Kut dicht naaien meisje voor trio gezocht


Op het gebied van de seks dan! Het hotel wat wij hadden geboekt was erg mooi en de kamer was echt top, precies zoals het op de site van de reisorganisatie stond. Ik mag de hoer spelen! Nee, het viel echt niet mee om dat goed te organiseren. Want hij wilde van te voren met iedereen kennis hebben gemaakt, zodat hij Toch is er iets in ons huwelijk dat misschien wel vreemd klinkt.

Ik vraag me dan ook wel eens af of het wel normaal is, zoals het er bij ons aan toe gaat. Vandaar dat ik onderstaand verhaal met jullie wil delen. Die dag werd het anders! Tientallen vrouwen heb ik er al zien neuken met andere mannen en jongens en bij al die keren dacht ik aan mijn vrouw en hoopte ik dat zij dat ook eens zou doen.

Het was mijn stille verlangen Ze nam het heft in eigen hand! Nu is het enkele maanden terug toch gebeurd. Mijn vrouw betrapte me bij het lezen van een geil verhaal. Tot mijn verbazing kwam Zij doet het ook met die jongen! In de tien jaar dat we getrouwd waren was ze niet echt gelukkig geweest wat ons seksleven betreft. Dit was voor zover ik vermoede grotendeels te wijten aan mijn kleine 10 centimeter pikje in stijve toestand.

De Surinamer in de kroeg! Ik had het er ook al eens over gehad met haar en hoewel ze het niet resoluut afwees, zei ze dat ze er niet actief naar op zoek wilde gaan, meer een soort van, we zien Ik keek hoe ze met onze vriend neukte!

Ik geniet ervan om mensen te begluren en te bekijken. Zo gebeurde het dat ik enkele maanden geleden bezig was met de verbouwing van ons huis en ook de slaapkamers horen daar natuurlijk bij.

Ik kreeg toen het idee om in de logeerkamer Zoals altijd ging hij samen met zijn vrouw Agnes en de kinderen op vakantie naar de camping. Caravan achter de auto, spullen ingepakt en rijden maar. Het was heerlijk zomers weer, dus het beloofden twee Hij wilde haar graag neuken! Reden voor ons om er een leuke dag van te maken. Maar na tien jaar huwelijk was onze relatie op het seksuele vlak wel wat ingezakt.

En onze trouwdag was een mooie gelegenheid om daar wat verandering in te brengen. We hadden een hotel Toekijken hoe ik neuk met drie mannen! Als het al gebeurde, werkten we ons beiden snel naar een orgasme toe om vervolgens vermoeid in slaap te vallen.

De spanning was er wel vanaf. En er over praten deden we niet, iets veranderen al helemaal niet. Goed vol laten spuiten! Op de derde dag hadden we een scooter gehuurd, het was die dag ontzettend heet en we gingen lekker luchtig gekleed een rit over het eiland Mijn man ging even weg naar het toilet en ik had hem verteld dat ik een rondje ging lopen om de omgeving een beetje te verkennen. De camping lag bij een groot bos en je kon daar dan ook heerlijk wandelen.

Mijn eerste keer sloppy seconds! Ja, ik weet dat we tegenwoordig beter aan veilige seks kunnen doen, maar we houden allemaal van het gevoel van een naakte Mijn vrouw was door het mooie weer zo geil als boter en begon met haar hand mijn kruis te masseren en me in mijn nek te kussen. Dit liet me niet onberoerd en ik voelde mijn lul al snel behoorlijk groeien, ik had echt moeite Een paar dagen Vlieland!

Zo brachten we het grootste gedeelte van onze vakantie door in ons vakantiehuisje. Maar eind augustus werd het opeens prachtig weer, dus besloten we om nog maar een paar dagen vrij te nemen. We besloten om de koelte Ik hoop dat ze het vaker doet!

Ik kon mijn oren niet geloven, met wie was ze aan het bellen? Het was wel duidelijk dat mijn vrouw mij niet binnen had horen komen, want ze ging gewoon door met haar telefoongesprek. Ik deed de deur opzettelijk wat Het gaat er heet aan toe! We hebben een prima seksleven en we neuken dan ook bijna elke dag. Een dag zonder seks, is een dag niet geleefd, zeggen wij altijd. We zijn ook gek op speeltjes, als we wat nieuws zien kopen we het en proberen we het uit.

Geil op een zwarte paal! We genieten altijd van de heerlijkste seks die ik mij kan voorstellen. Ik speel ook vaak met mijn heerlijke natte kutje en Ze verleidde mijn vriend! Het is maar een keer gebeurd maar ik krijg nog steeds een enorme stijve als ik eraan terug denk. Mijn vrouw Jetty en ik John waren beiden We kenden elkaar toen al 14 jaar en zijn 8 jaar geleden getrouwd. Mijn vrouw wil meer beleven! Het was een zon overgoten dag toen wij op de camping aankwamen en gelukkig lukte het ons om de tent na al die jaren weer zonder problemen Wil jij haar laten neuken?

Wij gaan je helpen. Onderstaande brief print je uit en geef je aan je vrouw of vriendin, als ze de brief helemaal uit leest dan zal ze waarschijnlijk na het lezen Zo ver gaat onze vriendschap! Niet dat ik vreemd ga, nee deze man is door mijn echtgenoot en mijn vriendin de vrouw van de man voor mij geregeld. Hoe dat precies zit zal ik uit even uitleggen, zij deelt haar man met mij omdat mijn echtgenoot De eerste vreemde man voor haar!

Ja, voor wat, eigenlijk wisten ze dat niet eens zo precies, de eerste keer hebben we alleen met Ik was zo gemakkelijk te verleiden! Om het geheel compleet te maken moest ik me lekker geil opmaken, ik besloot om mijn zwarte wetlook jurkje met ritsen aan te trekken, zonder BH of slipje. Daar onder droeg ik enkel een zwart De vrouwen genieten in Frankrijk!

Op een avond zaten we op een terrasje te eten, Tessa was naar het toilet geweest en met een geile glimlach op haar gezicht stopte ze onder de tafel iets in mijn hand. Ik keek wat het was en zag haar De fantasieën van een geil vrouwtje! Ferdinand is een heerlijke minnaar en we vrijen bijna elke avond met elkaar, soms urenlang. We kunnen gewoon geen genoeg van elkaar krijgen! Mijn probleem is, dat mijn man al mijn fantasieën wil weten.

Hij geilt er enorm op Gisteren op een parkeerplaats! Een beetje geïrriteerd reageerde ik, “had je dat niet even bij Batavia Stad kunnen doen”. Maar goed, ik keek uit naar een parkeerplaats waar we even konden stoppen. Wij vinden het heerlijk om met z’n drieën te geilen, waarbij iedereen lekker aan elkaar kan zitten en genieten.

Guido was al een paar keer bij ons langs geweest en ook deze avond zou hij weer komen. Katja en ik waren Ik wil zien hoe je geneukt wordt! Ze zou na het feest door een vriendin thuisgebracht worden. Ik vond het prima, zeker na een drukke dag op het werk even geen gezeur aan mijn hoofd Jij bent echt geil! Cuckold, ik had er nog nooit van gehoord. Ik woon al meer dan 8 jaar een samen met Gert.

Gert is 6 jaar ouder dan ik en ik ben ook heel gelukkig met hem. Gert bedenkt altijd weer leuke en geile dingen. Ik ben nu 30 jaar oud maar Ja, zegt Ria, “ lijkt mij ook wel wat pijnlijk, maar een vrouw kan best veel hebben, als ze zelf maar wil”. Weekendje met de camper! Allereerst wil ik jullie wel duidelijk maken dat mijn man en ik een uitstekend huwelijk hebben, we zijn dan ook al 9 jaar getrouwd. Het begon eigenlijk enkele maanden geleden, Ze liet zich gaan! Maar wat moet je als je daar zo vaak over fantaseert, het vertellen aan je vrouw?

Ook als je weet dat die fantasie misschien wel iets te ver Mijn man deelt me met een ander! We zitten op een bank aan een tafeltje te wachten, met een drankje voor ons als hij binnen komt. Ik fluister in je oor hoe zenuwachtig ik ben, maar jij verzekert mij dat we een heerlijke avond gaan krijgen. Hoe onze fantasie werkelijkheid werd! Arnold is een normaal uitziende en verzorgde lekkere kerel waar menige lady naar kijkt als wij in het weekend een avondje Vrienden die graag helpen.

Mijn man Fred had zijn twee vrienden gevraagd om hem hierbij te helpen. Vorige week zijn wij naar ons huisje gegaan om te straten en ik ging ondertussen het huisje schoon maken Dat klonk natuurlijk wel bijzonder aantrekkelijk, maar ik had geen flauw idee hoe zijn vrouw er uit zag, dus stuurde ik een mailtje retour met de vraag “hoe Ik keek haar verwonderd aan en vroeg, “heb je iets speciaals in gedachten dan?

Een klein uurtje van ons vandaan Mijn vrouw Gerda 49 jaar en ik 50 jaar , zijn nu 26 jaar gelukkig getrouwd, we hebben een actief seksleven en hebben bijna elke dag heftige seks. Sinds we elkaar kennen hebben we namelijk afgesproken, Een zwarte paal in het hotel!

Dat komt omdat ze echt de hele dag geil is en met een natte kut loopt. Daarbij heeft ze veel meer nodig dan dat ik haar kan geven en ik wordt er zelf ook ontzettend geil van, wanneer ik weet of zie Mijn vrouw Ciska is een vrouw van 36 jaar met een heerlijk lichaam, 1.

Wij zijn al jaren getrouwd en ik weet dat zij nog nooit een ander heeft gehad. Met mijn 16 cm ben ik gemiddeld geschapen. Ciska zelf vindt dat ik Hij moet zien hoe ik je neuk! Remy is een jaartje jonger dan ik, maar ziet er fantastisch uit en wordt vaak jonger geschat dan de 40 jaar die ze net is. Ons seksleven is top en we houden nog steeds veel van elkaar. Je kunt dus rustig zeggen, onze relatie is Omdat het voor hen beide een fantasie was die ze wilden realiseren zochten ze iemand die een keer met Yvette naar bed wilde gaan.

Ik had Yvette altijd al een mooie vrouw gevonden, dus Ze geniet er van! Ze geniet er van om ze te plagen en heeft, als ze in de juiste stemming is, ook wel seks met willekeurige mannen. Een paar weken geleden toen ik weg was kreeg ik een telefoontje Zien hoe ze neukt met een ander. Mijn vrouw en ik hebben in het verleden wel een keer partnerruil geprobeerd, maar nooit in aparte kamers, dat was geen succes want ze had er een probleem mee als ik in dezelfde kamer aanwezig Je moet het een keer proberen!

Mijn vrouw Linda ziet er goed uit maatje 38 en een kleine 60 kg, lekkere tieten en een lekkere kont. Ons seksleven is goed en wij zijn ook wel wat ruimdenkend op dat gebied. Er was laatst een programma op tv over seks met meerdere personen Twee jonge knullen voor mijn vrouw! Ze hadden een vakantiebaan gevonden voor een maand, bij een bedrijf vlak bij ons in de buurt. Vanwege de afstand hadden hun ouders gevraagd of ze bij ons mochten logeren tijdens de werkdagen Ze ging een avondje uit! Waarom niet, ik ging ook regelmatig met mijn vrienden wat drinken.

Een avondje alleen thuis voor mij, wat achter de computer hangen en drinken, op zich een prima idee, vond ik. Toen ze ging douchen kroop ik achter Geil van de gedachte! Zijn vrouw Miranda had hem net verteld dat ze vreselijk opgewonden werd van de gedachte eens flink te worden genomen door de grote zwarte bartender van het hotel waar ze verbleven. En inderdaad, de bartender was een knappe, zwarte gespierde Het is leuk werk en ik ontmoet natuurlijk veel mensen.

Maar wat ik enkele weken geleden mee heb gemaakt zal ik nooit vergeten. Het was tegen het eind van de middag Mijn vrouw met twee Antilianen! Ze is blond, achter in de vijftig en heeft een ontzettend lekker lijf om tegenaan te kruipen, op meerdere manieren dan alleen maar slapen als je begrijpt wat ik bedoel. Mijn afspraak met haar is heel simpel. We hebben allebei besloten dat haar lichaam te geil Het was warm en ze hadden er zin in. Het plan was om gewoon te gaan rijden en maar zien waar ze uit zouden komen.

Na een lange dag rijden, veel plezier en zo geil als wat kwamen ze aan bij het eerste overnachtingpunt. Wat raar, het was een vrijstaande Mijn man Gert werkt voor een groot bedrijf en moet daar ook wel eens een weekje voor op stap, zo ook die bewuste week. Ik was een weekje niet echt lekker geweest, wat grieperig en hangerig, dus die week hadden wij geen Tijdens ons huwelijk hebben we wel eens seksueel contact gehad met anderen.

Meestal na een contact had mijn vrouw zoiets van, het was leuk, maar waarom eigenlijk met een ander, dat hoort toch niet. Behalve na een trio, ongeveer Een wereld van verschil! Zo zou zij best eens met een andere man seks willen hebben en ik heb soms bi gevoelens.

Nog nooit hebben we deze fantasie werkelijkheid laten worden, want tussen fantasie en werkelijkheid ligt vaak een wereld van verschil, maar soms Werd ik vroeger minstens een keer per dag geneukt, nu moest ik er soms gewoon om vragen.

Niet dat het met tegenzin gebeurde of niet lekker was, maar het gebeurde gewoon minder vaak. Even naar het bos! Onze dochter was toen nog niet geboren, volgens mij. Ook het jaargetij weet ik niet meer precies maar het was geen zomer en het weer was niet best.

Het was wel droog maar vrij fris. Nadat we daar een tijdje rond hadden gelopen Jij kijkt naar ons! Ik wil helemaal niet wakker worden want ik geniet van de warmte van het bed en van jouw warme lichaam. Dat lichaam dat mij zo heerlijk verwend heeft vanavond. Ik beleef het opnieuw. Ik voel je mond, je vingers, Veel sperma in haar kontje Ze is lekker klein en slank van postuur en heeft een heerlijk strak kontje. Als je haar ziet zou je niet zeggen dat zij al moeder is.

Zij is 37 jaar oud maar ziet eruit als Zij wilde een grote lul! Joke was er ook weer aan toe, had ze mij verteld en mijn zak was ook goed gevuld. Wanneer wij heerlijk lagen te neuken zei ze vaak: Waarop ik antwoordde met: Ze is een echte hoer!

Als we op straat lopen, trekt mijn vrouwtje aardig wat bekijks, nu nog steeds. Ik was daar wel aan gewend, maar in de periode dat ze veel las over amateur hoertjes begon ze zich ook nog wat anders te kleden.

Korte rokjes, diep uitgesneden blousjes Ik deed het voor mijn vriend. Ik heb lang rond gelopen met de gedachte of ik dit wel leuk zou vinden. Na lang er over na gedacht te hebben en na een leuke avond met een dildo, mijn vriend moest Geil op de parkeerplaats. Ik werd daar altijd ontzettend geil van. Dit seksverhaal gaat over een hete nacht op een parkeerplaats, waar ik seks had met twee mannen Ze vond het super geil! Het was gezellig en hij gaf veel complimentjes aan mijn vriendin, ik grapte dat mijn vriendin maar eens met hem moest afspreken, dus mijn vriendin typte op het scherm of hij eens af wilde spreken.

Hij reageerde gelijk serieus Twee lullen voor die meid. Dan maar kijken of er in de duinen nog wat te beleven valt. Op hete dagen gebeurd hier veel meer dan de meeste mensen zullen denken Door twee mannen laten verwennen. Hij vroeg of hij een keertje langs mocht komen want hij wilde iets met mij bespreken. Ik stemde toe en we spraken af voor de volgende avond.

Die avond kwam hij langs en we dronken eerst een biertje. Na een tijdje vroeg hij Bij wijze van uitzondering zeg ik maar eens ja.

Zo ben ik met hem op weg in de auto. Omdat er op zijn minst elf mannen moeten zijn, heb ik mijn best zittende spijkerbroek aangedaan. Ik houd ervan me uitdagend te kleden en ik weet hoe Mijn geile ex met een ander! Zoals in elke relatie krijg je last van sleur en om ons seksleven interessant te houden bedachten we regelmatig nieuwe standjes en zochten we plekken om seks te hebben.

Lydia was biseksueel maar liet dit niet Het begon allemaal met een 25 jarig trouwfeest van een collega van mijn man. Wij waren uitgenodigd om die vrijdagavond Een avond naar het casino!

Voordat wij onze twee kindjes hadden deden wij dit geregeld, maar sinds de komst van onze meiden was dit een beetje in het slop geraakt. Laatst hadden wij ons voorgenomen weer samen leuke avonden buiten de deur te beleven Zijn vriend, mijn collega. We hadden een geweldig seksleven en genoten ook echt met elkaar.

Ik ben politieagente en ondanks de werkdruk bevalt het werk me uitstekend. Op een dag vroeg mijn man of ik het geil zou vinden om een keer seks met een andere man te hebben, terwijl hij Annabel krijgt er nooit genoeg van. Samen met nog twee andere vrienden zaten we bij elkaar op school en we hebben nog steeds veel contact. Toen we vriendinnen kregen werd het contact even wat minder.

Het lukte Jan maar niet om een vriendin te vinden. Hij omarmde meisjes bijna letterlijk en verstikte Sperma van een vreemde in mijn kut! Hees, bijna zonder stemgeluid, antwoordde Donna ‘Ooh ja, dan laat ik mij neuken, zo in mijn geile kutje, mhmmm.

En ik kan er niets aan doen. Ik moet wel, ik De man in het hotel. Dit maakt het voor ons opwindend en Zo ken ik je niet. Het was alweer een tijdje terug dat we tijd hadden voor elkaar. Het weer zat mee en na een autorit van anderhalf uur checkten we in. Zij is 38 jaar, donkerblond, 1,74m, 85C en ik ben 42 jaar, donkerblond, 1,86m, en redelijk geschapen met mijn Een avond die hij nooit zal vergeten! Ik doe veel dingen voor mijn man om onze seks interessant te maken en niet saai.

Zo doen wij aan rollenspel, verkleed ik me soms als een hoer, en spelen we ook verkrachtingen en een aantal keren hebben In een steegje zien we dat er grappige lampjes branden, die we niet eerder hebben gezien. Ze knikt instemmend en we lopen het zijsteegje in. We lopen even verder door en we zien Zachtjes streelde hij mijn borsten en ging hij met zijn vingers door mijn haar. Op het moment dat hij zijn hand onder mijn blouse wilde steken ging de telefoon. Toen ik opnam, bleek het een oud collega te Wat was dat lekker!

Ik ben cm lang en weeg ongeveer 88 kilo lang, gespierd en een kaal geschoren hoofd en ook mijn lul houd ik lekker kaal. Het is nou niet echt een joekel van een lul, maar met mijn 18 cm Het was haar idee!

Waar we in het begin elkaar continu neukten was de spanning wel een beetje verdwenen. Mijn vrouw heeft een heerlijke ronde kont, niet al te grote tieten met lekkere tepels, een klein buikje en een getrimde kut. Ze vindt het heerlijk om lang gebeft te De vrouw van mijn vriend. Bijna alles maakte me geil en als ik een tijdje geen seks had gehad dan kreeg ik gewoon pijn in mijn ballen.

Zo kom ik bij dit verhaal over mijn vriend Ron en zijn vrouw Thea. Ik was toen net eenentwintig en hun waren allebei Twee extra mannen voor mijn vrouw. Ze vond het wel een opwindend idee, maar was toch wel wat terughoudend wat eigen initiatief betreft.

Op een warme zomernamiddag, zat ik na een Ze halen er een paar vrienden bij. Els is een slanke meid van 23 jaar met een paar stevige borsten, mooie lange benen en een strak kontje. Met Jan neukt ze dat de sterren er afvliegen. Lekker in haar kutje en ook laat ze zich door Jan in haar hete aarskanaaltje neuken. Ze vindt het heerlijk Ik ben haar slaaf. Ze vertelde een vast adres te hebben waar ze haar partners vandaan haalde en die dan mee naar huis nam. Ze vroeg of ik niet eens zou willen zien hoe ze dat aanpakte Dat deed hij de laatste tijd wel vaker sinds hij geen werk meer heeft en zichzelf mateloos verveelt.

Hij kwam voor Frans omdat hij wat gereedschap van hem wilde lenen. De laatste tijd merkte ik Mijn man filmt mij met drie negers. Op het gebied van seks gaan we ook steeds een stapje verder.

We kijken veel seksfilms en proberen hier onze fantasieën uit te halen. Mijn man wist dat ik heel graag eens seks wilde hebben met een neger het leek mij zo geil om een keer zo’n In scène gezet door haar man. Was hij nou nog niet klaar? Ze had al lang op haar werk kunnen zijn. De kinderen waren naar school, en ze had haar echtgenoot Bart al naar zijn werk uitgezwaaid.

Nog geen maand oud en gisteren begon het ding zo maar te lekken. Van de nood een deugd maken. Wij zijn een getrouwd stel, zij 32, lang bruin haar, slank, een lekker kontje en heerlijke borsten. Ik ben 36 en eigenlijk wel een sportief type en met mijn 18 cm. Even kennis maken met zijn vrouw. Hij had me al zo vaak verteld hoe lekker ze eruit zag met haar grote borsten en haar kale kutje dat ik al een stijve pik kreeg bij het idee dat ik haar zou ontmoeten.

Mijn vriend spuit haar kut vol. Zij had vandaag een nieuw setje gekocht wat ze mij wilde showen en daar zat ik op te wachten. Zij heeft een heerlijk lichaam, stevige borsten met harde tepels, slank en een kont om je tanden in te zetten. Daar hoorde ik haar aankomen, ze had haar badjas Lekker genieten van een zwarte lul. Op haar verjaardag vorige maand, had ze dit bedacht en haar eerste actie was om op zoek te gaan naar een baantje. Via een kennis kon ze al snel twee dagen Hij noemt het cuckold.

Ondanks dat ik 31 jaar ben word ik vaak jonger geschat, meestal zo rond de Ik heb een slank figuur met kleine borsten, 75c en kleine tepels. Altijd een geschoren kutje en volgens Ze deed het met een jonge knul. Afgelopen vrijdagavond waren wij namelijk op een trouwfeest van een paar oude bekenden waar de alcohol behoorlijk vloeide.

Daar maakten wij kennis Zij is een leuke spontane meid met donkere lange haren en een normaal figuur, met mooie stevige borsten, heerlijke kleine tepels en een heerlijk glad geschoren kutje met kleine lipjes. Geef mij maar een grote pik! Het volgende verhaal heeft mijn menig hierover echter behoorlijk veranderd. Mijn naam is Ineke ik ben een leuk uitziende meid uit Utrecht Ik gaf haar de gelegenheid.

Zij is nu 23 en ik ben We waren allebei nog vrij onervaren met seks toen we wat met elkaar kregen. We deden het graag met elkaar, maar het werd al snel routine. Ik werk meestal ‘s nachts, wat niet helpt bij het op peil houden van je Vlinders in mijn buik. Alles loopt goed, ik heb een prima baan en mijn huwelijk is echt goed te noemen. Met andere woorden, mijn leven is fantastisch! Maar toch mis ik soms iets van spanning, de vlinders in mijn buik zeg maar.

Mijn man heb ik leren kennen toen ik achttien Uitdagend op het terras! We besloten een uitstapje te maken naar Limburg. Het was prachtig weer, rond de dertig graden en het hele weekend zou het zo blijven.

Een bikini voor haar en een zwembroek voor mij, veel meer hadden we niet nodig. Mijn man Freek en ik hebben tijdens een vakantie enkele jaren geleden een man ontmoet en zo een keer in de twee maanden komt hij De laatste keer dat we samen met de buurtjes van beide kanten op de galerij uit zouden gaan.

We woonden al ongeveer 6 jaar in onze flat en we waren met beide buren goed bevriend geraakt. Regelmatig gingen we met ons zessen op stap.

Er hing altijd een Kijken naar mijn sletje. Ik Jos 34 jaar oud een normale man. Petra 24 jaar oud en een normale meid. Petra is niet te groot heeft een mooi slank figuur met een paar mooie stevige ronde B-cup borsten met geile kleine tepeltjes.

Geile spelletjes met mijn vrouw. We hadden afgesproken om hem te ontmoeten in een hotel. John was een knappe jongeman van rond de dertig. We aten eerst wat in het restaurantgedeelte en genoten van een heerlijk diner met een glas wijn. We begonnen met een praatje over hoe Fiona en ik genieten Ik deel haar met plezier.

Constant kreeg ik vreemde gevoelens en beelden die door mijn hoofd speelden. Ik wilde mijn vrouw geneukt zien worden door een andere vent en nog wel door een maat van mij. Nou ja, de laatste tijd, eigenlijk al wel langer, maar het kwam nu weer naar boven. Eindelijk een zwarte kerst! Ze vond het heerlijk als ik het verhaal langzaam opbouwde. Ik gaf daarbij een goede omschrijving waar we ons bevonden, sauna, bar, hotel of een andere locatie Mijn sletje en ik genieten!

Gerda heeft zich de laatste jaren al vaker door diverse mannen laten neuken, al dan niet in mijn bijzijn en ook haar Heerlijk als jij ons bekijkt. We hadden besloten dat we die zaterdagavond lekker thuis zouden blijven om er een geil avondje van te maken. Ik had lekker gekookt en een fles wijn open gemaakt. En natuurlijk had ik wat spannends aangetrokken zodat het Een klusje met zijn vrouw.

John kwam weer eens gezellig bij me langs, we zaten lekker aan een biertje en ouwehoerden over van alles en nog wat. Maar al snel ging het over sex. Mijn vriend John zit net in een verbouwing. Nu is hij een cuckold! Een koppel zoals er zo veel rondlopen. Zelfs als je hun namen zou noemen bij hen in de buurt zouden de meeste niet weten wie ze zijn.

Maar nu worden ze iets bekender omdat ik over ze schrijf. Ik ben nog steeds geil. De man die je gekozen hebt om onze eerste trio mee te beleven vind je in het echt nog knapper dan op de foto die we via de mail hadden gekregen. Hij heet Gerard, is gespierd en heeft een leuke kop, daarvoor had je hem ook uitgekozen Ik zal me eerst even aan jullie voorstellen, mijn naam is Sonja, ik ben 38 jaar en ik ben al meer dan 10 jaar samen met een en dezelfde man, waarmee ik Geneukt door vier Friezen!

We stonden op een veld met slechts een caravan. We sliepen de eerste nacht in onze tent. De volgende ochtend hadden we het alleen ontzettend koud, het was al eind september.

We besloten om een trekkershut te nemen. Het is nu donderdagmiddag. Mijn kut is nog steeds zeer gevoelig, maar ik heb eigenlijk al weer zin om alles nog eens opnieuw te beleven. Waar ik het over heb? Laat ik me eerst even voorstellen. Ik keek er naar uit, twee mannen samen met mij in een bed. Vrijdagochtend kon ik een beetje uitslapen en ik werd wakker met ontzettende zin. In de trein luisterde ik naar een lekker muziekje en mijn ogen vielen dicht.

Het zonnetje scheen en ik droomde De club in België. Onze dochter was op wintersport, dus we hadden mooi de tijd om er eens even flink van te genieten. Het werd tijd dat we weer eens naar die club in België gingen waar we het al eerder zo gezellig vonden. Het was wel bijna twee uur rijden om daar te komen, maar het was ons er erg Twee stellen maken een film. Gerda had zich opgemaakt en was zich nu aan het omkleden.

Vanavond zouden ze hun spelletjes op video vastleggen. Het moest een professionele film worden Bevrucht door haar 2 mannen! Rianne was gestopt met de pil omdat het na een jaar nog niet wilde lukken en de artsen niets konden vinden, namen we het besluit om Arnie mee te laten doen. Hij neukte tenslotte al jaren met Rianne dus waarom hem niet Ik ben 10 jaar ouder dan mijn vrouw en ze heeft al heel veel kennis opgedaan op sexgebied.

Zij is 21 en had voordat ze mij leerde kennen niet veel sex gehad en wat ze had gehad was flut, de heren dachten alleen Verhaaltje voor mijn man. Ik kijk links naast me en ik zie een paar mannen naar me kijken vanuit hun auto. Ze maken pijp en neukgebaren. Zal ik wel, of zal ik niet. Ik vind het moeilijk, ik probeer mijn man even Al jaren lijkt het me mega geil om mijn meisje te zien neuken met een vreemde kerel.

Iets dat me in fantasie echt heel erg opwond. Wij zijn dan nu alweer 12 jaar samen. Ik zal haar proberen te omschrijven. Ze is nu 32 jaar Hier is uw minnaar. Mijn gedachten gingen gelijk alle kanten op en ik kon niets anders dan gelijk reageren.

Na enkele e-mails met deze vrouw, Ingrid, voelden Mijn vrouw en een andere man! In de 20 jaar is er nog nooit een ander in het spel geweest. Zij ziet er nog steeds zeer goed uit en heeft veel aandacht van het andere geslacht. Dit vind ik alleen maar leuk, want ik heb een grenzeloos vertrouwen in haar en zij in mij Het deed zich voor dat mijn vrouw op een zaterdagavond zin had om te gaan stappen, zij is echt zo’n dansbeest die graag danst, zelf ben ik niet zo, n danser maar voor de goede verstandhouding Maar voor het zover was hebben we een relaties van dik tien jaar gehad.

Om financiële redenen was een huwelijk er eerder nooit van gekomen. We zijn gelukkig samen, bijzonder gelukkig.

Alleen is het laatste jaar de seks een beetje van hetzelfde gebleven. Hoe ik haar zo ver kreeg. Niet de jongste maar leuk en lekker om te zien. Ze was kuis en loyaal naar mij toe en zou nooit iets willen of doen met een ander. Dat vertelde ze me altijd en ik geloofde haar. Natuurlijk had ze haar fantasieën net als ieder ander en die fantasieën waren Hoe hij een cuckold werd. Na een stressvolle dag plof ik neer in de sofa op mijn hotelkamer. Ik heb nood aan een beetje ontspanning en die vind ik meestal door wat te surfen op het net.

Ik neem mijn laptop en surf maar wat, zonder specifiek naar iets te zoeken Om haar eens te laten neuken met iemand anders en ik kan eventueel meedoen maar het belangrijkste is dat zij gewoon goed genomen wordt. En ze is zaad geil Met iemand die we konden.

We ontmoeten hem in het café en de avond Mijn echtgenoot liet me neuken met een zwarte man. Na de geboorte van de kinderen heeft mijn lichaam er niet onder geleden en heb ik nog een aantrekkelijk figuur en zijn mijn borsten nog stevig, zodat ik vaak geen BH hoef aan te doen.

Mijn man Kees is een stuk ouder, namelijk 56 jaar, maar wij houden Mijn vrouw als slet. Ik drukte mijn harde lul tegen haar dij, ik mag wel eerst slapen hé, vroeg ze, nee Mijn vrouw geniet er van. Het was weer eens zo ver, toen ik thuis kwam van mijn werk zag ik dat Chris zijn auto er stond. Ik zag dat het rolluik weer Hoer ‘, zei de man zacht. Hij keek zijn vrouw recht in de ogen aan. Even stond Elise als aan de grond genageld. Na die ander is ze veel geiler geworden. Haar lichaam is niet mager, maar zeker ook niet dik.

Voor mij is zij perfect. Ze is ook heel naturel. Zo scheert ze haar schaamhaar wel een beetje langs de zijkant, maar zorgt altijd dat ze een Mijn vrouw heeft er genoeg van. Voor de buitenwacht is het een keurig en bescheiden vrouwtje en heeft men het idee dat ik best vlot, makkelijk pratend en stoer het voor het zeggen heb.

En dat zij verder keurig de boel op orde houdt. Op het eerste oog ziet ze er een beetje tuttig Dit moeten we vaker doen.

Ze pakte hem direct omdat ze wist dat het een bericht van hem was. Haar wangen begonnen te gloeien en ze voelde haar hartslag tot in haar vagina bonken toen ze de opwindende tekst las die hij geschreven had. Ooh, deze man wist haar zo op te winden en ze wist dat ook hij van Ik laat me bekijken.

Hij heeft dan ook het liefste dat ik bijvoorbeeld een witte rok met een gekleurd slipje aantrek, zodat iedereen kan zien wat er onder het rokje zit. Ik moet toegeven dat het mij ook behoorlijk opwind om mijn lingerie aan anderen te laten zien, en dat Ze laat haar man meedoen.

Gitta luchtte het huis en waste het dekbed en het kleed voor de open haard. De bronstige luchten van een week keiharde en supergeile sex verlieten het huis. Leer je vrouw eens delen. Ik had er zelf op aangestuurd, was benieuwd hoe dat zou zijn, maar nu het is gebeurd blijf ik met meer vragen zitten dan ik had.

Het was opwindend, zeker, méér dan dat, Verder heeft ze een prachtige, geheel gesloten en Ik heb alweer een kleine 8 jaar een heerlijke relatie met Kim zij is 28 jaar oud.

Ik heb niks te klagen over Kim. Ze vind veel goed en is voor veel in. Ik zal proberen haar hier te Word ik een cuckold? Mijn vingers gleden in haar string en ik voelde dat ze al nat was. Mijn mooie, roodharige, slanke, jarige vriendin heeft in het jaar dat ik haar ken eigenlijk altijd zin en lijkt wel onverzadigbaar.

Mijn vrouw Simone 26 had met een collega afgesproken om daar naar toe te gaan en ik bleef thuis bij onze kids. Simoon en haar collega kennen elkaar goed en praten samen open over hun sexleven. Haar collega heeft sinds 2 maanden een scharreltje Ik ben 3 jaar getrouwd met Sanne. Sanne is een meid van 27, ze is 1. In de jaren dat we samen zijn is de sex alleen maar beter en spannender geworden.

Ik ben helemaal van het experimenteren Wij willen jouw vrouw neuken. Wow dacht ik en in mijn gedachte vroeg ik me af hoe dat zou wezen. Ik slikte, de gedachte alleen al wond me vreselijk op. Ik las, wij twee mannen met grote lullen willen jouw vrouw neuken. Ik keek over mijn laptop Heerlijk om haar te zien neuken. Nadat Mariët een tijdje gulzig aan zijn enorme grote dikke paal had gezogen, ging ze snel op haar rug liggen met haar benen wijd.

Ze trok haar knieën op om Hij liet me door een vreemde neuken. Na enige schroom bekende ik dat ik, na een relatie van twintig jaar, fantaseerde over anonieme seks met meerdere mannen. Ik voelde schroom omdat ik niet wist hoe Peter dit op zou vatten.

Een machtige pik voor mijn vrouw. Ik ben Wim 42 jaar en mijn vrouw Meta is Wij zijn inmiddels 20 jaar getrouwd, dus zoals je leest was mijn vrouw er vroeg bij. Zij komt uit een streng christelijk gezin, zelfs een radio was verboden. Ik ontmoete haar op haar werk, waar ik voor mijn baas ook moest zijn.

Het was vrijdagavond Mijn vrouw neukt een neger. Mijn man en zijn beste vriend. Dus we namen ons bord en gingen met zijn drietjes naar de woonkamer. De gesprekken werden wat serieuzer. We hadden het over de toekomst, over relaties. Om alles weer wat luchtiger te maken, besloten we een spel te spelen. Mijn man ging naar de Suzan in de sauna.

Sex op spannende plaatsen en het uitdagen van anderen neemt een belangrijke plaats in hun fantasie. Suzan is 28 jaar met lang dik krullend blond haar, blauwe ogen en 1. Ze heeft een mooie volle mond met stevige grote lippen en is gek Gerard kwam om zes uur Paula afhalen.

Paula had zich in een leuk jurkje gehuld, met een mooie push up bh, waardoor haar lekkere borsten goed zichtbaar waren. Ik werd wakker gemaakt. Nicolien stond aan mijn bed samen  met een jonge vrouw gekleed in een zwartleren rokje blote borsten en een leren  collar. Een slavin zo te zien en met dichtgenaaide lippen. Het leek vreemd  wilde touwtjes rond haar lippen. Nicolien gaf me uitleg en in mijn bijzijn  verwijderde ze de speciale draadjes.

Een bijzonder ervaring, ik volkomen  naakt ,een vreemde slavin bijna naakt. Braaf zei ik "ja Mevrouw". Tot mijn verbazing beschikte ze over de  sleutel van mijn kuisheidsgordel en ging die af.

Even later had ik de dildo  gordel om ,een leren gordel met ter plaatse van mijn kut een ronde metalen  staaf, niet zo groot, die in mijn genotsgrotje ging. Er zaten stroomdraden aan. Ik kreeg het boete hemd weer aan en nu liet ze me de hoofdkap zien van leer. Aan de achterzijde  trok ze de kap strak met vetersluitingen. Mijn armen moest ik als een soort dwangbuis voor mijn lichaam over elkaar doen  en met een leren riem werden mijn polsen, die voor mijn lichaam bleven achter  mijn rug met elkaar verbonden.

Ik mocht op bed gaan liggen en vervolgens voelde  ik dat Nicolien het elektronisch apparaat aanzette,dat mijn dildo liet trillen. Na enige tijd werd ik super geil,maar kwam niet klaar  steeds als ik dacht nu gaat het lekker ging de trilling een paar tellen uit. Zo  genas ik van mijn lippen piercing behandeling.

Het gevoel voor tijd verdween en  de geilheid bleek vermoeiend en vaak sliep ik even in. Na drie en halve week was het zover. Monica ging met me mee. Ik had mijn  boetegewaad aan moeten trekken Monica had mijn polsen achter mijn rug aan de  halsband bevestigd en ik zat op een krukje te wachten. Zenuwachtig was ik erg  zenuwachtig. Nicolien naaide met een kromme naald en speciale  zijdendraadjes, die ze eerst ontsmette in een speciale vloeistof, mijn mond  dicht.

Kleine knoopjes werden gelegd en de draadjes afgeknipt. Het kriebelde  eerst een beetje, voorzichtig probeerde ik mijn mond open te doen. Het ging  niet, een beetje mummelen kon ik. In de spiegel mocht ik mezelf bekijken. Ik moest door een klein rubber rietje wat water drinken. Dat ging goed en  Nicolien was tevreden. Monica kreeg de nodige uitleg en mocht met een tangetje  mijn draadjes weer doorknippen en verwijderen.

Ik werd weer bevrijd en we  bedankten Mrs. Ik ging mee naar Monica haar huis en daar oefende zij  weer met draadjes in en uit halen.

Het ging goed, ik was erg opgewonden en blij. Ik had onze vakantie geregeld. Helaas was het vakantiehuisje met sm speelkamer  dat ik op internet had ontdekt al bezet. Maar de eigenaar, een sm beoefenaar  had nog een ander huisje, zonder speelkamer maar wel erg veel privacy, gelegen  direct tegen de duinen. Hij vond het bijzonder interessant vier jonge subjes uit  Nederland en wilde graag kennismaken. We zaten in Flensburg, vlak bij Denemarken  en aan een prachtig strand.

Twee en halve week konden we blijven en de eigenaar  Helmut en zijn onderdanige vriendin Sieni ontvingen ons bij aankomst en gaven  nog wat tips. Gelukkig drongen zij zich niet op en lieten ons verder met rust.

Onderling hadden afgesproken dat we eerst een normale vakantie week zouden  hebben en de tweede week onze geile ideeën zouden uitvoeren. In mijn geval dus  een weekje boete doen. Ik realiseerde mij dat boete doen iets is dat ik zelf  moest doen, dus eigen initiatief niemand zou mij tot iets dwingen. Eigenlijk  vond ik dat best lastig, we spraken er wel veel over die eerst week en de  anderen hadden zo hun eigen geile plannetjes. In gedachten bereidde ik mijn  boetedoening voor en nam na enige aarzeling de stap om Helmut advies te vragen.

Helmut liet ons terwijl we met met zijn Jeep door de duinen reden want we  gingen met ons vieren mee een vogelobservatiehut zien. Een houten hut op een  hoge stelling waar je met een ladder naar binnen kon en via een horizontale  sleuf vogels kon bespieden verder was de hut helemaal dicht.

De hut lag in de duinen en van daaruit kon je goed op het strand kijken. De hut  werd niet meer gebruikt, volgens Helmut dus een geschikte plek om boete te doen. Mijn lieve vriendinnen merkten op dat het bovendien een prima idee zou zijn om  mij dagelijks te voet het ongeveer 5 km lange traject af te laten leggen Na een ontspannen normaal vakantieweekje werd het zaterdagavond en ik moest  gaan vertellen aan de anderen hoe ik mijn boeteweek ging realiseren.

Ik vraag Monica of zij morgenochtend  mijn mond wil dichtnaaien mijn kuisheidsgordel wil vergrendelen en nadat ik  mijn boetegewaad aan heb mijn polsboeien vast maken aan deze twee ongeveer 30cm  lange metalen stangen met oogjes aan de uiteinden die aan mijn halsband vast  gezet kunnen worden met slotjes, zodat ik niet aan mijn mond zou kunnen komen.

Ik zal op blote voeten de 5 km heen en 's avonds weer terug alleen afleggen  naar de hut en daar de dag doorbrengen met mediteren ,ik zal uitsluitend water  dringen via het rubber slangetje. Jullie mogen mij bezoeken en als jullie vinden dat ik extra straf  verdiend heb mogen jullie mij dat opdragen en zal ik het ondergaan.

Gerda stond op en zei: Inmiddels gedoucht ging ik naakt op bed liggen en onder  toezicht van de anderen sloot ik zelf mijn kuisheidsgordel af en gaf de sleutel  aan Monica, die mij verzocht mijn boetekleed aan te trekken. Ik trok het grijze  katoenen hemd aan waar aan vastgenaaid leren posbanden en een halsband zaten. Het was volkomen stil en Monica gespte de halsband dicht en bevestigde aan de  ring van de halsband met een slotje twee metalen stangen van ca.

Ze liet de stangen bungelen voor  mijn lichaam. Mijn polsen werden op mijn rug vastgezet met een musketonhaak en  ik moest plaatsnemen op een stoel.

Mijn mond zat op slot en ze hechte netjes de draadjes af en knipte ze bij. Ze plaatste een grote spiegel voor mij en ik mocht mijn mond bekijken. Zonder  te spreken pakte Monica een schaar en knipte resoluut mijn haar zo kort  mogelijk. In de spiegel zag ik alles en huiverde,ik dacht aan mijn werk en hoe ik dit zou  moeten uitleggen.

Ik kon niks meer zeggen ,mijn polsen zaten achter mijn rug  vast en ik was geil inmiddels. Toen de tondeuse er over en tenslotte het  scheermes.

Mijn "zusters" keken enigszins ontzet en het was muisstil. Toen ik helemaal glad was zei Monica: Nu kon ik door de stangetjes mijn handen niet bij mijn mond  krijgen maar wel iets oppakken en mijn armen uit elkaar bewegen.

Ik moest proberen te drinken uit een flesje, dat ging niet met het slangetje  maar wel met harde rietjes. Op blote voeten liep ik het zand pad  af,een beetje bang voor ongedierte maar dat was snel over.

De hut kwam in zicht en de spanning nam weer toe, de hut stond  hoger,zou iemand me zien? Voorzichtig liep ik de ladder op met mijn beide  handen aan de stangetjes kon ik toch goed de trap vasthouden en klom naar  boven, veilig binnen ging ik even zitten op de vloer. Waar was ik aan begonnen. In de hut voelde ik me veilig en ik ging staan om door de sleuven naar buiten  te kijken. Vreemd de vorige keer had ik nauwelijks goed gekeken en nu speurde  ik zorgvuldig de omgeving af.

Aan de ene kant keek ik op het strand en de zee. Ik zag nu dat er een standjes vlakbij lag, nog geen mensen dacht ik ,maar toen  zaag ik een stel mannen die langs het strand aan het hardlopen waren. Aan de  duin kanten was het helmgras en aan de andere zijde zag ik tot mijn verbazing  en ook schrik een huis, wel op grote afstand maar toch. Ik werd zenuwachtig ze  hebben me misschien gezien toen ik naar boven klom en kunnen ook zo hier heen  lopen er zat geen hek of afrastering tussen.

Het leek het huis van Helmut wel,  maar dat stond volgens mij verder weg aan de weg, hoewel? Inmiddels kwamen er  mensen op het strand de zon kwam op het werd mooi weer en ik besefte dat als ik  naar buiten zou komen ze me zouden zien. Ik realiseerde me  dat het nu lang ging duren wachten en wachten tot vanavond.

Ineens viel mijn  oog op een groot houten kruis dat in de verte op een hoger gelegen duin stond. Vreemd dat ik dat net niet gezien heb dacht ik. In de loop van de ochtend bleef  ik naar dat kruis kijken een echt houten kruis stevige paal met houten  dwarsbalk en zo te zien een kleinere dwarsbalk waar je je voeten op kon zetten  ongeveer een halve meter boven het gras.

Het was niet een erge warme dag maar ik zag dat het strand behoorlijk vol  raakte. Ineen zag ik Helmut lopen, dus toch Ja hij woonde daar, ik kon hem  niet roepen , ik verlangde naar hem graag zou ik aandacht trekken maar dat  durfde ik niet en roepen kon niet. Ik begreep nu dat het zijn huis was en deze  hut op zijn privé terrein stond ,dat gaf me rust maar ook een vreemd gevoel. De middag kroop voorbij en het strand raakte leeg. Ik besloot naar beneden te  klimmen en huiswaarts te lopen.

Mijn eerste dag zat er op. Mijn "zusjes" waren er en  zaten buiten ,ineens realiseerde ik me dat ik kaal was Bij aankomst zei  Monica je mond blijft voorlopig dicht en we hebben een mooi knielplekje voor je. Ik hoorde de meisjes zeggen we gaan uit  eten blijf rustig zitten of knielen dan gebeurt er niets Ik vond het niet leuk meer, ze vertrokken echt ik zag niks voelde me vies en  machteloos, ik moest plassen en deed dat ook. De wekker gaf aan dat het negen uur 's morgens was.

Heerlijk lag ik in bed en  dacht terug aan gisteravond. Ik was er helemaal doorheen toen ze terugkwamen. Monica had de draadjes doorgeknipt  en verwijderd ik had me mogen douchen en ze hadden wat lekkers te eten mee  gebracht. Echt lief waren ze voor me geweest. Nu lag ik naakt in bed alleen  mijn kuisheidsgordel om en voelde mijn kale kop. Wat ging ik doen vandaag,  eigenlijk voelde ik me zwak en wilde stoppen met mijn boete dagen.

Waarom deed  ik het eigenlijk. Een half uurtje later zaten we gevieren aan het ontbijt. Omdat  het gevoel had een verklaring te moeten geven zei ik dat ik overwoog om te  stoppen. Ze vonden het prima ,liet hun koud zeiden ze Ik voelde me lullig ze zouden met hun drieën naar  het naaktstrand ik mocht niet mee vertelden ze.

Ik voelde me eenzaam maar wilde het volbrengen. Zonder haar antwoord af te wachten  vroeg ik: Ik knielde naar en zei: Mijn mond werd zorgvuldig dicht genaaid mijn polsen werden op mijn rug  vastgeboeid en mijn kuisheidsgordel ging deed ze af, ik kreeg de twee  genotskogels van Monica ingebracht en direct de gordel weer om, geil zou ik  zijn de hele dag volgens Monica hield ik het dan beter vol en ik bleef verder  naakt. Tijdens mijn naakte voettocht zag ik veel meer mensen dan de vorige dag  weliswaar op afstand maar ik werd bang en geil.

Bij de hut aangekomen wachtte  Monica mij op. Binnen in de hut mocht ik water drinken en vervolgens bond  Monica mij vast. Zo blijf je vandaag zitten, vanavond kom ik je eten en drinken brengen  maar je zult vannacht ook hier doorbrengen en voor vannacht heb ik een  verrassing voor je. Ik voelde de geile balletjes hun werk doen  en fantaseerde dat Monica mijn Meesteres was en nam me voor haar als ze terug  zou komen het houtenkruis te laten zien Lekker voelde ik me, geil en half wakker half slaap geblinddoekt en ik  probeerde met mijn spier bewegingen de balletjes te kneden en zo opgewonden te  raken.

Ik had besloten mijn boetedagen te volbrengen. Plotseling hoorde ik  iemand de ladder op komen, ik schrok. Ze maakte mijn ogen vrij  en vroeg: Een siddering ging door mij heen en ik wees op het kruis er was een  naakte vrouw aan gebonden. Monica reageerde vreemd of ze geen belangstelling  had terwijl ze normaal op dit soort zaken enorm kon reageren. Monica zei dat ik  daar helemaal niet naar mocht kijken en wees naar een strandje verder op: Samen gingen we de ladder af en op de grond kon ik het kruis  niet meer zien, ook het strand en het huis van Helmut niet.

Monica ontdeed me  van de kuisheidsgordel en de genotsballetjes helemaal naakt stond ik voor haar  ze glimlachte, "misschien ben ik wel Dominant" zei ze "dit is best geil vind  ik". Ik moest mijn armen voor mijn lichaam om een dikke paal, waar de hut op  stond, slaan en ze deed met een slotje mijn pols boeien aan elkaar, ik kon zo  staan knielen en zitten, beetje ongemakkelijk maar ik kon me zelf zo niet  bevredigen.

Ze liep zonder me verder aan te raken weg  richting het strand. Het begon te regenen hard zelfs,uren moet ik zo gestaan  hebben want zitten betekende mieren dus dat deed ik niet.

Toen ik stemmen  hoorde er kwamen mensen aan ik zag ze nog niet er waren allemaal bosjes hier  dus zien deed ik weinig Duitse mannen steeds dichter bij, ik hield me muis stil  en hoorde in de verte een auto deur dicht slaan en ineens stond Helmut voor me.

In goed verstaanbaar Duits zei hij ik heb net Monica gesproken, ze vroeg of ik  even naar je wilde kijken. Ik stond wat schaapachtig te glimlachen, hoewel ik  wist dat hij een Dominante SM beoefenaar was voelde ik me toch opgelaten zo  naakt aan de paal. Hij gaf me wat te drinken ik kon natuurlijk niks zeggen en  hij zei dat hij mijn kale kop sexy vond. Ik kwam bijna spontaan klaar van het ene  moment op het ander voelde ik me super geil, Helmut zag het aan me en maakte  een opmerking, " kom ik heb van Monica de sleutel gekregen ik maak je los.

Bij het kruis aangekomen dat veel dichter bij stond dan ik had gedacht zag ik  dat Sieni daar vastgebonden stond. Ik keek recht tegen haar kut aan. Helmut bond mijn riem  vast aan een hekje en maakte zijn Sieni los hij zei wat in een dialect tegen  haar dat ik niet verstond.

Ik stond even later op de onder balk  met mijn armen gestrekt op zij tegen de boven balk ,het kruis stond iets  achterover waardoor het veilig voelde, Helmut bond me niet vast liet me alleen  even voelen. Toen ik tegen het kruis stond zag ik dat ik het strand kon zien en  de observatiehut die vlakbij was. Helmut hielp mij er weer af en gedrieën  liepen we een pad in , toen bleek dat we vlak achter het huis van Helmut  uitkwamen, vreemd nu realiseerde ik me dat dit gewoon zijn achter erf was en  ook de hut vlak achter zijn huis stond.

Vanuit de hut leek alles veel verder  weg. Ik zag op de klok dat het al laat was en nam mij voor naar ons huisje  terug te gaan ik maakte dat duidelijk aan Helmut en hij zei dat hij het begreep. Hij bracht me naar de hut ,waar ik mijn spullen bij elkaar graaide en ook de  Tolley-girl kuisheidsgordel. Want met zo'n ding lopen was onhandig.

Voordat ik  goed besefte wat ik deed vroeg ik Herr Helmut "Mag ik morgen aan het kruis? Je hebt  een mogelijkheid om hier aan te ontkomen, dan moet je me morgen ochtend  schriftelijk laten weten dat je niet wil voor je de hut ingaat.

Ze kwamen van het naakte strand en ik herinnerde me Monica's aangekondigde  verrassing mijn lippen werden los geknipt we gingen barbecueën alle vier naakt, heel gezellig en bijzonder. Maar ik moest deze nacht in de hut blijven de  ladder werd weggehaald. Ik was naakt met gordel om en had drie dekens van  Helmut. Monica had mijn lippen toch nog weer dichtgenaaid zorgvuldig als ze  was.

Toch boete doen dacht ik en droomde van het Kruis! Regen,regen en nog eens regen. Het liep al tegen de middag ik had nog geen mens  gezien. Koud en klam zat ik onder een deken. Vies ook ik had gepoept en geplast. Honger had ik en veel water gedronken dat had ik gelukkig voldoende.

De ladder  was weg ik zat dus opgesloten. Ineens was José er, gekleed in een geel regenpak  best geil vond ik een regenpak. Met moeite zette ze de ladder tegen de  hutingang en klom naar boven.

Ze zette een grote tas neer en ze kuste me en  vroeg hoe het ging. Toen ze zag dat mijn  kont vies was stelde ze voor naar de zee te lopen en even te zwemmen. Ik  glimlachte en mompelde: Terug in de hut deed José de tas open.

Buiten was het ook droog nu ,maar somber bewolkt. Uit de tas kwam het boetekleed dat ik weer aantrok José maakte de polsbanden  vast en de slotjes er op en ook de halsband ging vast met slotje aan de  achterzijde vast.

José maakte een kniel kussen van de dekens en liet me op mijn  knieën knielen ze deed me enkelboeien om en verbond de achterzijde van mijn  halsband met een ketting van ongeveer 70cm aan mijn enkelboeien en zette deze  met slotjes vast.

Ik voelde me geil worden ,ja dit was lekker ik kon iets  omhoog maar niet rechtop knielen boete doen dus! Toen deed ze touw aan de ringen van mijn beide polsbanden en hing  mijn polsen op terhoogte van mijn oren maar wijd uit alsof ik aan een kruis  stond. Zo kun je vast oefenen.

Ze bleef nog even bij me zitten om te kijken of ik deze  houding vol kon houden en praatte wat over de afgelopen dagen. José trok haar regenpak  weer aan. Ze kneep nog even hard in mijn tepels en zei:

.. Die dag werd het anders! Ik ben cm lang en weeg ongeveer 88 kilo lang, gespierd en een kaal geschoren hoofd en ook mijn lul houd ik lekker kaal. Helmut en Hans bonden touw  tussen mijn halsband en de middels van de drie anderen zo liepen we naar de  executie plek. Dat betekent dat het contact onderling wat closer is. Dat leek ons een leuk idee en we besloten om na lange tijd onze beentjes nog eens uit te strekken en te gaan dansen. De laatste tijd merkte ik Het was maandagochtend en haar kleine appartement lag bezaaid met kledingstukken die een spoor achterlieten van de woonkamer naar haar slaapkamer.

Ik had zelf al plannen gemaakt voor ons twee Iemand om zijn plaats in te nemen! Nu kenden wij iemand in onze vriendenkring die nog vrijgezel was en er redelijk goed uitzag. Ik mag het gewoon van hem! Ik zal mezelf even beschrijven, ik ben 1. We komen uit een dorp in de buurt van Breda. Ik heb een uitstekende relatie met mijn man Roelof, hij is 40 jaar. Hij snapt dat ik wel eens Mijn trio met een biseksueel stel!

Mijn relatie was al een tijdje niet meer wat die moest zijn en we hebben op een zeker moment besloten om uit elkaar te gaan. Mijn vriendin vond een nieuwe baan in een ander deel van het land en verhuisde en ik bleef achter in het appartement dat we een paar Mag ik het met hem doen?

Maar toch fantaseerde ik er regelmatig over dat mijn vrouw eens door een ander geneukt zou worden. Misschien wel omdat ik de eerste sekspartner in haar leven was. Ik heb haar tijdens een geile bui wel eens gevraagd Ik ben een hoerige slet! Ik ben 46 en al 16 jaar samen met mijn man. Wij hadden samen een goede seksuele relatie en nu nog maar het bleef wel tussen ons beiden, geen uitspattingen maar zoals de meeste koppels seks met twee en dat was het dan.

Iedereen gelukkig Ik ben Thea, een getrouwde vrouw van 27 jaar. Op seksueel gebied kwam ik eigenlijk behoorlijk tekort, maar wat mij laatst is overkomen had ik nog nooit meegemaakt en heeft alles behoorlijk veranderd.

Omdat er thuis weer eens problemen waren tussen mijn man en mij over Belevenissen van een Filipijns sletje! Daar ontmoette ik mijn man, Vincent, hij werkt ook in de verpleging. We trouwden iets meer dan twee jaar later.

Ik ben een echt Aziatische met Afspraak met een jong stel! Het verhaal is een combinatie van hoe ik ‘John’ het heb ervaren en wat het stel mij heeft verteld. Afgelopen zomer of beter eigenlijk in het voorjaar stuitte ik op een advertentie van een stel dat Niet altijd gezellig, een beetje veel egoïstisch en best kinderlijk en af en toe, zoals nu was ze Het was eigenlijk meer een noodkreet van een echtpaar, waarvan de vrouw zich wilde laten neuken in het bijzijn van haar man, maar het uit preutsheid toch niet zo goed durfde Mijn vrouw en haar neukvriendje s!

Zij is erg knap, met grote tieten, blond haar en een slank figuurtje en als we op straat lopen, dan zie je iedere man naar haar kijken, alsof ze haar zo zouden willen neuken. Samen met mijn man woon ik al een jaar of wat in een middelgrote stad.

Zolang we getrouwd zijn, zijn we samen op vakantie geweest. Vaak in eigen land, maar ook naar Griekenland en Spanje. Op een gegeven moment hadden we allebei zo het idee dat alleen op Het gaat mij hierom, ik zou graag eens een dag mee willen maken die bol staat van de seks. Ik hoop dan door drie mannen en mijn eigen man meegenomen te worden naar geile plekken en overal verwend te worden Hij kijkt en wij genieten!

Ik kan er over meepraten, want via stelvoorsex heb ik geregeld contact met Marjolein en Remco. Marjolein is een vrouwtje dat er beslist wel pap van lust en Remco geniet ervan als hij toe mag kijken hoe ik zijn vrouwtje gebruik Nog steeds geil op haar ex! Het is voor ons allebei ons tweede huwelijk. Haar ex-man Simon, komt vanwege hun kinderen nog wel eens over de vloer en ik bemerkte wel dat zij zich seksueel nog tot elkaar aangetrokken voelen door flirten en gebaren. De amateurhoer moeten spelen!

Ik voel me tegenover mijn vriend Marcel erg onderdanig en ik kan enorm geil worden als hij me moedwillig in de meest vreemde situaties weet te wringen. We gaan er dikwijls op uit en dan moet ik me laten gebruiken door Dit spreekt mij zeer aan en ik heb het hier met mijn vrouw dan ook verschillende keren over gehad, maar kan haar helaas niet overhalen. Ik heb een mooie vrouw met prachtige rondingen en ze is goed geil Genomen door een andere man!

Ik ben al bijna 14 jaar getrouwd en heb een fantastische relatie met mijn man. Ik ben dan wel al 38 jaar oud maar voel me een stuk jonger. Ik ben een niet al te grote vrouw met donkere haren tot net over mijn schouders. Heb een paar flinke Zij heeft me zo gemaakt! Mijn vrouw en ik kwamen daar om een uur of acht aan.

Hun huis was erg dichtbij, dus het deed er ook niet toe hoeveel Ze waren pas een jaar getrouwd en ik vond dat het vrouwtje er slecht uitzag. Ze had kringen onder haar ogen en was mager, ze was er sinds haar huwelijk niet op vooruit gegaan. Ik sprak haar wel eens wanneer we samen aan de deur stonden of achter in De avondmaaltijd was achter de rug en had beiden een voldaan gevoel bezorgd Bert had een pornofilm gestart en samen zaten ze er naar te kijken.

Het was een vaste gewoonte geworden dat ze zich vrijdagsavonds op die manier voorbereidden op een avond Niet voor te stellen! We hadden besloten daar eens flink de bloemetjes buiten te zetten. Op het gebied van de seks dan! Het hotel wat wij hadden geboekt was erg mooi en de kamer was echt top, precies zoals het op de site van de reisorganisatie stond. Ik mag de hoer spelen! Nee, het viel echt niet mee om dat goed te organiseren.

Want hij wilde van te voren met iedereen kennis hebben gemaakt, zodat hij Toch is er iets in ons huwelijk dat misschien wel vreemd klinkt. Ik vraag me dan ook wel eens af of het wel normaal is, zoals het er bij ons aan toe gaat. Vandaar dat ik onderstaand verhaal met jullie wil delen. Die dag werd het anders! Tientallen vrouwen heb ik er al zien neuken met andere mannen en jongens en bij al die keren dacht ik aan mijn vrouw en hoopte ik dat zij dat ook eens zou doen. Het was mijn stille verlangen Ze nam het heft in eigen hand!

Nu is het enkele maanden terug toch gebeurd. Mijn vrouw betrapte me bij het lezen van een geil verhaal. Tot mijn verbazing kwam Zij doet het ook met die jongen! In de tien jaar dat we getrouwd waren was ze niet echt gelukkig geweest wat ons seksleven betreft. Dit was voor zover ik vermoede grotendeels te wijten aan mijn kleine 10 centimeter pikje in stijve toestand.

De Surinamer in de kroeg! Ik had het er ook al eens over gehad met haar en hoewel ze het niet resoluut afwees, zei ze dat ze er niet actief naar op zoek wilde gaan, meer een soort van, we zien Ik keek hoe ze met onze vriend neukte! Ik geniet ervan om mensen te begluren en te bekijken. Zo gebeurde het dat ik enkele maanden geleden bezig was met de verbouwing van ons huis en ook de slaapkamers horen daar natuurlijk bij. Ik kreeg toen het idee om in de logeerkamer Zoals altijd ging hij samen met zijn vrouw Agnes en de kinderen op vakantie naar de camping.

Caravan achter de auto, spullen ingepakt en rijden maar. Het was heerlijk zomers weer, dus het beloofden twee Hij wilde haar graag neuken! Reden voor ons om er een leuke dag van te maken. Maar na tien jaar huwelijk was onze relatie op het seksuele vlak wel wat ingezakt.

En onze trouwdag was een mooie gelegenheid om daar wat verandering in te brengen. We hadden een hotel Toekijken hoe ik neuk met drie mannen!

Als het al gebeurde, werkten we ons beiden snel naar een orgasme toe om vervolgens vermoeid in slaap te vallen. De spanning was er wel vanaf. En er over praten deden we niet, iets veranderen al helemaal niet. Goed vol laten spuiten! Op de derde dag hadden we een scooter gehuurd, het was die dag ontzettend heet en we gingen lekker luchtig gekleed een rit over het eiland Mijn man ging even weg naar het toilet en ik had hem verteld dat ik een rondje ging lopen om de omgeving een beetje te verkennen.

De camping lag bij een groot bos en je kon daar dan ook heerlijk wandelen. Mijn eerste keer sloppy seconds! Ja, ik weet dat we tegenwoordig beter aan veilige seks kunnen doen, maar we houden allemaal van het gevoel van een naakte Mijn vrouw was door het mooie weer zo geil als boter en begon met haar hand mijn kruis te masseren en me in mijn nek te kussen. Dit liet me niet onberoerd en ik voelde mijn lul al snel behoorlijk groeien, ik had echt moeite Een paar dagen Vlieland!

Zo brachten we het grootste gedeelte van onze vakantie door in ons vakantiehuisje. Maar eind augustus werd het opeens prachtig weer, dus besloten we om nog maar een paar dagen vrij te nemen. We besloten om de koelte Ik hoop dat ze het vaker doet! Ik kon mijn oren niet geloven, met wie was ze aan het bellen?

Het was wel duidelijk dat mijn vrouw mij niet binnen had horen komen, want ze ging gewoon door met haar telefoongesprek. Ik deed de deur opzettelijk wat Het gaat er heet aan toe! We hebben een prima seksleven en we neuken dan ook bijna elke dag. Een dag zonder seks, is een dag niet geleefd, zeggen wij altijd.

We zijn ook gek op speeltjes, als we wat nieuws zien kopen we het en proberen we het uit. Geil op een zwarte paal! We genieten altijd van de heerlijkste seks die ik mij kan voorstellen. Ik speel ook vaak met mijn heerlijke natte kutje en Ze verleidde mijn vriend! Het is maar een keer gebeurd maar ik krijg nog steeds een enorme stijve als ik eraan terug denk. Mijn vrouw Jetty en ik John waren beiden We kenden elkaar toen al 14 jaar en zijn 8 jaar geleden getrouwd.

Mijn vrouw wil meer beleven! Het was een zon overgoten dag toen wij op de camping aankwamen en gelukkig lukte het ons om de tent na al die jaren weer zonder problemen Wil jij haar laten neuken? Wij gaan je helpen. Onderstaande brief print je uit en geef je aan je vrouw of vriendin, als ze de brief helemaal uit leest dan zal ze waarschijnlijk na het lezen Zo ver gaat onze vriendschap!

Niet dat ik vreemd ga, nee deze man is door mijn echtgenoot en mijn vriendin de vrouw van de man voor mij geregeld.

Hoe dat precies zit zal ik uit even uitleggen, zij deelt haar man met mij omdat mijn echtgenoot De eerste vreemde man voor haar! Ja, voor wat, eigenlijk wisten ze dat niet eens zo precies, de eerste keer hebben we alleen met Ik was zo gemakkelijk te verleiden! Om het geheel compleet te maken moest ik me lekker geil opmaken, ik besloot om mijn zwarte wetlook jurkje met ritsen aan te trekken, zonder BH of slipje.

Daar onder droeg ik enkel een zwart De vrouwen genieten in Frankrijk! Op een avond zaten we op een terrasje te eten, Tessa was naar het toilet geweest en met een geile glimlach op haar gezicht stopte ze onder de tafel iets in mijn hand. Ik keek wat het was en zag haar De fantasieën van een geil vrouwtje!

Ferdinand is een heerlijke minnaar en we vrijen bijna elke avond met elkaar, soms urenlang. We kunnen gewoon geen genoeg van elkaar krijgen! Mijn probleem is, dat mijn man al mijn fantasieën wil weten. Hij geilt er enorm op Gisteren op een parkeerplaats! Een beetje geïrriteerd reageerde ik, “had je dat niet even bij Batavia Stad kunnen doen”. Maar goed, ik keek uit naar een parkeerplaats waar we even konden stoppen. Wij vinden het heerlijk om met z’n drieën te geilen, waarbij iedereen lekker aan elkaar kan zitten en genieten.

Guido was al een paar keer bij ons langs geweest en ook deze avond zou hij weer komen. Katja en ik waren Ik wil zien hoe je geneukt wordt! Ze zou na het feest door een vriendin thuisgebracht worden. Ik vond het prima, zeker na een drukke dag op het werk even geen gezeur aan mijn hoofd Jij bent echt geil! Cuckold, ik had er nog nooit van gehoord.

Ik woon al meer dan 8 jaar een samen met Gert. Gert is 6 jaar ouder dan ik en ik ben ook heel gelukkig met hem. Gert bedenkt altijd weer leuke en geile dingen. Ik ben nu 30 jaar oud maar Ja, zegt Ria, “ lijkt mij ook wel wat pijnlijk, maar een vrouw kan best veel hebben, als ze zelf maar wil”.

Weekendje met de camper! Allereerst wil ik jullie wel duidelijk maken dat mijn man en ik een uitstekend huwelijk hebben, we zijn dan ook al 9 jaar getrouwd. Het begon eigenlijk enkele maanden geleden, Ze liet zich gaan!

Maar wat moet je als je daar zo vaak over fantaseert, het vertellen aan je vrouw? Ook als je weet dat die fantasie misschien wel iets te ver Mijn man deelt me met een ander! We zitten op een bank aan een tafeltje te wachten, met een drankje voor ons als hij binnen komt.

Ik fluister in je oor hoe zenuwachtig ik ben, maar jij verzekert mij dat we een heerlijke avond gaan krijgen. Hoe onze fantasie werkelijkheid werd! Arnold is een normaal uitziende en verzorgde lekkere kerel waar menige lady naar kijkt als wij in het weekend een avondje Vrienden die graag helpen.

Mijn man Fred had zijn twee vrienden gevraagd om hem hierbij te helpen. Vorige week zijn wij naar ons huisje gegaan om te straten en ik ging ondertussen het huisje schoon maken Dat klonk natuurlijk wel bijzonder aantrekkelijk, maar ik had geen flauw idee hoe zijn vrouw er uit zag, dus stuurde ik een mailtje retour met de vraag “hoe Ik keek haar verwonderd aan en vroeg, “heb je iets speciaals in gedachten dan? Een klein uurtje van ons vandaan Mijn vrouw Gerda 49 jaar en ik 50 jaar , zijn nu 26 jaar gelukkig getrouwd, we hebben een actief seksleven en hebben bijna elke dag heftige seks.

Sinds we elkaar kennen hebben we namelijk afgesproken, Een zwarte paal in het hotel! Dat komt omdat ze echt de hele dag geil is en met een natte kut loopt.

Daarbij heeft ze veel meer nodig dan dat ik haar kan geven en ik wordt er zelf ook ontzettend geil van, wanneer ik weet of zie Mijn vrouw Ciska is een vrouw van 36 jaar met een heerlijk lichaam, 1.

Wij zijn al jaren getrouwd en ik weet dat zij nog nooit een ander heeft gehad. Met mijn 16 cm ben ik gemiddeld geschapen. Ciska zelf vindt dat ik Hij moet zien hoe ik je neuk! Remy is een jaartje jonger dan ik, maar ziet er fantastisch uit en wordt vaak jonger geschat dan de 40 jaar die ze net is.

Ons seksleven is top en we houden nog steeds veel van elkaar. Je kunt dus rustig zeggen, onze relatie is Omdat het voor hen beide een fantasie was die ze wilden realiseren zochten ze iemand die een keer met Yvette naar bed wilde gaan. Ik had Yvette altijd al een mooie vrouw gevonden, dus Ze geniet er van! Ze geniet er van om ze te plagen en heeft, als ze in de juiste stemming is, ook wel seks met willekeurige mannen. Een paar weken geleden toen ik weg was kreeg ik een telefoontje Zien hoe ze neukt met een ander.

Mijn vrouw en ik hebben in het verleden wel een keer partnerruil geprobeerd, maar nooit in aparte kamers, dat was geen succes want ze had er een probleem mee als ik in dezelfde kamer aanwezig Je moet het een keer proberen! Mijn vrouw Linda ziet er goed uit maatje 38 en een kleine 60 kg, lekkere tieten en een lekkere kont.

Ons seksleven is goed en wij zijn ook wel wat ruimdenkend op dat gebied. Er was laatst een programma op tv over seks met meerdere personen Twee jonge knullen voor mijn vrouw! Ze hadden een vakantiebaan gevonden voor een maand, bij een bedrijf vlak bij ons in de buurt. Vanwege de afstand hadden hun ouders gevraagd of ze bij ons mochten logeren tijdens de werkdagen Ze ging een avondje uit! Waarom niet, ik ging ook regelmatig met mijn vrienden wat drinken. Een avondje alleen thuis voor mij, wat achter de computer hangen en drinken, op zich een prima idee, vond ik.

Toen ze ging douchen kroop ik achter Geil van de gedachte! Zijn vrouw Miranda had hem net verteld dat ze vreselijk opgewonden werd van de gedachte eens flink te worden genomen door de grote zwarte bartender van het hotel waar ze verbleven. En inderdaad, de bartender was een knappe, zwarte gespierde Het is leuk werk en ik ontmoet natuurlijk veel mensen. Maar wat ik enkele weken geleden mee heb gemaakt zal ik nooit vergeten.

Het was tegen het eind van de middag Mijn vrouw met twee Antilianen! Ze is blond, achter in de vijftig en heeft een ontzettend lekker lijf om tegenaan te kruipen, op meerdere manieren dan alleen maar slapen als je begrijpt wat ik bedoel. Mijn afspraak met haar is heel simpel. We hebben allebei besloten dat haar lichaam te geil Het was warm en ze hadden er zin in.

Het plan was om gewoon te gaan rijden en maar zien waar ze uit zouden komen. Na een lange dag rijden, veel plezier en zo geil als wat kwamen ze aan bij het eerste overnachtingpunt. Wat raar, het was een vrijstaande Mijn man Gert werkt voor een groot bedrijf en moet daar ook wel eens een weekje voor op stap, zo ook die bewuste week. Ik was een weekje niet echt lekker geweest, wat grieperig en hangerig, dus die week hadden wij geen Tijdens ons huwelijk hebben we wel eens seksueel contact gehad met anderen.

Meestal na een contact had mijn vrouw zoiets van, het was leuk, maar waarom eigenlijk met een ander, dat hoort toch niet. Behalve na een trio, ongeveer Een wereld van verschil! Zo zou zij best eens met een andere man seks willen hebben en ik heb soms bi gevoelens. Nog nooit hebben we deze fantasie werkelijkheid laten worden, want tussen fantasie en werkelijkheid ligt vaak een wereld van verschil, maar soms Werd ik vroeger minstens een keer per dag geneukt, nu moest ik er soms gewoon om vragen.

Niet dat het met tegenzin gebeurde of niet lekker was, maar het gebeurde gewoon minder vaak. Even naar het bos! Onze dochter was toen nog niet geboren, volgens mij.

Ook het jaargetij weet ik niet meer precies maar het was geen zomer en het weer was niet best. Het was wel droog maar vrij fris. Nadat we daar een tijdje rond hadden gelopen Jij kijkt naar ons! Ik wil helemaal niet wakker worden want ik geniet van de warmte van het bed en van jouw warme lichaam. Dat lichaam dat mij zo heerlijk verwend heeft vanavond. Ik beleef het opnieuw. Ik voel je mond, je vingers, Veel sperma in haar kontje Ze is lekker klein en slank van postuur en heeft een heerlijk strak kontje.

Als je haar ziet zou je niet zeggen dat zij al moeder is. Zij is 37 jaar oud maar ziet eruit als Zij wilde een grote lul! Joke was er ook weer aan toe, had ze mij verteld en mijn zak was ook goed gevuld. Wanneer wij heerlijk lagen te neuken zei ze vaak: Waarop ik antwoordde met: Ze is een echte hoer! Als we op straat lopen, trekt mijn vrouwtje aardig wat bekijks, nu nog steeds.

Ik was daar wel aan gewend, maar in de periode dat ze veel las over amateur hoertjes begon ze zich ook nog wat anders te kleden. Korte rokjes, diep uitgesneden blousjes Ik deed het voor mijn vriend. Ik heb lang rond gelopen met de gedachte of ik dit wel leuk zou vinden. Na lang er over na gedacht te hebben en na een leuke avond met een dildo, mijn vriend moest Geil op de parkeerplaats.

Ik werd daar altijd ontzettend geil van. Dit seksverhaal gaat over een hete nacht op een parkeerplaats, waar ik seks had met twee mannen Ze vond het super geil! Het was gezellig en hij gaf veel complimentjes aan mijn vriendin, ik grapte dat mijn vriendin maar eens met hem moest afspreken, dus mijn vriendin typte op het scherm of hij eens af wilde spreken. Hij reageerde gelijk serieus Twee lullen voor die meid. Dan maar kijken of er in de duinen nog wat te beleven valt.

Op hete dagen gebeurd hier veel meer dan de meeste mensen zullen denken Door twee mannen laten verwennen. Hij vroeg of hij een keertje langs mocht komen want hij wilde iets met mij bespreken. Ik stemde toe en we spraken af voor de volgende avond.

Die avond kwam hij langs en we dronken eerst een biertje. Na een tijdje vroeg hij Bij wijze van uitzondering zeg ik maar eens ja. Zo ben ik met hem op weg in de auto. Omdat er op zijn minst elf mannen moeten zijn, heb ik mijn best zittende spijkerbroek aangedaan. Ik houd ervan me uitdagend te kleden en ik weet hoe Mijn geile ex met een ander! Zoals in elke relatie krijg je last van sleur en om ons seksleven interessant te houden bedachten we regelmatig nieuwe standjes en zochten we plekken om seks te hebben.

Lydia was biseksueel maar liet dit niet Het begon allemaal met een 25 jarig trouwfeest van een collega van mijn man. Wij waren uitgenodigd om die vrijdagavond Een avond naar het casino!

Voordat wij onze twee kindjes hadden deden wij dit geregeld, maar sinds de komst van onze meiden was dit een beetje in het slop geraakt. Laatst hadden wij ons voorgenomen weer samen leuke avonden buiten de deur te beleven Zijn vriend, mijn collega.

We hadden een geweldig seksleven en genoten ook echt met elkaar. Ik ben politieagente en ondanks de werkdruk bevalt het werk me uitstekend. Op een dag vroeg mijn man of ik het geil zou vinden om een keer seks met een andere man te hebben, terwijl hij Annabel krijgt er nooit genoeg van. Samen met nog twee andere vrienden zaten we bij elkaar op school en we hebben nog steeds veel contact.

Toen we vriendinnen kregen werd het contact even wat minder. Het lukte Jan maar niet om een vriendin te vinden. Hij omarmde meisjes bijna letterlijk en verstikte Sperma van een vreemde in mijn kut! Hees, bijna zonder stemgeluid, antwoordde Donna ‘Ooh ja, dan laat ik mij neuken, zo in mijn geile kutje, mhmmm.

En ik kan er niets aan doen. Ik moet wel, ik De man in het hotel. Dit maakt het voor ons opwindend en Zo ken ik je niet. Het was alweer een tijdje terug dat we tijd hadden voor elkaar.

Het weer zat mee en na een autorit van anderhalf uur checkten we in. Zij is 38 jaar, donkerblond, 1,74m, 85C en ik ben 42 jaar, donkerblond, 1,86m, en redelijk geschapen met mijn Een avond die hij nooit zal vergeten! Ik doe veel dingen voor mijn man om onze seks interessant te maken en niet saai. Zo doen wij aan rollenspel, verkleed ik me soms als een hoer, en spelen we ook verkrachtingen en een aantal keren hebben In een steegje zien we dat er grappige lampjes branden, die we niet eerder hebben gezien.

Ze knikt instemmend en we lopen het zijsteegje in. We lopen even verder door en we zien Zachtjes streelde hij mijn borsten en ging hij met zijn vingers door mijn haar. Op het moment dat hij zijn hand onder mijn blouse wilde steken ging de telefoon. Toen ik opnam, bleek het een oud collega te Wat was dat lekker! Ik ben cm lang en weeg ongeveer 88 kilo lang, gespierd en een kaal geschoren hoofd en ook mijn lul houd ik lekker kaal. Het is nou niet echt een joekel van een lul, maar met mijn 18 cm Het was haar idee!

Waar we in het begin elkaar continu neukten was de spanning wel een beetje verdwenen. Mijn vrouw heeft een heerlijke ronde kont, niet al te grote tieten met lekkere tepels, een klein buikje en een getrimde kut.

Ze vindt het heerlijk om lang gebeft te De vrouw van mijn vriend. Bijna alles maakte me geil en als ik een tijdje geen seks had gehad dan kreeg ik gewoon pijn in mijn ballen. Zo kom ik bij dit verhaal over mijn vriend Ron en zijn vrouw Thea. Ik was toen net eenentwintig en hun waren allebei Twee extra mannen voor mijn vrouw.

Ze vond het wel een opwindend idee, maar was toch wel wat terughoudend wat eigen initiatief betreft. Op een warme zomernamiddag, zat ik na een Ze halen er een paar vrienden bij.

Els is een slanke meid van 23 jaar met een paar stevige borsten, mooie lange benen en een strak kontje. Met Jan neukt ze dat de sterren er afvliegen. Lekker in haar kutje en ook laat ze zich door Jan in haar hete aarskanaaltje neuken. Ze vindt het heerlijk Ik ben haar slaaf. Ze vertelde een vast adres te hebben waar ze haar partners vandaan haalde en die dan mee naar huis nam.

Ze vroeg of ik niet eens zou willen zien hoe ze dat aanpakte Dat deed hij de laatste tijd wel vaker sinds hij geen werk meer heeft en zichzelf mateloos verveelt.

Hij kwam voor Frans omdat hij wat gereedschap van hem wilde lenen. De laatste tijd merkte ik Mijn man filmt mij met drie negers. Op het gebied van seks gaan we ook steeds een stapje verder. We kijken veel seksfilms en proberen hier onze fantasieën uit te halen. Mijn man wist dat ik heel graag eens seks wilde hebben met een neger het leek mij zo geil om een keer zo’n In scène gezet door haar man.

Was hij nou nog niet klaar? Ze had al lang op haar werk kunnen zijn. De kinderen waren naar school, en ze had haar echtgenoot Bart al naar zijn werk uitgezwaaid. Nog geen maand oud en gisteren begon het ding zo maar te lekken. Van de nood een deugd maken. Wij zijn een getrouwd stel, zij 32, lang bruin haar, slank, een lekker kontje en heerlijke borsten.

Ik ben 36 en eigenlijk wel een sportief type en met mijn 18 cm. Even kennis maken met zijn vrouw. Hij had me al zo vaak verteld hoe lekker ze eruit zag met haar grote borsten en haar kale kutje dat ik al een stijve pik kreeg bij het idee dat ik haar zou ontmoeten.

Mijn vriend spuit haar kut vol. Zij had vandaag een nieuw setje gekocht wat ze mij wilde showen en daar zat ik op te wachten. Zij heeft een heerlijk lichaam, stevige borsten met harde tepels, slank en een kont om je tanden in te zetten.

Daar hoorde ik haar aankomen, ze had haar badjas Lekker genieten van een zwarte lul. Op haar verjaardag vorige maand, had ze dit bedacht en haar eerste actie was om op zoek te gaan naar een baantje. Via een kennis kon ze al snel twee dagen Hij noemt het cuckold. Ondanks dat ik 31 jaar ben word ik vaak jonger geschat, meestal zo rond de Ik heb een slank figuur met kleine borsten, 75c en kleine tepels.

Altijd een geschoren kutje en volgens Ze deed het met een jonge knul. Afgelopen vrijdagavond waren wij namelijk op een trouwfeest van een paar oude bekenden waar de alcohol behoorlijk vloeide. Daar maakten wij kennis Zij is een leuke spontane meid met donkere lange haren en een normaal figuur, met mooie stevige borsten, heerlijke kleine tepels en een heerlijk glad geschoren kutje met kleine lipjes. Geef mij maar een grote pik! Het volgende verhaal heeft mijn menig hierover echter behoorlijk veranderd.

Mijn naam is Ineke ik ben een leuk uitziende meid uit Utrecht Ik gaf haar de gelegenheid. Zij is nu 23 en ik ben We waren allebei nog vrij onervaren met seks toen we wat met elkaar kregen. We deden het graag met elkaar, maar het werd al snel routine. Ik werk meestal ‘s nachts, wat niet helpt bij het op peil houden van je Vlinders in mijn buik.

Alles loopt goed, ik heb een prima baan en mijn huwelijk is echt goed te noemen. Met andere woorden, mijn leven is fantastisch! Maar toch mis ik soms iets van spanning, de vlinders in mijn buik zeg maar. Mijn man heb ik leren kennen toen ik achttien Uitdagend op het terras! We besloten een uitstapje te maken naar Limburg. Het was prachtig weer, rond de dertig graden en het hele weekend zou het zo blijven.

Een bikini voor haar en een zwembroek voor mij, veel meer hadden we niet nodig. Mijn man Freek en ik hebben tijdens een vakantie enkele jaren geleden een man ontmoet en zo een keer in de twee maanden komt hij De laatste keer dat we samen met de buurtjes van beide kanten op de galerij uit zouden gaan.

We woonden al ongeveer 6 jaar in onze flat en we waren met beide buren goed bevriend geraakt. Regelmatig gingen we met ons zessen op stap. Er hing altijd een Kijken naar mijn sletje. Ik Jos 34 jaar oud een normale man. Petra 24 jaar oud en een normale meid. Petra is niet te groot heeft een mooi slank figuur met een paar mooie stevige ronde B-cup borsten met geile kleine tepeltjes.

Geile spelletjes met mijn vrouw. We hadden afgesproken om hem te ontmoeten in een hotel. John was een knappe jongeman van rond de dertig.

We aten eerst wat in het restaurantgedeelte en genoten van een heerlijk diner met een glas wijn. We begonnen met een praatje over hoe Fiona en ik genieten Ik deel haar met plezier. Constant kreeg ik vreemde gevoelens en beelden die door mijn hoofd speelden. Ik wilde mijn vrouw geneukt zien worden door een andere vent en nog wel door een maat van mij. Nou ja, de laatste tijd, eigenlijk al wel langer, maar het kwam nu weer naar boven. Eindelijk een zwarte kerst! Ze vond het heerlijk als ik het verhaal langzaam opbouwde.

Ik gaf daarbij een goede omschrijving waar we ons bevonden, sauna, bar, hotel of een andere locatie Mijn sletje en ik genieten! Gerda heeft zich de laatste jaren al vaker door diverse mannen laten neuken, al dan niet in mijn bijzijn en ook haar Heerlijk als jij ons bekijkt. We hadden besloten dat we die zaterdagavond lekker thuis zouden blijven om er een geil avondje van te maken. Ik had lekker gekookt en een fles wijn open gemaakt. En natuurlijk had ik wat spannends aangetrokken zodat het Een klusje met zijn vrouw.

John kwam weer eens gezellig bij me langs, we zaten lekker aan een biertje en ouwehoerden over van alles en nog wat. Maar al snel ging het over sex. Mijn vriend John zit net in een verbouwing. Nu is hij een cuckold! Een koppel zoals er zo veel rondlopen. Zelfs als je hun namen zou noemen bij hen in de buurt zouden de meeste niet weten wie ze zijn.

Maar nu worden ze iets bekender omdat ik over ze schrijf. Ik ben nog steeds geil. De man die je gekozen hebt om onze eerste trio mee te beleven vind je in het echt nog knapper dan op de foto die we via de mail hadden gekregen.

Hij heet Gerard, is gespierd en heeft een leuke kop, daarvoor had je hem ook uitgekozen Ik zal me eerst even aan jullie voorstellen, mijn naam is Sonja, ik ben 38 jaar en ik ben al meer dan 10 jaar samen met een en dezelfde man, waarmee ik Geneukt door vier Friezen! We stonden op een veld met slechts een caravan.

We sliepen de eerste nacht in onze tent. De volgende ochtend hadden we het alleen ontzettend koud, het was al eind september. We besloten om een trekkershut te nemen. Het is nu donderdagmiddag.

Mijn kut is nog steeds zeer gevoelig, maar ik heb eigenlijk al weer zin om alles nog eens opnieuw te beleven. Waar ik het over heb? Laat ik me eerst even voorstellen.

Ik keek er naar uit, twee mannen samen met mij in een bed. Vrijdagochtend kon ik een beetje uitslapen en ik werd wakker met ontzettende zin. In de trein luisterde ik naar een lekker muziekje en mijn ogen vielen dicht. Het zonnetje scheen en ik droomde De club in België. Onze dochter was op wintersport, dus we hadden mooi de tijd om er eens even flink van te genieten.

Het werd tijd dat we weer eens naar die club in België gingen waar we het al eerder zo gezellig vonden.

Het was wel bijna twee uur rijden om daar te komen, maar het was ons er erg Twee stellen maken een film. Gerda had zich opgemaakt en was zich nu aan het omkleden. Vanavond zouden ze hun spelletjes op video vastleggen.

Het moest een professionele film worden Bevrucht door haar 2 mannen! Rianne was gestopt met de pil omdat het na een jaar nog niet wilde lukken en de artsen niets konden vinden, namen we het besluit om Arnie mee te laten doen. Hij neukte tenslotte al jaren met Rianne dus waarom hem niet Ik ben 10 jaar ouder dan mijn vrouw en ze heeft al heel veel kennis opgedaan op sexgebied.

Zij is 21 en had voordat ze mij leerde kennen niet veel sex gehad en wat ze had gehad was flut, de heren dachten alleen Verhaaltje voor mijn man.

Ik kijk links naast me en ik zie een paar mannen naar me kijken vanuit hun auto. Ze maken pijp en neukgebaren. Zal ik wel, of zal ik niet.

Ik vind het moeilijk, ik probeer mijn man even Al jaren lijkt het me mega geil om mijn meisje te zien neuken met een vreemde kerel. Iets dat me in fantasie echt heel erg opwond. Wij zijn dan nu alweer 12 jaar samen. Ik zal haar proberen te omschrijven. Ze is nu 32 jaar Hier is uw minnaar. Mijn gedachten gingen gelijk alle kanten op en ik kon niets anders dan gelijk reageren.

Na enkele e-mails met deze vrouw, Ingrid, voelden Mijn vrouw en een andere man! In de 20 jaar is er nog nooit een ander in het spel geweest. Zij ziet er nog steeds zeer goed uit en heeft veel aandacht van het andere geslacht. Dit vind ik alleen maar leuk, want ik heb een grenzeloos vertrouwen in haar en zij in mij Het deed zich voor dat mijn vrouw op een zaterdagavond zin had om te gaan stappen, zij is echt zo’n dansbeest die graag danst, zelf ben ik niet zo, n danser maar voor de goede verstandhouding Maar voor het zover was hebben we een relaties van dik tien jaar gehad.

Om financiële redenen was een huwelijk er eerder nooit van gekomen. We zijn gelukkig samen, bijzonder gelukkig. Alleen is het laatste jaar de seks een beetje van hetzelfde gebleven. Hoe ik haar zo ver kreeg. Niet de jongste maar leuk en lekker om te zien. Ze was kuis en loyaal naar mij toe en zou nooit iets willen of doen met een ander. Dat vertelde ze me altijd en ik geloofde haar. Natuurlijk had ze haar fantasieën net als ieder ander en die fantasieën waren Hoe hij een cuckold werd.

Na een stressvolle dag plof ik neer in de sofa op mijn hotelkamer. Ik heb nood aan een beetje ontspanning en die vind ik meestal door wat te surfen op het net. Ik neem mijn laptop en surf maar wat, zonder specifiek naar iets te zoeken Om haar eens te laten neuken met iemand anders en ik kan eventueel meedoen maar het belangrijkste is dat zij gewoon goed genomen wordt.

En ze is zaad geil Met iemand die we konden. We ontmoeten hem in het café en de avond Mijn echtgenoot liet me neuken met een zwarte man. Na de geboorte van de kinderen heeft mijn lichaam er niet onder geleden en heb ik nog een aantrekkelijk figuur en zijn mijn borsten nog stevig, zodat ik vaak geen BH hoef aan te doen.

Mijn man Kees is een stuk ouder, namelijk 56 jaar, maar wij houden Mijn vrouw als slet. Ik drukte mijn harde lul tegen haar dij, ik mag wel eerst slapen hé, vroeg ze, nee Mijn vrouw geniet er van. Het was weer eens zo ver, toen ik thuis kwam van mijn werk zag ik dat Chris zijn auto er stond. Ik zag dat het rolluik weer Hoer ‘, zei de man zacht. Hij keek zijn vrouw recht in de ogen aan. Even stond Elise als aan de grond genageld.

Na die ander is ze veel geiler geworden. Haar lichaam is niet mager, maar zeker ook niet dik. Omdat je met kutslotjes toch makkelijk kunt klaarkomen doet het mij niks, hoewel het wel een spannend gezicht is!

Omdat piercinggaatjes af en toe onderhoud nodig hebben bezochten wij met ons vieren de piercingstudio ongeveer drie maand geleden. In die spannende omgeving voelde ik ook geile gevoelens opkomen. Nadat ik, bij het doorkijken van het fotoboek met mogelijkheden, uitdrukkelijk had uitgesproken dat piercings niets voor mij zijn, werd ik getroffen door een foto van een mond waar de lippen voorzien waren van drie gaatjes in de bovenlip en drie gaatjes in de onderlip.

Drie piepkleine staafjes hielden de mond "op slot". Ik probeerde hoewel het me enorm opwond heel losjes te vragen wat dit was. Als antwoord kreeg ik dat je op deze  wijze doormiddel van chirurgisch zijde de mond dicht kon naaien en ook weer  eenvoudig kon open maken.

De dagen erna werden beheerst door mijn verlangen om  mijn mond te laten dichtnaaien tijden een boete doening. Ik mijn eerst regel  schreef ik dat we overal over praten, toch durfde ik dit niet direct te  vertellen omdat ik bang was dat ze mij zouden dwingen het echt te ondergaan. In mijn fantasie wilde ik het graag, maar ik was er in werkelijk heid nog lang  niet aan toe.

Op onze bijeenkomst van begin juni kwam het onderwerp vakantie aan de orde en  we bespraken openlijk wat we graag zouden doen met ons vieren. Ik deed het  verzoek om een week boete te moeten doen tijdens onze vakantie, de anderen  glimlachten want ze hadden dat wel van mij verwacht.

Nadat ik mijn  dichtgenaaide mond fantasie opgebiecht had was het even stil. Monica deed een voorstel: We bespraken de vakantie, twee en  halve week zouden we een huisje huren aan het Oostzeestrand in Duitsland.

We  hadden op internet een vakantie huisje ontdekt met sm speelkamer. Ik nam op mij  dat te regelen. Monica liet er geen gras overgroeien en die woensdag middag  daarop konden we terecht bij onze piercing studio. Monica vertelde dat op  advies van de piercingspecialist er een zekere Nicolien aanwezig zou zijn, zij  is Meesteres en had ervaring met dit bijzonder onderwerp. Samen met Monica stapte ik dapper naar binnen. In een klein kamertje ontmoette  ik Meesteres Nicolien, een wat oudere zeer ervaring Meesters.

Zij inspecteerde mij en gaf mij het door Monica meegebrachte  boetekleed, een grijs katoenen nachthemd met lange mouwen dat tot net boven  mijn knieën kwam. Het speciale was dat er een leren halsband aanvast zat en  terplaatse van de polsen vast genaaide leren polsbanden. Nicolien deed  zwijgend de riempjes vast van polsbanden en halsband en aan de halsband  bevestigde zij aan de achterzijde een korte ketting waar ze de polsbanden met  een musketonhaakje aan vast zette.

Ik stond nu voor haar met mijn polsen op de  rug vast net onder mijn schouderbladen. Nicolien nam het woord: Ik zal je begeleiden bij het ondergaan van mond bondage,het aanbrengen van drie  gaatjes in de boven lip en drie gaatjes in de onderlip zal zo direct door de  piercing specialist worden gedaan onder mijn toezicht, veel belangrijker is dat  je je realiseert dat die gaatjes open moeten blijven daarvoor krijg je speciale  piercings door je lippen die de komen de weken steeds gecontroleerd en  schoongemaakt moeten worden na drie weken zal ik de eerste keer je lippen dicht  naaien.

Dan ik het niet pijnlijk meer, maar het openhouden van lipgaatjes is  zeer moeilijk en het voorkomen van infectie is een must! Ik heb goede ervaring  ik begeleid meerdere slavinnen die dit al jaren goed doorstaan. Ik antwoordde naar  waarheid: Heel rustig werd alles uitgelegd,  lichte verdoving direct na het aanbrengen van de gaatjes een tijdelijke piercing  van chirurgisch metaal en Mrs. Nicolien vertelde nog iets over de het in en uit  doen van de piercings.

Na deze uitleg moest ik weer mee met Mrs. Nicolien en  ook Monica ging mee naar het kamertje. We dronken een kopje thee en toen vroeg  Nicolien, "Wil je? Ik moest een contract  tekenen en vervolgens naam Monica het woord: Voorzichtig  verdoofde hij mij en van het aanbrengen van de gaatjes voelde ik slechts vaag  iets.

Ik lag helemaal achterover ,mijn ogen waren dicht getapet nadat Mrs. Nicolien er een wattenschijfje op had gelegd. Mijn polsen strak naast mijn  lichaam geboeid en mijn enkels waren ook vast gezet. Zonder iets te zien had ik  naar de behandelstoel moeten lopen tussen Monica en Nicolien in. Nadat de  behandeling klaar was, kreeg ik een soort zacht sponsje in mijn mond en bleef  de bondage aan.

Alleen mijn enkels werden los gemaakt voorzichtig werd ik weer  naar het kamertje gebracht. Daar werden mijn polsen vast gezet op mijn rug ter  hoogte van mijn schouderbladen. Ik wenste dat ze mijn ogen open zouden maken,  maar kon niets zeggen. Ik zat op een stoel en hoorde Monica vertellen aan  Nicolien over ons genootschap, waar ze veel belangstelling voor had.

Ze vroeg  advies over hoe ze mij een week boete kon laten doen. Nicolien vroeg aan Monica  wat ze van mij wist en wat ze zelf dacht over mijn bijzonder verlangen. Monica was de jongste van ons gezelschap en had als enige sub ook gevoel voor  Dominantie. Ondertussen voelde ik me hulpeloos en meende ik dat ik een beetje  pijn ging voelen.

Nicolien adviseerde Monica om mij niets van te voren te laten  weten over de boeteweek en noemde een aantal kernwoorden op die volgens haar  met boete te doen hadden: Maar de beide dames leken mij  vergeten te zijn.

Mr Piercing hoorde ik binnen komen, hij haalde het sponsje er  uit en maakte met een vloeistof mijn lippen schoon. Hij was tevreden melde hij  en vroeg of de bondage af mocht hij wilde graag afscheid van me nemen. Tot mijn schrik hoorde ik Mrs. Ik zat achterin nog  steeds geboeid en getapet en inmiddels ook met een mondknevel in een soort bal  aan een touwtje en ik had verband om mijn mond voelde ik. Nicolien thuis ging alles af en uit, naakt in kuisheidsgordel stond  ik voor haar.

Ze liet me voorzichtig wat  drinken. Vervolgens bracht ze me naar een slaapkamer en viel ik snel in slaap,  ik was helemaal leeg. Ik werd wakker gemaakt. Nicolien stond aan mijn bed samen  met een jonge vrouw gekleed in een zwartleren rokje blote borsten en een leren  collar. Een slavin zo te zien en met dichtgenaaide lippen. Het leek vreemd  wilde touwtjes rond haar lippen.

Nicolien gaf me uitleg en in mijn bijzijn  verwijderde ze de speciale draadjes. Een bijzonder ervaring, ik volkomen  naakt ,een vreemde slavin bijna naakt. Braaf zei ik "ja Mevrouw". Tot mijn verbazing beschikte ze over de  sleutel van mijn kuisheidsgordel en ging die af. Even later had ik de dildo  gordel om ,een leren gordel met ter plaatse van mijn kut een ronde metalen  staaf, niet zo groot, die in mijn genotsgrotje ging.

Er zaten stroomdraden aan. Ik kreeg het boete hemd weer aan en nu liet ze me de hoofdkap zien van leer. Aan de achterzijde  trok ze de kap strak met vetersluitingen. Mijn armen moest ik als een soort dwangbuis voor mijn lichaam over elkaar doen  en met een leren riem werden mijn polsen, die voor mijn lichaam bleven achter  mijn rug met elkaar verbonden.

Ik mocht op bed gaan liggen en vervolgens voelde  ik dat Nicolien het elektronisch apparaat aanzette,dat mijn dildo liet trillen. Na enige tijd werd ik super geil,maar kwam niet klaar  steeds als ik dacht nu gaat het lekker ging de trilling een paar tellen uit. Zo  genas ik van mijn lippen piercing behandeling.

Het gevoel voor tijd verdween en  de geilheid bleek vermoeiend en vaak sliep ik even in. Na drie en halve week was het zover. Monica ging met me mee. Ik had mijn  boetegewaad aan moeten trekken Monica had mijn polsen achter mijn rug aan de  halsband bevestigd en ik zat op een krukje te wachten. Zenuwachtig was ik erg  zenuwachtig. Nicolien naaide met een kromme naald en speciale  zijdendraadjes, die ze eerst ontsmette in een speciale vloeistof, mijn mond  dicht.

Kleine knoopjes werden gelegd en de draadjes afgeknipt. Het kriebelde  eerst een beetje, voorzichtig probeerde ik mijn mond open te doen. Het ging  niet, een beetje mummelen kon ik. In de spiegel mocht ik mezelf bekijken. Ik moest door een klein rubber rietje wat water drinken.

Dat ging goed en  Nicolien was tevreden. Monica kreeg de nodige uitleg en mocht met een tangetje  mijn draadjes weer doorknippen en verwijderen. Ik werd weer bevrijd en we  bedankten Mrs. Ik ging mee naar Monica haar huis en daar oefende zij  weer met draadjes in en uit halen.

Het ging goed, ik was erg opgewonden en blij. Ik had onze vakantie geregeld. Helaas was het vakantiehuisje met sm speelkamer  dat ik op internet had ontdekt al bezet. Maar de eigenaar, een sm beoefenaar  had nog een ander huisje, zonder speelkamer maar wel erg veel privacy, gelegen  direct tegen de duinen. Hij vond het bijzonder interessant vier jonge subjes uit  Nederland en wilde graag kennismaken.

We zaten in Flensburg, vlak bij Denemarken  en aan een prachtig strand. Twee en halve week konden we blijven en de eigenaar  Helmut en zijn onderdanige vriendin Sieni ontvingen ons bij aankomst en gaven  nog wat tips. Gelukkig drongen zij zich niet op en lieten ons verder met rust. Onderling hadden afgesproken dat we eerst een normale vakantie week zouden  hebben en de tweede week onze geile ideeën zouden uitvoeren.

In mijn geval dus  een weekje boete doen. Ik realiseerde mij dat boete doen iets is dat ik zelf  moest doen, dus eigen initiatief niemand zou mij tot iets dwingen.

Eigenlijk  vond ik dat best lastig, we spraken er wel veel over die eerst week en de  anderen hadden zo hun eigen geile plannetjes. In gedachten bereidde ik mijn  boetedoening voor en nam na enige aarzeling de stap om Helmut advies te vragen.

Helmut liet ons terwijl we met met zijn Jeep door de duinen reden want we  gingen met ons vieren mee een vogelobservatiehut zien.

Een houten hut op een  hoge stelling waar je met een ladder naar binnen kon en via een horizontale  sleuf vogels kon bespieden verder was de hut helemaal dicht. De hut lag in de duinen en van daaruit kon je goed op het strand kijken. De hut  werd niet meer gebruikt, volgens Helmut dus een geschikte plek om boete te doen. Mijn lieve vriendinnen merkten op dat het bovendien een prima idee zou zijn om  mij dagelijks te voet het ongeveer 5 km lange traject af te laten leggen Na een ontspannen normaal vakantieweekje werd het zaterdagavond en ik moest  gaan vertellen aan de anderen hoe ik mijn boeteweek ging realiseren.

Ik vraag Monica of zij morgenochtend  mijn mond wil dichtnaaien mijn kuisheidsgordel wil vergrendelen en nadat ik  mijn boetegewaad aan heb mijn polsboeien vast maken aan deze twee ongeveer 30cm  lange metalen stangen met oogjes aan de uiteinden die aan mijn halsband vast  gezet kunnen worden met slotjes, zodat ik niet aan mijn mond zou kunnen komen.

Ik zal op blote voeten de 5 km heen en 's avonds weer terug alleen afleggen  naar de hut en daar de dag doorbrengen met mediteren ,ik zal uitsluitend water  dringen via het rubber slangetje.

Jullie mogen mij bezoeken en als jullie vinden dat ik extra straf  verdiend heb mogen jullie mij dat opdragen en zal ik het ondergaan. Gerda stond op en zei: Inmiddels gedoucht ging ik naakt op bed liggen en onder  toezicht van de anderen sloot ik zelf mijn kuisheidsgordel af en gaf de sleutel  aan Monica, die mij verzocht mijn boetekleed aan te trekken.

Ik trok het grijze  katoenen hemd aan waar aan vastgenaaid leren posbanden en een halsband zaten. Het was volkomen stil en Monica gespte de halsband dicht en bevestigde aan de  ring van de halsband met een slotje twee metalen stangen van ca.

Ze liet de stangen bungelen voor  mijn lichaam. Mijn polsen werden op mijn rug vastgezet met een musketonhaak en  ik moest plaatsnemen op een stoel. Mijn mond zat op slot en ze hechte netjes de draadjes af en knipte ze bij. Ze plaatste een grote spiegel voor mij en ik mocht mijn mond bekijken. Zonder  te spreken pakte Monica een schaar en knipte resoluut mijn haar zo kort  mogelijk.

In de spiegel zag ik alles en huiverde,ik dacht aan mijn werk en hoe ik dit zou  moeten uitleggen. Ik kon niks meer zeggen ,mijn polsen zaten achter mijn rug  vast en ik was geil inmiddels. Toen de tondeuse er over en tenslotte het  scheermes. Mijn "zusters" keken enigszins ontzet en het was muisstil.

Toen ik helemaal glad was zei Monica: Nu kon ik door de stangetjes mijn handen niet bij mijn mond  krijgen maar wel iets oppakken en mijn armen uit elkaar bewegen. Ik moest proberen te drinken uit een flesje, dat ging niet met het slangetje  maar wel met harde rietjes.

Op blote voeten liep ik het zand pad  af,een beetje bang voor ongedierte maar dat was snel over. De hut kwam in zicht en de spanning nam weer toe, de hut stond  hoger,zou iemand me zien? Voorzichtig liep ik de ladder op met mijn beide  handen aan de stangetjes kon ik toch goed de trap vasthouden en klom naar  boven, veilig binnen ging ik even zitten op de vloer.

Waar was ik aan begonnen. In de hut voelde ik me veilig en ik ging staan om door de sleuven naar buiten  te kijken. Vreemd de vorige keer had ik nauwelijks goed gekeken en nu speurde  ik zorgvuldig de omgeving af. Aan de ene kant keek ik op het strand en de zee. Ik zag nu dat er een standjes vlakbij lag, nog geen mensen dacht ik ,maar toen  zaag ik een stel mannen die langs het strand aan het hardlopen waren.

Aan de  duin kanten was het helmgras en aan de andere zijde zag ik tot mijn verbazing  en ook schrik een huis, wel op grote afstand maar toch.

Ik werd zenuwachtig ze  hebben me misschien gezien toen ik naar boven klom en kunnen ook zo hier heen  lopen er zat geen hek of afrastering tussen.

Het leek het huis van Helmut wel,  maar dat stond volgens mij verder weg aan de weg, hoewel? Inmiddels kwamen er  mensen op het strand de zon kwam op het werd mooi weer en ik besefte dat als ik  naar buiten zou komen ze me zouden zien. Ik realiseerde me  dat het nu lang ging duren wachten en wachten tot vanavond.

Ineens viel mijn  oog op een groot houten kruis dat in de verte op een hoger gelegen duin stond. Vreemd dat ik dat net niet gezien heb dacht ik. In de loop van de ochtend bleef  ik naar dat kruis kijken een echt houten kruis stevige paal met houten  dwarsbalk en zo te zien een kleinere dwarsbalk waar je je voeten op kon zetten  ongeveer een halve meter boven het gras.

Het was niet een erge warme dag maar ik zag dat het strand behoorlijk vol  raakte. Ineen zag ik Helmut lopen, dus toch Ja hij woonde daar, ik kon hem  niet roepen , ik verlangde naar hem graag zou ik aandacht trekken maar dat  durfde ik niet en roepen kon niet.

Ik begreep nu dat het zijn huis was en deze  hut op zijn privé terrein stond ,dat gaf me rust maar ook een vreemd gevoel. De middag kroop voorbij en het strand raakte leeg. Ik besloot naar beneden te  klimmen en huiswaarts te lopen. Mijn eerste dag zat er op. Mijn "zusjes" waren er en  zaten buiten ,ineens realiseerde ik me dat ik kaal was Bij aankomst zei  Monica je mond blijft voorlopig dicht en we hebben een mooi knielplekje voor je. Ik hoorde de meisjes zeggen we gaan uit  eten blijf rustig zitten of knielen dan gebeurt er niets Ik vond het niet leuk meer, ze vertrokken echt ik zag niks voelde me vies en  machteloos, ik moest plassen en deed dat ook.

De wekker gaf aan dat het negen uur 's morgens was. Heerlijk lag ik in bed en  dacht terug aan gisteravond. Ik was er helemaal doorheen toen ze terugkwamen. Monica had de draadjes doorgeknipt  en verwijderd ik had me mogen douchen en ze hadden wat lekkers te eten mee  gebracht. Echt lief waren ze voor me geweest. Nu lag ik naakt in bed alleen  mijn kuisheidsgordel om en voelde mijn kale kop. Wat ging ik doen vandaag,  eigenlijk voelde ik me zwak en wilde stoppen met mijn boete dagen.

Waarom deed  ik het eigenlijk. Een half uurtje later zaten we gevieren aan het ontbijt. Omdat  het gevoel had een verklaring te moeten geven zei ik dat ik overwoog om te  stoppen. Ze vonden het prima ,liet hun koud zeiden ze Ik voelde me lullig ze zouden met hun drieën naar  het naaktstrand ik mocht niet mee vertelden ze.

Ik voelde me eenzaam maar wilde het volbrengen. Zonder haar antwoord af te wachten  vroeg ik: Ik knielde naar en zei: Mijn mond werd zorgvuldig dicht genaaid mijn polsen werden op mijn rug  vastgeboeid en mijn kuisheidsgordel ging deed ze af, ik kreeg de twee  genotskogels van Monica ingebracht en direct de gordel weer om, geil zou ik  zijn de hele dag volgens Monica hield ik het dan beter vol en ik bleef verder  naakt. Tijdens mijn naakte voettocht zag ik veel meer mensen dan de vorige dag  weliswaar op afstand maar ik werd bang en geil.

Thuisontvangst hoofddorp gluren bij de buren sex

Geile massage film geile zuster