Lekkere snollen trillend klaarkomen


lekkere snollen trillend klaarkomen

...

Lekkere snollen trillend klaarkomen

Ik liet een kreun van teleurstelling horen maar ze bleek helaas onverbiddelijk. Ooooh, nog meer spanning en ik moest nu echt heel nodig plassen leek het wel. Nu nog op zoek naar een plug. Goed, hij had niet verteld hoe lang ik binnen moest blijven dus, waarom niet. Wat een geil gezicht en ik rilde van genot en opwinding. Daar wrijf je overheen. Lekkere snollen trillend klaarkomen

Mooi blond sletje weet wat pijpen is. Zijn grote lul vult de twee mondjes met sperma. Tiener moet bijna kokhalzen. Zijn stijve lul blijft maar in haar mondje spuiten. Wilde pijp scene met twee hete poesjes. Orale sex voelt bijna lekkerder dan neuken.

Super sletje geeft een geile vent oraal sex in de buiten Deze jonge snollen blijken echte pijpsletten te zijn. Mooi dame geeft een geile knaap een super blowjob. Als beloning spuit hij zijn zaad tegen haar mondje. Geile slet word helemaal wild als ze die grote zwarte pik Kijk die stijve lul in haar mondje glijden.

Geil klein meisje gulzig naar harde pik. De klodders sperma spatten tegen haar geile gezicht. Grommend zijn pik leeg spuiten in haar mondje en dan deep Alles wat daarmee te maken heeft neem je mee en in de winkel probeer je de vibrator uit en de plug ook.

Je mag niet klaarkomen! Ik wurmde mijn doorweekte slip uit en de lucht voelde koel aan op mijn natte kutje en dijen. Ik stapte de auto uit en liep de winkel binnen met dichtgeknepen keel. Eenmaal binnen verdween dit gevoel en bij het zien van zoveel erotische en op sex gerichte dingen maakte de opwinding zich weer van me meester.

Ik bedacht net wat ik het eerst zou doen toen een jonge vrouw op me toe kwam lopen. Ze leek me aardig en zag er opwindend uit. Blond haar natuurlijk wat aan de achterkant in een klein staartje zat, haar mooie ogen waren opgemaakt met zwarte mascara en ze had een hoogglanzende rode lippenstift op haar sensuele lippen. Ze droeg een heel strakke spijkerbroek met halfhoge schoenen met een hoge slanke hak.

Op haar broek droeg ze een topje dat haar navelpiercing vrij liet. Ze leek geen BH te dragen over haar stevige volle borsten. Ik stond haar nog te bekijken toen ze zei: Geef niks, je zal zien dat hier ook gewone mensen werken en binnenkomen.

Kan ik je ergens mee helpen of wil je liever even rondkijken? Ik vertelde dat ik op zoek was naar wat speeltjes en dat ik wilde rondkijken en of ik straks nog even bij haar terug mocht komen.

Ik keek even rond en zag al snel waar de speeltjes uitgestald stonden. Jemig, nooit geweten dat er zoveel verschillende waren. Na wat te hebben rondgekeken vond ik uiteindelijk een mooie vibrator. Knalroze en het formaat van een behoorlijk grote lul. Ik zag dat hij verschillende trilbewegingen kon maken dus ik besloot dat het deze werd.

Nu nog op zoek naar een plug. Ik zocht dus naar een apparaat die anders was als die van Richard. Ergens aan de zijkant dag ik een nogal futuristisch uitziende doos, Ik liep er naar toe en zag dat het een doorzichtige plug was die, volgens de beschrijving kon trillen en draadloos te bedienen was.

Dat leek me wel wat en deze werd het dus. Blij en opgewonden dat ik dit had gevonden zochten mijn ogen naar de winkeldame. Ze hielp net de enige klant in de winkel bij het afrekenen en terwijl ik naar haar toe liep verliet de man de zaak met zijn aankopen. Ik hen toen wat artikelen erover gelezen waarin de techniek staat en een soort van instructie DVD gekocht en toen was het oefenen geblazen.

Na een keer of zeven lukte het me voor de eerste keer en dat was een orgasme, poeh, ik ben nog nooit zo intens klaargekomen! Toen was ik verkocht. En het leuke is hoe vaker het lukt, hoe gemakkelijker het gaat zonder dat het orgasme minder intens wordt, integendeel. Je kunt zo intens komen dat je soms wel een meter ver spuit!! Het is overigens geen plas of zo wat je eruit spuit; het vocht is vergelijkbaar met het vocht wat een man produceert in zijn prostaat.

Ineens stopte ze en kreeg een hoogrode kleur. Ik had met stijgende verbazing en opwinding naar haar verhaal geluisterd en ineens besefte ik wat ze me aan het eind had verteld. Even leek ze zich te bedenken en toen zei ze: Zorg dat je al redelijk geil en nat bent en ga dan met twee vingers naar binnen. Het plekje zit op ca 5 cm binnenin. Zoek met je vingertoppen naar een stukje weefsel dat anders aanvoelt als de rest van de binnenkant.

Daar wrijf je overheen. Denk niet als ik daar nu maar even overheen wrijf dan kom ik spuitend klaar, nee dat kan in het begin lang duren. Je moet wachten op het gevoel alsof je moet plassen, dan doe je het goed. Bouw de spanning langzaam op en soms helpt het als je op de onderbuik drukt. Je kunt jezelf er bij vingeren totdat je klaarkomt en nadat je bent klaargekomen moet je doorgaan.

Als je dan het gevoel krijgt dat je echt moet plassen moet je dat proberen te laten gaan. Probeer dit een aantal keer, want de eerste keren lukt het zelden. Gefascineerd hoorde ik haar verhaal en werd steeds nieuwsgieriger. Ze kneep haar ogen even een beetje samen en keek me indringend aan. Ik moest ineens aan Richard denken die nog in de auto zat te wachten. Goed, hij had niet verteld hoe lang ik binnen moest blijven dus, waarom niet. Ik pakte snel de vibrator en de plug en liep met haar naar de achterkant van de zaak waar ze een paar grote videocabines hadden staan.

Van een cabine trok ze het gordijn open en ik zag een groot beeldscherm en een bank en een luie stoel. Ik liet me op de bank zakken en de blondine zat inmiddels op de stoel met haar gezicht naar me toe. Ze had onderhand haar schoenen en broek uit en begon nu haar string uit te trekken.

Ik zou erg moeten oppassen om niet klaar te komen want ik voelde me nu zo verschrikkelijk heet. Voor de eerste keer zou een andere vrouw zich voor mijn neus klaarmaken en ze wilde me nog likken ook! De blondine zat inmiddels onderuitgezakt in de stoel met haar benen wijd.

Ze had haar kut ook geschoren en ik zag dat ze tussen haar gezwollen lippen nat was. Ze speelde even met haar klit en trok af en toe haar kutje open. Terwijl ik hier naar zat te kijken besloot ik eerst de plug met afstandsbediening te proberen. Ik haalde hem uit de verpakking en deed de batterijen in de remote-control. De plug zelf was groot en ik voeg me af of ik hem wel naar binnen zou kunnen krijgen.

Daarna begon ik de afstandsbediening uit te proberen en ineens begon dat ding langzaam te trillen. Wauw, wat een lekker gevoel. Ik zette het ding weer uit en bewoog hem even op en neer. De blondine had inmiddels twee vingers in haar kutje gestopt en wriemelde met haar vingers. Af en toe trok ze ze eruit en dan zag ik dat ze met twee natte vingers over haar roze knopje wreef om daarna haar openstaande kut weer te vullen.

Poeh, dat viel niet mee. Ik perste een beetje en dat hielp. De vrouw vingerde zich steeds wilder en sloeg af en toe zachtjes op haar klit.

Wat een geil gezicht en ik rilde van genot en opwinding. Ineens begon ze zich met haar vingers te neuken. In en uit haar natte kut stootte ze haar vingers terwijl ze met haar andere hand op haar onderbuik drukte. Ik slaakte een opgewonden kreet: De vrouw tegenover me keek me even aan en zei: Ik stond op en liep wat ongemakkelijk naar haar toe om haar de afstandsbediening te geven. Met haar andere hand zette ze de plug aan en ik voelde een stevige trilling door mijn uitgerekte kontje gaan.

Ik had een fraai uitzicht op haar geile kut. Ze had grote schaamlippen die erg opgezwollen waren. Een straaltje geil liep uit haar kut en dat smeerde ze over haar kale doosje zodat deze glom in het licht. De vrouw voor me begon te kreunen dat het een lust was en bewoog wild met haar onderlijf.

Haar geil stroomde nu uit haar kut. Ze spoot schoksgewijs, net zoals een man die klaarkomt, maar dan veel en veel meer. Jemig, wat een geil gezicht. Ze lag spastich te kronkelen op de stoel en leek alle controle over haar spieren kwijt te zijn.

Al snel stak ze weer haar vingers in haar kut en begon zich woest te neuken. De vrouw werkte inmiddels aan haar derde orgasme, maar ik vond dat ik nat genoeg was gespoten. Ik haastte me naar de bank en probeerde de vibrator uit. Wau, hij trilde dan weer langzaam dan weer snel, hard afgewisseld met zacht.

De blondine lag nu uitgeteld op de stoel en keek me aan. Omdat ik dat nog niet wil en mag antwoordde ik en ik vertelde in het kort wat Richard en ik bedacht hadden. Ik vond dat wel sneu voor haar en eigenlijk was ik wel benieuwd hoe een vrouwentong op mijn kutje zou voelen. Ze klaarde op en kroop naar me toe. Even later voelde ik het puntje van haar hete tong zachtjes over mijn harde knopje cirkelen. De vrouw ging nu met haar tong door mijn opengesperde kut naar beneden en weer naar boven.

Dit hield ik niet lang vol, maar het was zo lekker, zo geil zo waanzinnig! Ze stopte gelukkig direct en ik keek hijgend naar beneden. Ze hield nog steeds met haar vingers mijn natte kutje open en keek me vantussen mijn benen aan. Ik lag even bij te komen en stond toen langzaam op. We kleedden ons aan en ik pakte de speeltjes. Ik knikte en begon me te fatsoeneren. Ik liep naar de winkel en zag haar al bij de kassa staan. Ik legde mijn spullen op de toonbank en rekende af.

Ik pakte mijn spullen en liep de winkel uit naar Richard die nog steeds wachtte in de auto. Ik stapte in en Richard keek me vragend aan: Ik gaf hem een snelle samenvatting van wat er in de afgelopen drie kwartier was voorgevallen. Ik begon gelijk te kreunen want een vinger gleed moeiteloos tussen mijn gladde lippen naar binnen. Na een minuut of vijf kwam hij terug en stapte weer in.

Raar, ik zag geen tasje of iets waaruit bleek dat hij binnen iets had gekocht. Aan de andere kant interesseerde het me ook geen bal want ik wilde als de weerlicht naar huis om verschrikkelijk genomen te worden. Ik legde mijn hand op zijn gulp en voelde zijn stijve lul door de stof heen; langzaam begon ik hem te kneden en zei: Het begon inmiddels te regenen en al wat te schemeren.

Ineens zei Richard tegen me: Inmiddels vond ik zowat alles best en begon mijn rok en bloes uit te trekken en als laatste mijn BH. Dat voelde toch wel opwindend zo naakt en nat en geil in een auto zitten. Ik wist dat we nog zeker drie stoplichten zouden tegenkomen voordat we thuis zouden zijn. Ik pakte de plug en stopte hem eerst weer in mijn natte kut. Vervolgens duwde ik mezelf omhoog in de stoel en plaatste de plug onder mijn kontje met de onderkant op de zitting en ik begon me voorzichtig te laten zakken.

Ik voelde elk hobbeltje in de weg en ineens schoot de plug naar binnen. Phoeh, dat is even wennen en mijn ogen werden groot van opwinding en verbazing dat het lukte. We reden naar huis en Richard wilde de auto voor de deur parkeren en heel vaak lukte dat wel maar vandaag dus niet.

We reden langs ons huis op zoek naar een parkeerplaats en een meter of vijftig verderop was pas een plekje. Ik wilde mijn kleren weer pakken maar Richard hield me tegen. Je loopt zo naar huis en anders niet. Ik keek hem met grote geile ogen aan en zei: Ik begon in de spiegels te kijken of er niemand aankwam. Toen hij vlakbij onze auto was stelde Richard de vibrator ineens op een hogere trilling in. Aaaaah, kermde ik en kon nog net op tijd een harde kreet onderdrukken. Gelukkig was het rotweer dus liepen er niet veel mensen op straat en de buurman zag ik even later aan de overkant van de straat weer teruglopen.

Ondertussen trilde de vibrator dat het een lieve lust was en ik wilde nu echt zo snel mogelijk naar huis. Ik zag niemand op straat en gooide het portier open en liep zo snel als ik kon naar onze voordeur; nog steeds niemand te zien, nog 20 meter, nog 15, nog 5 en in de verte zag ik iemand aankomen lopen. Ja, als je zo goed als naakt bent heb je natuurlijk geen sleutel bij je; shit!

Ik keek waar Richard bleef en zag dat hij net halverwege was. Ooooh, schiet nou op, straks zien ze me. Ineens stond Richard achter me en over zijn schouder zag ik een vrouw voorbijlopen zonder dat ze naar ons keek. Richard deed eindelijk de deur open en ik stapte naar binnen. Hij legde een handdoek over me heen en begon me droog te wrijven. Ik slaakte een zucht en droogde me verder af.

Trek de rest ook maar uit en kom dan maar naar de slaapkamer zei Richard. Gelukkig, eindelijk zou ik verlost worden van die geile spanning. Richard keek op zijn horloge en stelde voor eerst even wat te drinken want zoveel gelegenheid hadden we daar nog niet voor gehad.

Ondanks mijn opwinding had ik daar wel oren naar en deed snel mijn zijden ochtendjas aan en liep naar de kamer. Ik dronk snel twee glazen Ice-Tea tegen de dorst en had toen trek in een glas rode wijn. Ik wil gelikt worden en geneukt, ik wil je pijpen en aftrekken totdat het zaad over mijn hoerige lijf spuit. Ik liep naar de slaapkamer en zocht in mijn dressoir naar een paar kousen; meer wilde ik niet aan. Ik hoorde Richard ineens in de gang lopen naar onze slaapkamer.

De deur ging open en hij kwam de kamer in en zag mij liggen masturberen. Hij bond mijn handen en voeten vast aan het bed zodanig dat ik met gespreide armen en benen op bed lag. Richard ging naast me staan en begon langzaam aan zijn lul te trekken. Ik kronkelde van geilheid en wilde niets liever dan zijn stijve verwennen. Richard leunde voorover en streelde met zijn natte eikel mijn tepels. Oooooh, alsof ze in brand stonden.

Ineens stond Richard weer naast het bed en liep naar de slaapkamerdeur en deed hem open. In de deuropening stond een vrouw en ik herkende haar meteen. De blondine uit de sex-shop. Daar lag ik dan, geil en heet en klaar om genomen te worden en dan ineens staat er een vreemde vrouw voor me terwijl ik er nogal kwetsbaar en nietsverhullend bijlag.

Om haar naakt te zien en te zien masturberen was een ding maar om hier zo machteloos te liggen was toch wel iets heel anders. Vernederend maar ik vond het ook zeker opwindend.

Melanie trok snel haar kleren uit en ik dacht dat ze zich nu met mij zou bezighouden, maar nee, die snol pakte de lul van Richard en begon er langzaam aan te trekken. Opgewonden en gefascineerd lag ik ernaar te kijken. Het leek me wel een geil idee om een andere vrouw met Richard te zien vozen, maar ik wilde ook meedoen!

Even later liep Richard weer naar de zijkant van het bed en Melanie leip naar de andere kant. Ondertussen likte ze met haar tong over mijn mond. Ik stak mijn tong uit en even raakte onze tongen elkaar. Heerlijk, ik was nog nooit door een andere vrouw bespeeld en dit wond me intens op.

Ik voelde haar tong naar beneden glijden, naar mijn drijfnatte geile kut. Ineens begon ze zachtjes met haar vingers wriemelen. Samen met de staat van hete opwinding waarin ik verkeerde begon ik uit pure wellust te roepen: Ik hijgde en kreunde dat het een lieve lust was. Ooooh, nog meer spanning en ik moest nu echt heel nodig plassen leek het wel. Dit hield ik niet lang vol.

HOERIGE SLET AMATEUR TANTRA MASSAGE