. De modellenscout heeft geen opdrachten van klanten en heeft grote betalingsachterstand bij zowel modellen als medewerkers.

Verder een Belgische vrouw die op haar boerderij privéshows geeft, waarbij ze seks heeft met dieren. Vanuit de hele wereld komen mensen langs voor dergelijke shows. De vrouw is tevens van plan dvd's met dierenporno uit te brengen. Hoewel het in Nederland verboden is, komt het couperen van de oren en staarten van honden nog altijd voor. Ook bij een 'American Bully ' show zijn bij de meeste honden de oren afgesneden. Bij een kennel blijkt het eenvoudig te regelen.

De undercover actie bij een gepensioneerde Belgische dierenarts die honden coupeert dreigt uit de hand te lopen, als de dierenarts de verborgen camera opmerkt. Aan het einde van deze aflevering komt Alberto nog terug op eerdere afleveringen van dit seizoen.

Zo is Patrick Wiendels inmiddels aangehouden door de politie. Verder leidde de aflevering over acquisitiefraude tot een groot aantal meldingen over valse facturen, en een groot onderzoek in de Benelux. De Inspectie voor de Gezondheidszorg is samen met het Openbaar Ministerie een onderzoekt gestart naar het natuurgeneeskundig centrum. Ook de eigenaren van het massagesalon dat masseuses uitbuitte zijn inmiddels aangehouden. Een jeugdtrainer van een voetbalvereniging heeft jarenlang kinderpornografische foto's gemaakt van jonge spelers.

Een van de slachtoffers neemt een bekentenis op, met behulp van een verborgen camera. Samen met Alberto levert hij dat bewijs aan de politie, die de man vervolgens arresteert. De man wordt uiteindelijk door de rechtbank veroordeeld. APK fraude en Misleidende cosmetische behandelingen. In deze uitzending gaat over APK fraude. Ook de controles van de RDW leidt de autobranche een andere weg om fraudes te laten voorkomen.

Een redacteur, de tipgever en de fraudeurs gaan samen naar de RDW voor een herkeuring. Direct daarna confronteert Alberto de fraudeurs en zij raken hun erkenning kwijt. Verder een misleidende cosmetische behandelaar Emel van S..

Alberto bespreekt dit met de slachtoffers. Daarna gaat Alberto samen met de politie om haar te arresteren. De rechter bepaalt hoeveel maanden gevangenisstraf ze krijgt. In deze uitzending gaat het over internationale drugsnetwerk. Er is een handelaar die witte wijn verhandelt, maar er worden drugs verhandeld, met name van GHB en wat genotsmiddelen.

Alberto en zijn team onderzoeken het drugsnetwerk met verschillende drugsdealers. Op Rotterdam Centraal verhandelt de baas van de drugshandel John met een redacteur. Hierna wordt de drugsbaas door de politie aangehouden en krijgt hij van de rechter 18 maanden cel, waarvan 6 maanden voorwaardelijk. Taxionveiligheid en Beveiliging in een gevangenis. In deze uitzending komen er verschillende taxichauffeurs aan bod. Alle taxichauffeurs hebben één doel: Alberto confronteert twee taxichauffeurs en dat door met behulp van opgenomen verborgencamerabeelden, die zijn collega's hebben gemaakt.

Hierin smokkelen een aantal mensen spullen naar de gevangenen. Alberto bespreekt dit met de directie, maar pas vier maanden later en dat door met behulp van opgenomen verborgencamerabeelden. In deze uitzending staat het speciaal in het teken van oplichterspraktijken. De eerste oplichters zijn twee jonge vrouwen, Jacqueline N. Klanten kopen spullen van de oplichters bij Marktplaats.

De klanten betalen via de bankrekening aan de oplichters, maar de spullen worden niet geleverd. Het team van Undercover in Nederland gaat met een verborgen camera naar de oplichters voor het onderzoek.

Dat doen ze door middel van een zogenaamde pakketbedrijf met een autoprijs en een ontmoeting met een bekende Nederlander. Alberto is de bekende Nederlander en confronteert beide oplichters. Het team maakt een eigen bedrijf om hem te kunnen ondervragen voor een verbouwing. Hierna confronteert Alberto de oplichter met als gevolg dat hij de politie belt voor mishandeling, maar de oplichter heeft zich later bekendgemaakt en wordt voorgeleid bij de rechter.

In deze uitzending zijn er twee kapperszaken, waarvan beide kappers vrouwen aanranden. De eerste kapper heeft een eigen kapperszaak in Hoorn. Ook heeft hij achter de kapperszaak een geheim massagesalon. Waarin hij vooral vrouwen masseert, maar dat leidt tot een seksuele aanranding.

De tweede kapper is een lustkapper Harry S. Hij is al eerder veroordeeld voor aanrandingen, maar is nog steeds ermee doorgegaan. Hij pleegt vooral bij vrouwen seksuele aanrandingen tijdens een knipbeurt. Het team van Undercover in Nederland gaat met een verborgen camera naar de kappers voor een onderzoek. Even later confronteert Albert beide kappers, maar de kappers worden niet opgepakt. In deze uitzending is een bekende kinderpornoverzamelaar Erik L.

Pooier Chris een collega van Alberto maakt afspraken met Erik L. Tevens maakt Erik L. Hierna confronteert Alberto Erik L. ALS-patiënt Aernout Koole gaat undercover en probeert de middelen uit die de arts voorschrijft, maar hij komt bedrogen uit.

Alberto doet onderzoek naar hulp bij zelfdoding. Een medewerker doet zich voor als de suïcidale Sonja. Zij voert onder meer gesprekken met hulpverlener Ton V. Na 2 gesprekken lukt het haar om zelfmoordpoeder te krijgen. In deze aflevering wordt aandacht besteed aan de auto expert Niels de R. Alberto komt bij een slachtoffer terecht die in leugens geloofde van Geert van Z. Op deze manier kon hij het leven van het slachtoffer gedeeltelijk beïnvloeden. Stegeman onderzoekt verder hoe het mogelijk is om je identiteit te verkopen.

Betaling blijft in zo'n situatie altijd uit. Vervolgens komen er allerlei rekeningen binnen van goederen en diensten die de dader geniet maar op naam van het slachtoffer staan die dit ook moet betalen. In deze uitzending handelt Stegeman in vals geld met een dealer. Verder smokkelt Alberto Stegeman nepwapens de Rechtbank van Utrecht binnen. Stegeman doet zich als 'hoerenloper' voor, op zoek naar betaalde seks in de auto 'cardate'. Sommige prostituees zijn bereid tegen extra betaling onveilig te vrijen, anderen zijn minderjarig.

Een vrouwelijke collega van Stegeman doet zich voor als minderjarige prostituee, en Stegeman zelf vermomt zich als pooier. Mannen die ondanks duidelijke hints van minderjarigheid en uitbuiting toch seks willen, worden door Stegeman geconfronteerd. Alberto probeert een licht gehandicapte man die verzeild is geraakt in de oplichting te helpen.

Alberto gaat undercover proberen vast te leggen hoe verschillende schietverenigingen in Nederland omgaan met de aangescherpte procedures betreffende het schieten. Martin Melro is berucht in binnen- en buitenland vanwege oplichting. Alberto confronteert hem met zijn praktijken maar Melro gaat daarna gewoon weg. Heb je zin in een geile spannende date bel mij bij geen gehoor appen aub tot gauw Heb je zin in een geile spannende date bel mij bij geen High Class Escort Service.

Oxytocine komt vrij tijdens je orgasme, maar wat doet het met je? Lees er alles over Klaar komen en orgasme van een vrouw Squirten — Squiring — spuitend klaar komen G-spot of G-plek Zelfbevrediging vrouw met sexspeeltjes Hoe moet je pijpen Beffen wat is dat en hoe doe je dat Beflapje Anale seks Anaal spoelen Anaal douche voor mensen die schoon willen zijn Anus bleken, maar ook je vagina en je oksels kan je zelf veilig doen!

Massage studio Roses Ontspannende en erotische massages - dames gevraagd! Het is niet toegestaan om advertenties te publiceren die referenties bevatten naar seksuele diensten in ruil voor geld. Vagina stinkt na seks. Ik verwacht discretie, wederzijds respect en hygiëne. Hier een jonge dame Nederlands afkomst, slank met een heerlijke natte kut die wacht op jou! Soms zijn er escorts die geen Paydate willen als u minder valide bent.

Een massage voor de gevorderde levensgenieters! Voorkom grote problemen en kies een gevalideerde hoer! Escort Charlotte is een sympathieke ruimdenkende dame die zonder schroom ook graag de daad bij het woord wil voegen, zoals haar sexy verschijning al laat vermoeden is zij daadwerkelijk een zwoele stoeipoes die zondermeer de ideale partner is om u te begeleiden in een wonderlijke tuin van lust en begeerte.

De verdienste liegen er dan ook niet om, een gemiddelde hoer verdiend meer in een week, dan een medewerker in een supermarkt in een maand.

. Alberto Stegeman is producent-eindredacteur van Noordkaap TV Producties, dat deze programmareeks voor SBS 6 produceert De onderwerpen liepen uiteen van louche privédetectives tot handel in illegale wapens. .. Verder hondensmokkel vanuit het voormalige Oostblok. .. Ook de ontvangst van salaris bleef uit. 13 mei 24 april Category: Prive ontvangst hardenberg body to body den haag Winaldum Actrice modellen, erotic gratis video hommo sex thai massage prive Noord- Holland, spelen video. Het is niet het mooiste oostblok. prive. Wij hebben alle sex advertenties van vrouwen in Noord-holland die een sex Lief Hollands huisvrouwtje verwend nette heren Prive ontvangst Huisvrouw 27 Een soort Ik vind dames uit het Oostblok over het algemeen wel hele mooie.

Prive ontvangst noord holland oostblok

Prive ontvangst noord holland oostblok

: Prive ontvangst noord holland oostblok

SEX GEFILMD PRIVEONTVANGST GOUDA Een medewerker van het programma doet zich voor als investeerder waarna Alberto de ronselaar confronteert. De man belooft dat hij allerlei soorten problemen kan oplossen, maar dat blijkt niet waar te zijn. Deze uitzending ging over illegale handel, onder andere in mensenschedels en vrachtwagens vol nepkleding. Alberto en zijn team verzamelen de bewijsmaterialen en Alberto confronteert Walter H. Ook de controles van de RDW leidt de autobranche een andere opa kleindochter sex shemale ontvangst om fraudes te laten voorkomen. De gedupeerden zien hun geld nooit meer terug. Liefhebbers vertellen wat hen hiertoe aanspreekt.
Prive ontvangst noord holland oostblok Het betreft een zogenaamde signaleringslijst, waarop mensen staan die geen paspoort uitgereikt mogen krijgen. Met een simpele beweging hingen haar heerlijke, grote borsten klaar voor het liefdesspel. In deze aflevering het vervolg op het onderzoek naar de misstanden in de gastouderopvang. Alberto Stegeman deed zich voor als een Zweedse toerist met een rugzak. Soms zijn er escorts die geen Paydate willen als u minder valide bent. In werkelijkheid blijkt hij geen arts te zijn.
Oude kut neuken jose neuken 806
BLANKE MAN NEUKT NEGERIN THUISONTVANGST ZEELAND 3
Prive ontvangst almere pijpen in de natuur 875

2 LULLEN IN 1 KUT TWEE MEISJES VINGEREN

Daarna heb ik haar borsten uitgebreid gestreeld en gelikt. Uiteindelijk belandde ik tussen haar warme benen en heb ik haar gebeft. Ik weet niet wat ze allemaal zei Russisch? Daarna heb ik haar heerlijk doge style geneukt, met uitzicht op haar mooie, flinke kont. Haar borsten zwaaiden ondertussen wild heen en weer.

Het duurde niet lang voordat ik klaarkwam en onder het genot van een korte! Bij de tweede ronde boog Rebeca zich over mijn pik en begon me heerlijk te pijpen. Het duurde wederom niet lang voordat ik mijn hoogtepunt bereikte. Na een verkwikkende douche keerde ik voldaan weer huiswaarts. Rebeca is een lieve, leuke meid. Behandel haar met respect en je hebt een leuke, geile tijd Laatst gewijzigd door Morpheus ; , Toen ik er was, moest ik een half uur wachten, want een vriendin was bezig met een klant.

Daarvoor stuurde ze mij kastje naar muurtje. Op een gegeven moment vroeg ze of ik een bootje zie staan, ja dat zie ik. Naast het bootje was een boothuis waar ze dus ontvangt. In werd de man al ontmaskerd in de aflevering over kinderprostitutie. Nu blijkt dat de man ook aan onder andere drugs- en wapenhandel doet. Deze uitzending ging over internetcriminaliteit.

Goedgelovige internetgebruikers worden opgelicht en bedrogen. Ook was te zien hoe een veertienjarige jongen 's nachts bij Alberto langskomt voor een seksafspraak.

Deze uitzending ging over mannen die zich veelal op internet aanbieden als zaaddonor, maar vooral uit blijken op seks. Partners blijken vaak niet op de hoogte, en gezondheidsverklaringen tellen niet. Deze uitzending ging over malafide verkopers. Zo zijn miljoenen adresgegevens te koop, biedt een seksclubeigenaar een ton in het vooruitzicht voor een driehoeksrelatie met twee vrouwen en krijgt Alberto de mogelijkheid valse diploma's te kopen.

Ook werd ingegaan op ontwikkelingen rondom eerdere afleveringen. Deze uitzending ongeveer 70 minuten ging over de beveiliging van Luchthaven Schiphol. Deze uitzending ging over de beveiliging van Defensie op Nederlandse lucht- en landmachtbases. Alberto wist toegang te krijgen tot een luchthaven en een nepbom aan boord van een vliegtuig te brengen. Deze uitzending ging over de wereld van foute fotografen; mannen die zich voordoen als professionele fotografen beloven meisjes een glansrijke modellencarrière maar zijn alleen uit op seks.

Deze uitzending ging over hoe eenvoudig het is om aan illegale vuurwapens te komen. Er werd zelfs een mitrailleur bemachtigd. Deze uitzending ging over het kopen van een illegale APK , zonder dat de auto ooit werd gezien.

Daarnaast werd de illegale wiethandel blootgelegd. Op 27 december werd bekend dat Stegeman wederom bij Schiphol was binnengedrongen, door de beveiliging te omzeilen met een valse KLM -pas.

Dit was de tweede keer dat dit lukte. Stegeman kon met gemak de beveiliging omzeilen, een hangar binnenlopen en het koninklijke vliegtuig aanraken, zonder dat er ook maar enkele beveiligingsmedewerkers rondliepen.

De uitzending kreeg veel media-aandacht. Deze uitzending ging over Alberto Stegeman die zich voordeed als een meisje dat enige maanden seksvoorstellen deed, die in samenwerking met BJZ een man bewust van de fake! Ook is te zien in deze aflevering hoe Alberto Stegeman verder komt op Schiphol-Oost.

Eenmaal op het terrein loopt de undercoverjournalist met gemak door naar het vliegtuig van de Koningin. Deze uitzending ging over seks als ruilmiddel. Het bleek geen probleem om een complete boerderij te laten verbouwen in ruil voor seks. In zijn zoektocht kwam Alberto Stegeman zelfs een grote oplichter tegen, Vincent D. Deze uitzending ging over alternatieve genezers, die tegen het advies van doktoren ingaan, en zelfs ongeneeslijk zieken hoop op genezing bieden.

Deze uitzending ging over illegale handel, onder andere in mensenschedels en vrachtwagens vol nepkleding. Deze uitzending ging over mensen die uit financiële nood hun nieren willen verkopen. Ook infiltreerde Undercover in Nederland een pedofiele praatgroep waar de voormalige voorzitter nieuwe leden uitlegt hoe kinderporno te verbergen is voor politie en justitie.

Deze uitzending ging over medicijnen, zoals morfine, die op straat worden verkocht als drugs. Daarnaast wordt Alberto Stegeman geconfronteerd met een hondenfokker die zijn honden in Oostenrijk wil laten vechten met wilde zwijnen. Deze uitzending ging over malafide huisbazen, die massaal studenten misleiden. Albert zit uren vast op een politiebureau in Utrecht, nadat hij geconfronteerd wordt met een huisjesmelker.

Verder blijkt een oplichter, Vincent D. Alberto zoekt de man op, en confronteert hem met nieuwe slachtoffers. De man werd veroordeeld tot 9 maanden onvoorwaardelijke gevangenisstraf. In deze uitzending werd bekend dat medewerkers van het programma Undercover in Nederland paleis Noordeinde waren binnengekomen. Zij kwamen via de hoofdingang binnen, door middel van zichzelf aan te melden, met een bestelbus.

In de bus zat een nepbom. Deze uitzending ging over een man die door zijn voormalige werkgever in een vastgoeddeal werd betrokken en daar ruim een ton schuld aan heeft overgehouden. De werkgever, zijn compagnon, de bank, de notaris en de taxateur zeggen allen geen schuld te hebben. De werkgever biedt de man de mogelijkheid aan om drugs voor hem te smokkelen naar Peru, om zo van zijn schulden af te komen.

Deze uitzending ging over de wereld van illegale handelaren in extreem gevaarlijk vuurwerk. Het illegaal bemachtigde vuurwerk wordt door vuurwerkdeskundigen getest op poppen, pompoenen en kasten.

Ook wordt er met een slachtoffer gesproken die verkeerd is omgegaan met vuurwerk. Deze uitzending ging over oplichter Dimitri P. In België zijn veel vuurwapens te koop die in Nederland illegaal zijn. Deze zijn daar zonder legitimatie of vergunning te koop.

Daarnaast in deze uitzending aandacht voor hoe wapens, kogels en explosieven Nederland per post binnenkomen. Het blijkt dat post binnen de Europese Unie niet of nauwelijks wordt gecontroleerd.

In deze uitzending wordt een lek in de beveiliging bekendgemaakt. Ook is er geprobeerd om op andere Nederlandse vliegvelden binnen te komen met een mogelijk explosief, hetgeen hem niet gelukt is. Het is hem dus wederom gelukt om een bom aan boord van een vliegtuig te brengen. In deze uitzending onder andere reacties uit binnen- en buitenland op de aflevering van vorige week.

Daarnaast een man die op Schiphol werkte als beveiliger, maar werd ontslagen omdat hij Alberto Stegeman zou kennen. En verder loopt oplichtster Angelique K. Haar vriend was een zogenaamde katvanger , een fenomeen dat steeds vaker voorkomt. In deze uitzending aandacht voor een man die zichzelf "maagdenleraar" en "maagdendokter" noemt. Hij nodigt minderjarige meisjes uit voor seksles. Verder louche leenbedrijven van de beruchte oplichter Patrick Wiendels die mensen met schulden nog verder in de problemen brengen.

In deze uitzending een eigenaar van een modellenbureau, die meisjes uitnodigt voor fotoshoots, en ze vervolgens dronken voert. Dat is echter nog niet alles. Verder een oude bekende, Vincent D.

De seks vond daadwerkelijk plaats, maar de betaling bleef altijd achterwege. In deze uitzending, een crimineel die laptops bestelde op naam van verschillende bedrijven, ze geleverd kreeg, maar ze nooit betaalde.

Ook koeriersbedrijven en hotels bleven zitten met onbetaalde rekeningen. Tijdens de undercover actie sprak Albert de man. Ook werd de politie gebeld, die hem meenam voor verhoor. Diezelfde avond werd hij echter alweer vrijgelaten. Bij weer een nieuwe bestelling wordt weer een undercover actie in werking gezet. Alberto gaat samen met de koerier naar Schiphol om de bestelling laptops af te leveren.

Daar staat ook de politie klaar om de oplichter in de boeien te slaan. Deze keer had de actie meer succes, Jeroen I. In deze uitzending een malafide paardenhandelaar, die zieke en kreupele paarden verkoopt.

Deze uitzending zou oorspronkelijk op 16 mei zijn uitgezonden. Echter, de uitzending werd door de rechter verboden. Een week later dan gepland, is deze aflevering alsnog uitgezonden.

Misstanden bij sollicitaties en Bureau Jeugdzorg. In deze uitzending managers die tijdens sollicitatiegesprekken aangeven de vrouwen alleen te willen aannemen als ze bereid zijn tijdens het werk seks met hen te hebben. Verder Bureau Jeugdzorg , dat faalde in de zaak van een 6-jarig jongetje, dat uit huis werd geplaatst. Hij en zijn moeder werden mishandeld door de vader van het jongetje.

Acht gezinsvoogden, en ruim een jaar later, mag ze haar zoon slechts anderhalf uur per drie weken zien. Het jongetje zou speltherapie krijgen, maar dat is nooit gebeurd.

Ook is er geen plan van aanpak, kwam er geen onderzoek naar de situatie, waren de gezinsvoogden niet op de hoogte van het dossier, en raakte een medewerker van Jeugdzorg een positief rapport over de geestelijke gesteldheid van de moeder kwijt. Uiteindelijk gaf Bureau Jeugdzorg haar fouten toe, en werden er onderzoeken naar ingesteld. In deze uitzending het verhaal van een geheim document met zeer privacygevoelige informatie van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties dat op straat kwam te liggen.

Het betreft een zogenaamde signaleringslijst, waarop mensen staan die geen paspoort uitgereikt mogen krijgen. Alberto heeft de lijst teruggegeven aan de directeur van het Agentschap Basisadministratie Persoonsgegevens en Reisdocumenten, van het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Verder hondensmokkel vanuit het voormalige Oostblok. Pups worden geïmporteerd en verkocht als rasdieren. De benodigde papieren worden vervalst. Ook worden er zieke honden verhandeld. Deze uitzending gaat geheel over de sekte Miracle of Love , die onder andere in Nederland actief is.

Tijdens de uitzending wordt duidelijk wat er zich binnen de muren van de sekte afspeelt en hoe makkelijk mensen daar slachtoffer van kunnen worden.

In deze uitzending is er aandacht voor een nieuwe vorm van bankfraude, waarbij criminelen bankpassen van andere mensen gebruiken. Dit gaat soms onder dwang, maar er zijn ook mensen die tegen een vergoeding hun bankrekening laten gebruiken door de criminelen. De rekeninghouder is echter verantwoordelijk voor het geld dat op de eigen rekening staat.

Deze uitzending gaat over jongeren die met valse beloftes en leugens worden overgehaald om drugs te smokkelen. Als ze worden gepakt, verdwijnen ze voor jaren achter de tralies. Verder ontmaskert Alberto een zelfbenoemde seksleraar die zijn lusten wil botvieren op een jarig meisje. Deze uitzending gaat over Investeringsmaatschappij De Westerhaven Groep uit Groningen die meer dan vier miljoen euro uit de zakken klopt van onschuldige personen om te investeren in Oost-Europees vastgoed.

De gedupeerden zien hun geld nooit meer terug. Alberto spoort de man achter de organisatie op, confronteert hem en achterhaalt de waarheid. Gewetenloze oplichtster Aranka D. Bruidsjurken worden te laat of zelfs kapot geleverd. Alberto Stegeman confronteert haar hiermee.

Deze uitzending gaat over de beveiliging van de Eindhovense tbs-kliniek De Woenselse Poort. Via een smokkelroute kunnen eenvoudig wapens en drugs naar binnen worden gesmokkeld, door bewoners die terugkeren naar de kliniek, nadat ze onder begeleiding naar een nabijgelegen café zijn geweest.

Deze uitzending gaat over een 'wonderdokter' die beweert kanker te kunnen genezen. Verder beroepsoplichtster Bonnie V. Alberto lokt haar in de val. Deze uitzending gaat over een spermadonor die heeft verzwegen het syndroom van Asperger te hebben, een autistische aandoening die erfelijk kan zijn. Een rechtszaak om deze uitzending tegen te houden werd door Alberto gewonnen. Deze uitzending gaat over harddrugs.

Deze blijken kinderlijk eenvoudig te koop te zijn via het internet, waar open en bloot wordt geadverteerd. Verder een werknemer van Ikea die uit het magazijn gestolen spullen verkoopt voor de helft van de prijs, aan huis bezorgd.

Alberto doet onderzoek naar een wereldwijd netwerk van kinderporno, dat het anonieme Tor-netwerk gebruikt om ongestoord te werk te kunnen gaan. Een lid van de wereldwijde organisatie Anonymous brengt Alberto op de hoogte van deze praktijken. Vervolgens lokt Alberto een Belgische man in de val.

Deze uitzending begint met een update over de Belgische pedofiel, uit de aflevering van 12 februari een week eerder. Vervolgens gaat Alberto undercover naar de Beverwijkse Bazaar. Hij ontmaskert daar een handelaar in illegale wapens, die zelfs boksbeugels verkoopt aan kinderen. Tevens werkt een meisje van elf achter de balie van de winkel. Verder beroepsoplichtster Angelique K.

Alberto ontmaskert haar voor een tweede keer, door haar op heterdaad te betrappen. Spullen aanbieden in ruil voor seks en Gecoupeerde honden. Deze uitzending gaat over spullen ruilen in ruil voor seks. De vrouwelijke collega's van Alberto onderzoeken hoe de verkopers te werk gaan. Verder een vrouw met gecoupeerde honden. De vrouw ontkent dat dierenmishandeling verboden is. Alberto ontmaskert de hondenfokker door haar honden te laten verkopen aan Alberto's collega's.

Gedurende de eerste tien minuten, in navolging van de aflevering van vorige week, laat Alberto een vrouwelijke collega contact opnemen met een tandtechnicus die zijn diensten aanbiedt in ruil voor seks. In de rest van de aflevering komt Albert in contact met meerdere GHB-dealers, onder wie een man die niet alleen GHB levert, maar het ook zelf produceert. Verder praat hij met enkele GHB-verslaafden. In deze uitzending gestolen goederen die nooit betaald zijn.

Een man die gereedschapswagen verkoopt, blijkt later dat de koper niet betaald heeft. Later gaan er twee collega's naar de vrouw toe of de gereedschapswagen echt gestolen is. Echter, er zijn meerdere bedrijven die gedupeerd van zijn. Alberto confronteert de vrouw die de goederen gestolen heeft. Een minderjarig meisje wordt gechanteerd door een modelfotograaf, die naakte webcambeelden van haar heeft.

Samen gaan ze op zoek naar de dader. Tijdens het wachten van de dader, is de dader door de politie opgepakt. In deze uitzending een ontmaskering van een pinpasfraudeur waar het tot een wilde achtervolging leidt.

Verder Alberto en zijn collega's gaan undercover als een homofiel naar een hulporganisatie. In deze uitzending zijn er twee pedofielen die van het internet komen, seks willen hebben met minderjarige meisjes. Alberto zoekt het bewijsmateriaal en spoort deze twee pedofielen op.

Daarna confronteert Alberto deze twee pedofielen. Oplichting met ouders en Oplichting met Arie S. In deze uitzending heeft Alberto een gesprek met een jongen die is opgelicht door zijn moeder en stiefvader. Ook doet Alberto onderzoek naar de oplichtingspraktijken van Arie S. Alberto en zijn team verzamelen bewijsmateriaal en hij confronteert in beide gevallen de oplichters. In deze uitzending gaat het over Twan van R.

Drie vrouwen maakten een relatie via een datingsite met Twan. Hij was eerst een aardige man, maar later is hij een oplichter en mishandelaar. Alberto komt in actie en laat een collega naar een restaurant toe om met Twan een date te houden. Terwijl een andere collega hen in de gaten houdt.

Na de date komen Alberto, de drie gedupeerde vrouwen en een bewaker in actie en confronteren hem, maar zijn zoon komt agressief over tegen de bewaker. Twan en zijn zoon lopen weg naar de parkeerplaats. Alberto belt later de politie om hen aan te houden. Wanneer de politie arriveert houden ze Twan en zijn broer onder schot waarna die vervolgens gearresteerd worden.

In deze uitzending gaat Alberto naar Thailand. Hij onderzoekt kinderprostitutie in Pattaya. Later laat hij samen met de lokale warenautoriteiten de beelden zien en bespreken ze met elkaar. Hij volgt met een verborgen camera in een kroeg vol met kinderprostitutie.

Alberto confronteert de eigenaar samen met tientallen politie uit Bangkok. Verder volgt hij Peter A. In deze uitzending gaat Alberto verder met de Nederlandse pedofiel Peter A. Verder onderzoekt Alberto de slotendiefstal met Walter H. Alberto en zijn team verzamelen de bewijsmaterialen en Alberto confronteert Walter H.

In deze uitzending onderzoek naar internet-oplichtster Pauline van der H. Zij verkoopt op internet gewilde en dure telefoons. Ook gebruikt ze vele schuilnamen en e-mailadressen. Onder het mom van het kopen van een telefoon zoekt Alberto haar thuis op. Verder laat Alberto zien hoe het mogelijk is om een taakstraf af te kopen.

In deze uitzending een oplichter die slachtoffers maakt door mensen meerdere telefoonabonnementen af te laten sluiten, waar ze vervolgens niet meer van af kunnen komen. Hij wordt door Alberto geconfronteerd met zijn illegale praktijken. Verder een ondernemer die slachtoffer dreigt te worden van creditcardfraude, en zich in de steek gelaten voelt door de politie.

Alberto gaat undercover als koerier om de fraudeur alsnog in de val te lokken. In deze uitzending, net als vorige week, nogmaals aandacht voor oplichting met telefoonabonnementen. Verder megafraudeur Eric P. Zijn oplichtingen worden op de verborgen camera vastgelegd. In deze uitzending zijn er twee vrouwen die opgelicht zijn door een hobbyfotograaf.

Alberto confronteert de fotograaf. Alberto confronteert de oplichter, maar zonder succes. De oplichter krijgt later bezoek van de politie, en zal een hoge straf krijgen voor deze oplichtingen. In deze uitzending aandacht voor een man met bizarre plannen.

Hij wil graag honden misbruiken en seks ermee hebben. Alberto verzamelt bewijsmateriaal en confronteert de man, door hem middels een collega met een hond in de val te laten lokken.

Hoewel de man snel wegrent, wordt hij al snel gearresteerd door de van tevoren ingelichte politie. Daarna aandacht voor een man die Kalasjnikov geweren kan regelen. Nadat er een bestelling is geplaatst, is de verkoper echter niet meer te bereiken. Verder uitgebreid aandacht voor zaken uit eerdere afleveringen van dit seizoen.

Alberto biedt ook zijn excuses aan voor het beschuldigen van twee oplichters. Na verder onderzoek bleken zij niet schuldig te zijn. In deze uitzending gaat Alberto op onderzoek naar de pedofiele vrouw. Hij zoekt uit wat de pedofiele vrouw doet en hoe het allemaal verloopt.

Een vrouwelijke collega van Stegeman doet zich voor als de pedofiele vrouw Liesbeth die zich geen raad weet met haar gevoelens en hulp zoekt. Ze wordt in contact gebracht met een andere pedofiele Nederlandse vrouw die in Athene woont. In plaats van hulp te bieden faciliteert en moedigt de vrouw misbruik aan, onder andere door te regelen dat 'Liesbeth' op het 2-jarige dochtertje van een onwetende Griekse vader kan passen. De vrouw wordt door Stegeman geconfronteerd en uiteindelijk door de Griekse politie gearresteerd.

Lek beveiliging ziekenhuis en oplichter Patrick Wiendels. Een anonieme tipgever laat zien hoe het is om als buitenstaander zware middelen bij een ziekenhuis op eenvoudige wijze te stelen. In deze uitzending confronteert Alberto ook meester in de oplichting: Stichting Hulphond Friesland en acquisitiefraude.

In deze uitzending gaat over Stichting Hulphond Friesland, die hulphonden verkoopt aan hulpbehoevende kinderen. De hulphonden blijken niet voldoende getraind te zijn. Verder een geval van acquisitiefraude. Bedrijven krijgen facturen voor advertenties waar ze nooit opdracht voor hebben gegeven. Op aanvraag wordt een orderbevestiging toegestuurd, compleet met vervalste handtekening van de directeur. Verborgen illegale kledingzaak en kinderpornofotograaf. Deze uitzending gaat over een verborgen illegale kledingzaak.

Het blijkt dat de naam en de exacte locatie van de kledingzaak niet bekend zijn. De collega's van Alberto gaan op onderzoek en doen zich voor als klant om bij de kledingzaak te komen en nemen het allemaal op met een verborgen camera.

Alberto confronteert de man, maar daar is man niet gewenst mee. Dus gaat Alberto naar de autoriteiten van de kledingmerken. Verder een man die foto's stuurt naar de freelance fotograaf. Blijkbaar zijn de foto's met kinderporno. De man is een kinderpornofotograaf en een verzamelaar met kinderporno. De fotograaf gaat naar de man en maakt bewijsmaterialen met behulp van een verborgen camera. Daarna confronteert Alberto de man en belt de politie om de man vrijwillig te kunnen aanhouden.

In deze uitzending vertelt een Chinese masseuse hoe ze als slaaf wordt behandeld door haar werkgever. Hierbij worden de verborgen camera's ingezet om schokkende beelden te krijgen.

Albert confronteert de eigenaar van de massagesalon. Verder koopt een collega van Alberto een vervalst diploma via de illegale website. Alberto confronteert de man en wordt direct aangehouden door de politie. In deze uitzending is een directeur van een natuurgeneeskundig centrum, die aangeeft aids en kanker te kunnen genezen. De man raadt verder aan met chemotherapie te stoppen, omdat het kanker zou veroorzaken.

Verder een vervolg op de uitzending van 17 februari Alberto regelt via Stichting Hulphond Nederland een nieuwe hulphond voor de autistische Anouk. Op woensdag 3 april , vermeldt Alberto Stegeman via Twitter dat Anouk precies op haar verjaardag een nieuwe hulphond heeft gekregen. In deze uitzending wordt modellenscout Frank V. De modellenscout heeft geen opdrachten van klanten en heeft grote betalingsachterstand bij zowel modellen als medewerkers.

Verder een Belgische vrouw die op haar boerderij privéshows geeft, waarbij ze seks heeft met dieren. Vanuit de hele wereld komen mensen langs voor dergelijke shows. De vrouw is tevens van plan dvd's met dierenporno uit te brengen.

Hoewel het in Nederland verboden is, komt het couperen van de oren en staarten van honden nog altijd voor. Ook bij een 'American Bully ' show zijn bij de meeste honden de oren afgesneden.

Bij een kennel blijkt het eenvoudig te regelen. De undercover actie bij een gepensioneerde Belgische dierenarts die honden coupeert dreigt uit de hand te lopen, als de dierenarts de verborgen camera opmerkt. Aan het einde van deze aflevering komt Alberto nog terug op eerdere afleveringen van dit seizoen.

Zo is Patrick Wiendels inmiddels aangehouden door de politie. Verder leidde de aflevering over acquisitiefraude tot een groot aantal meldingen over valse facturen, en een groot onderzoek in de Benelux. De Inspectie voor de Gezondheidszorg is samen met het Openbaar Ministerie een onderzoekt gestart naar het natuurgeneeskundig centrum.

Ook de eigenaren van het massagesalon dat masseuses uitbuitte zijn inmiddels aangehouden. Een jeugdtrainer van een voetbalvereniging heeft jarenlang kinderpornografische foto's gemaakt van jonge spelers. Een van de slachtoffers neemt een bekentenis op, met behulp van een verborgen camera.

Samen met Alberto levert hij dat bewijs aan de politie, die de man vervolgens arresteert. De man wordt uiteindelijk door de rechtbank veroordeeld. APK fraude en Misleidende cosmetische behandelingen. In deze uitzending gaat over APK fraude. Ook de controles van de RDW leidt de autobranche een andere weg om fraudes te laten voorkomen. Een redacteur, de tipgever en de fraudeurs gaan samen naar de RDW voor een herkeuring.

Direct daarna confronteert Alberto de fraudeurs en zij raken hun erkenning kwijt.