Lekker spuiten sm opdrachten


lekker spuiten sm opdrachten

Een wat mager resultaat. Het enige wat er dan nog in mijn sm koffer zit is een plastic luierbroekje, een babyflesje en een speen. Geef ik die laatste drie aan u door? Want waarom wilt u weten wat voor spulletjes ik heb? Het is voor mij een vraag, waar meestal een verrassend antwoord op komt… Maar ik vermeld ze toch in het mailtje dat ik voor u maak. En dan heb ik ineens het gevoel met de billen bloot te moeten.

Wat raar is, want ik geef mij naakt aan u, deel mijn gedachten met u in eerdere verhalen van onze persoonlijke belevenissen en u doet van alles en nog wat met me in de sessies. En net deze voorkeur, die u niet van mij kent, geeft me een gevoel van schaamte om aan u op te biechten.

Ik weet het niet. Wel weet ik dat de schaamte ineens een nieuw fenomeen voor me in de relatie met u is. Angst, bang zijn, heb ik eerder wel bij u gekend. Het gevoel verrast me. En toch boeit het me ook. Maar, wil ik dit gevoel wel met u delen?

De mail is weg. Twee dagen later weet ik waarom u wilde weten wat ik in huis heb. Voor nagenoeg iedere dag heeft u extra opdrachten.

De dildoslip een etmaal lang dragen. Drie nachten met enkelboeien vast aan de kettingen aan het voeteneinde van het bed doorbrengen. Maar het ergste is dat ik drie dagen met de speen in huis moet rondlopen. En ik heb helemaal niets met het babyrollenspel!

Iets wat u overigens ook nog niet van me weet. Maar om de rol van volwassen baby te spelen, nee. Ik ben luier- en luierbroekjesliefhebber. Maar ja, dat ben ik eergisteren in mijn mail vergeten te vertellen aan u. En owww, wat maakt u dankbaar gebruik van hetgeen ik heb aangedragen. Ik kan mezelf wel voor de kop slaan! Voor de sessiedag zelf zijn er ook nog een aantal dingen toegevoegd. Ik moet de luierslip aandoen op de fiets, op weg naar de studio.

En ik moet de speen en het flesje meenemen. Pfff, waarom is dat? Ik wil er niet over nadenken. Met de pc aan de straatkant. Net zoals de keuken trouwens. Waarom doe ik dit? Welk weldenkend mens doet zoiets? En ik weet waarom: Ik doe dit voor u, Mijn Meesteres, en ik probeer het allemaal zo goed mogelijk te doen. Omdat ik wil dat u trots op me bent, omdat ik uw ogen wil zien stralen dat ik dit voor u doe. En ook omdat het mezelf een prettig, fijn en, ja, ook geil gevoel geeft.

Bang dat de buren wat zullen zien, bang dat de telefoon kan gaan, het meest bang voor eventuele visite. De enige momenten dat de speen eruit gaat, is als ik drink, rook wat ik — in dit geval gelukkig — veel doe , eet of even de deur uit ga voor de boodschappen of voor zomaar een ommetje. Voor de rest van die dagen heb ik de speen in, waarbij ik me ongelukkig en ongemakkelijk voel.

Heet dat nu vernederd? Met de gordijnen voor dicht, als iedere avond. Het uit het flesje moeten drinken doet me verder niets, ik krijg er geen speciale gevoelens bij. Heb het toen ooit gekocht, toen ik luiers en luierbroekjes aanschafte. Maar waar die dingen wel wat met me deden, was dat bij het flesje niet het geval. Nou ja, bedenk ik met een glimlach, hooguit als de inhoud speciaal is. Hé, bedenk ik ineens, ik zal toch niet het flesje mee naar de studio moeten nemen om…? Dat lijkt me toch zo stug dat u mij met uw nectar verrast.

Toch windt de gedachte me op en ineens ben ik bloedgeil. Een mooie reden om me weer eens te strelen. Want haha, ja, die opdracht is er natuurlijk ook nog. Dat ik, als het bedtijd is, met het pvc luierbroekje aan moet gaan slapen, vind ik helemaal niet erg. Want het zit prettig, ik draag het graag en na een tijdje glijdt het binnenin ook nog eens lekker, haha. Aan het bijna einde van de derde speenmiddag ga ik, moe, even op bed liggen voor een tukje.

De speen houd ik in, en terwijl ik langzaam wegdommel, heb ik ineens het idee tegen een borst aan te liggen en op een tepel te zuigen. Wat kan een mens toch gekke waanideeën krijgen met een speen in, bedenk ik met een brede glimlach.

Toch vond ik het in hebben van de speen een vernederende ervaring. En dat terwijl ik niet echt iets met vernederd worden heb. Was het juist daarom zo vernederend? Het oefenen met de tepelklemmen, opdat ze zo weer een beetje getraind zijn voor over veertien dagen…?

Daarvan vraag ik me oprecht af of dat zo is. Worden ze daardoor juist niet nog gevoeliger? Ik denk aan uw vingers. Die zo anders zijn dan de vingers die ik wel eens van andere, vroegere, Meesteressen op mijn tepels heb gevoeld.

Op mijn vraag hoe u zoveel venijn in uw vingers weet te leggen om nog maar te zwijgen als u uw nagels gebruikt heeft u me wel eens gezegd: Dan is daarna alleen al een ernaar wijzen voldoende om me in elkaar te doen krimpen. Ja, zelfs om me van alles te laten doen. Op zich vind ik klemmen niet onplezierig.

Ik gebruik ze om me een extra impuls te geven bij het aftrekken. Heb daarvoor twee sets die ik kan gebruiken. Amerikaanse tepelklemmen, met kettinkjes eraan, waaraan ik lekker kan rukken als ik me aftrek. Toch waardeer ik die minder dan de andere set, klemmetjes met scherpe tandjes. Dat laatste hangt af van hoe strak ik ze middels de stelschroeven erop zet.

Toch kan mijn penis de pijn aan de tepels meestal wel waarderen. Maar veertien dagen lang? Nochtans heb ik in die periode het idee dat de training helpt, dat ik er meer aan of op kan hebben. Behalve als u dus ineens komt met een strafopdracht, omdat ik in een mail iets gedachteloos heb verwoord. Morgen moet je, op het einde van de dag, 2 uur lang de klemmen op hebben, zonder rubbertjes! Die is gek, is mijn eerste gedachte, want pfff, dat is niet te doen.

Ik begin dan ook voorzichtig aan die opdracht, met de bekjes van de klemmen ver open. Waarna ik met het verstrijken van de tijd de schroeven steeds iets losser draai waardoor de bekjes verder dicht gaan.

Ik stel daarbij wel aan mezelf de eis dat ik de schroeven, eenmaal losser gedraaid, ze ook zo laat, ongeacht hoe de bekjes op dat moment in mijn tepels bijten. In de laatste twintig minuten zijn de krokodillenbekken helemaal dicht en op golven van pijn laat ik de tijd gaan, waarbij de minuten voorbij kruipen. Ik probeer afleiding te vinden, bij plaatjes op de pc. Langzaam wordt de verscheurende pijn een kloppende pijn.

En geleidelijk zak ik weg in pijn, pijn, pijn. Waarmee dus die twee uren een overtraining zijn. Nou ja, het was ook als straf bedoeld. Zoals het mezelf dagelijks veel moeten stimuleren, zonder klaar te mogen komen, eigenlijk ook straf is.

Want dat is een opgave hoor. Het is met de dag geiler worden. En met de dag ook gefrustreerder raken. En als dat gebeurt…! En dan komt u op dag 10! Je gaat jezelf morgen 6x aftrekken tot je bijna klaarkomt, maar pas op dat je dus niet klaarkomt! Ik ben niet blij met deze opdracht, helemaal niet blij. Omdat ik het een linke vind.

Want bijna is in mijn ogen pas bijna als je ook daadwerkelijk bijna komt. En dan zijn twee, drie rukken teveel genoeg om te komen. En is alle opgebouwde spanning van de afgelopen anderhalve week eruit eh, gespoten.

En ben ik over drie dagen zwaar de pineut. Daarbij komt dat ik niet al te makkelijk kom. Ja, het lukt uiteindelijk met een plaatje of plaatjesserie op de pc, klemmen op de tepels, een verbinding van klemmen naar de trekhand rond de penis en dan… Maar niet op een fantasie. Ik heb weliswaar een enorme fantasie, kan fantastische verhalen bedenken. Wel het idee, maar kan de beelden niet vasthouden. Niet zonder een hulpmiddel, een extra stimulans om de fantasie de nodige prikkel te geven.

Net wakker en nog in bed ga ik de volgende ochtend meteen aan de slag. Terwijl ik eraan sjor probeer ik een geile gedachte op te pikken, maar er zijn geen denkbeelden bij die me hitsig maken. Pas als ik op de overtrek ga liggen, met de benen gespreid en het gezicht richting nog gesloten luxaflex, lukt het. Want zij, de honden uitlatende buurvrouwen, lopen immers daar al over de paden. De stem naast me fluistert, terwijl de jaloezie recht voor me zich langzaam meer en meer opent: Staat zij soms in de tuin?

Onder de douche stop ik het spuitstuk van de slang die aan de kraan zit in mijn kont. Het wordt erin gehouden door de strakke slip die ik nog aanheb. De twee Meesteressen dreigen: Nog sproeit het vocht uit de douchekop. Als de knop nog een keertje wordt aangeraakt… Mijn trekhand hangt bewegingloos, bijna bezwerend in de lucht.

Ik sta doodstil, adem niet meer. Ik kom — gelukkig — net niet. Maar wat scheelde het? Dat weet ik zeker. Tussen mijn gespreide benen, ter hoogte van de ballen, brandt een waxinelichtje, op een blikje. Uit mijn pik komt een druppel vocht… Jeetje, dit was dus echt bijna spuiten geworden!

Het wordt tijd om af te koelen. Ik ga naar buiten, boodschappen doen, o. Drie dagen nog maar…. Trek 4 is simpel. De klemmen met de rubbertjes op de tepels, een veter achter de klemmen langs en trekken maar op plaatjes op de pc.

Hoef maar vijf plaatjes bij langs te gaan of de pik lekt al weer. Nou ja, is dan uw schuld hoor, want u komt — na me anderhalve week de penis laten stimuleren — met deze, nauwelijks daardoor nog uit te voeren, opdracht aanzetten. Het is nog maar half vier als trek 5 al aan de beurt komt. Ik word naar het toilet geroepen. Ik wil zodadelijk de afdrukken van de kurken op je billen zien! Maar je blijft van de kettingen af! Ze kijkt toe, leunend tegen de wand in de gang, hoe ik bezig ben.

Ik kan het me voorstellen. Want ik zit er toch knap lullig bij, het bovenlichaam naakt, de broek op de enkels, op het — voor nu even — speciale toilet. Om me voor haar, gekleed erbij toekijkend, af te trekken. Dan, als zij de kettingen beetpakt, is het zo gebeurd. Ik moet een condoom om, omdat die nodig is om te penis te kunnen laten glijden, want… Ik moet heel, heel langzaam trekken en daarbij mag ik de penis geen moment loslaten. Lees daarbij nog even in de krant verder, loop naar de keuken, sta een tijdje voor het raam te kijken.

Na 25 minuten moeten de klemmen met de rubbertjes op. Een kwartier later moet het wat steviger: Tien minuten verder is het voorbij. Ik sta op het punt van klaarkomen. Op de 14e — en dus laatste — dag zit er een mailtje van u in de box. U wilt nog even uw lijstje met dingen voor morgen afstemmen met wat ik heb liggen aan opdrachten. Ik maak het overzichtje van wat ik heb en stuur dat naar u toe:. Dat heb ik ook!

Oké dan, slaap lekker en ik zal er voor zorgen dat ze vrijdag noot: Kunnen we ook een paar van die leuke nieuwe zwepen uitproberen. Welterusten en tot morgen, Meesteres Manita.

Ik denk nog even na over de afgelopen periode, een periode waarin u mij langzaamaan bent gaan beheersen. Ik was bijna de hele tijd in mijn gedachten bij u en met uw opdrachten bezig. Het wond me allemaal ontzettend op. Dat ik deze afgelopen tijd als heerlijk heb beleefd is wel een feit. Ik vind het een spannend, nerveus makend gebeuren. Heb dat altijd al gehad als ik een afspraak voor een sessie met u had gemaakt. Vooraf, en dan de dag zelf waarop het ging plaatsvinden. Om wat er met me gaat of kan gaan gebeuren.

Want het vertrouwen in u is er voor de volle honderd procent. Anders zou het voor mij ook niet werken. Er moet vertrouwen zijn en het moet klikken. Dat zijn voor mij de voorwaarden. En bij en met u wordt daar meer dan aan voldaan. Meteen als ik wakker word, ben ik al nerveus. Omdat ik me bezig houd met de sessie van straks, met de spanning van erheen gaan, met al die gevraagde dingen aan.

Met de spanning van wat u met me van plan bent. Om 9 uur neem ik mijn eerste klysma. Waarmee de voorbereidingen zijn begonnen. Twintig minuten nadat ik me geleegd heb, ga ik naar de badkamer om me te scheren, eerst de bovenkant, daarna de onderkant. Want ik vind dat ik er netjes uit behoor te zien voor Mijn Meesteres. Maar daarmee schiet de tijd niet op, ik ben veel te vroeg begonnen, heb nog 3½ uur te gaan voordat ik weg moet.

Wat kan ik nog doen? Ik maak mijn oren schoon, neem een diarree remmer in. Pak de tas, leg er zorgvuldig de fles wijn in. Haal de zuigfles en de speen tevoorschijn. Spoel beide goed schoon en droog ze blinkend af. Berg ze dan ook in de tas op. Speel, om de tijd te doden, spelletjes hartenjagen op de pc.

Het maakt dat de tijd doorkruipt naar kwart voor elf. Pfff, schiet ook niet op. Meteen als dat gebeurd is, stap ik onder de douche. En die spoel ik wel in het doucheputje weg. Vijf voor half twaalf. Het begint tenminste wat te worden met de tijd. Begin me nu bezig te houden met: Ik leg schone kleren neer op het bed, het korset, het luierbroekje, een veter. Die moet ik nog poetsen! Want ze zien er niet uit. Ik poets ze blinkend. Weliswaar is dat niet nodig, want tijdens het spel heb ik die — helaas — toch af.

Helaas, omdat ik zonder te weinig, veel te weinig van u zie. Ik merk dat ik licht klam ben, een teken dat ik nerveus ga worden. Ben ook gespannen met wat u met de zuigfles van plan bent. Ik wil er echt niet mee in de bar rond gaan lopen! Ooo, wat gaat de tijd langzaam. Toch ben ik over een uur onderweg. Om tien voor een ga ik de badkamer in voor deze keer een snelle douche. Besprenkel erna gezicht en onderkant met wat after shave.

Dan ben ik even zoet met het dicht rijgen van de veters, om ze vervolgens aan te snoeren. Zodat er geen stukje huid meer te zien is. En dat is heel strak. Op de wekker zie ik dat ik het veel te vroeg aan heb, het is nog maar tien over een.

In de woonkamer rook ik een shagje, haha, wel met een kamerjas over het korset aan. Als ik de peuk heb uitgedrukt, ga ik terug naar de slaapkamer en bind mijn ballen af.

Trek het luierbroekje aan. Het kost me wat moeite om het broekje onder de onderkant van het korset te krijgen. Waarmee het vijf voor half twee is geworden. Een mooie tijd om langzaamaan richting Showboat te gaan.

En wat nog rest aan het lijstje komt straks: En dan… uw cadeau voor mij uitpakken. Het fietsen is… eigenlijk wel een beetje genieten. De penis glijdt heerlijk bij het trappen in de slip heen en weer. En doordat de voorhuid teruggetrokken is en de eikel dus bloot is waarschijnlijk gebeurd bij de ballen afbinden, maar dat is dan niet iets wat ik bewust heb gedaan is het alsof ik heerlijk gemasseerd word.

En het korset, hoewel strak, is niet echt naar om aan te hebben tijdens de fietstocht. Beide maken me wel bewust waarnaar ik op weg ben. Nog een kwartiertje, en het is zo ver! Ik maak een tussenstop bij het benzinestation voor een pakje sigaretten.

Als ik aan de beurt ben, gaat haar hand al naar mijn merk. Ik ben eventjes bij de gedachte: De gedachte vind ik opwindend. Of zij geïnteresseerd is in wat ik eronder draag, betwijfel ik. Maar ach, dat is ook niet belangrijk. Dat u het zo dadelijk interessant vindt, daar gaat het me veel en veel meer om. En voor de ingang, langs de straat, staat nog een grote wagen van een brouwerij. Ik ga de entree op, bel aan. Dwingender gaat mijn vinger op de bel. De man van de vrachtwagen roept me toe: Eindelijk, na nog een keertje bellen, verschijnt Mijn Meesteres bij de balie om met een druk op de knop de buitendeur te openen.

Ik stop een houtje tussen de deur en zie onder mijn arm door dat de chauffeur zijn vracht heeft uitgeladen en deze kant ook op komt. Want ik had ter begroeting de laarzen van u om en om willen kussen, van onderaf beginnend en dan tot bovenaan toe. Om dan, even aarzelend, doen alsof ik van plan was verder te gaan.

Ik vermoed dat uw reactie dan zoiets zou zijn geweest als: Denk je ook niet? U glimlacht als ik binnen kom, en begroet me dan spottend met: Dan moet je even voor de dichte deur wachten hè? Ik begroet u, niet zoals ik van plan was, want met de chauffeur op mijn hielen houd ik het laf bij een kus op de wreef van beide laarzen.

Ik ga de trap af, met u vlak achter me. Beneden is, buiten de studio om, alles in het donker gehuld. Goh, besef ik dan pas, de Showboat is dus dicht op de woensdag. Pfff, had ik me dus ook niet druk hoeven maken over het flesje. Tenminste, wat het naar boven gaan en aan de bar moeten drinken betreft. Maken we samen een leuk plan. Spannende plek om deze slavin te vernederen en te fotograferen Heb jij een spannende ruimte kantoor, werkplaats, horeca etc etc waar ik tijdens de feestdagen zonder anderen lastig te vallen kan vernederen en fotograferen.

Breeding Welke blanke vruchtbare en soa-vrije man wil mij zwanger maken? Ik kan niet ontvangen en ben niet op zoek naar uitgebreide vrijpartijen. Er wordt niet gezoend! Ik heb een relatie maar het lijkt erop dat hij onvruchtbaar is en ik wil heel graag een tweede kind.

Wie helpt mij hiermee? Liefst spreken we ergens privé af zoals in het bos of een steegje, verzin maar wat, waar je me volspuit met je zaad. Ik ben volgende week Spermasletje Ik zoek een vrouw met een echte spermafetish. Ben jij een echt spermasletje, ben je verslaafd aan zaad en wil je wel eens wat meer proberen dan hoor ik graag van jou. Online opdrachten Hoi slaven en slavinnen, Heb je altijd al anoniem spannende en kinky opdrachten willen uitvoeren?

Dan is dit je kans. Ik bied je aan om je online Meester te worden. Het enige wat jij doet, is foto's maken van de opdrachten die ik je geef. Ook maak je een verslag hoe je de opdracht en vond. Zowel onderdanige vrouwen als mannen mogen mij mailen.

Mijn mail adres is: Tot mails slaafjes en slavinnetjes. Zoek leuke schuur, boerderij, garage of horeca om foto's te maken Hallo, ik zoek een leuke locatie, binnen of buiten in de regio Nijmegen - Eindhoven om spannende foto's van mijn onderdanige sun te maken.

Uiteraard mag je er bij zijn. Komende vrijdag 19 mei ben ik in de avond alleen. Ik zou graag eens een keer wat kinky sex willen maar weet niet goed waar te beginnen. Ik heb wat speeltjes en een strapon. Zou graag eens willen spanken of gespanked worden. Andere lichte bondage of sm. Cum control of edging bij jou of mij.

Dominant of juist onderdanig Ik sta open voor vanalles en nog wat dus kom Of gewoon af een toe in iets ander warms willen spuiten.

..

SEX CONTACT GEZOCHT STIJVE LUL IN ONDERBROEK

TIENER EERSTE KEER ANAAL PIJPDATE FRIESLAND 16 maart Ik ben bisexueel en hou van BDSM en kinky opdrachten. Ik mocht de GSM op luidspreker zetten en kon dan lekker opdrachten voor haar en ik wil dat jij hardop meetelt, op 0 mag je spuiten” Ik begon hardop te tellen 10, 9. "Wat heb jij met bdsm?" zond ze na enkele "Tuurlijk wel, zal het meteen doen" en voerde haar opdracht uit. Voordat ik klaar was "Vooruit dan maar spuit al dat zaad maar lekker in je eigen bek en slik het maar door!!! Ik wil je zien slikken . 1 jan De opdrachten om m'n ballen af te binden en het korset thuis al aan te . De twee Meesteressen dreigen: “Als je niet komt, dan spuiten wij je Oké dan, slaap lekker en ik zal er voor zorgen dat ze vrijdag (noot: is de sm-fetish.

SEXDATE LESBISCH SEXDATING VOOR STELLEN

Iets wat ik ook wel weet, want u zal me niet zo hard daarmee op mijn eikel slaan, en zelfs niet zo hard op de benen. Je zult dan echter geen toegang meer hebben tot onze site. Het andere been staat gekromd omhoog, lekker spuiten sm opdrachten knie in de lucht, de voet plat op de grond. En bij en met u wordt daar meer dan aan voldaan. Het cadeau van Mijn Meesteres Manita Begin dit jaar werd op de Showboat het 2-jarig bestaan van de sm-fetish play parties gevierd. Het meisje voelt afwisselend mijn lul en mijn ballen, streelt met de andere hand de tietjes van Olga en kijkt me strak aan als ik slagen toedien.